Cum să vă îmbunătățiți scorul în Scrabble

Ai jucat vreodată Scrabble? Dacă obțineți un scor mare, vă poate ajuta să arătați altora că aveți un vocabular bun. Cu câțiva pași, va fi posibil să crească semnificativ scorul Scrabble!

pași

Imaginea intitulată
1
Aflați cuvintele a două litere. Acestea sunt "lipici" de Scrabble. Câteva cuvinte din două litere sunt evidente și în valoare de ea pentru că poți să faci o mulțime de puncte (HE, AX), dar există și altele care, atunci când a jucat bine se poate adăuga, de asemenea, o mulțime de puncte (JO, XI, XU QI) , mai ales dacă aveți posibilitatea să utilizați cărți cu scoruri mari în două cuvinte diferite în același rând.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea scorului Scrabble Scorul 2
  2
  Aflați prefixele și sufixele comune, ANDO, ADO, PRE și așa mai departe. Dacă există un cuvânt deja aflat pe placă cu mai multe puncte, puteți profita de aceste puncte prin adăugarea unui sufix sau a unui prefix pentru cuvânt. De asemenea, ortografia literală (ortografie) a tuturor literelor (F este efe, L este ele, S este aceea) poate fi utilă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Utilizați piesele albe și Ss eficient. Un singur S trebuie să fie utilizat atunci când adăugați un minim de zece puncte la rândul tău (dacă nu ai două dintre ele). O țiglă albă nu trebuie utilizată decât dacă puteți obține 30 de puncte suplimentare pentru utilizarea acesteia. Jetoanele goale și Ss. poate fi foarte util în a juca un bingo (atunci când puneți cele șapte litere într-o singură mișcare).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea scorului Scrabble Scorul 4
  4
  Încercați să vă organizați scrisorile pentru a obține un Bingo. Joaca toate cele șapte litere într-un rând, vă va oferi 50 de puncte în plus, ceea ce vă poate câștiga în cele din urmă jocul. Prefixele, sufixele comune, chips-urile albe și S, vor fi foarte utile pentru a câștiga jocul. De exemplu, dacă aveți ADO, este posibil să rearanjați celelalte patru litere într-un cuvânt cu sufixul ADO
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea scorului Scrabble Scorul 5


  5
  Aflați cuvintele cu un Q.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea scorului Scrabble Scorul 6
  6
  Nu ezitați să schimbați câteva jetoane, dacă vă aflați într-o situație dificilă. De exemplu, dacă aveți toate consoanele, este posibil să puteți juca doar o singură scrisoare și veți avea o șansă foarte bună ca următoarea scrisoare pe care o luați să fie, de asemenea, o consoană. În loc să obțineți două jocuri reduse, schimbați câteva scrisori cu valoare mai mică și creșteți șansele de a juca un joc cu un scor mai mare.
 • Imaginea intitulată
  7
  Practica este perfectă. Redați frecvent! Există modalități de a juca online cu prietenii, dacă nu puteți găsi întotdeauna un adversar. În acest fel veți învăța cuvinte și strategii noi. [[Playlargeimage | Îmbunătățiți Scrobble Score Step 7.jpg}}
 • sfaturi

  • Încercați să plasați literele cu valoare mare în casetele de bonus ale forumului. În acest fel puteți crește semnificativ scorul.
  • Încercați să facă mai multe cuvinte pentru a juca care le traversează la capetele cuvintelor existente sau de-a lungul parte a cuvintelor existente, formând cuvinte suplimentare în unghi drept față de direcția în care el se joacă unghiuri. Dacă se poate acoperi un spațiu cu puncte duble sau triple, astfel încât să faci două cuvinte diferite, ajung în spațiu cu puncte suplimentare (duble sau triple) de ambele cuvinte, nu numai cuvintele pe care le-ați făcut în mod direct.
  • Încearcă să folosești cele șapte litere într-o piesă pentru a-ți atinge a "Bingo" care este un bonus de 50 de puncte.
  • Memorați liste de cuvinte neobișnuite, cum ar fi cuvintele care au un QU sau cuvintele care au vocale unice sau care nu au vocale, deci dacă formați cuvinte greu de combinat, nu veți fi "fără cuvinte".
  • Cumpărați o copie a dicționarului Scrabble. Verificați dicționarul Scrabble și veți găsi sfaturi utile și veți afla că nu toate cuvintele sunt valabile pentru Scrabble.
  • Scrabble.com vă oferă un dicționar online pentru a verifica definițiile cuvintelor. Acest dicționar se concentrează pe definiții, deci conține doar versiuni singulare ale substantivelor, deși versiunile pluralului sunt perfect acceptabile ca și cuvinte Scrabble, de exemplu dacă scrieți cuvântul "joc", pot fi găsite, dar jocurile de cuvinte nu pot fi găsite, deși se află pe lista oficială Scrabble, numită TWL. Dimpotrivă, controalele vă oferă site-uri cum ar fi https://lexuloushelper.com/lexulous-dictionary.aspx mai ales oficial SOWPODS Scrabble TWL și liste, dar nu oferă definiții și de aceea sunt cel mai frecvent utilizate pentru a rezolva problemele de cuvânt (pentru a determina dacă un cuvânt este permis să fie jucate) site-uri, în timp ce site-ul oficial Scrabble este cea mai bună opțiune pentru a găsi definiții.
  • De asemenea, puteți utiliza site-urile anagram online. Acestea sunt toate cuvintele care se poate face cu chips-uri, iar unele, de asemenea, vă permite să introduceți literele deja pe bord, în zona în care doriți să joace, și de a folosi atât propriile chips-uri și ați furnizat placa în cazul în care Formați cuvintele.
  • Există, de asemenea, programe de căutare cu cuvânt complet. Acest lucru presupune că introduceți toate literele bord de joc precum și rama, dar poate oferi o modalitate bună de a testa jocul dupa ce a jucat într-un consiliu de dificil și, dacă nu puteți găsi o mișcare bună și pentru a vedea dacă ți sa întâmplat ceva
  • Amintiți-vă că, atunci când utilizați ajutoare de învățare, cum ar fi cele enumerate mai sus, mereu curenți la alți jucători, astfel încât toată lumea poate învăța cuvinte noi și oportunități de jocuri de noroc pe care aceste instrumente pot oferi.
  • Urmăriți jocurile Scrabble online și aflați când vizionați meciurile jucatorilor foarte bine clasificați.

  avertismente

  • Asigurați-vă că scăpați de jetoanele dvs. cu cea mai mare valoare înainte de a se încheia jocul. Valoarea dvs. va fi dedusă din totalul dvs. la sfârșitul jocului. Redați chips-urile de puncte de mare valoare la momentul potrivit, dar nu rămâneți cu ei pentru mult timp.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Scrabble joc
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să hack un terminal Fallout 3Cum să hack un terminal Fallout 3
  Cum se joacă Scrabble pe FacebookCum se joacă Scrabble pe Facebook
  Cum se joacă Cuvintele cu prieteniiCum se joacă Cuvintele cu prietenii
  Cum să înveți mâinile pokeruluiCum să înveți mâinile pokerului
  Cum să bată ScrabbleCum să bată Scrabble
  Cum să faci coastere cu jetoane ScrabbleCum să faci coastere cu jetoane Scrabble
  Cum se joacă BananagrameleCum se joacă Bananagramele
  Cum se joacă ScrabbleCum se joacă Scrabble
  Cum se joacă Scrabble SlamCum se joacă Scrabble Slam
  Cum să jucați criptareaCum să jucați criptarea
  » » Cum să vă îmbunătățiți scorul în Scrabble

  © 2011—2020 ertare.com