Cum se amestecă culorile

Când vine vorba de combinarea culorilor de bază și de a face toate acele purpurii, verdele și portocalele pe care le iubim, cum faceți asta depinde de mai multe lucruri. Întrebarea este: dacă amesteci pigmenți sau amesteci lumină? Vă vom arăta cum să lucrați cu fiecare mediu și vă vom da instrumentele necesare pentru a amesteca toate culorile curcubeului!

pași

Metoda 1
Vopsea de amestecare: culoare prin scădere

Red_253.jpg" class ="imagine lightbox">
roșu
Magenta_387.jpg" class ="imagine lightbox">
purpuriu
Yellow_248.jpg" class ="imagine lightbox">
galben
Cyan_55.jpg" class ="imagine lightbox">
turcoaz
Blue_949.jpg" class ="imagine lightbox">
albastru
black.jpg" class ="imagine lightbox">
negru
white.jpg" class ="imagine lightbox">
alb
 1. 1
  Adunați culorile vopselei prezentate mai sus. Orice tip de vopsea va fi suficient (chiar vopsea de perete), dar câteva tuburi mici de vopsea acrilică sau ulei vor fi cele mai eficiente (și mai puțin dezordonate) pentru aceste exerciții. Să începem să vedem ce se întâmplă dacă amestecăm doar 2 culori împreună: roșu și albastru.
 2. Notă: puteți face negru amestecând culorile disponibile, dar dacă nu sunteți într-adevăr precis cu proporțiile când amestecați, combinați același lucru "negru "de două ori va fi prea dificil. Salvați culorile după culoare și folosiți negru ca negru sau pentru a întuneca celelalte culori așa cum doriți.
 3. Vedeți secțiunea noastră "Mai multe sfaturi" Aproape de sfârșitul articolului pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună nuanță de purpuriu și turcoaz.
 4. 2
  Se amestecă roșu și albastru împreună. Toată lumea știe că amestecul roșu și albastru face purpuriu, nu? E adevărat, dar nu este un violet vibrant. În schimb, creați un ton similar cu acesta:

  Dull-purple.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Dull purple.jpg
 5. Nu este cea mai bună culoare din lume, nu? Asta pentru ca rosu si albastru sunt culori secundare, adica amestecuri de culori primare. Fiecare scade și reflectă mai puțin spectrul, ceea ce vă oferă un purpuriu care este întunecat în loc de unul clar și vibrant.
 6. 3
  Încearcă acum: Se amestecă magenta cu o cantitate mică de turcoaz și veți vedea diferența. Acum veți avea ceva de genul:

  Violet-1.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Purple 1.jpg
 7. Puteți vedea cum folosiți culorile primare (magenta și turcoaz), rezultatul fiind un ton mai strălucitor și mai vibrant. Dacă doriți un purpuriu mai intens, adăugați mai mult albastru. Dacă doriți un purpuriu închis, adăugați negru.
 8. 4
  Combinați pigmenții pentru a obține culori primare și secundare. Există trei culori primare: turcoaz, magenta și galben. Există, de asemenea, trei culori secundare, realizate prin amestecarea a două culori primare:
 9. Turcoaz + galben = verde
 10. Turcoaz + magenta = albastru
 11. Magenta + galben = roșu
 12. Turcoaz + magenta + galben = negru
 13. Când se amestecă culori subtile, prezența tuturor culorilor are ca rezultat culoarea neagră.
 14. 5
  Aruncă o privire mai jos. Secțiunea "Amestecarea vopselei colorate" vă oferă un ajutor mai detaliat asupra amestecului de tonuri diferite, precum și culori ușoare, întunecate și gri. În secțiunea noastră "sfaturi", vă oferim o listă de culori și amestecuri pe care le puteți utiliza pentru a crea acele culori în paleta dvs.

Metoda 2
Lumina amestecării: culori adiționale

1
Uită-te la monitorul tău. Vedeți zonele albe de pe această pagină și apropiați-vă mult Dacă aveți o lupă, mult mai bine. Când te apropii de ecran, vezi că nu sunt pete albe, ci roșii verzi și albastre. Contrar pigmenților, care lucrează prin absorbția culorii, lumina este aditiv și funcționează prin combinarea luminii. Filmele și ecranele, indiferent dacă televizorul dvs. cu plasmă de 60 de inchi sau ecranul iPhone de 3,5 inch utilizează un amestec de culori adiționale.
 • 2
  Combinați lumina pentru a obține culorile primare și secundare. Ca și în cazul culorii substractive, există 3 culori primare și 3 culori secundare care sunt realizate prin amestecarea culorilor primare. Rezultatele vă pot surprinde:
 • Se amestecă roșu + albastru = magenta
 • Se amestecă albastru + verde = turcoaz
 • Se amestecă verde + roșu = galben
 • Cu amestecul de culori adiționale, prezența tuturor culorilor are ca rezultat culoarea albă.
 • Rețineți că culorile primare ale aditivilor sunt aceleași cu culorile secundare secundare și invers. Cum poate fi aceasta? Se consideră că culorile subtractive funcționează cu un proces combinat: absoarbe anumite culori și ceea ce percepem este ceea ce rămâne, reflectată lumină. Culoarea reflectată este culoarea lumina care rămâne când toate celelalte culori au fost absorbite.
 • Metoda 3
  Avansat teoria culorii

  1
  Natura subiectivă a percepției culorilor. Modul în care oamenii percep și definesc culoarea este mult mai subiectiv decât obiectiv. În timp ce știința poate defini și măsura lumina până la nanometru, ceea ce percep ochii noștri este o combinație completă nu numai a tonului, ci și a saturației și clarității culorii. Acest lucru este și mai complicat din cauza modului în care percepem aceeași culoare, spre deosebire de fundaluri diferite.
  • Luați în considerare acest exemplu simplu pentru a ilustra percepția culorii:
  Colorbars_perception.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Colorbars_perception.jpg
 • Vedeți un verde albastru, un albastru, un galben crem, un galben strălucitor și un verde strălucitor?
 • Acum, uita-te la culorile reale. Există doar 3:
  Colorbars_actual.jpg" class ="imagine lightbox" title ="540">
  Imaginea intitulată 540
 • Ceea ce vedem este atât locul în care o vedem, cât și valorile actuale. Pentru a face lucrurile mai interesante, adăugați faptul că fiecare dintre noi percepe culoarea diferită într-o anumită măsură decât restul celorlalte. Uneori percepția culorilor despre oameni este atât de diferită încât folosim termenul "color blind", chiar dacă este doar un dezechilibru în percepția culorilor.
 • 2
  Nuanță, saturație și luminozitate, cele trei dimensiuni ale culorii. Orice culoare are trei dimensiuni: ton, saturație și luminozitate.
 • Tonul se referă la poziția culorii în cercul cromatic, roșu, portocaliu, galben etc., în plus față de toate culorile intermediare, cum ar fi roșu-portocaliu și galben-portocaliu. Câteva exemple: nuanțele roz sunt purpuriu sau roșu (sau ceva în mijloc). Umbra sau umbra cafelei este portocalie, deoarece cafeaua este un portocaliu închis.
 • Saturația este ceea ce vă oferă culorile bogate și strălucitoare, cum ar fi cele ale curcubeului sau cele ale cercului cromatic. Culorile palide (nuanțe), culorile întunecate (umbrele) și culorile (tonurile) sunt mai puțin saturate.
 • Luminozitatea indică cât de aproape este o culoare albă sau neagră, indiferent de culoare. Dacă ați făcut o fotografie alb-negru a culorilor, acest lucru ne spune ce culori ar fi mai ușoare sau mai întunecate.
 • De exemplu, galben strălucitor este o culoare relativ ușoară. Luminozitatea sa poate fi mărită suplimentar prin adăugarea de alb pentru a face un galben pal.
 • Lumina albastră este întunecată natural, scăzută pe scala de luminozitate, dar albastrul închis este încă mai mic.
 • Metoda 4
  Amestecarea vopselei colorate

  1
  Urmați aceste instrucțiuni pentru a amesteca orice culoare.
  • Magenta, culorile galben și turcoaz sunt primar „substractiv“, ceea ce înseamnă că pot fi combinate cu oricare altă culoare, dar ei înșiși nu pot fi generate cu orice alt amestec. Primarile primare sunt folosite atunci când se amestecă pigmenți, cum ar fi cernelurile, vopselele și vopselele.
  • Magenta și galben împreună fac roșii și portocale.
  • Galben și turcoaz împreună fac verdeață.
  • Turcoazul și magenta împreună fac albastru și violet.
  Painted_triangle_116.jpg" class ="imagine lightbox">
  Toate aceste culori, inclusiv roșu și albastru, au fost făcute din trei picturi: magenta, galbenă și turcoaz.luminozitate: Dacă vă aranjați cercul dvs. cromatic în formă de triunghi, cu purpuriu, galben și turcoaz în fiecare colț, atunci pentru a face culori strălucitoare se amestecă oricare dintre culorile din doar o parte a triunghiului.

  De exemplu, puteți amesteca magenta cu portocaliu sau galben pentru a face roșu, amestecați roșu cu galben pentru a face portocaliu, sau amestecați portocaliu cu roșu pentru a face un portocaliu roșu. Nu trebuie să vă limitați la utilizarea culorilor numai primare, iar dacă doriți culori foarte luminoase, veți găsi că combina culori care sunt mai aproape unul de altul pe roata de culoare vă va da rezultate mai bune.
 • Red_and_blue_548.jpg" class ="imagine lightbox">
  Aceasta "Purpuriu "a fost făcut dezamăgitor prin amestecarea culorilor roșii și albastre. Dacă amestecați culorile de pe două laturi diferite ale triunghiului, de exemplu roșu și albastru, nu veți avea o culoare strălucitoare. Roșu și albastru împreună face un purpuriu foarte închis.
 • TintToneShade3_267.jpg" class ="imagine lightbox">
  Adăugați alb la tonuri pastelate, negru pentru a face o umbră, sau ambele pentru a face o culoare tono.Los cu saturație redusă (culorile nu sunt luminoase) vin în trei soiuri de bază. prăjituri (culori deschise), umbre (culori închise) și tonuri (culori opace și subtile).

  pasteluri: Orice culoare poate fi luminată prin adăugarea de alb. Pentru o culoare foarte ușoară, poate fi mai bine să adăugați culoarea principală albului puțin la un moment dat, astfel încât să nu pierdeți vopseaua.

  umbre: orice culoare poate fi întunecată prin adăugarea de negru. Unii artiști preferă să adauge culoarea complementară, care este culoarea opusă într-un cerc color CMY / RGB exact. De exemplu, verde poate fi folosit pentru a întuneca magenta și magenta pentru a întuneca verde, deoarece acestea sunt opuse unele de altele în cercul cromatic. Adăugați negru sau complementar, câte puțin câteodată, astfel încât să nu treceți.

  tonuri: Prin adăugarea atât a culorilor alb-negru (sau a culorilor albe și complementare), puteți să vă faceți culoarea gri, opacă sau dim. Prin modificarea cantităților relative de alb și negru pe care le adăugați la mixul dvs., puteți obține luminozitatea și saturația pe care o căutați. Exemplu: adăugați atât alb și negru la galben pentru a face un verde de măsline. Negrul va întuneca galbenul, făcând un verde de măsline, iar albul va lumina tonul. Diferite nuanțe de verde de măsline pot fi create prin controlul cât de mult adăugați la fiecare culoare.
 • Pentru o culoare fără saturație cafea (portocaliu închis), puteți regla gazonul în același mod ca și în cazul portocaliu strălucitor, adăugând cantități mici de culorile vecine de pe roata de culoare: magenta, galben, roșu sau portocaliu. Acestea vă vor clarifica cafeaua și veți schimba nuanța. Dar, din moment ce cafeaua nu este o culoare strălucitoare, puteți utiliza, de asemenea, culori triunghiul ca verde sau albastru, care a întunecat cafea în timp ce schimbați, de asemenea, nuanța.
 • Negrul poate fi realizat prin amestecarea a două culori complementare, dar puteți, de asemenea, să amestecați trei sau mai multe culori uniform separate în roata de culoare. Doar asigurați-vă că nu adăugați alb sau orice culoare care are alb, cu excepția cazului în care doriți o nuanță de gri. Dacă negrul pe care îl faci se sprijină foarte mult pe o culoare, neutralizează-l adăugând un pic de opusul acelei culori.
 • Albul nu poate fi amestecat din alte vopsele. Deoarece trei primar (magenta, galben și turcoaz) trebuie să-l cumpere, cu excepția cazului în care lucrați cu un mediu ca acuarele unde hârtie albă oferă aveți nevoie.
 • 2
  Planificați-vă strategia Gândiți-vă la tonul, luminozitatea și saturația culorii pe care o aveți și culoarea dorită și efectuați ajustările necesare.
 • De exemplu, nuanța verde poate fi schimbată în turcoaz sau galben, vecinii săi în cercul cromatic. Acesta poate fi clarificat prin adăugarea de alb, negru sau întuneric adăugarea sau complementul său, care ar fi violet, purpuriu sau roșu, în funcție de nuanța de verde. Puteți face mai opacă prin adăugarea de alb și negru, sau puteți face verde desaturated mai strălucitoare prin adăugarea unui verde mai strălucitor.
 • Iată un alt exemplu. Ați amestecat roșu și alb pentru a face roz, dar trandafirul dvs. este foarte luminos și cald (galben). Pentru a corecta tonul cald, va trebui să adăugați o magenta puțină. Pentru a vă plictisi trandafirul, va trebui să adăugați fie alb, complementar (sau negru), fie ambele. Trebuie să decideți dacă doriți un roz mai închis (doar adaugă complementare), un roz gri (atât alb și adaugă complementare), sau doar un roz mai ușoare (doar adaugă alb). Dacă aveți de gând pentru a ajusta nuanța cu magenta și plictisitoare verde sau roz cu turcoaz dvs. (complemente de magenta și roșu), puteți încerca să combine acești pași folosind o culoare care este între magenta și turcoaz, și albastru.
 • 3
  Mișcați-vă culorile și continuați-vă cu capodopera! Dacă toate acestea par prea mult, poate aveți nevoie doar de o practică. Puteți face o broșură cu culori și detalii, pentru a vă servi ca practică folosind principiile teoriei culorilor, iar dacă imprimați vă ajută ca referință până când nu aveți mai practic și culoare de amestecare devine un proces mai intuitivă
 • sfaturi

  Mostre de culoare și rețete

  • Găsiți culoarea dorită și urmați instrucțiunile de mai jos. Fiecare placă de culoare reprezintă o gamă întreagă de posibilități și puteți regla cantitățile de vopsea pe care le utilizați pentru a obține culoarea exactă pe care o căutați. De exemplu, orice culoare de lumină poate fi luminată sau întunecată prin adăugarea de mai mult sau mai puțin alb. Culorile complementar acestea sunt culorile opuse într-un cerc exact de culoare RGB / CMY.
  Magenta_387.jpg" class ="imagine lightbox">
  purpuriu
  MagentaTint_415.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumina magenta
  MagentaShade_822.jpg" class ="imagine lightbox">
  Dark Magenta
  MagentaTone_961.jpg" class ="imagine lightbox">
  Opac purpuriu
  • purpuriu: Magenta nu poate fi amestecată din alte culori. Va trebui să-l cumpărați.
  • Lumina magenta: adăugați alb la purpuriu.
  • Dark Magenta: Adăugați o cantitate mică de negru (sau verde) la purpuriu. Verdele este complementar magenta.
  • Opac purpuriu: Adăugați atât alb, cât și negru (sau verde) la purpuriu.
  Red_253.jpg" class ="imagine lightbox">
  roșu
  RedTint_209.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumină roșie
  RedShade_470.jpg" class ="imagine lightbox">
  Roșu închis
  RedTone_366.jpg" class ="imagine lightbox">
  Opac roșu
  • roșu: Adăugați o cantitate mică de galben sau portocaliu la purpuriu.
  • Roșu deschis (roz, somon, coral): adăugați alb la roșu. Utilizați mai puțin alb și mai roșu pentru un ton de coral.
  • Roșu închis: Adăugați o cantitate mică de negru (sau turcoaz) în roșu. Turcoazul este complementar roșu.
  • Opac roșu: Adăugați atât alb și negru (sau turcoaz) în roșu.


  Orange_597.jpg" class ="imagine lightbox">
  portocaliu
  OrangeTint_581.jpg" class ="imagine lightbox">
  Portocaliu deschis
  OrangeShade_235.jpg" class ="imagine lightbox">
  Portocaliu închis
  OrangeTone_637.jpg" class ="imagine lightbox">
  Opac portocaliu
  • portocaliu: se amestecă galben cu purpuriu sau roșu.
  • Portocaliu deschis (piersic): adăugați alb la portocaliu
  • Portocaliu închis (cafea): Adăugați o cantitate mică de negru (sau albastru) la portocaliu (sau amestec roșu și verde). Albastrul este complementar portocaliu.
  • Opac portocaliu (cafea usoara): adăugați alb-negru (sau albastru) în portocaliu.
  Yellow_248.jpg" class ="imagine lightbox">
  galben
  YellowTint_143.jpg" class ="imagine lightbox">
  Galben deschis
  YellowShade_779.jpg" class ="imagine lightbox">
  Culoare galbenă
  YellowTone_638.jpg" class ="imagine lightbox">
  Opac galben
  • galben: Galbenul nu poate fi obținut prin amestecarea altor culori. Va trebui să-l cumpărați.
  • Galben deschis: adăugați culoarea albă în galben
  • Galben închis (verde de măsline): Adăugați o cantitate mică de negru (sau albastru-violet) în galben. Albastru-violet este complementar galben.
  • Galben opac (olivă ușoară): Adăugați atât alb și negru (sau albastru-violet) în galben.
  Lime_351.jpg" class ="imagine lightbox">
  Verde verde
  LimeTint_839.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumina limpede
  LimeShade_496.jpg" class ="imagine lightbox">
  Varul limpede
  LimeTone_256.jpg" class ="imagine lightbox">
  Fișier opac
  • Verde verde: Adăugați o cantitate mică de verde sau turcoaz în galben.
  • Lumina limpede: adăugați culoarea albă în verde
  • Varul limpede: Adăugați o cantitate mică de negru (sau violet) la verde. Purpuriu este culoarea complementară a verde.
  • Fișier opac: adăugați culoarea alb-negru (sau violet) în verde.
  Green_693.jpg" class ="imagine lightbox">
  verde
  GreenTint_423.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumină verde
  GreenShade_815.jpg" class ="imagine lightbox">
  Verde închis
  GreenTone_385.jpg" class ="imagine lightbox">
  Gri verde
  • verde: amestec turcoaz și galben.
  • Lumină verde: adăugați culoarea albă spre verde
  • Verde închis: Adăugați o cantitate mică de negru (sau magenta) la verde. Magenta este complementara verde.
  • Gri verde: adăugați culoarea alb-negru (sau magenta) în verde.
  Teal_576.jpg" class ="imagine lightbox">
  Albastru verde
  TealTint_662.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumină albăstrui verde
  TealShade_207.jpg" class ="imagine lightbox">
  Verde albastru închis
  TealTone_186.jpg" class ="imagine lightbox">
  Gri-verzui gri
  • Albastru verde: amestecați turcoazul cu o cantitate mică de galben sau verde.
  • Lumină albăstrui verde: Adăugați alb la verde albastru.
  • Verde albastru închis: Adaugă o cantitate mică de negru (sau purpuriu-roșiatic) la verde albastru, deoarece este complementară la verde albastru.
  • Gri-verzui gri: Adăugați atât alb, cât și negru (sau purpuriu-roșiatic) în verde albastru.
  Cyan_55.jpg" class ="imagine lightbox">
  turcoaz
  CyanTint_784.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumină turcoaz
  CyanShade_5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Dark turcoaz
  CyanTone_297.jpg" class ="imagine lightbox">
  Gri turcoaz
  • Turcoaz (albastru verzui): turcoazul nu poate fi făcut amestecând orice culoare, va trebui să-l cumpărați.
  • Lumină turcoaz: adăugați alb la turcoaz.
  • Dark turcoaz: Adăugați o cantitate mică de negru (sau roșu) la turcoaz. Roșul este culoarea complementară a turcoazului.
  • Gri turcoaz: adăugați alb-negru (sau roșu) la turcoaz.
  Blue_949.jpg" class ="imagine lightbox">
  albastru
  BlueTint_334.jpg" class ="imagine lightbox">
  Albastru deschis
  BlueShade_149.jpg" class ="imagine lightbox">
  Albastru închis
  BlueTone_737.jpg" class ="imagine lightbox">
  Albastru deschis
  • albastru: adăugați o mică porție de purpuriu sau magenta la turcoaz.
  • Albastru deschis: adăugați alb la albastru
  • Albastru închis: Adăugați o cantitate mică de negru (sau portocaliu) în albastru. Portocala este albastrul complementar.
  • Albastru deschis: adăugați culoarea alb-negru (sau portocaliu) în albastru.
  Violet_687.jpg" class ="imagine lightbox">
  Violet albastru
  VioletTint_333.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumină violet albastră
  VioletShade_687.jpg" class ="imagine lightbox">
  Dark violet albastru
  VioletTone_856.jpg" class ="imagine lightbox">
  Gri albastru violet
  • Violet albastru: amestecați magenta cu turcoaz sau albastru.
  • Albastru deschis violet (lavanda): se adaugă alb la albastru-violet.
  • Dark violet albastru: adăugați o cantitate mică de negru (sau galben) la albastru-violet, deoarece galbenul este complementar violet.
  • Gri albastru violet: adăugați alb-negru (sau galben) la albastru-violet.
  Purple_285.jpg" class ="imagine lightbox">
  violet
  PurpleTint_723.jpg" class ="imagine lightbox">
  Lumină purpurie
  PurpleShade_625.jpg" class ="imagine lightbox">
  Dark violet
  PurpleTone_307.jpg" class ="imagine lightbox">
  Violet opac
  • violet: Amestec Magenta cu o cantitate mică de turcoaz, albastru sau violet.
  • Lumină purpurie: adăugați culoarea albă în violet.
  • Dark violet: Adăugați o cantitate mică de negru (sau verde de var) în purpuriu. Varful verde este culoarea complementară a purpurii.
  • Violet opac: adăugați alb-negru (sau verde de var) în violet.
 • negru: Puteți face negru amestecând două culori complementare sau trei culori uniform distribuite într-un cerc color CMY / RGB, cum ar fi roșu, verde și albastru. Dacă obțineți o culoare închisă în locul unui negru adevărat, corectați-o adăugând complementul acelei culori.
 • alb: Albul nu poate fi obținut prin amestecare, trebuie să-l cumpărați. Pentru un alb mai cald (de exemplu o cremă), adăugați o cantitate foarte mică de galben. Pentru un alb mai rece, adăugați o cantitate mică de turcoaz.
 • gri: Gri este alb-negru amestecat. vede "negru", de mai sus.
 • Mai multe sfaturi

  • Când amestecați vopselele, adăugați cantități mici pentru ao ajusta la o culoare. Puteți adăuga întotdeauna mai multe. Acest lucru este valabil mai ales pentru negru și albastru, care tind să fie foarte dominante. Adăugați un pic la un moment dat până când obțineți rezultatul pe care îl căutați.
  • Puteți folosi ochii pentru a găsi culori complementare. Acesta este vechiul truc de a privi la o culoare și apoi de a vedea o suprafață albă. Veți vedea culoarea opusă din cauza "oboselii de culoare" a ochilor dumneavoastră.
  • Găsirea unor culori primare bune poate fi dificilă. Căutați o magenta care nu are pigmenți albi sau albastri (PW și PB). Pigmenții violeți și roșii, cum ar fi PV19 și PR122, sunt cei mai buni. PB15: 3 este un turcoaz bun. PB15 și PG7 sunt și ele bune. Dacă căutați culori în vopsea sau în glazurare, puteți încerca să potriviți culorile din cerneala imprimantei. Puteți imprima un eșantion de culoare și să o luați cu dvs. sau să căutați culorile primare în cutii de cereale sau cookie-uri.
  • Culorile complementare mixte și vizuale sunt puțin diferite, așa că avem nevoie de un triunghi colorat pentru a ști ce culori echilibra cel mai bine o pictură și alta să știe ce culori care întunecă. Ultramarina arată foarte bine împotriva galbenului de lamaie și a altor galbene reci, dar pentru a întuneca acele galbene, se folosește mai mult violet. Căutați pe Internet pentru articolul din pagina HILARY "Completări vizuale" pentru o explicație mai bună.
  • Câte tuburi diferite de vopsea trebuie să pictați? Cartea de acuarele de Jean-Louis Morelle vă arată cum să utilizați culorile triunghi galben-magenta turcoaz practic se amestecă fiecare culoare ai nevoie de doar patru sau cinci, dar veți găsi că trei culori plus alb (alb este hârtia acuarele) este de ajuns!
  • Cea mai bună serie de amestecuri este prin utilizarea cele mai apropiate culori pentru CYM primare (turcoaz, galben, magenta numele lor în limba engleză), dar mix pentru umbre și culori mai închise la culoare, una (sau mai bine două) ar trebui să fie mai întunecate decât cele primare. De exemplu, albastru prusac sau albastru de cobalt, alizarină roșie.
 • Ce pictezi? Culorile de care aveți nevoie depind total de ceea ce pictați. De exemplu, ultramarin, Napoli galben, siena ars și peisajele albe pentru a lucra la distanță, în cazul în care nu aveți nevoie de verdeață luminoase și galben.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Paleta (hârtia de unică folosință este bună)
  • Paleta cuțit (orice dimensiune este bine)
  • Hârtie acvarel sau pânză pregătită (puteți să le găsiți în orice magazin de artă)
  • Rezervor de apă sau diluant de vopsea pentru spălarea periilor
  • Pensulă sintetică la alegere (numărul # 8 rotund sau # 6 subțire sunt bune)
  • Spray sticla pentru a menține vopsea de apă umed
  • Hârtie prosop pentru a usca și curățați periile
  • Cromul cromatic
  • picturi
  • O cămașă veche sau o haină că nu te superi să fii murdar
  • mănuși
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena online cu Paint NinjaCum de a desena online cu Paint Ninja
  Cum se face o imagine pentru desktopul dvs.Cum se face o imagine pentru desktopul dvs.
  Cum să vă deplasați în Pokémon GO fără a vă părăsi casaCum să vă deplasați în Pokémon GO fără a vă părăsi casa
  Cum să atragă CharmanderCum să atragă Charmander
  Cum să atragă Gus de pe CenusareasaCum să atragă Gus de pe Cenusareasa
  Cum să elaboreze HinataCum să elaboreze Hinata
  Cum să atragă Iron ManCum să atragă Iron Man
  Cum de a desena masca Majora de la Legenda lui ZeldaCum de a desena masca Majora de la Legenda lui Zelda
  Cum să atragă portrete de animaleCum să atragă portrete de animale
  Cum de a desena un copac BonsaiCum de a desena un copac Bonsai
  » » Cum se amestecă culorile

  © 2011—2020 ertare.com