Cum să mesteci tutunul

Tutunul de mestecat este un obicei popular printre jucatorii de Baseball din Base League, pilotii profesionisti rodeo si oamenii care incearca sa renunte la fumat sau cautand o sursa diferita de nicotina. Deși poate părea că nu este atât de atractivă pentru unii și poate duce la probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul și boala parodontală, tutunul de mestecat este foarte dependent și mulți chimiști consideră că este mai dificil să plece odată ce este început.

pași

Partea 1
Cumparati tutun masticabil

Image cu titlul Chew Tobacco Step 1
1
Observați diferența dintre tutunul masticabil și tutunul de mestecat. În timp ce ambele sunt tipuri de tutun fără fum, tutunul de mestecat și tabăra de tutun vin în diferite forme.
 • Tutunul de mestecat vine sub formă de frunze de tutun "cărămizit", răsucite sau strand și este disponibil sub formă de țigară, tabletă sau cutie. Consumatorii plasează frunzele între obraji și gingii.
 • Snuff este tutun de cereale fine care vine adesea în pungi sub formă de ceai. Consumatorii "strâng" sau "scufunda" între buza inferioară și guma.
 • Există și alte forme de fara fum snuff ca „snus“ (esnus pronunțat), un produs de gura uscata prizat fara fum originar din Suedia, și prizat solubile, care sunt bucăți de prizat în pulbere comprimată, similar cu bomboane greu, care se dizolvă în gură.
 • Image cu titlul Chew Tobacco Step 2
  2
  Țineți cont de marcile disponibile de tutun masticabil. În prezent, există numeroase mărci de tutun masticabil pe piață, prețul său variază de la foarte scump la foarte ieftin. Iată câteva mărci disponibile în prezent:
 • Copenhaga: un tutun de calitate superioară fabricat de compania din S.U.A. Fără fum și este cel mai scump tutun umed de pe piață. Acest lucru vine în tăieturi lungi și de tutun, cu arome precum naturale, pure, whisky, whisky și moale. Pentru incepatori, ar putea fi mai bine sa incepeti cu versiunea lunga de la Copenhaga, deoarece compacteaza mai repede si va ramane impreuna in gura in timp ce va obisnuiti sa o mestecati.
 • Skoal: una dintre cele mai populare branduri de tutun fără fum, cunoscută pentru înaltă calitate și varietate de arome, inclusiv măr, piersic, pur și "arbustul". Aromele mărului și piersicii sunt bune pentru un mascador de prima dată deoarece aceste arome sunt mai moi și nu atât de puternice.
 • Timberwolf: tutun economic care este ieftin, dar de înaltă calitate.
 • Grizzly: a considerat "tutunul pe podea" pentru prețul său atât de ieftin, dar cunoscut pentru conținutul ridicat de nicotină.
 • Image cu titlul Chew Tobacco Step 3
  3
  Fiți pregătiți de stat atunci când cumpărați tutun masticabil. Ca și trabucuri, tutun de mestecat este reglementata de FDA (pentru acronimul în limba engleză), așa că vă va cere să arate cartea de identitate emisă de către vânzător dvs. de stat pentru a dovedi că sunteți de 18 ani sau mai mult înainte de a cumpăra prizat.
 • În 2013, New York City a crescut vârsta legală pentru a cumpăra tutun de la 18 la 21 de ani. Prin urmare, nu puteți cumpăra în mod legal tutun masticabil sau altă formă de tutun în New York decât dacă aveți 21 de ani.
 • Partea 2
  Chews tutun

  Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 4
  1
  Deschideți punga pentru pungi sau pâslă și împrășați-o. În funcție de aroma pe care ați ales-o, poate avea un miros ușor sau puternic. Ca un prim-timer, dacă mirosul de tutun vă face să vă simțiți puțin bolnavi sau greați, ar putea fi necesar să luați în considerare o marcă sau o aromă mai moale.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 5
  2
  Luați o sticlă goală de apă. Veți folosi sticla pentru a colecta saliva pe care o scuipați pentru a mesteca tutun.
 • Dacă mestecați tutun în aer liber, puteți trece peste acest pas deoarece puteți scuipa tutunul pe pământ. Dar evitați să cade cineva.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 6
  3
  Țineți cutia de tutun între degetul mare și degetul arătător. Luați partea rotundă a cutiei și formați un fel de jumătate de lună cu degetul mare și degetul mare.
 • Acest tip de reținere vă va permite să agitați recipientul și să compactați corect foliile.
 • Dacă folosiți o pungă, puteți lua partea superioară a pungii între două degete.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 7
  4
  Tutun compact Fă-o prin tremurând cutia între degetul mare și arătătorul cu o mișcare netedă în sus și în jos timp de aproximativ zece secunde. Trebuie să ascultați, deoarece tutunul este lovit dintr-o parte în alta în cutie.
 • Compactarea tutunului este importantă, deoarece acest lucru va facilita luarea tutunului.
 • Dacă utilizați o pungă, agitați sacul într-o mișcare uniformă de sus în jos, astfel încât acesta să fie compactat în pungă.
 • O altă alternativă este, de asemenea, să atingeți cutia sau punga pe o suprafață tare pentru ao compacta.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 8
  5
  Verificați dacă ați atins corect tutunul. Deschideți recipientul sau sacul și confirmați că tutunul este împachetat bine. Toți tutunul trebuie să fie stivuit pe partea laterală a cutiei sau a pungii.
 • Image cu titlul Chew Tobacco Step 9
  6
  Îndepărtați o cantitate mică de tutun din cutie sau de sac cu degetul mare sau degetul mare. În funcție de cantitatea de tutun pe care doriți să o mestecați, luați mai mult sau mai puțin tutun între degete.
 • Pentru începători, începeți cu o cantitate mică de mestecat, de aproximativ 3 până la 5 cm (1 până la 2 cm) lățime sau dimensiunea unui penny. Un mic vârf vă asigură că vă puteți obișnui să îl aveți în gură.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 10


  7
  Plasați tutunul masticabil pe o parte a gurii, între buză și dinți inferiori. În timp ce, atunci vă puteți simți destul de confortabil cu prizat să-l loc între obraz și dinții din spate, începe cu acest loc ca tutunul de mestecat, practic, va rămâne în vigoare și să nu fie distruse sau mutate.
 • O metodă de păstrare a tutunului în loc este folosirea trucului de îndoire și de rulare. Rabuiți tutunul ferm în gură și apoi o rotiți cu degetele pentru a păstra împreună frunzele.
 • Dacă aveți probleme cu păstrarea prizat în loc, să ia o pungă de ceai gol (sau se taie un sac de ceai deschis la partea de sus și ia ceaiul) și locurile pe care le vei Munch pe punga de ceai. Apoi, puneți sacul de ceai cu tutunul de mestecat în gură, între buză și dinții inferiori. Acest truc va ajuta tutunul pe care îl mestecați să rămână în poziție, dar va diminua aroma.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 11
  8
  Deplasați "bucata de tutun" dintr-o parte în alta, astfel încât să o puteți mesteca, fiți foarte atent să nu înghițiți nimic. Când puneți tutunul în gură, este foarte probabil să începeți să salivați mult. Aceasta este o reacție normală la prezența tutunului, deoarece uleiurile sale interacționează cu saliva în gură.
 • Mestecati usor tutunul pentru a nu sparge frunzele sau pentru a inghiti orice accidental. În cazul în care tutunul ajunge la gât sau stomac vă va cauza vărsături și probleme de sănătate pe termen lung, pentru a evita înghițirea.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 12
  9
  Scoateți după ce mestecați tutunul pentru o vreme. Strângeți buzele și scuipați sucul într-o sticlă goală de apă sau într-o zonă în aer liber.
 • Pe măsură ce mestecați, veți simți efectele nicotinei asupra tutunului. Este posibil să vă simțiți amețit, ritmul cardiac puțin prea rapid, agitație generală și senzație de furnicături în gură.
 • Evitați să vărsați sticla cu saliva pe care o scuipați când o țineți cu capacul. Nimănui nu îi place saliva pe pantofii lor sau pe o suprafață a unui spațiu interior.
 • Image cu titlul Chew Tobacco Step 13
  10
  Scoateți tutunul odată ce nu are aromă sau sunteți foarte amețit sau dezgustat pentru a continua să mestecați. Îndepărtați tutunul din gură cu degetele, aveți grijă să nu faceți prea multe mizerie și să-l aruncați.
 • Clătiți gura cu apă, aveți grijă să nu înghițiți nici un suc sau reziduuri de tutun. De asemenea, va trebui să vă spălați dinții, deoarece respirația voastră va miroși ca tutunul.
 • Partea 3
  Înțelege riscurile pentru sănătatea tutunului de mestecat

  Image cu titlul Chew Tobacco Step 14
  1
  Rețineți că tutunul de mestecat are aceleași riscuri grave de sănătate ca și țigările. Ca si alte produse din tutun, tutunul fara fum contine nicotina, astfel incat corpul tau va absorbi aceeasi cantitate de nicotina din tutunul masticabil ca si trabuc.
  • Majoritatea persoanelor care mestecau tutunul devin dependente de aceasta, în ciuda reputației sale ca un obicei neplăcut. Ca și fumatul, lăsarea tutunului fără fum poate provoca anumite simptome, cum ar fi poftele intense, creșterea apetitului, iritabilitatea și depresia.
  • In timp ce de mestecat prizat era un obicei foarte popular în domeniu pentru mulți jucători de baseball din Major League Baseball interzice în prezent utilizarea de mestecat jucători prizat și să descurajeze puternic angajații care cumpără club pentru jucători.
  • Este probabil ca cel mai cunoscut jucator de baseball profesionist care a luptat impotriva tutunului de mestecat sa fie Bill Tuttle. După treizeci de ani de a juca și de a mesteca tutunul în liga profesionistă, Tuttle a dezvoltat o tumoare atât de mare încât a ajuns la obraz și sa răspândit pe piele. Doctorii au înlăturat tumora, probabil rezultatul obișnuinței lor de mestecat timp de un deceniu, și au trebuit, de asemenea, să îndepărteze o parte din fața lor. Costul de mestecat Îndepărtează maxilarul, piciorul drept al pielii și cea mai mare parte din dinți și linia gingiei, precum și mugurii gustative. În cele din urmă, Tuttle a murit de cancer în 1998, dar și-a petrecut ultimii ani încercând să scoată oamenii din obiceiul de a mesteca tutun.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 15
  2
  Recunoașteți că aveți un risc mai mare de a obține boli, infecții și cancer în gură. Tumba de mestecat mărește șansele de a lua cancer considerabil, inclusiv cancerul esofagian, precum și cancerul la nivelul gurii, gâtului, obrajilor, buzelor și limbii, precum și cancerul pancreatic.
 • De asemenea, este probabil ca acumularea de mestecat pentru o perioadă prelungită de timp să producă degradarea dinților. Nefumigen prizat conține cantități mari de zahăr, care contribuie la degradare și conține particule grosiere irita gingiile și zgâria smalțul dinților, ceea ce slăbește dinții și le face mai predispus la degradare și infecție.
 • Zahărul și iritanții din tutunul masticabil determină de asemenea gingiile să se îndepărteze de dinți, în special în zona gurii unde mestecați. Acest lucru poate provoca boala parodontală, care poate fi suficient de severă pentru a distruge țesutul moale și osul care ține dinții și provoacă pierderea dinților.
 • Tumba de mestecat crește și riscul de a dezvolta leziuni precanceroase în gură, numită leucoplazie orală, care poate deveni cancer într-o zi.
 • În fiecare an, aproximativ 30.000 de americani învață că au cancer de gură și gât și aproximativ 8000 mor din aceste boli. Doar jumătate dintre persoanele diagnosticate cu cancer la nivelul gurii sau gâtului supraviețui mai mult de 5 ani.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 16
  3
  Țineți minte celelalte probleme de sănătate asociate cu mestecarea tutunului, cum ar fi bolile de inimă și accidentul vascular cerebral. Unele forme de tutun fără fum, cum ar fi tutunul de mestecat, măresc frecvența cardiacă și tensiunea arterială. Studiile sugerează că utilizarea pe termen lung a tutunului fără fum poate crește riscul de a muri de la anumite tipuri de boli de inimă și accident vascular cerebral.
 • Imaginea intitulată Chew Tobacco Step 17
  4
  Căutați ajutor dacă încetați să mestecați sau nu doriți să mestecați tutunul. Unii fumători încearcă să mestece tutun în speranța că își vor diminua dependența de tutun, dar rareori funcționează și poate genera o dependență mai mare la tutun.
 • Dacă încercați să opriți mestecarea tutunului, adresați-vă medicului dumneavoastră despre metode de prevenire, cum ar fi utilizarea gumei de nicotină sau a plasturilor.
 • Folosirea de înlocuitori, cum ar fi guma de mestecat, carne uscată, bomboane tari sau nuci, în loc să mesteci tutun, poate ajuta și la scăderea dependenței de tutun.
 • Dacă încercați să nu fiți dependenți de tutunul de mestecat, cel mai bun mod de a face acest lucru nu este să-l încercați. Adolescenții care mestec tutunul au mai multe șanse de a deveni fumători mai târziu în viață.
 • sfaturi

  • Nu încercați să vă sărutați pe cineva în timp ce mestecați tutun.
  • Nu este recomandabil să mesteci tutun în spații publice, cum ar fi într-o clasă la școală sau într-un spațiu închis, cum ar fi magazinul alimentar, deoarece fumatul este interzis în aceste zone, iar tutunul de mestecat poate fi considerat o formă de consum de tutun.

  avertismente

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un stomac puternic și o gură pentru a face față gustului tutunului
  • Tutun de mestecat
  • O pungă de ceai goală (opțional)
  • Un document de identitate pentru a dovedi că sunteți de vârstă legală
  • O ceașcă sau o sticlă goală în care să scuipi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să consumi snusCum să consumi snus
  Cum sa aromati trabucuri sau tutun de țeavăCum sa aromati trabucuri sau tutun de țeavă
  Cum să nu mai fumezi narghileaCum să nu mai fumezi narghilea
  Cum să oprească obiceiul de a mesteca tutunCum să oprească obiceiul de a mesteca tutun
  Cum să vă bucurați de o țigarăCum să vă bucurați de o țigară
  Cum să elimini mirosul de țigăriCum să elimini mirosul de țigări
  Cum să împachetați un pachet de țigăriCum să împachetați un pachet de țigări
  Cum să rostogoli o țigară cu o rolă pentru țigăriCum să rostogoli o țigară cu o rolă pentru țigări
  Cum să fumezi o țeavăCum să fumezi o țeavă
  Cum să fumați o țeava în loc de țigăriCum să fumați o țeava în loc de țigări
  » » Cum să mesteci tutunul

  © 2011—2020 ertare.com