Cum să faci scorul într-un joc de bowling

Cele mai multe camere au tablouri de bord de bowling electronice, dar înțelegerea modului de a aduce numărul de punct este foarte important atunci când tabela de marcaj electronic nu este disponibil, sau atunci când juca doar pentru a te distra pe terasă. Aflați conta pe bowling, de asemenea, vă ajută să înțelegeți într-un mod mai bun joc și cum să câștige puncte. Aici vă vom arăta cum să faceți acest lucru.

pași

Metoda 1
Cunoștințe generale

Imagine intitulată Scor Bowling Pasul 1
1
Aflați elementele de bază ale modului în care este structurat jocul. Un joc de bowling are 10 turnuri, numite pătrate. În fiecare cadru, fiecare jucător are 2 posibilități de a trage în jos cele 10 pini.
 • Dacă un jucător bate 10 pini în prima lovitură a cadrului, acest jucător primește o lovitură și nu are nevoie de o a doua răsfoire în acel cadru.
 • Dacă un jucător folosește 2 bile pentru a bate cei 10 pini într-un pătrat, jucătorul primește o rezervă. De exemplu, jucătorul poate elimina 7 pini în prima sa aruncare și 3 în a doua.
 • În cazul în care un jucător nu reușește să bată un pin pe primul său teren și apoi să bată pe 10 în a doua, el este încă considerat un rezervă (nu grevă) pentru că a luat 2 bile pentru a bate pinii.
 • Un pătrat deschis este atunci când un jucător nu bate jos cele 10 pini în cele două încercări.
 • Imagine intitulată Scor Bowling Step 2
  2
  Interpretați formatul tabloului de bord. Cardul de scoruri are un loc pentru numele fiecărui jucător, urmat de 10 casete (câte unul pentru fiecare cutie) și o cutie suplimentară pentru scorul final. Fiecare dintre cele 10 cutii are 2 pătrate mici, acestea indicând numărul de pini bătut în fiecare împușcare a cutiei.
 • Caseta scor final este o cutie mai mică desemnată pentru un al treilea cadru al zecelea împușcat, permis doar atunci cand jucatorul primeste o rezervă sau de grevă în ultimul rând.
 • Imagine intitulată Scor Bowling Pasul 3
  3
  Cunoștințe suplimentare În funcție de regulile pe care tu și prietenii tăi au dat, va trebui să clarifice variațiile în joc, pentru că uneori lucrurile se întâmplă ieșit din comun, cum ar marca asta?
 • 4
  Un "F" poate indica când un jucător trece peste linie în momentul fotografierii, literalmente referindu-se la linia care separă spațiul de parcurgerea liniei (spațiu de joc). Dacă se întâmplă acest lucru, veți primi 0 puncte pe acel turn.
 • 5
  Dacă un jucător primește o împărțire, puteți marca un "O" în jurul numărului pentru a indica poziționarea pinilor. Ca alternativă, puteți marca un "S" în fața numărului de pini tăiați. O împărțire apare atunci când pinul frontal cade în mod satisfăcător, dar există un decalaj între celelalte pini încă în picioare.
 • Dacă pinul frontal nu este lovit, termenii "larg" sau "spălare" (eșec) sunt uneori utilizați și l-am putea scrie cu un "W" pe card, dar această adnotare nu mai este folosită în mod obișnuit.


 • Metoda 2
  scoruri

  Imagine cu titlul Scor Bowling Pasul 4
  1
  Scorul unei cutii deschise: Având ca scop o cutie deschisă pe fisa de punctaj este pur și simplu adăugați numărul de pini doborâți pe primul teren cu doborâte în al doilea, iar acest lucru ar fi imaginea totală.
  • În aleea de bowling, suma punctelor se acumulează continuu. Scorul fiecărui jucător este adăugat și plasat în caseta desemnată pentru fiecare cutie. De exemplu: dacă un jucător bate 3 pini în primul său pitch și 2 pini în cel de-al doilea, un 5 este plasat în pătrat în pătratul 1 și dacă același jucător bate un total de 7 pini în al doilea cadru, un 12 în caseta din tabelul 2.
 • Imagine cu titlul Scor Bowling Step 5
  2
  Înregistrați o rezervă. Dacă un jucător primește o rezervă, numărul de pini doborâți pe primul teren este vizat în prima casetă, și o diagonală este indicat în a doua casetă
 • Un rezervor are o valoare de 10 pini, plus numărul de pini pe care jucătorul îl bate în următoarea aruncare, de exemplu: dacă un jucător primește un rezervă în prima sa remiză și apoi reușește să tragă cu șapte pini în prima sa aruncare a celei de-a doua remize, un număr de 17 va fi înscris în tabelul 1.
 • Imagine cu titlul Scor Bowling Step 6
  3
  Scorul strike: Dacă un jucător primește o grevă, el se înregistrează cu un "X" în caseta corespunzătoare.
 • O grevă este numărul 10 mai pin pin jucător bat în jos lor următoarele două terenuri, de exemplu, în cazul în care un jucător primește un avertisment în tabelul 1, iar apoi excursii 5 pini pe primul teren din Tabelul 2 și 4 pini a doua lansare, un număr de 19 va fi înscris în tabelul 1.
 • Dacă jucătorul primește două lovituri consecutive, el va mai adăuga următoarea lovitură. Prin urmare, dacă am primit o grevă în cadrele 1, 2 și 3, totalul primului cadru ar fi de 30.
 • Imagine intitulată Scor Bowling Step 7
  4
  Combinații de înregistrări Uneori devine puțin complicat. Vom face o verificare - dacă veți primi o grevă în primul dvs. cadru, o împărțire în al doilea și un al 9 în al treilea, care ar fi scorul acumulat până acum?
 • Ați obținut un număr de 48 ?, primul cadru ar fi 20 (greva plus rezervă), al doilea cadru ar fi 39 (20 + 10 + 9), iar al treilea cadru ar fi 48 (39 +9).
 • Lucruri de care ai nevoie

  • hârtie
  • Creion / stilou
  • Echipament de bowling
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă BaccaratCum se joacă Baccarat
  Cum se joacă LCRCum se joacă LCR
  Cum se joacă MahjongCum se joacă Mahjong
  Cum se joacă gin rummyCum se joacă gin rummy
  Cum se joacă jocul de băut `mines`Cum se joacă jocul de băut `mines`
  Cum se joacă piscina de protecțieCum se joacă piscina de protecție
  Cum se joacă buncoCum se joacă bunco
  Cum să jucați criptareaCum să jucați criptarea
  Cum se joacă pătrate și puncteCum se joacă pătrate și puncte
  Cum se joacă două și optariCum se joacă două și optari
  » » Cum să faci scorul într-un joc de bowling

  © 2011—2020 ertare.com