Cum să vă îmbunătățiți desenele prin contrast tonic

Dragi bine, dar simți că lipsește ceva? Doriți ca desenele dvs. să aibă impact, să fie dinamice și surprinzătoare?Desenele pentru începători deseori nu au forță și "gheară. " Acest lucru poate fi ușor de depășit prin învățarea de a stăpâni

TONAL CONTRAST.

Continuați să citiți, astfel încât, cu un exercițiu simplu simplu puteți să vă ridicați nivelul "începător" și să crească încrederea în ceea ce doriți să obțineți.

pași

Metoda 1
Cum se face o scală tonală

Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 1
1
Ia creion și hârtie (este preferabil să se utilizeze un grad creion 2B sau 3B și o hârtie de desen bun, dar oricine vă va servi pentru timpul descuraja până când ajunge la bookstore- Deci, începe acum!).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu Contrast Tonal Pasul 2
  2
  Țineți pen-ul cât mai lină posibil și să înceapă o sequence- mică de aproximativ 3 cm (1 „“), în marginea din stânga, fac o mică pată pe hârtie, atât de ușor și netedă posibil, utilizați doar greutatea pen sine. Punctul poate fi la fel de mare sau mic pe cât doriți, dar este ideal să fie de 2 până la 3 cm (1 ") lung.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea desenelor dvs. cu contrast contrastent Pasul 3
  3
  Pe lângă această pată, faceți o alta, dar de data aceasta exercita doar o presiune mai mică pentru ao face ușor mai întunecată.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 4
  4
  Continuați să faceți un șir de pete, fiecare mai puțin întunecat decât ultimul, până când nu puteți face unul mai întunecat. Puteți reveni între pete, dacă este necesar. Va trebui să apăsați mai greu creionul și probabil că va trebui să îl țineți în mod diferit pentru fiecare loc - veți înțelege în cele din urmă că puteți apăsa mai mult și veți avea un loc foarte întunecat la sfârșitul rândului. acum, poți opri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 5
  5
  Acum, ceea ce aveți este un șir de pete, fiecare mai întunecat decât cel precedent. Cati sunt? Probabil 8 sau 10.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele cu tonuri de contrast. Pasul 6
  6
  Enumără manchas- plasat pe locul 2 la primul loc, mai clar (da, No. 2 de mai jos, veți ști de ce) și ultimul, cel mai întunecat fața locului, orice număr care termine-, probabil, 8 sau 10 (poate 9, nu contează, atâta timp cât aveți un rând, de la cel mai ușor la cel mai întunecat).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 7
  7
  Întoarceți-vă la începutul scalei și trageți un cerc sau un pătrat, astfel încât să aveți un loc pur alb în interior. Acesta va fi numărul dvs. de ton 1, din acest motiv ați început cu numărul 2.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 8
  8
  Rândul ar trebui să rămână mai mult sau mai puțin așa:
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 9
  9


  Felicitări! Ați creat o scală tonală. Acum, ce legătură are asta cu desenul?
 • Metoda 2
  Cum se utilizează o scală tonală

  Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele cu contrast contra tonic Pasul 10
  1
  Găsiți câteva desene pe care le-ați realizat și comparați-le cu scara. Încercați să vedeți ce tonuri din desen corespund sunetelor de scală. Este important pe care le folosiți dumneavoastră nu pe cea pe care o vedem aici. Dacă credeți că lipsește ceva din desenul dvs., probabil că singurele tonuri pe care le puteți potrivi sunt în intervalul mediu, adică între 4 și 6. Deci, ce înseamnă asta? Pentru a da dinamism desenului, trebuie să puteți vedea tonurile întuneric, fie 8, 9 sau 10 pe scara dvs. tonală. Aceasta trebuie să aibă, undeva, tonul mai întunecate și mai puternice ce poți să faci? Adesea, doar o zonă mică trebuie să aibă acest ton mai întunecat, dar face o mare diferență în rezultat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 11
  2
  La fel de important este și numărul 1, pur alb. Acest ton și tonul mai întunecat vă oferă o gamă completă de tonuri pe care să o puteți utiliza în desenele dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonului Pasul 12
  3
  Important: nu aveți nevoie de toate tonurile dintr-un desen, de la 1 la 10, dar aveți nevoie de cele mai ușoare, numărul 1, cel mai întunecat, numărul 10 (sau orice din scala dvs.) și una sau două în gama mijlocie, cum ar fi 4 și 6. Nu vă faceți griji prea mult despre intervalele de mijloc - de obicei, acestea au grijă de ele însele - cele care par să provoace cele mai multe probleme sunt cea mai clară și cel mai întunecat, și asta este scopul acestui exercițiu, că ești conștient dintre ele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele cu contrastul tonic Pasul 13
  4
  Observați pentru un minut tonul alb alb 1. Deși este de importanță vitală, într-un fel, nu provoacă la începători anxietatea cauzată de tonurile întunecate.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 14
  5
  Începătorii creează adesea o scală tonală excelentă, dar într-un fel le este frică să recreeze tonul mai întunecat în desenele lor. "Sunt speriat!" este ceva ce se aude în mod normal. Ei bine, este doar o foaie de hârtie. Nu vei omorî, nu nu îneci pe nimeni și nu vei provoca un accident. Deci, fă-o.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrastul tonic Pasul 15
  6
  Creioane și hârtii de bună calitate vă vor ajuta cu siguranță - în următorul articol vă vom arăta notele creionului și cum puteți obține cele mai multe din ele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți desenele dvs. cu contrast tonic Pasul 16
  7
  Distrează-te!
 • sfaturi

  • Ați observat că, în timp ce vă desenați petele, pe măsură ce ați ajuns la cel mai întunecat, au scăzut cumva? Acest lucru se întâmplă uneori. Poate că oamenii sunt mai preocupați să scoată în evidență pata mai întunecată care o face inconștient mai mică. Dacă vi se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că acestea au aceeași dimensiune.


  Uită-te la obiectele din jurul tău, orice. Observați unde este localizat obiectul pe scara tonală. Este foarte clar? Apoi, ar putea fi între 1 și 3. Este foarte întuneric? Apoi, ar putea fi între 9 și 10.

  • Când desenați, întotdeauna priviți la ce ton Partea în care lucrați este localizată.
  • Poate vă întrebați, dacă este colorat? Vom acoperi acest lucru într-un articol viitor. Acolo, vă vom oferi sfaturi pentru a vă da desenele factorul surprinzător.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un creion (este de preferat din clasa 2B sau 3B, dar oricine este bun sa inceapa)
  • O foaie de hârtie albă (este preferabilă o hârtie de desen bună)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragăCum să atragă
  Cum să atragă cu metoda grilaCum să atragă cu metoda grila
  Cum să atragă cu pastelate de uleiCum să atragă cu pastelate de ulei
  Cum de a desena ca un designer de modaCum de a desena ca un designer de moda
  Cum să atragă figuri umane de bazăCum să atragă figuri umane de bază
  Cum să atragă mănuși de boxCum să atragă mănuși de box
  Cum să atragă ceea ce veziCum să atragă ceea ce vezi
  Cum să atragă mandalaCum să atragă mandala
  Cum de a desena litereCum de a desena litere
  Cum de a desena un Power RangerCum de a desena un Power Ranger
  » » Cum să vă îmbunătățiți desenele prin contrast tonic

  © 2011—2020 ertare.com