Cum se amestecă o punte (podul frunze)

Pachetul tradițional este folosit în mod obișnuit pentru a distribui un pachet de cărți la întâmplare sau pentru un efect izbitoare într-un truc magic. Este mai ușor de realizat decât pare și dacă practicați un pic, îl puteți face mai sofisticat, făcându-l în mâini în locul unei mese. În mod frecvent, shufflerele se termină cu un pod frunze pentru a le da efect, dar o puteți săriți fără a afecta distribuția aleatorie.

pași

Partea 1
Punte tradițională pe o masă

Imaginea cu titlul Riffle și Bridge Shuffle Pasul 1
1
Utilizați puntea tradițională pentru jocuri serioase sau pentru practică. Amestecare pe suprafața unui tabel face mai greu pentru jucătorii vor arunca o privire la cărțile, astfel încât această metodă este deseori folosită în cazinouri. De asemenea, este mai ușor să amesteci în mâinile tale, așa că începe aici, dacă sunteți de învățare punte tradițională.
 • Separați pachetul de cărți în două. Plasați cu grijă pachetul de cărți cu atenție pe masa din fața dvs. Utilizați degetul mare și arătătorul drept pentru a ridica aproximativ jumătate din pachet. Deplasați-o spre dreapta, apoi ridicați stâlpul stâng cu mâna stângă în același mod.
 • Țineți grămada. Așezați cele două grămezi astfel încât marginea lungă a cărților să fie în fața dvs. În grămada din dreapta, așezați degetul mare de-a lungul marginii, lângă colțul din dreapta. Așezați degetul arătător ușor deasupra grămezii. Așezați degetul mijlociu pe marginea opusă lungă, plasându-vă celelalte degete lângă sau pe masă. Repetați aceste mișcări pentru a ține steaua stângă.
 • 2
  Poziționați grămezile. Mutați cele două mound-uri mai aproape, pentru ca marginile scurte să se apropie aproape. Rotiți grămezile ușor departe de dvs. astfel încât colțurile cele mai apropiate de dvs. să fie aproape de atingere.
 • 3
  Faceți puntea tradițională. Împingeți cea mai apropiată margine lungă a fiecărui buzunar cu degetele mari, lăsând marginea lungă mai departe de masă. Mutați degetele simultan de-a lungul marginii, eliberând cărțile pentru a reveni la masă. Cardurile din fiecare grămadă trebuie să se suprapună între ele pe măsură ce cad.
 • Cărțile probabil că nu se vor alterca perfect de la o grămadă la alta. O punte tradițională perfect intercalată este numită amestec exterior sau amestec interior. Acest lucru este incredibil de dificil de realizat și este de obicei folosit doar de magicienii care sunt experți în trucuri de cărți.
 • Încercați o metodă alternativă. Dacă întâmpinați dificultăți în a face ca literele să se suprapună, încercați mai bine această metodă. Țineți marginea exterioară scurtă a fiecărui heap cu degetul mic și degetul mijlociu și marginea interioară scurtă cu degetul mare. Împingeți partea interioară a grămezilor cu degetul mare, folosind degetele indexului pentru a apăsa partea exterioară pe masă. Puneți cărțile treptat, deplasând degetul în sus și în afară, astfel încât cardurile să se întoarcă la masă într-un model suprapus.
 • 4
  Aceasta dublează mai greu cărțile, prin purtarea lor mai rapidă și făcându-le să fie mai ușor de văzut în timpul amestecării.
 • Terminați amestecarea. Cea mai ușoară modalitate de a finaliza este împingerea celor două grămezi suprapuse. Alternativ, săriți la secțiunea de pod crestată pentru a afla un finisaj distractiv și captivant.
 • Partea 2
  Pachet tradițional în mâinile tale

  1
  • Utilizați această formă de amestecare pentru a impresiona. Pachetul tradițional din mâinile tale este puțin mai greu decât să folosești masa și este mai probabil că oamenii cărora le joci cărțile nu știu cum să o facă. Odată ce ați învățat, puteți termina rapid cu un pod frunze pentru un efect suplimentar.
 • 2
  Această metodă nu este utilizată în cazinouri, deoarece alți jucători pot vedea de obicei cărți în timpul punții.
 • 3
  Ca orice pachet tradițional, acesta dublează cardurile și le poate purta mai repede decât alte punți.
 • Separați pachetul de cărți în două jumătăți. Stabiliți o punte de cărți în fața dvs. Separați-l în două grămezi, de aproximativ aceeași dimensiune. Țineți o grămadă în fiecare mână, cu fața în jos.
 • 4
  Țineți fiecare grămadă. Urmați acest pas pentru fiecare grămadă. Așezați degetele mijlocii și degetelor pe marginea scurtă a grămezii, rotiți-o cu vârful degetelor de la baza grămezii. Puteți să vă așezați degetul și degetul indiferent unde doriți, în funcție de ceea ce vă simte stabil. Iată câteva opțiuni comune:
 • Utilizați degetul mic pentru a roti cardurile de lângă degetele mijlocii și degetele. Așezați articulația degetului arătător pe grămadă.
 • Imaginea intitulată Riffle și Bridge Shuffle Pasul 8
  5
  Sau puneți degetul mic și arătătorul pe marginile lungi ale grămezii, menținându-l stabil de la o parte la alta.
 • 6


  Amestecați cărțile împreună. Despre grămezi Așezați degetele mari pe marginile scurte sunt împreună și ori de fiecare stivă în sus. carduri Loose într-o „punte“ degetele mari se deplasează încet în sus și în afară, lăsând cărțile pliate înapoi într-o poziție verticală, împletirea cu cărțile într-un alt teanc.
 • 7
  Este posibil să utilizați degetul arătător pentru a ajuta la plierea cărților, împingând în jos aproape de centru sau de marginea prinsă cu degetele.
 • Acest pas poate lua o cantitate considerabilă de practici, așa că fi pregătit să ridice scrisorile pe care le puteți arunca în jurul camerei.
 • 8
  Finalizați puntea. Puteți împinge pur și simplu cele două grămezi interconectate și le puteți pune împreună pentru a termina puntea. Alternativ, utilizați un sfârșit sofisticat, urmând instrucțiunile pentru podul frunze.
 • Partea 3
  Sfârșit cu un pod frunze

  1
  Mai întâi efectuați o punte tradițională. Pentru a face un pod frunzelor, va trebui să începeți cu o grămadă de cărți care tocmai au fost amestecate. Pachetul tradițional vă lasă cu două grămezi de carduri intersectate de-a lungul unei muchii scurte. Dacă ați amestecat un colț, rotiți coloanele ușor, astfel încât acestea să fie aliniate în linie dreaptă.
 • 2
  Podul cu frunze este numit și capătul "cataractei" sau "cascada". Nu există un sistem standardizat de termeni, astfel încât să puteți vedea alte terminații cu aceleași nume.
 • 3
  Țineți marginile exterioare ale grămezii. Utilizați degetele de mijloc, inel și degete pentru a ține margini scurte exterioare ale cărților amestecate, împachetându-le pe suprafața de jos. Dacă tocmai ați făcut puntea tradițională în mâinile dvs., puteți menține aceeași prindere.
 • 4
  Puteți utiliza degetele index pentru a vă ajuta să prindeți sau să stabilizați cărțile, plasându-le ușor pe margine.
 • Puneți ambii degete în partea superioară a zonei intercalate. Poziționați degetele peste centrul gramului, direct peste marginile care se vor interconecta. Veți folosi aceștia pentru a apăsa arcul superior al "podului", împiedicând trimiterea literelor în sus.
 • 5
  Împingeți cardurile într-un arc. Utilizați-vă mâinile pentru a împinge cele două părți ale grămezii și a le uni, forțându-le într-un arc mare. Această formă este ceea ce dă numele de "pod frunze".
 • Deschideți degetele pentru a lăsa cărțile să cadă. Eliberați mânerul, lăsând degetele să cadă într-o poziție plată. Separați-vă mâinile puțin câte puțin pentru a elibera tensiunea, ceea ce va face ca cărțile să cadă într-un model "cascadă" sau "cascadă". Ține-ți degetele împreună și plat pentru a putea prinde cărțile.
 • 6
  Amintiți-vă să păstrați degetul mare apăsat pe arc tot timpul.
 • sfaturi

  • Pentru a distribui un pachet de 52 de cărți la întâmplare, amestecați de șapte ori.
  • Cardurile de plastic de 100% vor reveni la forma lor originală mai ușor decât cardurile de hârtie. Cu toate acestea, datorită prețului ridicat al cardurilor de plastic, unii jucători preferă să le amestece cu tehnici mai moi.

  avertismente

  • Această metodă de amestecare nu este recomandată pentru carduri valoroase, cu excepția cazului în care ați practicat bine și dublați cărțile cât mai puțin posibil. test amestecul în mână sau amestecul hinduist ca alternative.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un pachet de cărți
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"
  Cum să tăiați un pachet de cărți cu o singură mânăCum să tăiați un pachet de cărți cu o singură mână
  Cum sa faci truc de carte de politisti si hotiCum sa faci truc de carte de politisti si hoti
  Cum să faci trucul cărților celor 4 regiCum să faci trucul cărților celor 4 regi
  Cum să faci trucul de sărituriCum să faci trucul de sărituri
  Cum să faci trucuri uimitoare cu cărțiCum să faci trucuri uimitoare cu cărți
  Cum să trișezi în jocuri de cărțiCum să trișezi în jocuri de cărți
  Cum sa faci trucuri cu cartiCum sa faci trucuri cu carti
  Cum să faci trucuri cu cardurileCum să faci trucuri cu cardurile
  Cum să faci trucuri de cărțiCum să faci trucuri de cărți
  » » Cum se amestecă o punte (podul frunze)

  © 2011—2020 ertare.com