Cum să omori plictiseala

Indiferent dacă așteptați în sala de așteptare, în picioare sau dacă aveți doar 20 de minute pentru a ucide înainte de următoarea clasă sau întâlnire, trebuie să profitați de acel moment. Nu e greu să bați plictiseală dacă folosești puțină creativitate. Continuați să citiți acest ghid pentru idei despre cum să omori timpul.

pași

Metoda 1
nutri

Imaginea intitulată Kill Time Step 1
1
Închideți ochii și visul de vis. Aceasta este tehnica de relaxare în care adolescenții din clasele de matematică sau de istorie sunt experți, dar mulți adulți au uitat. Ei sunt prea tensionați, ocupați sau grăbiți să-și elibereze mințile de toate prostiile astea. Amintiți-vă cum ați fost când ați fost tineri și lăsați să vină visele.
 • Îngrijorarea nu este considerată ca fiind senzația de zi cu zi. Dacă vă dați seama că singurul lucru pe care îl faceți este să vă planificați cum doriți să fie viața voastră, nu faceți bine. Mulți oameni nu pot face acest lucru, dacă nici nu puteți, nu forța. Există alte mii de lucruri pe care le puteți încerca.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 2
  2
  Du-te afară. Pregătește un picnic. Redați discul zburător. Încercați să zburați o cometă. Uneori cele mai simple lucruri sunt cele mai pline de satisfacții și uneori cele mai amuzante. Chiar și mersul pe jos este distractiv și vă ajută să fiți sănătoși.
 • Dacă nu aveți prea mult timp să ucideți, mergeți doar la o plimbare în cartier. Faceți un efort de a fi un observator, câte lucruri puteți observa că nu ați mai văzut până acum? Gândiți-vă la toate simțurile, ce auziți, vedeți, atingeți, mirosiți și gustați?
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 3
  3
  Acceptă provocarea de a nu vă vedea telefonul mobil. Data viitoare când sunteți un grup plin de oameni care încearcă să omoare timpul, ia notă de numărul de persoane care nu au telefonul la îndemână. Cu siguranta nu vei avea nevoie de un calculator. Chiar și cei care se cunosc vor avea telefonul în mână și vor juca Candy Crush, Words sau doar pretinde că vorbește cu altcineva. Am devenit o societate care nu se implică. RESISTE. Puteți face acest lucru!
 • Sau nu, și să ia multe poze cu alți oameni cu telefoanele lor mobile. Este greu să fii singurul fără o bucată de plastic în mâinile tale, nu? În acest fel doriți să faceți o declarație ... bine, mai mult sau mai puțin.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 4
  4
  Enervează pe cineva. Oricine este Când cineva vă întreabă ceva, spuneți: "Vreți cartofi prăjiți cu asta?", Va fi enervant pentru ei, dar distractiv pentru tine. chihăi Celelalte sunt cele mai bune. Încearcă! Vă amintiți Axe cu bombe?
 • Acest lucru trebuie făcut foarte atent. Urmărind oamenii până se simt inconfortabil, deși poate fi distractiv, poate duce la o confruntare. Plasându-ți degetele de centimetri de pe fața cuiva și spunând: "Nu te ating!" Este distractiv, dar riscant dacă o faci cu străini. Alege luptele tale.
 • Acest lucru nu trebuie făcut personal. Poți oricând rickrollar cineva on-line sau trollear cineva. Dacă au umor bun, ei vă vor mulțumi.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 5
  5
  Găsiți muzică nouă Dacă ascultați aceleași 15 melodii pe iPod-ul dvs. din 2004, este timpul să le schimbați. Găsirea de muzică nouă este mult mai ușoară decât înainte. Cu site-uri precum Noisetrade.com care oferă descărcări gratuite de artiști noi, veți avea melodii noi făcând clic. Și fiind la modă este, de asemenea, plină de satisfacții.
 • Ai deja Spotify și Pandora, nu? Bine. Acum, încercați să ieșiți din zona dvs. de confort. Pietrele se așteaptă să fie găsite. Adresați-vă prietenilor pentru recomandări sau căutați artiști asemănători cu cei pe care îi aveți deja.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 6
  6
  Amintiți-vă aceste două cuvinte: Bucket Rubik! Chiar dacă nu ești bun, e distractiv să practici! Și este un subiect minunat de conversație. Desigur, conversația ar fi ceva de genul: "Oh! Cubul lui Rubik! Pun pariu că o pot face mai repede decât tine! "Dar ceva este ceva, nu?
 • Nu mutați autocolantele sau căutați cum să faceți acest lucru. Dacă o faci foarte repede, vei avea încă timp să omori. Dar dacă vreți un ghid oricum, cel puțin utilizați-l aceasta.
 • Metoda 2
  Obțineți cunoștințe

  Imaginea intitulată Kill Time Pasul 7
  1
  Citiți o carte Aceasta trebuie să fie ceva ce faceți mereu când doriți să ucideți timpul. Citește bine Este o calitate care se va plăti de mai multe ori pe zi. Dacă știți că veți avea mult timp în timpul zilei, aduceți o revistă sau o carte cu dvs.
  • Da, da, Kindle-ul tău contează, dar ești mereu în fața unui ecran, de ce nu te duci la cel vechi și primești o carte?
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 8
  2
  Citiți blogul cuiva. Ok, unii oameni nu au mentalitatea să citească o carte. Alții nu știau că vor avea timp să omoare și nu s-au gândit să împacheteze o carte. Dacă acesta este cazul dvs., mergeți online și citiți blogul altcuiva. Există o probabilitate să râzi, să plângi sau să ai ceva de făcut.
 • Dacă nu știți unde să găsiți un bun blog, nu aveți nici o scuză. Există mari publicații, cum ar fi revista Time, în care sunt publicate liste cu cele mai bune bloguri ale anului. Există chiar și unele premii pentru cele mai bune bloguri (numite "Bloggies"). Există o întreagă lume pe care probabil că vă lipsiți!
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 9
  3
  Vorbește cu oamenii din jurul tău. Ce idee nebună, nu? Deci, arhaice și lumești. Amintiți-vă ultima oară când ați mers la Starbucks și într-adevăr ați "vorbit" cu cineva, în afară de a vă ordona cafeaua? După ce ți-ai comandat cafeaua, te-ai așezat și ai petrecut trei ore uitându-te la poștă. Nu o mai facem din nou. Oamenii din jurul tău sunt mai interesanți decât păsările voastre furioase.
 • Acest lucru poate fi inconfortabil, mai ales dacă nu o faceți corect. Și, dacă nu sunteți britanic, un "adevărat fierbinte" nu va avea decât un aspect ciudat. Cu toate acestea, rușinea na omorât niciodată pe nimeni. Dacă sunteți norocoși și găsiți pe cineva care nu vă uită la telefon, încercați. Mai ales dacă sunt atractive!
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 10
  4
  Studiu! Dar nu vreau să scot manualele și să studiez ceea ce vei vedea în clasă, vreau să spun ceva chiar mai interesant, internetul!
 • Site-uri cum ar fi Memrise, Academic Earth, Coursera și Academia Khan fac studiul și învățarea uimitoare. Alegeți o temă, există multe lucruri pe care le puteți învăța. Cu clipuri video și grafică, chiar și mințile cu deficit de atenție vor fi fericite.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 11
  5
  Căutați online pentru ghiduri distractive sau videoclipuri. Ești deja în WikiHow, nu? Puteți găsi cum pretinde că are un iubit, convinge prietenii să vă cumpere o flacără sau să combine fructele și maioneza pentru a pregăti o salată. Gândește-te la tot ce poți face și fă-o.
 • YouTube este, de asemenea, o opțiune bună, dar ați putea fi distrasi de videoclipurile Miley Cyrus și asta nu este bine. Mai bine stați să vizionați VideoJug sau HowCast pentru a evita ispita.


 • Metoda 3
  Fii creativ

  Imaginea intitulată Kill Time Step 12
  1
  Scrie. Acest lucru poate fi în dvs. zilnic sau pur și simplu un mesaj de mână sau o scrisoare unui prieten. Un jurnal sau un notebook nu necesită mult spațiu în geanta, valiza sau chiar în buzunarul sacoului. Cu e-mailuri și mesaje text, notele și scrisorile scrise de mână au devenit foarte speciale pentru mulți oameni.
  • Nu trebuie să vă explicați dacă nu doriți. Spune-i unui prieten care este minunat și apoi desenează un desen animat de ninja care preia întreaga lume, nu numai că îți va ridica spiritele, dar și vei fi mișcat de scuza ta patetică pentru un desen.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 13
  2
  Scrieți o melodie sau rap. Poate fi orice îți place, că nu-ți place, indiferent de ce este. Este foarte probabil că sala de așteptare din care vă aflați va provoca un fel de emoție, nu? Las-o sa curga! Există multe lucruri care se rimă cu "timp de ucidere".
 • Nu știi cum să scrii muzică? Nu vă faceți griji! Aici aveți niște ghiduri cum să scrieți o melodie și cum să scriu versuri rap. Nu știm niciodată. Poate că nevoia ta de a ucide timp duce la o carieră de succes!
 • Dacă nu doriți să scrieți o melodie, faceți un videoclip muzical! Poate fi o parodie sau te poți preface că ești artist. Toată lumea o face pe YouTube, de ce nu?
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 14
  3
  Faceți un album. Acestea sunt ușor de făcut, foarte distractive și vă ajută să vă păstrați amintirile mult mai bine decât o prezentare pe Facebook. O vizită la culoarul albumului la un magazin de ambarcațiuni și nu vei pleca niciodată. Există multe opțiuni din care puteți alege.
 • Ele sunt, de asemenea, o idee bună pentru un cadou. Dacă vrei să comemorezi timpul, sărbătorile sau o relație cu cineva, albumele sunt un mare cadou pentru a-ți exprima dragostea.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 15
  4
  Gândiți-vă la hobby-uri sau meșteșuguri care sunt portabile și simple, ușor de pornit și oprit ori de câte ori. Dacă credeți că realizarea albumelor are un angajament puțin mai mare (sau cel puțin vă cere să rămâneți acasă), gândiți-vă la ceva mai mic. Păstrarea mâinilor ocupate în timp ce așteptați va face orele să zboare. Luați în considerare următoarele:
 • țese sau tricot cu croșetat. Proiectele mici, cum ar fi mânerele sau mănușile, pot fi suficient de mici pentru a fi purtate într-o pungă mică sau în interiorul pungii.
 • Haideți mâzgăli sau trage. Multe idei bune au început în schițe sau chiar pe un șervețel. Păstrați mereu un creion și un notebook atunci când așteptați. Dacă sunteți cu altcineva, pot să inventeze un joc de strategie și să atragă clădiri și unități, exprimându-și acțiunile turn-by-turn.
 • Faceți brățări de margele sau macrameu. Cu toate acestea, dacă utilizați conturi, asigurați-vă că nu cad pe podea.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 16
  5
  Fă un blog. Nimeni nu trebuie să o citească, trebuie doar să o scrieți. Va fi o evadare creativă și un loc în care vă puteți exprima. Cine știe, blogul tău poate fi scăparea altcuiva de a ucide timp. Și niciodată nu știți că ați putea câștiga un Bloggie!
 • Blogul dvs. nu trebuie să aibă sens. Nu trebuie sa fie despre retetele lui Julia Child, cum sa faci un efort sa iesi cu prietenul tau cel mai bun timp de 60 de zile sau despre razboiul impotriva folosirii piei de animale ca o rochie. Scrie ceea ce vrei. Găsiți un site gratuit (cum ar fi Blogger.com sau Wordpress) și începeți să apăsați tastele.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 17
  6
  Coaceți sau gătiți. Găsiți site-ul "rețete pentru ingrediente" și vedeți ce puteți face cu ingredientele din bucătăria dvs. Veți ucide timp și vă veți bucura de rezultat. Asta numesc uciderea a două păsări cu o singură piatră.
 • Vrei ceva inspirație? Căutați în secțiunea din rețete pentru a obține idei.
 • Metoda 4
  Fii productiv

  Imaginea intitulată Kill Time Step 18
  1
  Scrieți o listă mentală a activităților pe care doriți să le faceți. Aceasta poate fi o listă de sarcini pe care trebuie să o faceți, dar niciodată nu ai avut timp să faci și nu au nevoie de multă pregătire pentru a le face. Când aveți timp să omorâți, puteți găsi motivația de a le face. Iată câteva exemple:
  • Echilibrează carnetul de cecuri. Dacă vă așteptați timpul de programare și aveți manuală carnetul de cecuri, puteți să-l verificați și să vă vedeți înregistrarea, adăugând depozitele și altele, asigurându-vă că biletele sunt actualizate.
  • Actualizați ordinea de zi. Multe dintre acestea sunt în dispozitive electronice și puteți șterge intrările vechi pentru a elibera spațiu.
  • Curățați mesajele și contactele telefonului mobil. Dacă aveți un telefon mobil cu multe contacte vechi sau o înregistrare de lungă durată, acesta este un moment bun pentru a începe să ștergeți toate lucrurile inutile.
  • Organizați-vă punga sau portofelul. Aveți grijă ca nimeni să nu vă privească când vă scoateți toate banii sau obiectele personale. Dacă nu sunt mulți cu dvs., puteți să vă acomodați creditul, prezentarea și alte carduri, astfel încât să le puteți găsi mai ușor atunci când aveți nevoie de ele.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 19
  2
  meditează. Probabil ar fi trebuit să fie în partea de sus a paginii, deoarece este una dintre cele mai bune idei. Meditarea vă poate ajuta să vă relaxați ca pe nimic altceva de pe această listă. Dacă nu ați făcut-o niciodată înainte, încercați! Va dura doar 10 minute pentru a face ceva practic.
 • Cu toate acestea, acesta este un lucru pe care îl veți îmbunătăți cu timpul. Nu vă așteptați să ajungeți la Nirvana prima dată când o încercați chiar înainte de a vă numi cu dentistul. Aceasta este o abilitate pe care o vei obține în timp.
 • Imaginea intitulată Kill Time Step 20
  3
  El lucrează. Finalizați-vă sarcina sau pregătiți-vă să pregătiți cina, este probabil că există multe activități pe care trebuie să le faceți. Cum rămâne cu prietenul care ți-a trimis un e-mail acum 2 luni și ai uitat complet? Asta este sau să spăl haine!
 • Dacă nu vă puteți gândi la nimic, probabil că nu vă gândiți suficient la asta. Cei mai mulți oameni au ceva de curățat, organizat, trimis, investigat sau terminat. Gândește-te la viitor, ce trebuie să faci în următoarele două săptămâni?
 • Imaginea intitulată Kill Time Pasul 21
  4
  Scrie un articol despre cum să omori plictiseala Hopa! Te-am câștigat deja. Deși puteți modifica acest lucru.
 • sfaturi

  • Dezvoltați tehnici bune pentru a profita de timpul astfel încât, la sfârșitul zilei, să nu vă grăbiți să vă terminați toate sarcinile în așteptare. Utilizarea de blocuri mici de timp în timpul zilei pentru a termina anumite sarcini vă va permite să vă relaxați mai târziu.
  • Ea doarme! Dar puneți o alarmă sau veți pierde o întâlnire importantă
  • Aveți nevoie să vă radeți sprâncenele?

  avertismente

  • Nu adormiți dacă vă luptați să vă treziți. În plus, cine îi place să doarmă într-o sală de așteptare?
  • Nu vă străduiți să faceți ceva productiv în fiecare minut al zilei. Dați-vă ocazia să vă relaxați ocazional.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să evitați plictiseala atunci când sunteți bolnav acasăCum să evitați plictiseala atunci când sunteți bolnav acasă
  Cum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copilCum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copil
  Cum să-ți controlezi viseleCum să-ți controlezi visele
  Cum se creează o tulpinăCum se creează o tulpină
  Cum să te trezești de un vis răuCum să te trezești de un vis rău
  Cum să te trezești dintr-un visCum să te trezești dintr-un vis
  Cum să fii în paceCum să fii în pace
  Cum să-ți influențezi viseleCum să-ți influențezi visele
  Cum să interpretezi un vis care implică pomi fructiferiCum să interpretezi un vis care implică pomi fructiferi
  Cum să interpretezi un vis care implică pisiciCum să interpretezi un vis care implică pisici
  » » Cum să omori plictiseala

  © 2011—2020 ertare.com