Cum puteți îmbunătăți redarea rolurilor

Vă vom oferi un ghid pentru a deveni un jucător adevărat al unui joc de rol. Sperăm că vă va ajuta.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea rolului dvs. de joc Pasul 1
1
Lucrul fundamental pentru un joc de rol este îmbunătățirea și extinderea abilităților tale, care nu este atât de dificilă cum pare. Pentru a juca un joc de rol, trebuie să vă imaginați ce se întâmplă. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a scrie ceea ce vă puteți imagina. Cu cât este mai detaliat, cu atât va fi mai bine!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea rolului dvs. de joc Pasul 2
  2
  După ce ați învățat asta, încercați să o aprofundați mai mult. Încercați să puneți informații despre personajul tău în comentariul tău, lăsați persoana cu care vorbești să-ți cunoască povestea. Trebuie să aveți un element de bază.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea rolului dvs. de joc Pasul 3
  3
  Veți progresa atunci când vă ocupați de cele de mai sus. Încearcă să descrii împrejurimile personajului tău. Bunii jucători RPG folosesc multe detalii. Acest lucru vă ajută să setați scena și să faceți jocul mai plăcut în general. Încercați să vă gândiți la rolul jocului și la sentimentele personajului. Dacă personajul tău are o stare proastă, anunță-l că ai în minte. În mod similar, ceilalți jucători te vor bloca dacă începi să fii discursiv, ceea ce nu este bun.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea rolului dvs. de joc Step 4


  4
  Întotdeauna gândiți-vă la o cronologie bună a povestirii înainte de a scrie un comentariu. Acest lucru trebuie să aibă sens și să fie ușor pentru persoana cu care vorbești să înțeleagă conversația. Această persoană ar putea crede că este foarte dificil să răspundă și să vă ignore dacă este foarte sporadică. Dacă joci un personaj dintr-un alt sex (crossover), gândește-te cum să-l faci distractiv, dar nu-l face stupid. Toți oamenii urăsc acea atitudine și nu vă veți face decât rușine. De asemenea, nu fiți prea serioși - oamenii vor crede că sunteți plictisiți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea rolului dvs. de joc Pasul 5
  5
  Amintiți-vă că, chiar dacă sunteți într-un joc, acest lucru trebuie să fie realist, dar nu exagerați. Asigurați-vă că conversațiile dvs. au sens. A face ca personajul tău să facă lucruri care nu sunt ale lui nu este într-adevăr un joc de rol. Asigurați-vă că vedeți totul din punctul de vedere al personajului dvs., adică, ca persoană normală. Dacă personajul tău nu este supranatural sau mitic. În acest caz, faceți ceea ce este potrivit în conformitate cu acesta. Asigurați-vă caracterul la fel de bun ca el poate fi. De asemenea, nu exagerați dacă persoana dvs. este bolnavă sau dacă moare. Nu inventați o poveste foarte tristă pentru a obține atenție. Oamenilor nu le place acest lucru. Omoară-ți personajul în mod realist dacă o vei face. Drama este bună, puteți depăși un pic pentru ea, dar nu prea mult.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea rolului dvs. de joc Step 6
  6
  Întotdeauna gândiți pozitiv. Ține minte că ești la fel de bun ca toți oamenii. Având în vedere acest lucru, nu încercați să fiți mai buni decât altcineva sau răniți sentimentele cuiva, în special cei mai populari jucători. În mod normal, au mulți oameni care îi apără. Un comentariu negativ la un jucător popular ar putea face pe prietenii tăi să te enerveze, deci fii politicos și bun. Nimănui nu îi place să se ocupe de jucători imaturi și neexperimentați. Dacă doriți să vă potriviți, încercați să vă implicați împreună cu toți oamenii. Acesta este tot ce trebuie să știți. Mult noroc
 • sfaturi

  • Detaliile sunt cheia unui joc de rol bun, încercați să faceți descrierile cât mai detaliate posibil. Cu cât există mai multe paragrafe, cu atât mai bine. Încercați să scrieți un paragraf dacă întâmpinați dificultăți la început - la un moment dat veți începe să scrieți mai multe.
  • De îndată ce vorbiți cu mai mulți oameni, cu atât va fi mai bine - nu ignorați pe nimeni. Veți avea nevoie de multă practică, chiar dacă vorbiți cu cineva care scrie doar o linie.
  • Aveți întotdeauna încredere în dvs. și nu vă faceți griji dacă sunteți nou. Discutați cu oamenii, făcându-i să vă observe și puteți împărtăși cu ei într-un timp scurt. Se recomandă să întăriți relațiile cu oamenii. Cu cât aveți mai mulți prieteni, cu atât va fi mai ușor să vedeți partea mai realistă a jocului de rol.

  avertismente

  • Nu confiscă personajul altei persoane pentru a face povestea să meargă după gustul tău. Doar imitează personajul tău - oamenii urăsc dacă le preia caracterul. Prin urmare, nu o faceți.
  • Nu furați niciodată nimic de pe paginile oamenilor. Copierea este într-adevăr unul dintre cele mai grave lucruri care pot fi realizate într-un joc de rol. Originalitatea este importantă atunci când vine vorba de a fi un jucător excelent într-un joc de rol. Nu contează dacă este vorba despre descrieri, porecle, fotografii, stil de scriere sau animații (cunoscut sub numele de imagini GIF sau format grafic de schimb). Acestea sunt imagini care au fost create din capturi de ecran și că se deplasează în funcție de o anumită secvență - oamenii care joacă roluri creează majoritatea, unii au etichete și alții nu - în orice caz, nu sunt al tău, deci nu ai dreptul să le iei). Furtul muncii altor persoane nu vă va ajuta cu adevărat. De fapt, unii oameni au fost eliminați după ce au furat munca cuiva pentru că au profitat de ea. Așa e, este foarte rău. Prin urmare, nu uitați să fiți originali.
  • Nu comunicați niciodată prin mesaje text. Majoritatea jucătorilor RPG ignoră persoanele care trimit mesaje text.
  • Nu comentați de două ori. Dacă cineva vă ignoră, atunci este pentru că nu sunt conectați și vor răspunde mai târziu sau vor avea o altă explicație. Cea mai ușoară modalitate de a face față acestei situații este să trimiteți un comentariu OOC (din caracter) și să întrebați de ce nu vă răspunde.
  • Nu ofensați oamenii, încercați să fiți cât mai politicoși.
  • Nu trimiteți pe cineva un comentariu cu o singură propoziție. Oamenii ignoră adesea aceste tipuri de comentarii, le lipsește creativitatea. Nu ar fi rău dacă puneți câteva detalii în comentariile dvs. Noii oameni nu respectă de obicei acest lucru, dar imaginația, creativitatea și gramatica sunt importante atunci când joci un joc de rol. Trebuie să țineți cont de acest lucru dacă nu doriți ca jucătorii RPG să vă mutileze.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă Inotia 4Cum se joacă Inotia 4
  Cum se joacă Vârcolac pe IRCCum se joacă Vârcolac pe IRC
  Cum de a alege un personaj într-un joc de rolCum de a alege un personaj într-un joc de rol
  Cum să câștigi jocul la UnoCum să câștigi jocul la Uno
  Cum să-ți faci rolul mai distractivCum să-ți faci rolul mai distractiv
  Cum se joacă loculCum se joacă locul
  Cum se joacă cu o lanternăCum se joacă cu o lanternă
  Cum să joci criminalulCum să joci criminalul
  Cum să joci jocul "Nu am niciodată"Cum să joci jocul "Nu am niciodată"
  Cum să jucați piatră, hârtie sau foarfeceCum să jucați piatră, hârtie sau foarfece
  » » Cum puteți îmbunătăți redarea rolurilor

  © 2011—2020 ertare.com