Cum să păstrați un jurnal de țesuturi

Încerci să te interesezi de tricotat, dar te simți frustrat pentru că nu poți urmări punctele și / sau rândurile tale? Sau poate doriți doar să urmăriți posteritatea tuturor proiectelor pe care le finalizați. Încercați să păstrați un jurnal de țesut!

pași

Păstrați-la-tricotat-Journal-1.jpg" class ="imagine lightbox">Image titled Păstrați o jurnal de tricotat 1
1
Găsiți sau cumpărați un notebook sau un notepad și păstrați-l în geanta sau coșul de țesături. În primul rând, asigurați-vă că se potrivește! Notebook-urile mici sunt cele mai bune, deoarece ocupă mai puțin spațiu decât notebook-urile obișnuite folosite pentru școală.
 • Păstrați-la-tricotat-Journal-2.jpg" class ="imagine lightbox">Image titled Păstrați un jurnal de tricotat 2
  2
  Luați un stilou sau un creion și păstrați-l lângă notebook în orice moment. Gândiți-vă că ați cumpărat un stilou care poate fi atașat de notebook-ul dvs. pentru al face mai confortabil.
 • Păstrați-la-tricotat-Journal-3.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Păstrați o jurnal de tricotat 3
  3
  Scrieți numele modelului în partea de sus a paginii, astfel încât să nu vă pierdeți contul de proiect. Scrieți data pe care o tricotați. Imprimați, copiați sau copiați manual în notebook modelul cu care lucrați. Deci, în timp ce lucrați pe tot parcursul proiectului, utilizați un sistem de mărci atât de multe, etc. pentru a urmări poziția dvs. în model. Notați notele de ajutor pentru a vă aminti în cazul în care vă uitați vreodată la modelul din nou.
 • Păstrați-la-tricotat-Journal-4.jpg" class ="imagine lightbox">Image titled Păstrați un jurnal de tricotat 4
  4
  Scrieți informații despre ace și lână. Este important să vă amintiți ce tip de lână utilizați dacă intenționați să aruncați învelișul (de asemenea, ați putea pune ambalajul pe pagină). Este o idee bună să scrieți acele pe care le-ați folosit pentru consultări viitoare.


 • Păstrați-la-tricotat-Journal-5.jpg" class ="imagine lightbox">Image titled Păstrați un jurnal de tricotat 5
  5
  Utilizați jurnalul pentru a urmări abrevierile. Dacă modelul pe care îl utilizați nu explică pe deplin toate abrevierile utilizate, căutați-le și scrieți o mică explicație, astfel încât să nu pierdeți timpul în căutarea lor atunci când tricotați.
 • Păstrați-la-tricotat-Journal-6.jpg" class ="imagine lightbox">Image titled Păstrați o jurnal de tricotat 6
  6
  Lipiți imagini cu zel sau lipici în jurnalul dvs. Puteți folosi, de asemenea, pixuri amuzante și, probabil, un adeziv sau o bucată de lână din fiecare proiect, astfel încât jurnalul dvs. devine cu adevărat distractiv și ca un album.
 • Păstrați-la-tricotat-Journal-7.jpg" class ="imagine lightbox">Image titled Păstrați o jurnal de tricotat 7
  7
  Scrieți detaliile finale odată ce ați terminat proiectul. Câtă lână a trebuit să o folosiți? Ce ai fi făcut diferit a doua oară? Ce credeți despre marca de lână? Toate acestea sunt utile pentru viitoarele proiecte de țesut.
 • sfaturi

  • Ar putea fi o idee bună să cumpărați un notebook spiralat. Deci, puteți pune pixul sau creionul în spirală, dacă este suficient de mic. Dacă stiloul are un clip, este chiar mai ușor!
  • Luați în considerare utilizarea unui jurnal online, cum ar fi Ravelry.com. Este adevărat că veți pierde unele elemente vizuale și distracția unui jurnal de hârtie, însă este mult mai rapid să păstrați contul online.
  • Cumpărați un notebook drăguț sau atrăgător care se potrivește stilului tău. Dacă vedeți ceva fantastic de fiecare dată când vă așezați, vă va încuraja să tricotați!
  • Atunci când alegeți un stilou, puteți folosi unul multicolor, astfel încât să nu știți niciodată ce culoare veți obține!

  Lucruri de care ai nevoie

  • caiet
  • Pix cu creion sau creion
  • Pungă de țesut sau coș
  • Camera (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face ploaia de coduri Mátrix folosind doar notebook-ulCum se face ploaia de coduri Mátrix folosind doar notebook-ul
  Cum se închid puncteleCum se închid punctele
  Cum să glisați 2 cusături drepte și să le legați împreunăCum să glisați 2 cusături drepte și să le legați împreună
  Cum să începeți un proiect de țesutCum să începeți un proiect de țesut
  Cum se face doodleCum se face doodle
  Cum sa faci cusatura de panglicaCum sa faci cusatura de panglica
  Cum să-ți faci propria notă de moarteCum să-ți faci propria notă de moarte
  Cum de a face o pălărie cu un cercCum de a face o pălărie cu un cerc
  Cum să faci o carte de întâlniriCum să faci o carte de întâlniri
  Cum se face un stilou cu bandă adezivăCum se face un stilou cu bandă adezivă
  » » Cum să păstrați un jurnal de țesuturi

  © 2011—2020 ertare.com