Cum să porniți un arbore genealogic

Pentru persoanele care doresc să afle mai multe despre povestea lor, un arbore genealogic are multă sens. Crearea unuia dintre aceste documente poate fi importantă dintr-o varietate de motive, inclusiv cercetarea ADN sau istoria familială, aprecierea culturală și transmiterea cunoștințelor de-a lungul generațiilor. Câțiva pași de bază pot ajuta procesul de pornire a unui arbore genealogic mult mai ușor.

pași

Imaginea intitulată Porniți un copac familial Pasul 1
1
Căutați înregistrări din diferite surse. Serviciile online de rudenie și de istorie familială pot oferi adesea mult mai mult decât este necesar pentru a începe să umpleți un arbore genealogic. De asemenea, puteți obține înregistrări istorice ale companiilor care se ocupă de imigrația istorică în anumite locuri. De exemplu, în Statele Unite, programul Ellis Island oferă căutări gratuite ale înregistrărilor istorice, cu alte căutări pentru informații suplimentare pentru o mică taxă.
 • Sortați înregistrările după tip. Vom căuta mai multe înregistrări istorice pentru a adăuga mai multe informații unui arbore genealogic. Puteți căuta în același timp certificatele de naștere sau de deces, certificatele de căsătorie, certificatele de botez și alte articole și gândiți-vă cum vă ajută fiecare tip de înregistrare publică în investigația dvs.
 • Imaginea intitulată Porniți un copac familial Pasul 2
  2
  Căutați amintiri și moșteniri ale familiei. În multe familii, strămoșii au păstrat o moștenire specifică și informații importante despre strămoșii lor. În unele cazuri, este sub forma unei cărți tipărite, un memoir care include date genealogice. Alteori, familiile și-au înregistrat genealogia într-o Biblie de familie sau altă carte sau document. Aceste resurse vă vor ajuta să începeți mai bine propriul record istoric.
 • Imaginea intitulată Porniți un copac familial Pasul 3
  3
  Utilizați resursele istorice naționale. Multe țări oferă arhive naționale și alte resurse pentru a ajuta familiile să își dezvolte propriile genealogii. Aflați cum vă pot ajuta înregistrările publice în căutarea de informații critice despre moștenirea dvs.
 • Imaginea intitulată Porniți un copac familial Pasul 4


  4
  Alegeți un punct de referință. Pentru un arbore genealogic coerent, doriți ca toate cercetările dvs. să fie reduse la un punct de referință specific, un individ din familia dvs. care marchează începutul structurii arborelui genealogic. Acesta poate fi tu, unul dintre copiii tăi sau orice altă persoană din familia ta.
 • Imaginea intitulată Porniți un copac familial Pasul 5
  5
  Selectați un format Când aveți toate sursele împreună, veți dori să găsiți cea mai bună modalitate de a vă prezenta arborele genealogic. Unele opțiuni "vertical" sau "standard" Ele prezintă modele cunoscute de tip "grafic", care pot fi văzute în documentele copacului tipărit. Alte stiluri, cum ar fi o clepsidră, sub formă de cravată sau în formă de ventilator, fac ca documentul copacului să arate diferit.
 • Imaginea intitulată Porniți un copac familial Pasul 6
  6
  Decideți între o impresie sau o versiune electronică. În multe cazuri, un copac familial tipărit reprezintă un punct de referință mai bun decât un document online. Cu toate acestea, dacă trebuie să trimiteți aceste informații mai multor persoane, puteți alege o opțiune electronică.
 • Image title Începe un Tree Tree Step 7
  7
  Creați o schiță Mulți dintre cei care au experiență în construirea unui arbore genealogic recomandă să începeți cu un proiect de ceea ce este cunoscut și completarea datelor în zbor. Având o structură de bază vă poate ajuta să găsiți mai multe dintre piesele lipsă din genealogia dvs. și să vă organizați arborele genealogic.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să navigați pe o versiune veche a unei pagini WebCum să navigați pe o versiune veche a unei pagini Web
  Cum să obțineți istoricul apelurilor telefonului mobilCum să obțineți istoricul apelurilor telefonului mobil
  Cum se rotește cu un arboreCum se rotește cu un arbore
  Cum se creează o diagramă a unui arbore genealogicCum se creează o diagramă a unui arbore genealogic
  Cum de a desena un arbore genealogicCum de a desena un arbore genealogic
  Cum se proiectează un arbore genealogicCum se proiectează un arbore genealogic
  Cum să găsiți înregistrări privind divorțulCum să găsiți înregistrări privind divorțul
  Cum de a scrie o istorie familialăCum de a scrie o istorie familială
  Cum să încurajezi o legătură emoțională între copiii tăi și bunicii lorCum să încurajezi o legătură emoțională între copiii tăi și bunicii lor
  Cum să faci o carte comemorativăCum să faci o carte comemorativă
  » » Cum să porniți un arbore genealogic

  © 2011—2020 ertare.com