Cum se amestecă chips-urile de poker

Dacă jucați poker sau ați văzut turnee de poker profesionale, este posibil să fi observat că mulți jucători amestecă jetoanele. Unii jucători o fac să se concentreze mai bine și alții doar pentru a trece timpul. În timp ce amestecarea chips-urilor poate fi foarte impresionantă, de fapt este foarte ușor de învățat.

pași

Partea 1
Faceți o combinație de bază

Imaginea intitulată Șifon Poker Chips Pasul 1
1
Începeți cu șase jetoane. Amestecarea este mai ușoară cu mai puține jetoane, iar șase este cantitatea minimă de care aveți nevoie. Este foarte util să luați trei jetoane de o culoare și trei jetoane de altă culoare.
 • Dacă nu aveți jetoane de poker, puteți practica șase monede de aceeași mărime. Deși tehnica de amestecare este aceeași, este mai greu să lucrăm cu monede.
 • Imaginea intitulată Chipsuri de poker Shuffle Step 2
  2
  Împărțiți chips-urile în două grămezi de câte trei. Separați chipsurile de culoare. Culorile diferite vă vor ajuta să faceți diferența între cele două grămezi. Dacă le amestecați în mod corect, rezultatul final va fi o stivă de plăci care alternează culoarea.
 • Imaginea intitulată Chips-uri de joc Shuffle Step 3
  3
  Așezați cele două grămeze pe o suprafață plană în fața dvs. Așezați-le în paralel cu dvs. Va fi mai ușor să amestecați pe o suprafață moale. Pentru a începe, puteți practica pe un pat, o pernă, o canapea sau ceva simțit. Pe măsură ce îmbunătățiți abilitățile de mixare, puteți trece la o suprafață tare.
 • Imaginea intitulată Chipsuri de poker Shuffle Step 4
  4
  Plasați mâna dominantă pe jetoane. Mâna trebuie să fie aproximativ paralelă cu suprafața plană, cu degetele în jos, atingând-o cu vârfurile degetelor. Degetul mare și arătătorul ar trebui să fie pe părțile opuse ale unei grămezi, cu degetul cel mai apropiat de corpul tău. Degetul mic și degetul inelului trebuie să se afle pe cealaltă grămadă. Așezați degetul mijlociu între cele două stive de pe partea cea mai îndepărtată de corp.
 • Imaginea intitulată Șifon Poker Chips Pasul 5
  5
  Așezați cele două grămezi împreună în timp ce trageți degetele în sus. Apăsați ușor cele două grămezi cu degetul mare, arătătorul, degetul inelului și degetul mic. Curbați degetul mijlociu astfel încât vârful să fie ușor sub centrul celor două grămezi. Ridicați degetul mijlociu și plasați din nou cele două grămezi. Strângeți degetele în același timp pentru a strânge grămada.
 • Imaginea intitulată Chips-uri de joc Shuffle Step 6
  6
  Direcționați jetoanele cu degetul mijlociu. Puneți cele două grămezi cu degetul mijlociu în timp ce le dați jos. Utilizați degetul pentru a controla căderea cipurilor, alternând perfect cele două grămezi. După ce s-au împletit, completați amestecul stoarcând complet mâna pentru a crea o singură grămadă cu șase jetoane.
 • Imagine intitulată Chipuri de joc Shuffle Step 7
  7
  Împărțiți grămada și repetați procesul. Ridicați primele trei plăci din stivă cu degetul mare și inima. Plasați aceste plăci lângă cele trei plăci inferioare, creând două grămezi de câte trei, așa cum ați avut la început. Se amestecă din nou, se separă și se repetă până când puteți face totul cu o mișcare fluidă.


 • Partea 2
  Rezolva problemele

  Imaginea intitulată Șifon Poker Chips Step 8
  1
  Verificați modelul chipsurilor pentru a obține indicii. Un motiv pentru care este o idee bună să se practice cu jetoane de diferite culori este că este mai ușor să se detecteze când ceva nu a mers bine în amestec. Când se face bine, jetoanele mixte ar trebui să alterneze cele două culori. Dacă vedeți două sau mai multe plăci de aceeași culoare împreună, trebuie să reevaluați tehnica. Dacă plăcile nu sunt alternante, puteți încerca să verificați mai multe lucruri în tehnica de amestecare:
  • Asigurați-vă că nu împingeți destul de mult pentru a le strânge împreună. Ar trebui să exersați doar o cantitate minimă de forță în timp ce împingeți ușor din lateral, în timp ce aruncați chipsurile.
  • Este posibil să nu ridicați corect cele două grămezi. Placile inferioare ar trebui să formeze unghiuri de 45 de grade cu masa. Un unghi ușor mai larg ar funcționa, de asemenea, dar un unghi mai strâns nu dă chips-uri suficient spațiu pentru a cădea.
 • Imaginea intitulată Chipsuri de poker Shuffle Step 9
  2
  Experimentați cu plasarea degetelor. În timp ce mânerul standard de amestecare funcționează atât pentru persoanele drepte, cât și pentru cele stângaci, este posibil să nu fie perfect pentru toată lumea. Puteți plasa degetele așa cum doriți, atâta timp cât poziția îndeplinește două cerințe: trebuie să plasați cel puțin un deget pe capătul exterior al fiecăreia dintre cele două grămezi, pentru a le putea împinge. În plus, un deget ar trebui să fie capabil să lovească în cazul în care ambele movile întâlni.
 • Este normal să simțiți un anumit disconfort în mână atunci când începeți să amestecați, deoarece veți folosi mușchii diferit decât de obicei. Cu toate acestea, dacă tot vă simțiți incomod cu mai multe practici, luați în considerare modificarea plasării degetelor.
 • Imaginea intitulată Chips-uri de joc Shuffle Step 10
  3
  Cere-i pe cineva să te uite la tine sau să te înregistrezi amestecând. Când amesteci chips-uri de poker, poate fi dificil să vezi ce faci, deoarece mâna nu te va lăsa să vezi. Dacă cineva vă privește în timp ce amestecați, ar putea să vă ajute să vă dați seama exact cu ce probleme aveți.
 • Mai bine, îl puteți cere să facă un videoclip în prim plan. Urmăriți videoclipul în mișcare lentă, acordând atenție poziției jetoanelor și mișcărilor mâinii. Observarea acțiunilor din exterior vă poate oferi o perspectivă mai bună.
 • Partea 3
  Îmbunătățiți-vă abilitățile

  Imaginea intitulată Chipsuri de joc Shuffle Pasul 11
  1
  Adăugați mai multe jetoane Odată ce puteți amesteca cu încredere șase chips-uri de poker, adăugați încă două jetoane și practicați amestecarea a opt jetoane. Odată ce te simți confortabil cu opt, încercați zece. Continuați să adăugați jetoane în grupuri de câte două. Singurul factor care limitează numărul de jetoane este dimensiunea mâinilor.
 • Imaginea intitulată Șifon Poker Chips Step 12
  2
  Practicați cu cantitatea maximă de jetoane care se potrivesc în mâinile dvs. Amestecarea unui teanc mare de jetoane este mai greu decât să lucrezi cu unul mic. Cu toate acestea, veți folosi aceleași mușchi și mișcări care amestecă mai mult sau mai puțin chips-uri. Practicând cu o cantitate mai mare de jetoane, asigurați-vă că amestecați un număr ușor mai mic de jetoane cu ușurință în timpul unui joc real.
 • Imaginea intitulată Chipsuri de poker Shuffle Step 13
  3
  Încearcă să adaugi un al treilea heap. Amestecarea a trei piloți este în esență aceeași cu amestecarea a două, dar este mai greu de obținut. Chiar și cei care au o mare experiență în mixarea jetoanelor de poker au dificultăți atunci când lucrează cu trei grămezi. Dacă doriți să o încercați, metoda însăși este fals simplă:
 • Formați un triunghi cu trei grămezi egale de cel puțin trei plăci.
 • Strângeți degetele mâinii dvs. dominante vertical pe cele trei grămezi. Degetul mare va ține mult, degetul arătător și cealaltă inimă, degetul inelului și degetul mic al treilea.
 • Împingeți cele trei grămezi împreună.
 • În timp ce împingeți, ridicați mâna.
 • Pe măsură ce vă împingeți și ridicați mâna, încercați să înclinați toate grămezile în centrul triunghiului.
 • Strângeți cele trei grămezi cu degetele.
 • sfaturi

  • Încercați să ridicați una din fețe puțin mai mult, astfel încât amestecul să fie omogen.
  • Puteți face acest lucru în timpul unui joc de poker în timp ce decideți dacă doriți să jucați, să aruncați, să treceți sau să ridicați mâna următoare.
  • Rețineți că amestecarea chipsurilor poate produce zgomot și poate fi iritantă pentru unii oameni.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți mâinile pokeruluiCum să înveți mâinile pokerului
  Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"
  Cum să câștigi în pokerul videoCum să câștigi în pokerul video
  Cum să faci coastere cu jetoane ScrabbleCum să faci coastere cu jetoane Scrabble
  Cum să blufezi în pokerCum să blufezi în poker
  Cum sa faci o floare imperialaCum sa faci o floare imperiala
  Cum se joacă BananagrameleCum se joacă Bananagramele
  Cum se joacă LCRCum se joacă LCR
  Cum se joacă MahjongCum se joacă Mahjong
  Cum să joci puriciCum să joci purici
  » » Cum se amestecă chips-urile de poker

  © 2011—2020 ertare.com