Cum se pune un CD în cuptorul cu microunde

Ce pot face cu unele CD-uri învechite? Le puteți găti într-un cuptor cu microunde.

pași

Imaginea cu titlul Cuptor cu microunde și CD Pasul 1
1
Luați un CD sau un CD-R care nu funcționează sau este inutilizabil și puneți-l în cuptorul cu microunde, plasați-l în mijloc lângă un pahar de sticlă sau o hârtie de hârtie. Nu folosiți materiale metalice pentru ao ține.
 • Imaginea cu titlul Cuptor cu microunde și CD Pasul 2
  2
  Puneți cuptorul cu microunde la înălțime timp de 5 secunde. Închideți complet ușa și începeți să gătiți CD-ul.
 • Imaginea cu titlul Cuptor cu microunde și CD Pasul 3
  3
  Pregătește-te să oprești cuptorul cu microunde când CD-ul începe să elibereze fumul. Fumul este foarte dăunător dacă îl sugeți. Dacă deschideți o fereastră sau dacă încăperea este bine ventilată, puteți elimina fumul și nu veți fi în pericol.
 • Imaginea cu titlul Cuptor cu microunde și CD Pasul 4
  4
  Bucurați-vă de spectacol Aluminiu fierbinte al CD-ului creează o mică furtună electrică cu tunete și scântei. Puteți observa această activitate prin fereastra cuptorului cu microunde, dar trebuie să luați anumite măsuri de precauție.


 • Imaginea cu titlul Cuptor cu microunde și CD Pasul 5
  5
  Așteptați câteva secunde înainte de a scoate CD-ul. După 5 secunde, CD-ul poate descărca încă curent electric. Dacă jucați un CD proaspăt distrus în interiorul cuptorului cu microunde, puteți arde mâna. Nu inhalați aerul care iese din cuptorul cu microunde. Lăsați cuptorul să se răcească și să ventilați camera în care este cuptorul cu microunde.
 • Imaginea cu titlul Cuptor cu microunde și CD Pasul 6
  6
  Observați straturile CD-ului. Observați diferitele modele și căi care au fost create în "insulele metalice".
 • Imagine cu titlul Micround și un CD Intro
  7
  Ai terminat
 • sfaturi

  • Ca alternativă la reglarea unui CD în departamentul de reciclare, ați putea găsi alte modalități de utilizare a discurilor. Orice CD expirat poate fi folosit ca suport pentru pahare. Sau puteți începe să faceți o mică colecție de discuri coapte și să le transformați într-o decorare pentru casa dvs. În timpul unei zile luminoase, aluminiu va reflecta lumina din interiorul casei într-un mod foarte frumos.
  Citește-the-galben-autocolant-4733.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea cu titlul Citiți autocolantul galben 4733
  Extinctorul este opțional. Este foarte puțin probabil ca un CD care a fost copt timp de 5 secunde să provoace un incendiu, dar dacă lăsați-l puțin mai mult, se poate întâmpla.
 • Opriți lumina casei dvs. și închideți jaluzelele pentru a obține cel mai bun efect vizual. Ia-ți aparatul foto pentru că merită o fotografie sau un videoclip pe care să-l amintești. Când utilizați camera într-o cameră întunecată, nu uitați să folosiți instrumentul pentru a echilibra camera. Dacă nu poziționați aparatul foto într-o încăpere întunecată, acest lucru poate cauza încețoșarea fotografiilor.
 • Pentru mai multe poze amuzante Strângerea emisiunea de fulger, poziționați camera în siguranță, pe un suport stabil și activați opțiunea de a face fotografii în loc de mișcare lentă.
 • avertismente

  • Nu încercați să faceți acest lucru cu un cuptor vechi cu microunde. Chiar dacă funcționează în stare perfectă, vechiul cuptor cu microunde ar putea avea unele dificultăți de funcționare după ce a făcut acest lucru. Cuptoarele cu microunde mai vechi sunt mai sensibile la daune ireparabile.
  • Dacă sunteți minor, asigurați-vă că cereți permisiunea să o faceți părinților. Dacă lăsați CD-ul mult timp, puteți provoca incendiu sau deteriorarea cuptorului cu microunde. De aceea este necesar să fii atent, deoarece focul se poate răspândi în casa ta.
  • Încercați să utilizați numai CD-uri deteriorate, cu multe zgârieturi. Ca o altă alternativă, ați putea folosi discuri achiziționate special pentru un eveniment (de exemplu CD-uri albe) sau albume muzicale pe care nu le mai plăceți. Cunoașteți că diferența dintre efectele cuptorului cu microunde poate fi permanentă și că veți putea recupera orice tip de informație despre disc, care va necesita experiență și un set de hardware și software sofisticat. Cu alte cuvinte, aveți grijă cu CD-ul pe care doriți să îl utilizați în cuptorul cu microunde.
  • Dacă ai să inhalezi fumul care iese dintr-un CD proaspăt ars este periculos și rău pentru sănătatea ta. Nu inhalați fumul sau aerul din interiorul cuptorului cu microunde când terminați gătitul CD-ului.
  • Nu coaceți CD-ul pentru o perioadă lungă de timp. Este recomandabil să faceți acest lucru doar pentru 5 secunde pentru a aprecia spectacolul. Dar dacă o faci mai mult de 10 sau 20 de secunde, ar putea provoca un incendiu. Acest lucru ar putea deteriora cuptorul cu microunde și casa dvs., deci este necesar să luați anumite măsuri de precauție în cazul în care faceți acest lucru.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o balsam de buze de menta în cuptorul cu microundeCum se face o balsam de buze de menta în cuptorul cu microunde
  Cum să extindeți săpunul din fildeșCum să extindeți săpunul din fildeș
  Cum să gătești porumb în cuptorul cu microundeCum să gătești porumb în cuptorul cu microunde
  Cum să gătiți slănină în cuptorul cu microundeCum să gătiți slănină în cuptorul cu microunde
  Cum să prăjiți un ou în cuptorul cu microundeCum să prăjiți un ou în cuptorul cu microunde
  Cum se face ciocolată caldă într-un cuptor cu microundeCum se face ciocolată caldă într-un cuptor cu microunde
  Cum se face cacao fierbinte în cuptorul cu microundeCum se face cacao fierbinte în cuptorul cu microunde
  Cum se face ciocolata de fondue în cuptorul cu microundeCum se face ciocolata de fondue în cuptorul cu microunde
  Cum să faci ouă amestecate în cuptorul cu microundeCum să faci ouă amestecate în cuptorul cu microunde
  Cum se face paste în cuptorul cu microundeCum se face paste în cuptorul cu microunde
  » » Cum se pune un CD în cuptorul cu microunde

  © 2011—2020 ertare.com