Cum se amestecă vopselele pentru a face culoarea roz

Nici o paletă de culori nu este completă fără trandafir. În timp ce puteți cumpăra acest ton de vopsea prefabricat, este foarte ușor să vă faceți propriul amestec. În plus, în acest fel puteți găsi nuanța de roz dorită, indiferent de munca pe care o faceți. Începeți cu unele dintre roșu-urile preferate, apoi adăugați-le alb sau diluați-le și puteți crea o mare varietate de nuanțe frumoase roz.

pași

Metoda 1
Obțineți tonuri roz în uleiuri sau vopsele acrilice

Imaginea intitulată Vopsea amestecată pentru realizarea culorii roz Pasul 1
1
Alegeți un roșu Cele mai multe roșii standard servesc pentru a crea o culoare roz. Fiecare roșu va produce un ton diferit, astfel încât să puteți experimenta până veți găsi cel care vă place cel mai mult. Roșele comune au caracteristici generale, deci alegeți unul corespunzător.
 • Cadranul roșu (clar, mediu și întunecat) va produce un trandafir ușor portocaliu.
 • Trandafirul bazat pe culoarea lacului stacojiu va fi foarte luminos.
 • Culoarea alizarină carmine produce trandafiri strălucitori care au adesea atingeri de albastru și violet.
 • Granza roz este o nuanță transparentă care poate fi utilizată pentru a face trandafiri moi.
 • Naftol roșu va produce, de asemenea, trandafiri transparente și foarte luminoase.
 • Tonul de chinacridonă poate fi amestecat bine cu albastru sau gri pentru a obține nuanțe de roz. Atunci când este amestecat numai cu alb, produce o nuanță de culoare roz puternică.
 • Pământurile roșii (inclusiv roșu indian și roșu venețian) pot fi de asemenea folosite pentru a obține trandafiri care arată natural.
 • Imaginea intitulată Vopsea amestecată pentru realizarea culorii roz Pasul 2
  2
  Selectați un alb Pentru a obține tonuri roz de la acrilici, uleiuri și alte vopsele în general opace, combinați roșul pe care l-ați ales cu un alb. Cu toate acestea, rețineți că nu toți albi sunt la fel. Dacă doriți să obțineți rezultate mai bune prin amestecarea culorilor pentru a crea o nuanță de trandafir, alegeți un alb opac (ca albul de titan). Alburile transparente (ca zincul alb) doar ușurează roșu, dar nu servesc pentru a crea o culoare autentică roz.
 • 3
  Adăugați roșu în alb Puneți vopseaua albă și roșie pe paleta dvs. În primul rând, puneți puțin alb roșu și amestecați bine. Continuați să adăugați un pic roșu până când obțineți trandafirul pe care doriți să-l utilizați pentru munca dvs.
 • Nu adăugați alb în roșu pentru a crea o culoare roz, deoarece acest lucru va dura mai mult timp și veți cheltui prea mult vopsea.
 • 4
  Adăugați o culoare complementară pentru a înmuia trandafirul. Din punct de vedere tehnic, pentru a crea nuanțe de culori, este necesar să adăugăm negru la o tonalitate. Cu toate acestea, mulți pictori consideră că utilizarea unei culori complementare, în loc de negru, creează culori mai bune. Puteți încerca să adăugați un add-on direct (un verde), dar o culoare învecinată, cum ar fi albastru, poate de asemenea să dea rezultate bune.
 • Indiferent de culoarea pe care o alegeți pentru a înmuia trandafirul, adăugați-o puțin câte puțin și amestecați bine până obțineți umbra pe care o doriți.
 • Metoda 2
  Creați tonuri roz cu acuarele

  Imaginea intitulată Mix Paint pentru a face culoarea roz Pasul 5


  1
  Selectați o culoare de bază Există o serie de nuanțe de acuarelă disponibile care pot fi folosite pentru a crea culori foarte drăguțe roz. Dacă doriți să utilizați aceste culori mai mult sau mai puțin în tonul de la care vin, adăugați doar puțină apă. Alegeți o culoare de bază, cum ar fi:
  • a crescut permanent
  • quinacridona a crescut
  • rubin roșu
 • 2
  Se diluează culoarea de bază pentru ao clarifica. Acuarele permit ca albul hârtiei să reflecte lumina prin straturile transparente de vopsea deasupra. Pentru a crea o culoare mai deschisă, tot ce trebuie să faceți este să diluați culoarea de bază într-o cantitate suficientă de apă, astfel încât stratul să devină foarte transparent.
 • Testați și diluați vopseaua în cantități mari de apă pe tavă înainte de a o aplica pe hârtie. Acest lucru vă va oferi o idee despre tipurile de trandafiri pe care le puteți crea.
 • De asemenea, puteți umezi complet hârtia în întregime și apoi aplicați o cantitate mică de roșu pentru a crea un strat roz.
 • 3
  Utilizați o culoare alternativă pentru a umbra trandafirul. Culorile tubului diluat vor funcționa foarte bine în zonele pitoresti roz. Cu toate acestea, pentru a umple, utilizați un strat de culoare, cum ar fi albastru de cobalt, pe un strat de roz.
 • Utilizarea unei culori alternative pentru a crea nuanțe, în loc de negru, va duce la culori mai intense și mai vibrante.
 • 4
  Utilizați o culoare caldă pentru a ilumina trandafirul. Aplicați tehnica vopselei de guava cu o culoare caldă înainte de a aplica un strat roz pentru a face tonul să arate mai cald și mai strălucitor. Aplicarea acestei tehnici cu o culoare galbenă poate fi foarte eficientă.
 • 5
  Combinați roz cu roșu pentru a intensifica culoarea. Dacă culoarea de bază pe care ați ales-o nu este la fel de intensă pe cât doriți, selectați un roșu mai puternic. Se amestecă cu unele dintre roz sau roșu roz de pe paleta sau tava dvs. și apoi clătiți până când obțineți saturația dorită.
 • sfaturi

  • În general, aceleași principii care se utilizează pentru a amesteca acrilice sau uleiuri sunt, de asemenea, folosite pentru a amesteca vopselele de acasă.
  • Dacă aveți de gând să utilizați o mulțime de roz pentru a picta casa ta, este recomandabil să-l comanda de la un mixer profesionist. Poate fi foarte dificil să obțineți tonul exact pe cont propriu dacă nu mai aveți vopsea înainte de finalizarea lucrului.
  • Unele combinații de culori produc un ton roz, fără a utiliza alb. De exemplu, rezultatul amestecului de chinacridonă galbenă și hansa galbenă este o culoare de somon. Experimentați dacă puteți crea un trandafir care vă place.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează culoarea portocalieCum se creează culoarea portocalie
  Cum se creează culoarea verdeCum se creează culoarea verde
  Cum să creați tonuri reale ale pieliiCum să creați tonuri reale ale pielii
  Cum sa faci violetCum sa faci violet
  Cum se fac culorile pentru a pictaCum se fac culorile pentru a picta
  Cum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelorCum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelor
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum se face maro cu culori primareCum se face maro cu culori primare
  Cum se face vopseaua roșieCum se face vopseaua roșie
  Cum se amestecă culorile pentru a obține albastru închisCum se amestecă culorile pentru a obține albastru închis
  » » Cum se amestecă vopselele pentru a face culoarea roz

  © 2011—2020 ertare.com