Cum se joacă yoyo

O yoyo este o jucarie clasica care pare a fi simpla, dar care este destul de dificil de stăpânit. Pentru a opera un yoyo cu succes aveți nevoie de dexteritate și agilitate, în plus față de coordonarea precisă a mâinilor. Cu toate acestea, cu practica veți deveni foarte curând un profesor, transformând ceva atât de simplu în ceva extraordinar. Începeți la pasul 1 pentru a afla care yoyo să alegeți, cum să o faceți și cum să faceți niște trucuri de bază.

pași

Partea 1
Faceți cunoștință cu yoyo-ul dvs.

Imaginea intitulată Folosiți un Yo Yo Pasul 1
1
Alegeți între tipurile de yoyo. Deoarece yoyo-urile au existat de mii de ani (s-au schimbat un pic din Grecia antică), unele tipuri diferite au provenit și au diferite scopuri:
 • Yoyo imperial. Are forma clasica circulara. Este folosit pentru trucuri "luping"(cartușe), în care yoyo nu doarme, ci se întoarce în mână periodic, pe măsură ce faceți cercuri și cartușe cu șirul.
 • Yoyo fluture. Are forma pe care o indică numele. Ele sunt mai mari în exterior și mai mici în interior, ca aripile. Ele sunt bune pentru trucuri de șir, în care utilizatorul tese rețele complexe cu el.
 • Yoyo automat. Cu mulți ani în urmă, marca Yomega a început nebunia pentru yoyos-ul automat. Acest tip de yoyo poate "somn" (stați la sfârșitul șnurului) și "treziți-vă" (întoarce-te în mână). E bine, dar e ca și cum ai fi înșelat. Dacă doriți să faceți propriile trucuri, nu este recomandabil să utilizați un yoyo automat.
 • Yoyo din frânghie. Funcționează așa cum sugerează și numele: de pe șir. Este punct de vedere tehnic un yo-yo, dar este mai mult un disc impresionant cu nervuri, care ricoșă de pe un șir pe măsură ce îl manipulați. Este de obicei folosit de fanii cei mai serioși și mai competitivi.
 • 2
  Cunoașteți lungimea ideală a cablului. Țineți yoyo-ul astfel încât acesta să atârne pe frânghie până când se atinge de pământ. Unde este coarda în raport cu corpul tău? Dacă e în buzunarul tău, e bine. Dacă este mai lung, trebuie doar să tăiați coarda. La urma urmei, este doar coarda. Dacă este prea lung, nu poți face lucruri uimitoare!
 • Taie-l lasand cativa centimetri deasupra buricului pentru a face loc pentru a crea un inel nou. Apoi, faceți un nod pentru a crea un inel de dimensiune suficientă pentru degetul mijlociu la sfârșit. Sau pur și simplu recrea dimensiunea inelului pe care l-ai tăiat.
 • 3
  Verificați sistemul de susținere. Cu alte cuvinte, deschide-ți yoyo-ul. Este foarte probabil să puteți roti jumătățile pentru ao deschide. Yoyo-urile au folosit legătura în jurul centrului, dar acum au un sistem de susținere. Dacă dvs. nu aveți, este aproape sigur că realizarea de trucuri este imposibilă. Acest sistem are coarda intr-un inel în jurul centrului (veți vedea o filă și un argint, probabil, unele bile de metal), iar în cazul în care fizice diferite, Yoyo se poate roti la capătul cablului pentru totdeauna. Acest lucru vă oferă mult timp pentru a face lucruri incredibile!
 • 4
  Învățați să rotiți coarda yoyo. Vor fi momente când yoyo nu va coopera și va trebui să vă rotiți singură. Nu vă temeți! Este absolut normal. Pur și simplu țineți yoyo în mâna dvs. non-dominantă cu degetul arătător prin ea. Rolați șirul în jurul yoyo și degetul o dată. Apoi, înfășurați funia de două sau trei ori "de mai jos" degetul tău (creând un nod). Scoateți degetul și rolați întotdeauna. La început va exista un nod, dar va dispărea cu prima aruncare.
 • După o lansare, va reveni la normal. Atunci când lansați pentru prima dată, asigurați-vă că o faceți!
 • Partea 2
  Înțelegeți elementele de bază

  1
  Treceți inelul de funie yoyo prin degetul mijlociu. Cel mai bine este să-l păstrați la înălțimea primei articulații, aproape de vârful degetului. Dacă este la baza degetului dvs., va fi dificil să mutați șirul prin mână.
  • Puneți mâna cu palma în sus și cu yoyo-ul în ea. Acum închideți mâna. Aceasta este poziția la care vă veți întoarce aproape întotdeauna.
 • 2
  Împingeți brațul în jos, eliberându-l pe yoyo și deschizând mâna. Îndreptați puțin degetele atunci când aruncați yoyo-ul, rotindu-l pe palmă la sol pentru a prinde din nou yoyo-ul.
 • Pentru o mișcare de bază, începeți cu palma în jos. Apoi eliberați yoyo-ul mutându-vă brațul în sus și extinzându-vă degetele. În această variantă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rotirea palmei (dar este mai puțin rapidă).
 • 3


  Dați o tragere rapidă și precisă atunci când yoyo este complet extins pentru a reveni. Trebuie doar să rotiți palma la pământ chiar înainte de tragere. De aceea, șirul trebuie să fie aproape de vârful degetelor.
 • Ar trebui să dai doar o mică mișcare mâinii. Yoyo va ateriza în mână, călătorind întreaga distanță. Nu este nevoie să vă mutați mâna pentru al lua sau pentru a fi în așteptare. Ține-ți brațul acolo unde este.
 • 4
  Se repetă. Aceasta este mișcarea de bază a yoyo-ului. Destul de simplu, nu? Mai puteți face mult mai mult! Când aveți o idee despre viteza necesară și poziția mâinii, brațului și încheieturii, puteți începe cu trucurile. Continuați să citiți!
 • Partea 3
  Faceți trucuri

  1
  Pune-ți yoyo-ul să doarmă cu putere. Acesta este primul pas pentru a face trucuri cu frânghie. Cele mai multe implică un yoyo "adormit", adică se rotește la sfârșitul șirului (uneori pentru câteva minute). Ideea este să lansezi yoyo-ul și să-l împiedici să se întoarcă la tine până nu vrei. Yoyo plutește la sol, se rotește liber. Prezentăm pașii de bază:
  • Cu yoyo în mână, face un culturist poze, adu-ți mâna la umăr. Palma ar trebui să rămână în timp ce te pregătești să lansezi. Scuturați-o într-o linie dreaptă și eliberați-o puternic pe yoyo, extinzându-vă brațul. Asigurați-vă că o faceți cu mare forță sau că yoyo va reveni imediat la dvs. și nu veți face somn.
  • Aveți probleme? Este posibil să vă îndoiți mâna pentru a câștiga viteza. Mișcarea pe care o faci când eliberezi yoyo-ul te forțează să te trezești. Concentrează-te pe puterea și viteza, dar menținând mâna și încheietura mâinii stabile. Nu sari!
  • Când sunteți gata să vă treziți yoyo-ul, rotiți palma mâinii și dați-i o ușoară tragere în sus, așa cum faceți de obicei.
 • 2
  Stăpânește-te înainte. Acest truc este un precursor al trucurilor de buclă. Cu yoyo în mână, puneți-vă mâna lângă tine cu palma în jos. Mutați mâna înapoi puțin pentru a câștiga impulsul și împingeți-l pe yoyo înainte. Când ajungeți la capătul frânghiei, trageți-l înapoi, răsuciți-vă mâna și prindeți-l.
 • Este important să vedeți această mișcare ca un impuls și nu o aruncare sau o lovitură. Se compune dintr-o mișcare foarte circulară. Dacă loviți sau aruncați, va merge și se va întoarce, fără a rămâne în aer.
 • 3
  Începeți să mergeți câinele și să faceți vița. N-ai crezut niciodată că ar putea face parte dintr-o singură propoziție, nu-i așa? Ambele tehnici sunt foarte, foarte asemănătoare cu somnul yoyo. De fapt, dacă o poți dormi, poți să faci și aceste trucuri, deci sunt trei la unu. Verificați cum să începeți:
 • Pentru a merge câinele, "báaaasicamente" Tu dormi cu yoyo-ul în timp ce mergi înainte. Cu toate acestea, pe măsură ce îl țineți aproape de pământ, trebuie să vă mișcați mâna înainte și înapoi, forțând yoyo-ul să vă urmeze unul sau două secunde mai târziu (pe măsură ce impulsul se deplasează de-a lungul coardei). Acest lucru creează iluzia că yoyo merge, de asemenea, ca un câine.
 • Vița de vie are același concept de bază, numai că este mai aproape de pământ. Cu toate acestea, în loc de a arunca yoyo-ul într-o linie dreaptă, faceți-l puțin în urma voastră, ca în pregătirea pentru al lua în față. Când atinge cel mai îndepărtat punct din spatele tău, du-o în față și îngenunchează. Yoyo trebuie să fie pe pământ în fața ta, gata să fie prins în mâna ta, care este gata la sol să o primească.
 • Este mult mai ușor să faci ambele trucuri pe o suprafață solidă, cum ar fi podeaua din lemn sau din beton. Covoarele fac lucrurile foarte dificile. Nu este imposibil, dar este dificil.
 • Ambele trucuri vă cer să puneți yoyo-ul la somn cu mult, multă putere. Dacă aveți probleme, concentrați-vă asupra vitezei. Poate că yoyo are nevoie de mai mult pentru a se roti pentru mai mult timp la sfârșitul coardei.
 • 4
  Du-te în jurul lumii. Îți amintești că treci în față? Este aceeași idee, doar că vei face un cerc complet în jurul tău. Deci, în loc să vă întoarceți pe yo-yo când vă vedeți că se întinde în fața dvs., mențineți-o la înălțimea piciorului, împușcați-o și faceți o mișcare rotativă cu brațul, forțând yoyo-ul "mergeți în jurul lumii" sau formează un cerc mare. Când sunteți gata să se întoarcă, așteptați ca yoyo să fie la un unghi de 90 de grade și apoi să-l returnați.
 • Dacă yoyo "ea cade" După ce ajungi la vârf, nu dai suficient impuls. Trebuie să păstrați o mișcare circulară foarte mică la capătul frânghiei, astfel încât să continue să se rotească în mod egal.
 • Separarea este foarte asemănătoare "În întreaga lume". De fapt, este practic acelasi truc, dar de partea ta. Doar puneți brațul în afară ca o aripă de pui și continuați să faceți aceeași mișcare. Prindeți yoyo atunci când este la înălțimea umărului.
 • sfaturi

  • Când împingeți în față, asigurați-vă că aveți o bună prindere pe inel, astfel încât yoyo-ul să nu zboare.
  • Când întoarceți mâna pe palmă, țineți și degetele jos.
  • Când devii foarte bun, încercați două la un moment dat!

  avertismente

  • Asigurați-vă că nu vă loviți în față. Nu va fi vina altcuiva, ci voi.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Yoyo cu sistem de sprijin
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți abilitățile Platinum în Ragnarok OnlineCum să obțineți abilitățile Platinum în Ragnarok Online
  Cum se creează o scară mică folosind șirulCum se creează o scară mică folosind șirul
  Cum să transformi un cuțit flutureCum să transformi un cuțit fluture
  Cum sa faci dormitorul cu un yoyoCum sa faci dormitorul cu un yoyo
  Cum să jonglezi cu patru bileCum să jonglezi cu patru bile
  Cum să trișezi în Windows PinballCum să trișezi în Windows Pinball
  Cum sa faci un yoyoCum sa faci un yoyo
  Cómo hacer una pulsera clásica cola de pez con gomitas utilizando un telar arcoírisCómo hacer una pulsera clásica cola de pez con gomitas utilizando un telar arcoíris
  Cum să executați o întindere flutureCum să executați o întindere fluture
  Cum să faci trucuri cu nunchakusCum să faci trucuri cu nunchakus
  » » Cum se joacă yoyo

  © 2011—2020 ertare.com