Cum sa mesteci guma (guma de mestecat)

Guma de mestecat este o sarcină destul de simplă, care necesită puțină atenție sau concentrare. Cu toate acestea, iată câteva etape care vă vor ajuta să mestecați mai bine guma și să maximizați plăcerea de a face acest lucru. Este imperativ să vedeți avertismentele după ce ați citit pașii și sfaturile.

pași

Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 1
1
Aflați ce este făcut din guma de mestecat. În cea mai simplă formă, guma de mestecat este un tip de cauciuc amestecat cu zahăr și arome. Înainte de cel de-al doilea război mondial, a fost numită forma naturală de cauciuc (cauciuc) guma de mestecat De atunci, a fost sintetizată și este o compoziție chimică artificială.
 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 2
  2
  Alegeți tipul de gumă de mestecat pe care doriți să o mestecați, precum și gustul. Datorită cererii consumatorilor pentru multe soiuri, există mai multe mărci, fiecare cu propriul său tip de gumă de mestecat (adică fără zahăr, natural, de mestecat, pentru a face baloane, înălbitor) și fiecare tip are multe arome diferite, cum ar fi mentă, mentă sau aroma tradițională a gumei de mestecat.
 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 3
  3
  Cunoașteți adevărul despre fiecare tip și gust. De exemplu, guma de mestecat obișnuită are o cantitate mare de zahăr și o mulțime de "mesteca". Dacă aveți o problemă dentară sau orală, care vă împiedică să mestecați pentru perioade lungi de timp, ar fi mai bine să evitați guma de mestecat obișnuită.
 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 4
  4
  Puneți guma de mestecat în gură. Cea mai obișnuită metodă este de a plasa una pe limba și de a atrage-o în gură. Apoi mutați guma de mestecat cu limba pe fiecare parte a gurii în timp ce mestecați.
 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 5
  5
  Mestecați guma folosind dinții. Mestecați cu dinții molari din spatele gurii. Acestea sunt dinții pe care îi folosiți în mod obișnuit pentru a mesteca alimente după ce ați folosit dinții din față.


 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 6
  6
  Din când în când, scoateți guma de mestecat spre partea din față a gurii și exersați incisivii. Făcând acest lucru vă va oferi molarilor o scurtă pauză (de obicei doar câteva secunde). Dinții tăi vor mușca cu satisfacție.
 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 7
  7
  Dacă doriți să mestecați guma, faceți un balon de câteva ori în fiecare minut, dacă doriți. Molarii tăi vor avea odihnă și e distractiv "joacă" cu el Încercați să faceți cât mai mare posibil.
 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 8
  8
  Continuați să mestecați guma cât timp doriți. Majoritatea își pierd aroma în 10 sau 15 minute, dar gustul care rămâne în gură poate rămâne ore întregi.
 • Image cu titlul Guma de mestecat Pasul 9
  9
  După ce ați terminat, puneți guma de mestecat într-o coș de gunoi după ce o împachetați în hârtie sau țesut de unică folosință.
 • sfaturi

  • Cercetările arată că guma de mestecat atenuează stresul și îngrijorarea, oferă satisfacție și chiar îmbunătățește starea de spirit. Guma mestecati in momente stresante ale zilei pentru a va simti putin mai bine.
  • Guma de mestecat poate îmbunătăți memoria și concentrarea. Dacă vă permiteți, mestecați guma în timpul examenelor și alte sarcini pentru a vă îmbunătăți performanța.
  • Adăugați varietăți la viața dvs., mestecați o varietate de arome de același tip. Puteți include diferite mărci sau diferite arome ale aceleiași mărci.
  • Nu mestecați prea mult gumă de mestecat într-o zi, deoarece nu se recomandă să o faceți în fiecare zi. Dă-ți piciorul o odihnă.
  • Chewing cu o gura deschisa nu gusta. Chewing cu gura închis nu.
  • Ar fi mai bine sa mesteci guma fara zahar pentru a reduce cantitatea de aceasta in dinti. Există multe arome de gumă fără zahăr și nu puteți spune diferența.

  avertismente

  • Veți fi surprinși să aflați că în multe locuri este ilegal să scuipați guma de pe trotuar. În plus, este dezgustător pentru spectatori. Aruncați guma în coșul de gunoi imediat ce terminați.
  • Guma de mestecat nu este adecvată în majoritatea locurilor de muncă, mai ales dacă interacționați cu publicul.
  • Atunci când mestecați guma într-un loc în care există alți oameni, nu îl puteți mesteca într-un mod care face zgomot. E nepoliticos și prost.
  • Consumul de gumă în unele țări este împotriva legii, ca în Singapore
  • Dacă îi consumați în exces, vă puteți îmbolnăvi sau vă puteți deteriora organele digestive.
  • Nu mestecați guma când faceți exerciții fizice sau fizice, puteți înghiți și simțiți că vă înecați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acoperi mirosul unui trabucCum să acoperi mirosul unui trabuc
  Cum sa fumezi fara a mirosi un trabucCum sa fumezi fara a mirosi un trabuc
  Cum sa faci arcuri de par cu guma de mestecat wrapsCum sa faci arcuri de par cu guma de mestecat wraps
  Cum să faci un avion dulceCum să faci un avion dulce
  Cum să faci un dragon în Dragon CityCum să faci un dragon în Dragon City
  Cum sa faci o pompa de mestecatCum sa faci o pompa de mestecat
  Cum se face o bule de gumă de mestecatCum se face o bule de gumă de mestecat
  Cum să mesteci tutunulCum să mesteci tutunul
  Cum să mestecați cu gura închisăCum să mestecați cu gura închisă
  Cum sa alegi guma de mestecat potrivitaCum sa alegi guma de mestecat potrivita
  » » Cum sa mesteci guma (guma de mestecat)

  © 2011—2020 ertare.com