Cum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzări

Îmbunătățiți-vă abilitățile pentru a vă referi la oameni, jucând jocul de vânzări. Este un proces în mai multe etape creat de Jerry Stocking. Aceasta constă în creșterea nivelului de confort prin adresarea oamenilor și depășirea fricii de respingere.

pași

Imaginea intitulată Parcați în siguranță pasul 6
1
Ieși afară și joacă vânătoarea de comori. Mergeți într-un cartier și bateți pe orice ușă. Uită-te la persoana din ochi și întreabă-l dacă are un clip de hârtie, o ștampilă poștală anulată, un junk mail, chips-uri, orice. Utilizați-vă imaginația Dacă te întreabă de ce faci asta, spune-i că faci asta pentru a fi mai prietenos și pentru a putea vorbi cu străini. Fă-o până devine complet naturală.
 • Imaginea intitulată Stați în siguranță într-un garaj de parcare (pentru femei) Pasul 8
  2
  Oferiți cadouri. Găsiți ceva ieftin, nu vă faceți griji cu privire la ceea ce oamenii ar putea să spună sau să se gândească, cei mai mulți aruncați-i). Împachetați-o în hârtie de ambalat. Începeți cu 10, apropiați-vă la întâmplare și spuneți-le o poveste care vă vine în mod natural. Observați cum, în general, spunem minciuni pioase - încercați ce se întâmplă dacă spuneți adevărul. Observați ce se întâmplă corpului vostru când oamenii spun că nu și vă privesc într-un mod ciudat. Nu vă faceți griji, pur și simplu continuați cu altcineva. Pentru următoarele 10 cadouri, le dați unei persoane de sex opus care vă place. După aceea, ultimele 10 ar trebui să fie pentru persoanele de același sex care vă reamintesc de tatăl sau de mama ta.
 • Imaginea intitulată Deduct Mortgage Interest Step 1
  3
  Găsiți ceva ieftin de vândut. Pentru mai puțin de un dolar. Apoi, inventați un script de vânzări ușor de reținut. Aceasta durează mai puțin de 60 de secunde. Ceva de genul acesta: Bună, se pare că vrei să te distrezi. (Acest lucru le va opri, aveți aproximativ 10 secunde pentru a le atrage atenția). Ar trebui să vând aceste obiecte, dar dacă nu mă pot distra în timp ce o fac, atunci nu vreau. Durează doar 60 de secunde, vrei să o auziți? Dacă el spune nu, mulțumiți-i și treceți la următorul. Dacă spune da, dă-i restul discursului. Spune-i că este un joc pentru a-ți rupe obiceiul de a nu se adresa străinilor. Fii blândă Distrează-te Priviți-l în ochi pentru a vedea dacă zâmbește și dacă vă puteți conecta cu el.


 • Imaginea intitulată Creați un profil de afaceri online implicat Pasul 5
  4
  Întrebați mereu despre vânzare. Ați cumpăra acest element acum pentru $ 1? Cei mai mulți oameni nu întreabă niciodată despre vânzare, trebuie să o faci tot timpul. Dacă el spune nu, spune-i că e bine, te distra și-i mulțumesc că a jucat. Amintiți-vă că este un joc. Dacă spune el da, concretizați-vă la tranzacție și observați cât de bine vă simțiți.
 • Imaginea intitulată
  5
  Creșteți prețul cu puțin peste 1 $ dacă reușiți.
 • sfaturi

  • Ideea jocului este de a depăși anxietatea de a vorbi cu străinii. Distrează-te, nu este ceva serios, deși, în general, o luăm prea în serios. Simțim respingerea, dar este doar un stat corporal care poate fi depășit. Aliați și bucurați-vă.
  • Găsiți locuri bune pentru a aborda oamenii. Unele supermarketuri mari, unde există o mulțime de trafic. Aveți grijă să nu o faceți lângă ușă, în general nu au lotul de parcare, astfel încât să nu poată ieși de acolo.
  • Veți vedea că nu este cu adevărat noi vindem lucruri. Ceea ce doresc oamenii este relația umană, și de aceea ei vor plăti. Asta va îmbunătăți abilitățile de vânzări, dacă sunteți un vânzător profesionist.

  avertismente

  • Dacă oamenii răspund într-un mod ciudat, mulțumiți-i și stați departe. Feriți-vă de comercianții care nu vă vor dori în fața magazinelor lor, chiar dacă trotuarele sunt spații publice. Dacă cineva spune nu, zâmbiți și le mulțumiți. Numai anxietatea lui este exprimată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o ștampilăCum se face o ștampilă
  Cum să joci 21 de provocăriCum să joci 21 de provocări
  Cum să joci jocul "Nu am niciodată"Cum să joci jocul "Nu am niciodată"
  Cum să joci jocul de elefantCum să joci jocul de elefant
  Cum se joacă jocul mental Jocul (jocul)Cum se joacă jocul mental Jocul (jocul)
  Cum se joacă jocul om de la miezul nopțiiCum se joacă jocul om de la miezul nopții
  Cum să vă îmbunătățiți șansele în jocul Monopoly lui McDonaldCum să vă îmbunătățiți șansele în jocul Monopoly lui McDonald
  Cum să ceri o căsătorie într-un joc de vânătoare de comoriCum să ceri o căsătorie într-un joc de vânătoare de comori
  Cum să îmbunătățiți leagănul de golfCum să îmbunătățiți leagănul de golf
  Cum să găsiți o comoarăCum să găsiți o comoară
  » » Cum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzări

  © 2011—2020 ertare.com