Cum să trimiteți o scrisoare unei persoane importante

Dacă ați dorit întotdeauna să trimită o scrisoare către cineva important, de exemplu, un politician, presedintele unei companii sau o personalitate mass-media, este important să se scrie o scrisoare bună pentru a vă garanta o bună șansă de a primi un răspuns. Iată câteva tipuri pentru a îmbunătăți șansele de a obține un răspuns.

pași

Imaginea intitulată Trimiteți o scrisoare unei persoane importante pasul 1
1
Fii respectuos. Ei nu vă vor răspunde dacă nu sunteți.
 • Imaginea intitulată Trimiteți o scrisoare unei persoane importante Pasul 2
  2
  Faceți o scrisoare cât mai scurtă și mai obiectivă posibil. Începeți cu un rezumat, puneți faptele în ordine și apoi încheiați cu o concluzie și o sugestie. Puteți urma această comandă:
 • introducere
 • Punctul 1
 • Punctul 2
 • Punctul 3
 • Concluzie + sugestie
 • Imaginea intitulată Trimiteți o scrisoare unui alt pas important 3
  3
  Încercați să încurajați cealaltă persoană. Spuneți ceva de genul "Cred că faceți o treabă excelentă", "Sunt impresionat de discursurile dvs.", "Mă rog pentru dvs." sau "Ceea ce faceți este să faceți o mare diferență". Dacă aveți ceva negativ de spus, cel puțin spuneți ceva pozitiv înainte.
 • Imagine intitulată Trimiteți o scrisoare unui alt pas important 4
  4
  Nu întrebați anumite lucruri despre viața și credințele personale ale persoanei. De exemplu, dacă scrieți unui lider sau președinte, nu vă întrebați dacă sunt de orice religie El sau ea vă va ignora complet sau va răspunde în termeni generali.
 • Imaginea intitulată Trimiteți o scrisoare unei persoane importante Pasul 5


  5
  Nu menționați vârsta decât dacă este scrisă scrisoarea. Dacă nu sunteți adult și doriți să aveți același respect ca unul, ar fi o idee bună să nu mai menționați că sunteți copil. Dacă persoana care primește scrisoarea știe cât de tânără sunteți, el va răspunde într-un mod foarte simplu, cum ar fi "Du-te la școală" sau "Mă bucur că sunteți atât de tânăr și scrieți foarte mult". Acesta este modul de a evita ceea ce cereți. Cu toate acestea, acest sfat nu se aplică în cazul în care copilul este într-adevăr îngrijorat de probleme cum ar fi: mediul, sănătatea, problemele școlare și vecinătatea. Adresați-vă părinților și profesorilor să vă ajute să scrieți scrisoarea.
 • Imaginea intitulată Trimiteți o scrisoare unui pas important 6
  6
  Evitați să vorbiți prea mult despre dvs. în scrisoarea dvs. Ei nu vor fi interesați și veți pierde un spațiu valoros pentru a ajunge la punct. În orice caz, scrieți ceva despre dvs., cum ar fi "Sunt parte din echipa de plantare a copacilor într-un grup local de conservare", ceea ce este necesar pentru a explica motivul pentru care îi scrieți.
 • Imaginea intitulată Trimiteți o scrisoare unui alt pas important 7
  7
  Fii realist Uneori, indiferent cât de respectați sunteți, nu vor răspunde sau nu vor spune "Apreciem comentariile". Nu vă descurajați! Unele companii și oameni sunt așa (mai ales dacă sunt dintr-o corporație mare sau o celebritate mare). Păstrați scris! Poate nu pentru ei, dar nu renunta - este un dar si cu cat incerci mai mult, cu atat vei fi mai bine.
 • sfaturi

  • Uneori răspunsul va dura mult timp. Fii răbdător
  • Întotdeauna vrei să ai cea mai bună scrisoare. Ea întotdeauna vă ajută să faceți o impresie mai bună
  • Ajutați-vă să scrieți scrisoarea în manieră scrisă. Scrisorile realizate manual sunt cele care trimit persoana în primul rând, în loc de a trimite personalului să răspundă.
  • Un sfat: Când scrieți președintelui SUA sau altor lideri din alte țări, vă va dura până la un an pentru a primi un răspuns. Este pentru că mulți oameni le scriu și le este nevoie de timp să le citească.

  avertismente

  • Nu blestemați niciodată. Scrisoarea va fi tratată cu ușurătate și va trage sau de a primi o scrisoare spunând: „Vă mulțumim pentru scrisoarea, ne pare rău că ești dezamăgit, dar comunitatea a fost în favoarea lui X, Y, Z.“ Dacă doriți să fie luate în serios, Scrieți cu amabilitate.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pen, creion sau tastatură
  • Computer (opțional)
  • scrisoare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa scrii o scrisoare ca un admirator al unei celebritati (fan)Cum sa scrii o scrisoare ca un admirator al unei celebritati (fan)
  Cum să scrieți o scrisoare pentru a încheia o relațieCum să scrieți o scrisoare pentru a încheia o relație
  Cum de a scrie pentru prima dată un prieten cu stiloulCum de a scrie pentru prima dată un prieten cu stiloul
  Cum se scrie o scrisoareCum se scrie o scrisoare
  Cum să scrie o scrisoare prietenoasăCum să scrie o scrisoare prietenoasă
  Cum de a scrie o scrisoare de fanCum de a scrie o scrisoare de fan
  Cum se scrie o scrisoare de scuzeCum se scrie o scrisoare de scuze
  Cum se scrie o scrisoare de donațieCum se scrie o scrisoare de donație
  Cum să scrieți o scrisoare de interesCum să scrieți o scrisoare de interes
  Cum să scrieți o scrisoare de intenție pentru a alege un loc de muncăCum să scrieți o scrisoare de intenție pentru a alege un loc de muncă
  » » Cum să trimiteți o scrisoare unei persoane importante

  © 2011—2020 ertare.com