Cum să rămâi ocupat

În general, oamenii care rămân ocupați sunt mai fericiți decât cei care nu. Există numeroase moduri de a vă ocupa timpul în care puteți alege și este ușor să cădeți în capcana de a vă ocupa de sarcini fără sens. Deși există un timp și un loc pentru a face sarcini zilnice, vă veți simți mult mai fericit dacă vă ocupați de activități și hobby-uri care vă sunt semnificative.

pași

Metoda 1
Dezvoltați-vă abilitățile

Imaginea intitulată Fii ocupat Pasul 1
1
Fă ceea ce-ți place. Păstrarea ocupat cu sarcini nesemnificative și alte activități zilnice poate deveni epuizantă. Cu toate acestea, păstrarea ocupat cu unele activități care sunt semnificative pentru tine poate fi energizant. Concentrează-te pe dedica mai mult timp lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine. Inspirați-vă și îngrijiți activitățile care vă aduc mai aproape de unele dintre obiectivele pe care le aveți în viață.
 • Faceți o listă cu obiectivele de viață. De asemenea, include cele mai înalte, chiar dacă acestea par mai multe vise decât goluri!
 • Această listă va fi ghidul dvs. de bază. Desenați pașii pe care trebuie să urmați pentru a ajunge la fiecare obiectiv și apoi începeți.
 • Imagine cu denumirea Be Busy Step 2
  2
  Dobândiți un hobby Probabil că aveți cel puțin un hobby în viață care vă place foarte mult, dacă nu mai mult. Concentrează-te pe una sau două dintre hobby-urile tale. Fii expert! Dacă hobby-ul dvs. este de a face o activitate artistică sau creativă, petreceți puțin timp și energie pentru a deveni mai mult și mai calificați. Chiar și hobby-urile care nu par să fie orientate spre acțiune pot fi explorate în profunzime.
 • De exemplu, dacă hobby-ul dvs. citește, puteți începe cu teancul de romane pe care ați avut intenția de a le citi.
 • Dar nu te opri acolo. Căutați noi autori și explorați genuri noi. Creați un blog și scrieți câteva recenzii ale cărților pe care le citiți sau care vă puteți alătura unui club de lectură.
 • Indiferent de hobby-ul pe care îl alegi, va exista întotdeauna o modalitate de a ajunge la nivelul următor.
 • Imaginea intitulată Fii ocupat Pasul 3
  3
  Concentrează-te pe un proiect. Dacă lucrați un proiect de lucru sau de la școală pentru a se bucura, se concentreze pe îmbunătățirea abilitățile dumneavoastră și de a face un succes. Sau puteți avea grijă de un proiect în casa dvs., cum ar fi schimbarea tuturor perdelelor, construirea unei piese de mobilier sau pictarea zidurilor unei culori noi.
 • Dacă organizați un eveniment în zilele următoare, vă puteți concentra asupra acelui proiect.
 • De exemplu, ați putea reconstrui în sfârșit mașina clasică pe care ați depozitat-o ​​în garaj timp de mai multe luni.
 • Imaginea intitulată Fii ocupat Pasul 4
  4
  Luați o cursă Îmbunătățiți unele dintre abilitățile pe care le aveți deja prin înscrierea într-un curs de colegiu online pe această temă. De exemplu, puteți să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere sau să utilizați Photoshop. Dacă vă place să gătiți, încercați să luați o clasă de gătit. Îți place yoga? Înscrieți-vă într-un program la sală de gimnastică locală. Școlile de școli tehnice și formarea profesională sunt, de asemenea, modalități excelente de a vă dezvolta și de a îmbunătăți abilitățile.
 • Luarea unei clase formale nu este singura modalitate de ao aborda. Fii instructorul tău și educă-te!
 • De exemplu, este posibil să aveți unele cunoștințe de specialitate despre un subiect care se poate dezvolta atunci când cercetarea pe Internet, vizitați bibliotecile locale, vizite la muzee, etc.
 • Metoda 2
  Te distrezi

  Imagine cu denumirea Fii ocupat Pasul 5
  1
  Joacă un joc Petrece timp jucandu-se cu un prieten sau un frate un joc de bord vechi cum ar fi Monopoly sau Clue. Dacă vrei ceva un pic diferit, de căutare on-line și încercați unele dintre numeroasele jocuri care sunt disponibile. Online puteți găsi totul de la Scrabble și Tetris la jocuri de rol precum World of Warcraft și puteți juca împotriva multor adversari din întreaga lume.
  • Stăpânește-ți jocul video preferat dacă preferi.
  • Păstrați ocupat cu unele jocuri solo, cum ar fi Sudoku, Solitaire și puzzle-uri de cuvinte încrucișate.
  • Dacă căutați ceva mai intens, încercați șahul.
 • Imagine cu denumirea Be Busy Step 6
  2
  Sunați-vă un prieten În loc să trimiteți mesaje text sau mesaje instant prietenilor dvs. de pe computer sau tabletă, sunați-i. O conversație bună cu un prieten vă va ține ocupată și vă va ridica spiritele. Sunați-vă prietenii doar pentru chat sau planificați să vă întâlniți cu ei mai târziu pentru a vă petrece.
 • Planul de unele activități pe care toată lumea poate face împreună, cum ar fi mersul la film, du-te la mall, bowling, vizita parcul de skate local, vizita un muzeu sau pur și simplu să ia o plimbare împreună pentru a prinde din urmă.
 • Imaginea intitulată Fii ocupat Pasul 7
  3
  Oferiți-vă ajutor în treburile casnice. Fii ocupat ajutând acasă. Adresați-vă unuia dintre părinți pentru o listă de sarcini pe care le puteți avea în fiecare săptămână. Puteți ajunge la un acord cu un sistem cu părinții dvs. pentru a primi o sumă mică de bani pentru îndeplinirea sarcinilor săptămânale.
 • În acest fel, puteți să vă ocupați de treburile casnice și atunci când ați terminat, veți avea niște bani să ieșiți și să faceți ceva distractiv!
 • Imagine cu denumirea Be Busy Step 8


  4
  Urmăriți câteva filme. Faceți o listă cu filmele pe care doriți să le urmăriți. Dacă nu vă puteți aminti nici unul, cereți câteva recomandări prietenilor și familiei. Căutați genurile filmelor care vă plac online și descoperiți unele pe care le puteți vedea. Păstrați lista la îndemână și urmăriți toate filmele de pe Netflix sau iTunes.
 • Puteți crea un blog cu recenziile filmului.
 • Invitați-vă prietenii și vizionați filmele împreună - apoi le clasificați și vorbiți despre ele.
 • Crearea unui blog de grup cu recenzii ale filmelor ar fi, de asemenea, distractiv.
 • Metoda 3
  Încercați lucruri noi

  Imagine cu denumirea Fii ocupat Pasul 9
  1
  Creați o rutină de exerciții. Adulții ar trebui să încerce să efectueze aproximativ 150 de minute de activitate aerobică moderată în fiecare săptămână. Dacă preferați antrenamente mai intense, ar trebui să încercați să faceți 75 de minute de activitate aerobică energetică în fiecare săptămână. Se recomandă, de asemenea, să dedicați două zile pentru a face pregătire de forță. Creați-vă o rutină echilibrată săptămânală și stați la ea.
  • A obține o formă potrivită este o modalitate excelentă de a rămâne ocupat, dar răsplata reală va fi să devii o persoană mai sănătoasă.
  • Având un program de fitness poate reduce riscul de boli cronice, pentru a îmbunătăți starea de spirit si stima de sine, de a dezvolta obiceiuri bune de somn și de a îmbunătăți echilibrul și coordonarea dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Fii ocupat Pasul 10
  2
  Păstrați un jurnal. Acordați-vă un timp în fiecare zi pentru a scrie, fie în timpul unei sesiuni de o oră sau doar 15 minute. Înregistrați-vă viața de zi cu zi, exprimați-vă și scrieți-vă visele. Utilizați jurnalul dvs. așa cum credeți cel mai bine - nu vă limitați la utilizarea cuvintelor.
 • Poți să fii creativ și să desenezi, să vopsești, să colectezi fotografii și amintiri etc.
 • Dacă vrei să te înscrii la nivelul următor în jurnal, poți scrie autobiografia ta.
 • Imagine cu denumirea Fi ocupat Pasul 11
  3
  Studiați o limbă nouă sau învățați să jucați un instrument. Pentru a stăpâni ambele activități, aveți nevoie de mult timp și dedicație, astfel încât acestea vă vor ocupa cu siguranță. Folosiți un program pentru a învăța limbi străine pentru a vă familiariza cu o altă limbă sau a vă înscrie într-o clasă de colegiu. Dacă sunteți mai înclinat la muzică, căutați un membru al comunității dvs. pentru a vă oferi lecții și a învăța să jucați chitara sau pianul.
 • Imagine cu denumirea Fii ocupat Pasul 12
  4
  Găsiți câteva modalități de a contribui. Implicați-vă cu comunitatea dvs. în orice activitate care vă atrage atenția. Voluntar la un spital local, un adăpost fără adăpost sau altă organizație nonprofit. Participați la un comitet local sau faceți parte dintr-un consiliu. Educați o persoană mai tânără, dați lecții private sau căutați anumite oportunități de a face stagii. Există multe modalități minunate și mici de a ajuta oamenii.
 • Fiți atenți la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, la locul de muncă și în viața prietenilor și familiei.
 • Oferiți-vă ajutor prietenilor, familiei sau colegilor de fiecare dată când vedeți că cineva are nevoie de el.
 • Metoda 4
  Îmbunătățiți mediul

  Imagine cu denumirea Fii ocupat Pasul 13
  1
  Faceți o curățare de primăvară. Susține unele dintre cele mai mari proiecte de curățare, cum ar fi curățarea covoarelor cu abur, se spală toate perdele, plintele curate cu o cârpă, rearanja dulap, ventilatoare de tavan curat și așa mai departe. Organizați-vă spațiul de lucru curat desktop, organizați fișierele și a scăpa de dezordine. Tidies mansardă, subsol sau garaj casei.
  • Întotdeauna veți avea sarcini de curățare pe care le puteți face.
  • Sau ați putea finaliza în cele din urmă proiectul casei pe care l-ați amânat de câteva luni.
 • Imagine cu denumirea Fii ocupat Pasul 14
  2
  Devino mai dexter în casă. Găsiți câteva modalități de a vă îmbunătăți sau repara casa. Aflați unele dintre abilitățile practice, cum ar fi cablaj electric, instalații sanitare, grădinărit etc., că va trebui să faceți singuri aceste sarcini. Apoi, fă-i! Luați în considerare alte abilități practice, cum ar fi învățarea de a instala sau repara computerele sau elementele de bază ale reparațiilor auto.
 • Imaginea intitulată Fii ocupat Pasul 15
  3
  Decorați din nou. Dacă doriți să redecorezi dormitorul sau toată casa, acesta va fi un proces distractiv, care vă va ține cu siguranță ocupat. Rețineți că puteți vopsi pereții, rearanja mobilierul, schimba opera de arta, face propriile perdele, restaura și de a schimba tapițeria de mobilier, etc. Există mai multe posibilități.
 • Explorați unele proiecte DIY online și încorporați unele dintre aceste idei.
 • Alegeți sarcinile pe care doriți să le faceți cel mai mult și actualizați decorarea casei dvs.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se modifică bara de activități desktop în WindowsCum se modifică bara de activități desktop în Windows
  Cum să mutați bara de activități în partea de sus a ecranului în WindowsCum să mutați bara de activități în partea de sus a ecranului în Windows
  Cum să realizați totulCum să realizați totul
  Cum puteți profita la maximum de timpul acordatCum puteți profita la maximum de timpul acordat
  Cum sa faci ceea ce iti placeCum sa faci ceea ce iti place
  Cum se face un programCum se face un program
  Cum să rămânem la un program zilnicCum să rămânem la un program zilnic
  Cum să eliminați toate sarcinile, cu excepția celor absolut esențialeCum să eliminați toate sarcinile, cu excepția celor absolut esențiale
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum să-ți faci productiv timpul tău liberCum să-ți faci productiv timpul tău liber
  » » Cum să rămâi ocupat

  © 2011—2020 ertare.com