Cum să realizați trucul scrisorii lipsă

Oamenii de la wikiHow încearcă unul nou software-ul

care este capabil să prezică preferințele unui a cititor bazat pe mișcarea pe care o faceți în timp ce vă deplasați în jos pagină de internet Pentru a ne ajuta să încercăm acest program, vă rugăm să alegeți unul scrisoare a imaginii din dreapta (nu este necesar să faceți clic pe ea, faceți doar o notă de metal). Acum mergeți la următoarea imagine înainte de a citi restul articolului. Eliminăm scrisoarea corectă?


De fapt, nu există un astfel de program. Ceea ce ați văzut este o iluzie foarte simplă, dar destul de impresionantă, asemănătoare cu ceea ce sa spus că a creat David Copperfield. Acest truc a circulat Internet prin intermediul e-mailurilor. Cu o mica calificare in maini sau o camera digitala poti face acest truc chiar si cu carti reale.

pași

1
Pregătiți două grupuri de cărți.

 • Fiecare grup trebuie să conțină șase cărți. Deși puteți alege literele pe care doriți iluzia, probabil, să fie mai convingător dacă utilizați trei cărți consecutive (5, 6 și 7, de exemplu), iar dacă alegeți un costum roșu și unul negru pentru fiecare număr.
Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă 1 1
 • Cel de-al doilea grup trebuie să conțină cinci cărți pe care le-ați ales din cele două costume care au rămas din fiecare dintre cele trei cărți listate. Deoarece există doar cinci cărți, trebuie să eliminați un card roșu sau negru dintr-un număr (cele 7 cluburi pentru acest exemplu). Nu contează pe ce eliminați.
  Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă 1 2
 • Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă Pasul 2
  2
  alege un prieten sau unui membru al publicului.
 • Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă Pasul 3
  3
  Plasați grupul de șase cărți, cu fața în sus, în fața persoanei cărora le faceți trucul. Creați un sentiment de încredere. După toate, folosiți scrisori obișnuite. Arătați partea din spate a cardurilor pentru a arăta că totul este în ordine.
 • Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă Pasul 4
  4
  Cereți persoanei să aleagă o scrisoare. Spune-i să nu o atingă, să o arate sau să-i spună ce este.
 • Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă Pasul 5
  5
  Luați cărțile și plasați-le într-o grămadă bine aranjată, cu fața în jos în mână.


 • Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă Pasul 6
  6
  Spuneți persoanei că veți citi mintea lui pentru a descoperi scrisoarea pe care a ales-o. Ar trebui să vă concentrați asupra scrisorii și numai asupra literei și să vă amintiți detaliile. Cere-i să facă o imagine mentală.
 • Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă Pasul 7
  7
  Înlocuiți primul grup de cărți cu al doilea. Acest truc este un pic mai dificil de făcut în persoană decât online, pentru că trebuie să aveți o îndemânare în mâini. În timp ce vorbești cu voluntar (pentru a crea o distragere a atenției), schimbați ambele seturi de cărți ascunzând primul și având cel de-al doilea gata în mână. Acest lucru se poate face în diferite moduri, cum ar fi utilizarea manșonul truc sau de a ajunge în buzunar (în cazul în care este al doilea grup de litere). Pretindeți că sunteți foarte concentrat și continuați să discutați cu persoana, astfel încât ei să nu observe schimbarea. Dacă nu sunteți foarte priceput cu mâinile, încercați următoarea metodă.
 • Imaginea intitulată Efectuați iluzia cardului lipsă Pasul 8
  8
  Arătați cel de-al doilea grup de cărți. Adăugând unele mișcări cu stil, arătați cele cinci cărți câte unul. Scrisoarea pe care a ales-o voluntarul va dispărea! De fapt, nici o scrisoare nu va fi aceeași, dar vor arăta la fel ca scrisorile primului grup pe care voluntarul probabil nu le observă.
 • Camera magică (metoda alternativă)

  1. Pregătiți cele două grupe de carduri ca în metoda precedentă.
  2. Utilizați unul camera digitală pentru a face o fotografie a celui de-al doilea grup de scrisori. Puteți utiliza funcția camera telefonului mobil sau orice alt tip de cameră digitală. După ce faceți fotografia, nu veți mai avea nevoie de al doilea set de carduri.
  3. Arătați primul grup de scrisori și cereți voluntarului să aleagă o scrisoare după cum se arată în pașii anteriori.
  4. Explicați-vă că aveți o cameră digitală care poate identifica scrisoarea pe care a ales-o voluntarul.
  5. Utilizați camera digitală pentru a face o fotografie a cardurilor pe masă. Aveți mai multe opțiuni puteți lua imaginea și apoi ștergeți (puteți vedea suspect), face ca focurile de armă, dar nu, luați imagine și arătați-o, dar închideți-l fără a salva sau de a lua imagine și salvați-l, dar apoi sari peste ea pentru a arăta fotografie din al doilea grup de cărți. În funcție de aparatul de fotografiat, oricare dintre ultimele două metode este, probabil, cea mai simplă și cea mai convingătoare.
  6. Luați cărțile de la masă și plasați-le într-o grămadă bine făcută în mâna ta
  7. Apăsați pe ciocan împotriva camerei. Explicați că aparatul foto poate detecta undele mintale (sau ceva de genul asta) care au fost transferate pe cardul ales. Țineți cărțile în acest fel pentru câteva secunde și apoi coborâți-vă puntea.
  8. Afișați imaginea celui de-al doilea grup de carduri. Practicați această mișcare mai întâi, astfel încât să iasă ușor și cât de repede puteți.
  9. Arătați imaginea voluntarului. Scrisoarea ta a dispărut!

  sfaturi

  • Puteți cere voluntarului să spună unei alte persoane (în secret) ce scrisoare a ales. În acest fel, nu veți putea să-i înșelați și să spuneți că scrisoarea dvs. nu a dispărut.
  • Acest truc se poate face cu obiecte în loc de cărți, atâta timp cât obiectele sunt similare unul cu celălalt. Blocuri de culori diferite în trei moduri diferite, de exemplu.
  • Veți avea nevoie de o poveste sau o introducere bună pentru a vă relaxa și distrage atenția voluntarului și a publicului.
  • Puteți face truc mai convingătoare setări ale camerei magice prin schimbarea data / ora pentru a citi fotografia celui de al doilea set de scrisori a fost luată după ce voluntarul a ales scrisoarea.

  Aveți grijă ca publicul să nu ghicească ce ați făcut. Faceți acești pași repede.

  avertismente

  • Acest truc este foarte ușor de ghicit și, pentru că a circulat foarte mult pe internet, este posibil ca voluntarul să o cunoască deja. Puteți avea foarte multă distracție cu acest truc, dar probabil că nu este o idee bună să îl adăugați la repertoriul dvs. profesional.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un pachet
  • Cameră digitală sau telefon mobil cu cameră foto (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face cartea de joc "21 11"Cum se face cartea de joc "21 11"
  Cum sa faci truc de carte de politisti si hotiCum sa faci truc de carte de politisti si hoti
  Cum să faci trucul cărților celor 4 regiCum să faci trucul cărților celor 4 regi
  Cum se face o scrisoare înapoi în partea de sus a pachetuluiCum se face o scrisoare înapoi în partea de sus a pachetului
  Cum să faci trucuri uimitoare cu cărțiCum să faci trucuri uimitoare cu cărți
  Cum sa faci trucuri cu cartiCum sa faci trucuri cu carti
  Cum să faci trucuri cu cardurileCum să faci trucuri cu cardurile
  Cum să faci trucuri de cărțiCum să faci trucuri de cărți
  Cum să faci trucuri magice simpleCum să faci trucuri magice simple
  Cum sa faci un truc magic magicCum sa faci un truc magic magic
  » » Cum să realizați trucul scrisorii lipsă

  © 2011—2020 ertare.com