Cum să vă îmbunătățiți capacitatea de a atrage

S-ar putea să fii foarte bun la desen, dar când vine vorba de perfecționarea abilităților tale, practica dedicată este mai importantă decât talentul simplu. Din fericire, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți abilitățile de desen.

pași

Partea 1
Realizarea de modele simple

Imaginea intitulată
1
Desenați figuri. Încercați să desenați cele cinci figuri de bază.
 • Cele cinci figuri de bază sunt: ​​sfera, piramida, dreptunghiul, cilindrul și conul. Toate desenele sunt derivate din aceste cinci figuri de bază.
 • Desenați cifrele în diferite dimensiuni, proporții și unghiuri
 • Practicați umbrirea cu figuri și iluminare din diferite direcții. Acest lucru vă va permite să desenați forme mai complexe pe hârtie, să nu deveniți nerăbdători.
 • Utilizați diferite instrumente de desen, cum ar fi creioane de diferite grosimi, stilouri, creioane colorate, cărbune, etc. Acest lucru vă va ajuta să învățați să vă ocupați de diferite instrumente.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de desenare Pasul 2
  2
  Desenează desene simple. Când vă simțiți în siguranță, desenați forme, puteți începe să le combinați. Desenarea unui cilindru cu un con în partea superioară a acestuia sau a unor sfere interblocate va face progresul până la desene foarte complexe într-un mod simplu.
 • Nu apăsați prea tare când folosiți un creion. Vă va permite să ștergeți greșelile cu ușurință pe măsură ce progresați. În mod normal, veți dori, de asemenea, să dați seama proporțiile și formele din desen înainte de a începe întunecarea liniilor.
 • Trebuie repetat că trebuie să utilizați diferite instrumente de desen pentru a determina care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de desenare Pasul 3
  3
  Practic umbrirea. Atunci când se schimbă o formă, la fel și valoarea (gradul de întuneric sau lumină care se află în acel loc). Modul de a face ceva să arate cu adevărat 3D și să-i dea o mulțime de greutate este de a aplica valori (umbrire) la ea. Începeți umbrirea modelelor simple și apoi aplicați ideile la combinații mai complexe.
 • Umbrește într-o singură direcție. Cu toate acestea, deși umbra într-o singură direcție (în linie dreaptă) este bun pentru unele modele, altele, cum ar fi animale sau frunze, umbrire de-a lungul curbelor face să iasă în evidență și mai mult. În cazul în care nu sombreas cu conturul unui obiect, vei fi oferindu-creier două idei diferite despre cum ar trebui să arate o anumită formă, iar rezultatul nu va arata bine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de desenare Pasul 4
  4
  Cereți ajutor și sfaturi. Nu credeți că trebuie să evoluați singuri pe artistul dvs. intern. Cereți sfatul altor artiști, profesori de artă, prieteni sau orice persoană în care aveți încredere. Ascultați sugestiile lor pentru a îmbunătăți domeniile abilităților pe care le necesită și pentru a învăța noi modalități de a face arta.
 • Partea 2
  Rafinați-vă abilitățile de desen

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de desenare Pasul 5
  1


  Trageți pe viață în mod constant. Acesta este exercițiul fundamental care vă va pregăti abilitățile de observare și vă va crea abilitatea de a vă pregăti foarte mult.
  • Fotografiile nu sunt ideale în comparație cu viața, o fotografie planează perspectiva, poate distorsiona și, de asemenea, elimină simțul proporției. Văzând un luptător într-o fotografie este un lucru, văzând cât de mare este în viața reală este altul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de desenare Pasul 6
  2
  Adăugați detalii cu precizie. Dar nu le observați. Un desen bun va fi vazut de la inceput si detaliile au o limita.
 • Cea mai bună modalitate de a face desene detaliate este să începeți cu silueta. Luați măsurători ținând creionul și estimând înălțimea și lățimea. Odată ce ați capturat imaginea completă, măriți puțin și rafinați-o, apoi concentrați-vă pe detalii până la sfârșit. Capturați întotdeauna mai întâi imaginea completă și faceți detaliile uniform în imagine.
 • Când desenezi animale, adaugă dungi, pete, cântare, luminozitate, blană, păr lung și fundal.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de desen Pasul 7
  3
  Practicați desenarea animalelor și a oamenilor în mișcare. Trebuie să adăugați detalii care sugerează că desenul este în mișcare. Va dura ceva timp să-l stăpâniți, așa că mergeți puțin câte puțin și continuați să practicați. Nu fi surprins dacă încercările inițiale par ciudate sau caricaturate.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de desenare Pasul 8
  4
  Desenați scenarii mari Încercați un peisaj sau o scenă urbană, cu toate activitățile care se petrec în ea. Faceți o schiță pentru a capta totul, apoi rezolvați-o și adăugați tot ce aveți nevoie pentru a face scena să vină în viață.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de desenare Pasul 9
  5
  Păstrați practicarea și adoptați desenul ca pe o pasiune pe termen lung. Desenul nu este ceva ce stăpâni peste noapte, ci ceva care evoluează pe tot parcursul vieții. Dacă un pic de cercetare pentru unii artiști, veți descoperi că cei care s-au dedicat artei timp de mai mulți ani, a schimbat stilul lor de-a lungul deceniilor, reflectând noi cunoștințe, noi modalități de a depăși limitele și care caută schimbare și îmbunătățire. Cu alte cuvinte, îmbunătățirea abilităților tale de desen este un loc de muncă pe viață și în evoluție constantă, cu efort și dedicare ca stâlpi. Dacă vă place să desenați, veți obține ambele ușor.
 • sfaturi

  • Desenul nu este sport competitiv. Faceți asta pentru a exprima ceva care vă interesează, în felul dvs. și în ritmul propriu.
  • Experimentați cu diferite tipuri și texturi de hârtie. Creionul de pe carton are un aspect diferit față de creion pe hârtie din fibre de bumbac. Găsiți o suprafață care vă place.
  • Pentru a vedea cât de mult ați îmbunătățit desenul, obțineți unul dintre vechile desene și trageți-l din nou. Dacă nu v-ați îmbunătățit prea mult, concentrați-vă asupra a ceea ce doriți să îmbunătățiți. Puteți face acest lucru de mai multe ori.
  • Nu iazuri într-un instrument de desen. Fiți un artist cu spirit deschis și fiți fericiți experimentând cu tot ceea ce aveți în mâinile voastre. Toate principiile de bază de desen sunt aplicate prin intermediul mass-media, perspectiva liniară va continua să se aplice dacă folosiți un creion sau un cărbune.
  • Cereți critici constructive. Acest lucru se ridică la cer pe cineva să sublinieze unele defecte în desen, dar și modalități de a îmbunătăți-l pentru a minimiza sau elimina eșecuri.
  • Nu comparați desenele cu lucrările unor artiști celebri. Amintiți-vă că sunt profesioniști și că au practicat toată viața lor. Cu toate acestea, folosiți-le ca inspirație dacă vă ajută să rămâneți motivați știind că puteți trage ca ei într-o zi.
  • Creați un cont pe Deviantart.com și publicați desenele. Puteți cere critici și puteți obține sfaturi

  avertismente

  • Uneori este dificil să tragi și să simți că ai pierdut toate abilitățile în desen, acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de "închiderea artiștilor". Este normal, așa că nu lăsați să ajungă la tine. Încercați să găsiți o modalitate de a depăși blocul care funcționează pentru dvs.
  • Nu luați rău dacă cineva spune că desenul tău este prost. Continuă să încerci.
  • Nu vă stresați (emoțional și fizic) de frustrare. Toată lumea face greșeli.
  • Dacă aveți un prieten care atrage mai bine decât dvs., nu vă lăsați să vă afecteze. Încercați să vă îmbunătățiți. De asemenea, nu cred că e mai bine decât tine, pur si simplu nu am găsit stilul tău încă și atunci când faci, munca ta va fi la fel de bun drum.
  • Dacă desenul nu a mers prea bine, identificați defectele și utilizați analiza pentru a îmbunătăți în viitor. Adesea, luând un pas înapoi și practicând fundamentele fundamentale ale anatomiei, perspectivei și luminii vă vor ajuta să depășiți obstacolele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă broasca RenéCum să atragă broasca René
  Cum de a desena Haida artCum de a desena Haida art
  Cum să atragă cu creioaneCum să atragă cu creioane
  Cum să atragă figuri de modăCum să atragă figuri de modă
  Cum să atragă figuri umane de bazăCum să atragă figuri umane de bază
  Cum să atragă caricaturi de animale drăguțeCum să atragă caricaturi de animale drăguțe
  Cum de a desena mâini animeCum de a desena mâini anime
  Cum să atragă ursuleți de plușCum să atragă ursuleți de pluș
  Cum să-ți desenezi propriul personaj de desene animateCum să-ți desenezi propriul personaj de desene animate
  Cum de a desena un vulturCum de a desena un vultur
  » » Cum să vă îmbunătățiți capacitatea de a atrage

  © 2011—2020 ertare.com