Cum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelor

Colorarea sau colorarea produselor alimentare este o modalitate distractivă de a face alimentele mai luminoase, fie că doriți să puneți un pic de pălărie Santa Santa pe un tort de Crăciun, să creați un soare galben pe un cupcake sau să faceți o mare albastră cu cartofii tăi cu piure. Cu toate acestea, există multe alte opțiuni care merg dincolo de aceste trei culori primare și de a crea diferite culori alimentare poate fi o modalitate amuzantă și ușoară de a adăuga o mică vitalitate la farfurie.

pași

Partea 1
Obțineți vopselele alimentare

Imaginea intitulă Faceți culori diferite cu colorarea produselor alimentare Pasul 1
1
Fiți conștienți de pericolele pe care le poate provoca colorarea artificială a alimentelor. Unele surse medicale și științifice susțin că acestea pot fi asociate cu cancer, tumori în creier, hiperactivitate și probleme de comportament la copii.
 • Recent, Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite le-a cerut producătorilor să includă etichete de avertizare atunci când folosesc cele mai comune coloranți alimentari, cum ar fi galben nr. 5 și nr. 6- roșu nr. 40 și 3 albastru n ° 1 și 2 - verde nr. 3 și portocaliu B. Cu toate acestea, aceste culori pot fi adăugate în continuare la produsele alimentare procesate și, de fapt, acest lucru se întâmplă. Ele sunt, de asemenea, vândute în magazine.
 • Deși utilizarea acestora în alimente depinde de dvs., este important să fiți conștienți de posibilele riscuri la care sunt asociate și să luați o decizie în cunoștință de cauză în calitate de consumator.
 • 2
  Luați în considerare culorile produselor alimentare ecologice. Pe internet și în magazine există mai multe mărci care produc coloranți naturali sau organici din extracte alimentare și plante.
 • Rețineți că majoritatea acestor produse recomandă testarea mai multor culori organice diferite pentru a ști care sunt cele mai bune pentru proiectul dvs., deoarece unii nu pot suporta temperaturi ridicate.
 • De asemenea, aceste coloranți organici pot fi scumpe, deci cumpărați o cantitate mică pentru a le testa înainte de a rămâne cu multe care costă mai mult.
 • 3
  Asigurați-vă propriile culori alimentare. Deși această opțiune ar putea dura mai mult timp, este profitabilă și veți fi siguri că colorantul provine din surse naturale. Puteți crea culori naturale și frumoase pentru mâncarea dvs. dacă folosiți sucuri de fructe și legume, cum ar fi sfeclă, rodii, morcovi, varză și cartofi - și mirodenii cum ar fi scorțișoară, bețișoare și pudră de cacao. Cu toate acestea, este important să țineți cont de diferențele dintre culorile naturale și cele artificiale, cum ar fi cele menționate mai jos:
 • Coloranții naturali au, în general, nuanțe mai opace sau mai ușor decât cele artificiale. Deoarece concentratele care sunt cumpărate în magazin necesită numai câteva picături pentru a da culoarea, ele nu schimbă consistența alimentelor deoarece nu adaugă mult lichid. Prin urmare, este mult mai dificil să obțineți un adevărat "roșu" profund cu sucul de beetraga în loc de un roz deschis, deoarece majoritatea rețetelor nu sunt făcute să includă cantitatea de lichid necesară pentru a obține acea culoare prin această metodă .
 • Deoarece culorile alimentare naturale conțin alte alimente, feluri de mâncare care au o mulțime de culoare, au, de asemenea, tendința de a avea o aromă intensă Deci, nu folosiți cantități mari de coloranți de casă în alimentele dvs. pentru a vă asigura că nu le prelucrează sau le face imposibil de mâncat. De exemplu, o cantitate mică de scorțișoară poate adăuga o culoare maro intensă, dar o cantitate mare va face dificil să simțiți o altă aromă în afară de acest condiment.
 • Ori de câte ori este posibil, utilizați pulberea în loc de lichid. De exemplu, utilizarea pudrei de sfeclă în loc de suc va permite obținerea unei culori intense și frumoase de culoare roșie, fără a adăuga prea mult lichid la farfurie.
 • Dacă decideți să utilizați această metodă, va trebui să cumpărați sau să aveți acces la un extractor de suc.
 • Partea 2
  Se amestecă colorarea produselor alimentare

  Imaginea intitulă Faceți culori diferite cu culoarea alimentelor Pasul 4
  1
  Imprimați o roată de culoare. Aceasta este cea mai importantă referință pentru amestecarea acestora, astfel încât ar putea fi util să aveți o copie în fața dvs. pentru a le vizualiza pe măsură ce le amestecați.


 • 2
  Puneți culorile primare împreună Acestea sunt albastru, roșu și galben. Va trebui să le amestecați pentru a obține culori secundare și, la rândul lor, să le combinați pentru a obține cele terțiare.
 • Gândiți-vă că culorile primare sunt părinții familiei. Când combinați două dintre ele, veți obține trei tonuri noi, cunoscute sub numele de culori secundare, care reprezintă copiii din familia de culori.
 • Prin combinarea unei culori primare cu culoarea secundară cea mai apropiată de roata de culoare, veți crea șase noi nuanțe numite culori terțiare. Apoi, cei din urmă vor fi nepoții din familie.
 • 3
  Amestecați cele trei culori secundare. Utilizați trei boluri curate pentru al face. Rețineți că dacă utilizați culori artificiale, va trebui să luați doar câteva picături din fiecare culoare - dar dacă utilizați cele naturale, este posibil să aveți nevoie de puțin mai mult din fiecare.
 • Luați culoarea galbenă și o combinați cu roșu pentru a crea portocaliu.
 • Combinați roșu cu albastru pentru a crea violet.
 • Se amestecă albastru și galben pentru a obține verde.
 • 4
  Creați culorile dvs. terțiare. Acum că ați creat culorile secundare, scoateți alte șase boluri curate pentru a crea cele terțiare.
 • Luați galbenul și combinați-l cu portocala pentru a crea o portocalie gălbuie.
 • Combinați roșu cu portocaliu pentru a obține o portocalie roșiatică.
 • Luați puțin roșu și combinați-l cu violet pentru a face un ton violet roșcat
 • Amestecați albastru și violet pentru a crea un violet albastru.
 • Luați albastrul și amestecați-l cu verde pentru a obține un verde albastru.
 • Combinați culoarea galbenă cu verde pentru a crea un verde gălbui.
 • 5
  Redați-vă cu alte tonuri, nuanțe, nuanțe și tonuri. Acum că aveți douăsprezece culori de bază, puteți adăuga mai mult roșu sau portocaliu pentru a crea o nuanță specială a primului sau pentru a adăuga un pic mai violet sau albastru pentru a obține o anumită nuanță a culorii din urmă. Aveți posibilități infinite în ceea ce privește culorile pe care le puteți crea acum pentru a adăuga un plus de atingere mâncării.
 • Dacă doriți să începeți cu o bază neutră pentru alimente cum ar fi glazura sau decorațiuni de tort, începeți cu o acoperire albă și adăugați culori. Nu adăugați extract de vanilie, deoarece va schimba culoarea.
 • avertismente

  • Fiți atenți atunci când utilizați coloranți alimentari deoarece vă pot pata hainele sau mâinile dacă cad.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se fac culorile pentru a pictaCum se fac culorile pentru a picta
  Cum sa faci mucus artificial (Goo)Cum sa faci mucus artificial (Goo)
  Cum sa faci aluat pentru copiiCum sa faci aluat pentru copii
  Cum să faci cretă de casăCum să faci cretă de casă
  Cum sa faci pictura ta personalaCum sa faci pictura ta personala
  Cum se face o decorare a lui Moș Crăciun folosind un ouCum se face o decorare a lui Moș Crăciun folosind un ou
  Cum se adaugă culoarea în marțipanCum se adaugă culoarea în marțipan
  Cum se adaugă culoarea unei paste de cauciucCum se adaugă culoarea unei paste de cauciuc
  Cum se face bere verde fără colorarea alimentelorCum se face bere verde fără colorarea alimentelor
  Cum se face bere verdeCum se face bere verde
  » » Cum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelor

  © 2011—2020 ertare.com