Cum să omori timpul pe o navă

Navigarea în marea liberă sau lacul local poate fi distractivă și o aventură pentru unii, dar pentru alții, petrecerea timpului pe o navă sau într-o altă barcă mare poate fi plictisitoare în loc de o experiență plăcută. Pentru a vă ajuta să știți cum să omori timpul pe o navă, revizuiți acești pași pentru a face călătoria mai distractivă.

conținut

pași

Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 1
1
Aflați ce trebuie să faceți într-o croazieră. Cele mai multe linii de croazieră au o mare varietate de activități și hrana pentru a mânca, deci nu trebuie să vă fie frică să vă plictisiți la bord.
 • Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 2
  2
  Profitați de toate serviciile gratuite de pe croazieră, cum ar fi solarul, piscina, shuffleboard-ul, zonele de sport, pentru dans și alte atracții turistice direct pe navă.
 • Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 3
  3
  Participați la divertisment. Când sunteți sute de mile în larg, de ce nu faceți karaoke, participați la licitații sau jucați jocuri în sală? Niciodată nu știi când vei câștiga premiul mare.
 • Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 4
  4
  Faceți prieteni printre oameni la masa dumneavoastră. Cele mai multe linii de croazieră vă vor lăsa împreună cu alte persoane la mesele oficiale. Nu fiți timizi și discutați cu noii dvs. cunoștințe.
 • Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 5
  5
  Du-te la barurile și cluburile de noapte ale navei. Unele bărci au chiar și cluburi de noapte pentru nefumători, care pot face noaptea mai plăcută pentru cei care nu fumează.


 • Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 6
  6
  Verificați linia bufetului. Bucurați-vă de o mare varietate de produse alimentare pe care furnizorul de servicii le poate oferi.
 • Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 7
  7
  Relaxați-vă în camera dvs. Cele mai multe nave de croazieră au cel puțin două canale la televizor, iar unele chiar trec filme. Faceți o pauză de zgomot și relaxați-vă în camera dvs.
 • Imaginea intitulată Kill Time on a Ship Step 8
  8
  Profitați de fiecare port pentru a coborî și pentru a vedea peisajele. Ia-o croazieră ar trebui să se bazeze pe noi experiențe, astfel încât asigurați-vă că vă înregistrați-vă în cel puțin un grup de turism de la fiecare port pentru a vedea cum trăiesc nativii sau pentru a accesa site-uri turistice majore.
 • Imaginea intitulată
  9
  Împachetați lucrurile pentru a trece timpul. Luați sandwich-uri, un pachet de cărți, o carte sau orice este ceea ce vă permite să vă bucurați de petrecerea timpului pe mare.
 • Imaginea intitulată
  10
  Luați binocluri pentru a observa natura. De la delfini la balene din ocean, la păsări și alte animale vizibile pe coastă, bucurați-vă de peisajele naturii în timp ce petreceți timp pe barcă.
 • sfaturi

  • Împachetați un sacou de salvare sau un dispozitiv plutitor dacă ieșiți în propria barcă. Acest lucru vă va asigura că vă puteți petrece timpul liber distractiv în loc să încercați o salvare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa faci nava finala Gumi in Hearts din Regatul Unit 2Cum sa faci nava finala Gumi in Hearts din Regatul Unit 2
  Cum se joacă Dark OrbitCum se joacă Dark Orbit
  Direcții de la Darnassus la StormwindDirecții de la Darnassus la Stormwind
  Cum să localizați și să bateți Valefor întunecat în Final Fantasy XCum să localizați și să bateți Valefor întunecat în Final Fantasy X
  Cum să atragă o barcăCum să atragă o barcă
  Cum să câștigi în luptă navalăCum să câștigi în luptă navală
  Cum să faci o navă de război pe hârtieCum să faci o navă de război pe hârtie
  Cum sa faci un model de barca cu spuma poliuretanicaCum sa faci un model de barca cu spuma poliuretanica
  Cum sa faci o nava spatiala origamiCum sa faci o nava spatiala origami
  » » Cum să omori timpul pe o navă

  © 2011—2020 ertare.com