Cum să vă îmbunătățiți șansele în jocul Monopoly lui McDonald

Vrei să câștigi în jocul McDonald`s Monopoly? În jocul actual al lui McDonald, 1 din 4 piese va câștiga un câștigător. Și ai putea fi eligibil să câștigi premii în bani de până la un milion de dolari. Citiți acest articol pentru a vă îmbunătăți șansele.

pași

Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 1
1
Cumpărați mâncarea potrivită. Fiți atenți să știți ce produse vă dau bucăți pentru joc. În mai multe ocazii va trebui să comandați combo-ul de meniu mare pentru a obține cele mai multe bucăți. Adăugați o coajă sau o plăcuță de mere pentru a obține mai multe bucăți.
 • Pentru jocul Monopoly 2013, următoarele produse vă vor oferi mai multe piese:
 • 20 buc de pui McNuggets: 4 piese pentru joc
 • Cartofi mari: 4 piese pentru joc
 • Băutură medie: 2 piese pentru joc
 • 10 bucăți de pui McNuggets: 2 piese pentru joc
 • Hash-browns: 2 piese pentru joc
 • Egg McMuffin: 2 piese pentru joc
 • Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 2
  2
  Adresați-vă unui prieten pentru ajutor sau mai mult. Dacă o faci cu un prieten, ei îți vor da mai multe piese pentru joc (dacă prietenul tău nu se joacă, de asemenea) Întreabă-ți prietenii să-ți dea piese de monopol sau să îți împărtășești un pic de mâncare pentru rezultate mai bune. Amintiți-vă că nimănui nu îi place un prieten lacom.
 • Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 3
  3
  Scrieți, sunați sau trimiteți-l prin e-mail lui McDonald`s pentru a comanda mai multe piese pentru joc. Aveți dreptul la o piesă gratuită fără a trebui să cumpărați ceva. Adresați-vă prietenilor să facă același lucru. McDonald`s are informații despre cum să primească piese gratuite fără să trebuiască să cumperi nimic:
 • "Un participant poate solicita o piesă pentru joc fără a achiziționa un produs alimentar la un McDonald`s participant prin trimiterea unei scrisori lizibile scrise de mână, cu adresă, poștă ("SASE") Cu suficient postale și o adresă de întoarcere, inclusiv numele complet, adresa stradală, orașul, statul și codul poștal la: 2012 Jocul MONOPOLY la McDonald`s Game Piece Request, P.O. Caseta 49121, Strongsville, OH 44149-0121."
 • Vă puteți aștepta să primiți 2 bucăți după ce v-ați trimis cererea. Din motive destul de arbitrare, cererile prin poștă trebuie să fie scrise cu mâna pentru a fi eligibile pentru a primi piese pentru joc.
 • Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 4
  4


  Deveniți prieteni cu mulți oameni din întreaga lume și cereți piesele lor pentru joc. Dacă căutați camere de chat pe Internet, puteți găsi persoane care sunt dispuse să vă dea piesele lor. Aceste piese pentru joc sunt udate de toată lumea, ceea ce va crește imediat șansele. Majoritatea oamenilor nu sunt interesați să joace, astfel încât aceștia să poată fi dați în mod voluntar.
 • Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii bun. Mai multe muște sunt atrase de miere decât de oțet, și nimănui nu le place să simtă că profită de ele. Fii bun pentru rezultate mai bune.
 • Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 5
  5
  Căutați haldele de gunoi. Căutați cutii de gunoi, depozite sau coșuri de reciclare și probabil veți găsi mai multe bucăți din joc. Nu este pentru cei slabi din stomac. Este posibil să nu găsiți multe piese în acest fel, dar merită o încercare. Nu știi niciodată când vei găsi un diamant în dur.
 • Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 6
  6
  Cereți angajaților McDonald să vă dea bucăți. Corect, du-te la tejghea și cere-le. Dacă aveți o modalitate specială de a le întreba sau de a le face ca o glumă, puteți fi norocoși și vă vom da niște piese.
 • Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 7
  7
  Întreabă-i pe cei de la McDonald`s pentru piesele lor. Dacă ești suficient de îndrăzneț să o faci, probabil că ești norocos.
 • Imagine intitulată Creșteți șansele la McDonald`s Monopoly Game Step 8
  8
  Căutați toate McDonalds. Căutați parcul, etajul, contorul pentru băuturi și mese la McDonald`s.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să stăpânești jocul video al lui McDonald`sCum să stăpânești jocul video al lui McDonald`s
  Cum se joacă jocul de baschet ascuns pe Facebook MessengerCum se joacă jocul de baschet ascuns pe Facebook Messenger
  Cum de a construi un castel LegoCum de a construi un castel Lego
  Cum de a alege o mașină de cusutCum de a alege o mașină de cusut
  Cum sa castigi in sahCum sa castigi in sah
  Cum să bată ScrabbleCum să bată Scrabble
  Cum să câștigi la doamneCum să câștigi la doamne
  Cum să câștigi în jocul lui SenkuCum să câștigi în jocul lui Senku
  Cum să trișezi în MonopolyCum să trișezi în Monopoly
  Cum să faceți propria dvs. versiune de MonopolyCum să faceți propria dvs. versiune de Monopoly
  » » Cum să vă îmbunătățiți șansele în jocul Monopoly lui McDonald

  © 2011—2020 ertare.com