Cum se joacă "jackpot"

Jackpot-ul este un joc foarte simplu și distractiv. Scopul este de a avea 4 cărți de același tip (de exemplu: cei patru ași) și partenerul dvs. spune "Jackpot!" (Loterie). Jackpot-ul este jucat cu 4 jucători și un dealer (deși nu aveți nevoie de un dealer pentru a juca).

pași

Imagine intitulată Play Jackpot Pasul 1
1
Înainte de a juca sau de a face cărțile, împărțiți în grupuri (2 membri) și determină semnele, codurile și înșelăciune (acest lucru va fi explicat pe scurt, dar va discuta aceste aspecte mai în detaliu în secțiunea „Sfaturi“). După ce s-au determinat semnalele, codurile și decepțiile, stați în diagonală cu partenerul (astfel încât persoana din fața dvs. la masă trebuie să fie un jucător al echipei adverse).
 • Imaginea intitulată Play Jackpot Step 2
  2
  Semnele sunt lucrurile pe care un jucător le spune sau le face partenerului să spună "Jackpot". Un semnal ar putea fi orice, de la exclamarea "DI JACKPOT" (deși acest lucru nu este recomandat) să plesnească persoana din cealaltă parte a mesei (recomandată numai pentru jucătorii experimentați Jackpot). Codurile sunt modalități diferite de a spune partenerului dvs. ce carduri aveți nevoie. Deci, codul vostru ar putea spune că aveți nevoie de un card mai mare (de exemplu: dacă aveți nevoie de un 4, spuneți "Am nevoie de 5") sau ați putea avea un cod foarte dificil (acest lucru este recomandat numai jucătorilor experimentați și când jucați în mod regulat același partener). Decepțiile sunt, în principiu, semnale false. Deci, ai putea să spui sau să faci ceva la întâmplare pentru a forța adversarul să spună "Stop". br>
 • Imaginea intitulată Play Jackpot Pasul 3
  3
  După toate codurile, semnalele etc. sunt determinate și toate sunt așezate, dealer-ul dă fiecărui jucător 4 cărți (și asigurați-vă că toată lumea are 4 cărți, nu una, nici una mai puțin).
 • Imaginea intitulată Play Jackpot Step 4
  4


  Când toată lumea are cărțile lor și au văzut, și, eventual, au spus partenerului tau ce cărți au nevoie, atunci dealerul va tabelul 4 cărți cu fața în sus (asigurați-vă că pentru a le-a pus, astfel încât orice jucător poate avea acces la carduri). De îndată ce a patra carte este plasată pe masă, jucătorii vor fi liberi să ia orice carte care este plasată acolo.
 • Imaginea intitulată Play Jackpot Step 5
  5
  Acum că jucătorii au cele 4 cărți care au fost plasate pe masă, aceștia pot să transmită un card partenerului lor (rețineți că acest lucru se poate face în orice moment).
 • Imagine intitulată Play Jackpot Step 6
  6
  În timpul jocului (cu excepția cazului în care se afișează cardurile sau vă așteptați pentru următoarea rundă de cărți care trebuie împărțite), dacă spui "Jackpot" și partenerul dvs. are patru cărți de același tip, atunci câștigi jocul. Cu toate acestea, dacă partenerul dvs. nu are 4 cărți de același tip, pierdeți.
 • sfaturi

  • Regula de "eliminare": această regulă este omisă dacă jucați un Jackpot de contacte mici, dar dacă impuneți regula "eliminați", înseamnă că puteți înlătura cărțile adversarilor dvs., indiferent dacă au ei în mâinile lor.
  • Coduri: chiar și atunci când jucați cu codul dvs. fiind o carte mai mare sau mai mică decât aveți nevoie, nu este cel mai bun mod de a juca. Puteti folosi culori care reprezinta un anumit numar sau folositi nume sau alimente sau tipuri de caini. Ca semnale, codurile pot fi despre orice.
  • Semnale: cel mai bun tip de semnale sunt cele care nu atrag multă atenție. Ca semn, puteți să vă tuseți în cot, să vă întoarceți pălăria sau să vă ajustați ochelarii. De fapt, un semnal poate fi orice, dar pentru a fi un jucător cu experiență Jackpot, se recomandă utilizarea celor mai puțin suspecte.
  • Nu aveți permisiunea de a transmite scrisori partenerului dvs. (de exemplu, mâna dvs. nu poate atinge cartela în timp ce partenerul dvs. atinge și ea). Ceea ce trebuie să faceți este să glisați litera peste masă.
  • De asemenea, trebuie să decideți dacă doriți să jucați un Jackpot cu atingere redusă sau un Jackpot complet de contact. Jackpot-ul de contact scăzut înseamnă că dacă un jucător alunțe o carte cu partenerul său și-și pune mâna pe el, atunci acesta este cartea lui. De asemenea, înseamnă că nu puteți avea semnale, trucuri sau coduri care implică lovirea sau atingerea unei persoane din echipa opusă. Jackpot-ul complet de contact înseamnă că joci într-un joc "meritoriu" și îți este permis să faci tot ce-ți trebuie pentru a obține cărțile adversarilor tăi.
  • Decepție: acestea sunt lucrurile pe care le vei face pentru a-ți face adversarii să creadă că ai Jackpot și apoi spui "Stop". Ar trebui să aveți 2 trucuri pe mana (una pe care o spuneți sau o faceți la întâmplare o singură dată și una care nu este atât de aleatoră și că continuați să spuneți sau să faceți din anumite puncte din joc). Un cuplu bun de fraude ar putea să strige: "OCTOMBRIE ESTE ALBASTRU !!!!" o dată în timpul jocului și bătând pe masă în mod constant ca și cum ar încerca să atragă atenția partenerului tău.
  • Toate cărțile trebuie să fie alunecate cu fața în sus!
  • Dacă credeți că unul dintre adversarii dvs. are Jackpot, puteți spune HIGH. Dacă spui "Stop" și au Jackpot, câștigi, dar dacă nu o au, atunci pierzi.
  • Vi se permite să încercați să interceptați cardurile care au fost transmise celeilalte echipe.
  • Afișați: înainte ca dealer-ul să poată livra următoarea rundă, toți trebuie să arate destule cărți, astfel încât fiecare jucător să aibă 4 cărți. Este împotriva regulilor de a livra următoarea rundă de cărți dacă un jucător are mai mult sau mai puțin de 4 cărți.
  • Jackpot sau High: puteți avea orice număr de cărți în mână când partenerul dvs. spune "Jackpot". Nu contează cât de multe cărți ai. Puteți avea orice tip de carte în joc în timp ce aveți 4 de același tip - atunci partenerul dvs. poate spune "Jackpot" (și adversarul dvs. poate spune High).
  • Nu este distractiv să joci Jackpot cu aceiași oameni tot timpul, deci asigurați-vă că i-ați arăta tuturor prietenilor. Dacă aveți 6 sau mai multe echipe, puteți avea un mic turneu Jackpot.

  * Când joci contactul complet al lui Jackpot, încearcă să nu rănești pe nimeni (dacă ai de gând să lovești pe cineva, l-ai lovit încet, etc.).

  avertismente

  • Vi se permite să vedeți cărțile adversarilor.
  • Aveți grijă atunci când jucați contactul complet al Jackpot-ului.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un pachet de cărți comune (asigurați-vă că conține cele 52 de carduri)
  • 4 jucători
  • 1 Dealer
  • O masă
  • 5 scaune (unul pentru băiat de livrare și 4 pentru jucători)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"
  Cum să câștigi la KenoCum să câștigi la Keno
  Cum să câștigi la mașinile de slotCum să câștigi la mașinile de slot
  Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)
  Cum se joacă 500Cum se joacă 500
  Cum se joacă Big 2Cum se joacă Big 2
  Cum se joacă PowerballCum se joacă Powerball
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă linguri (joc de cărți)Cum se joacă linguri (joc de cărți)
  Cum se joacă săbii (cărți)Cum se joacă săbii (cărți)
  » » Cum se joacă "jackpot"

  © 2011—2020 ertare.com