Cum să fotografiezi o paradă

Parada este incitantă, colorată și magică. Fotografia acestora este, de asemenea, incitantă, deoarece există multe ocazii de a capta vizual momente speciale. Capturarea esenței unei parade în fotografii implică timp, poziție și o treabă bună în camera foto. Cu camerele digitale, este ușor, chiar și pentru începători, să faceți fotografii foarte bune. Chiar și așa, acest articol va oferi fotografilor toate sfaturile de neprețuit experiență care le vor permite să ia acea fotografie magică.

pași

Imaginea intitulată Fotografia o paradă Pasul 1
1
Verificați că aveți tot ce aveți nevoie înainte de a pleca. Veți face multe fotografii și pentru ce mai puțin ar trebui să vă faceți griji este să descoperiți că cardul de memorie este plin de fotografii de petrecerea de săptămâna trecută. Formatați toate cartelele de memorie și încărcați toate bateriile înainte de a pleca. Asigurați-vă că aveți piese de schimb de orice în carcasa camerei. Nu va fi nici o modalitate de a vă întoarce după ce veți avea un loc bun în paradă.
 • Luați minim și necesar. Nu vreți să purtați un caz de aparat de fotografiat greu pe care îl înnebuiți cu telespectatorii sau că sunteți îngrijorat de a fi furat. De asemenea, este bine să aveți un card de memorie cu spațiu suficient și formatat recent în aparatul foto, pentru a evita pierderea timpului de încărcare a cardurilor în paradă completă.
 • Luați doar un singur obiectiv, dacă este necesar. Scopul este să stați cât mai aproape posibil - camera dvs. funcționează bine la acea distanță? Dacă da, puteți lăsa obiectivul acasă. Acum, un obiectiv "moderat" este util pentru unghiuri mari pentru benzile, flotoarele și grupările care paradează. Un teleobiectiv "moderat" este util pentru abordări discrete ale persoanelor din mulțime. Trebuie să evaluați flexibilitatea camerei dvs. cu sau fără un obiectiv suplimentar.
 • Imaginea intitulată Fotografiează o paradă Pasul 2
  2
  Sosiți mai devreme Locatia este sută la sută de important pentru a face fotografii într-o paradă pentru că trebuie să fie în cazul în care veți obține fotografii complete ale paradei în loc de șefii de oameni din mulțime. Decide în avans, în cazul în rândul din față (un loc excelent pentru fotografii discret, expresiv și foarte mari) sau de mai sus, cum ar fi pe un balcon sau suport este mai convenabil pentru tine. Un alt factor care poate afecta alegerea dvs. de unde să vă poziția este capacitatea camerei de a lua prim-planuri. Luând în considerare unghiurile de mai sus sunt, probabil, nu la fel de interesant sau detaliate, atunci când se poate indoi, fotografierea concentrându-se până la plutelor și participanții la parada și de captare mai mici, cum ar fi copii și prize de participanți animale.
 • Este posibil să trebuiască să vă verificați locația cu o zi înainte - să aveți timp să faceți acest lucru.
 • Dacă plouă sau ninge, alegeți un loc acoperit.
 • Imaginea intitulată Fotografiează un paradă Pasul 3
  3
  Încercați să alegeți un fundal care nu ascunde efectul paradei. Evidențiați caracteristicile paradei, nu clădirile cu multă mișcare sau întreaga mulțime în spatele ei.
 • Culorile sunt importante Încercați să găsiți culori neutre în fundal, astfel încât afișarea culorilor elementelor paradei și a participanților să se evidențieze mai mult.
  Imaginea intitulată Fotografia o paradă Pasul 3Bullet1
 • Luați în considerare poziția soarelui. Evitați orice locație unde camera dvs. se focalizează direct pe soare. Dacă ziua este însorită, utilizați clădirile pentru a bloca puțin soarele.
  Imaginea intitulată Fotografiați o paradă Pasul 3Bullet2
 • Imaginea intitulată Fotografiează un paradă Pasul 4
  4
  Găsiți o poziție stabilă. În general, oamenii sunt excitați într-o paradă și împing să vadă mai bine. Dacă vi se întâmplă acest lucru în timp ce faceți o fotografie, imaginea va fi încețoșată. Există multe modalități de a evita prea multe imagini neclare.
 • Găsiți un loc fără oameni. Stați lângă părinți și copiii care stau sau oameni care își păstrează gelos locul în rândul din față. Este puțin probabil ca părinții să plece în grabă și vor fi împinși pentru că vor prefera să își păstreze site-urile și parada va capta atenția copiilor.
 • Folosiți obiecte aflate pe stradă ca bariere sau locuri unde vă puteți sprijini, cum ar fi stâlpii luminoși, cutiile poștale, hidranții și gardurile. Doar asigurați-vă că nu vă sprijiniți pe nimic, astfel încât managerii de securitate vă pot mișca sau unde puteți pierde acel loc mult râvnit.
 • Controlează-ți propria emoție Este comun să se simtă emoție văzîndu elemente de defilare pe care le-ar putea dori să se apropie și de a lua o decizie, atunci pentru a nu opri în mișcare emoție. Desigur, acest lucru va face fotografiile dvs. neclare. În primul rând, ea sare de bucurie și apoi să ia fotografia. Sasha Gittin sugerează mai întâi presetarea ceea ce vezi și păstrați viteza obturatorului de mai sus 1/250 secunde pentru fiecare mutare, în speranța că acest lucru contracarează propria emoție.
 • Dacă intenționați să utilizați un trepied, veți avea nevoie de o locație în care nu există riscul ca oamenii din mulțime să te împingă sau să te facă să abandonezi trepiedul. În acest caz, va trebui să vă plasați într-un loc înalt.
 • 5
  Luați în considerare faptul că timpul de deplasare al obiectelor este crucial. Flăcările și participanții la paradă continuă să se miște. Sincronizați-vă fotografiile pentru a le lua în timp perfect, nu după ce mașina sau oamenii au trecut deja. Puteți pierde cu ușurință o fotografie excelentă atunci când obiectele și oamenii sunt în mișcare, mai ales dacă aparatul foto este lent pentru a face următoarea fotografie. Aflați rapid din primele greșeli și sincronizați-vă camera în mod corespunzător.
 • Mergeți înapoi pentru a face fotografiile dacă vă deplasați cu parada. Aceasta necesită practică. Aveți un punct de observație atunci când sunteți pe punctul de a călători peste ceva sau pe cineva.
  Imaginea intitulată Fotografiați o paradă Pas 5Bullet1
 • Imaginea intitulată Fotografiează o paradă Pasul 6


  6
  Concentrați-vă pe detalii și adâncime. Lăsați mulțimea și lucrurile care nu sunt relevante apropiindu-vă de caracterul dvs. sau de elementul favorit al paradei. Faceți o abordare reginei micilor dansatori care stau pe tronul ei, chiar și în detrimentul celorlalți participanți ai flotorului. Aceasta este o metodă de captare a plăcerii dvs. la un anumit moment.
 • Încercați să păstrați toate elementele importante în cadrul imaginii dvs. Când te apropii prea mult, uneori poți lăsa elemente importante în afară, ca un cap de persoană.
  Imaginea intitulată Fotografiați o paradă Pasul 6Bullet1
 • Imaginea intitulată Fotografiează un paradă Pasul 7
  7
  Evitați să părăsiți publicul. Puteți face fotografii mari cu ei sau cu ei, în loc să le lăsați singuri ca fundal. Încercați să vă captați bucuria și entuziasmul, mai ales când sosesc anumite elemente cheie ale paradei, cum ar fi vedetele de fotbal, Moș Crăciun sau cineva celebru.
 • Pentru mulți fotografi, este "spectatorii" care fac parada ceea ce este, nu parada însăși. Urmăriți cu atenție reacțiile spectatorilor și capturați-le în timp ce apar. Este important să aveți o bună combinație a celor două elemente.
  Imaginea intitulată Fotografiați un paradă Pasul 7Bullet1
 • Uita-te pentru a vedea dacă există oportunități bune pentru a face fotografii de oameni în ferestre sau balcoane.
 • Faceți fotografii înainte și după paradă. Oamenii sunt cu așteptarea paradei înainte de a fi, în timp ce după eveniment, oamenii vor vorbi foarte fericit despre o parada gay sau uite atent după o mai grave (cum ar fi o paradă în memoria unui război).
 • Căutați acțiuni deosebite, cum ar fi o persoană care se îndreaptă spre paradă sau o persoană care rulează gol. Aceste lucruri se pot întâmpla rapid, așa că pregătește-te pentru orice și ia o lovitură.
 • Imaginea intitulată Fotografiează un paradă Pasul 8
  8
  Reglați camera pentru a capta culori și lumină. Obținerea de imagini mai bune va depinde de condițiile meteo și de lumină și de faptul că știți cum să modificați setările camerei. De exemplu:
 • Faceți o măsurare a zonei pentru a modifica rochia opacă în mulțime, în climă tulbure și gri. Nu utilizați contorul de lumină. Fotograful Steve Philip recomandă o compensare a expunerii de 0,3 -0,7 EV dacă vedeți că în fotografiile dvs. mulțimea pare întunecată și murdară.
 • Din nou, în zilele înnorate folosește culori vii, contrast redus și claritate ascuțite cu un control normal de zgomot pentru a ajuta la îmbunătățirea culori solide.
 • În timpul zilelor însorite, luați în considerare utilizarea blițului pentru a anula orice luminozitate sau lumină puternică a soarelui. Utilizați capul obiectivului sau mâna pentru a obține umbra și pentru a evita luminozitatea.
 • Imaginea intitulată Fotografia o paradă Pasul 9
  9
  Fii inflexibil în postproducție. Tăiați imagini care nu au o scânteie sau un element de interes. Reglați-le pentru a elimina lucrurile irelevante și pentru a face să rămână numai sufletul fiecărui împușcat. Alăturați-vă cel puțin o duzină de cele mai bune fotografii și vă puteți bucura de acea zi a paradei pentru mulți ani.
 • Țineți cont de faptul că, dacă nu renunțați la toate loviturile proaste, riscați să nu le mai vedeți pentru că s-ar simți copleșitoare. Fiind inflexibil în momentul eliminării fotografiilor greșite în timp ce sunteți încă cu entuziasmul evenimentului este cel mai bun mod de a menține un album foto de depanare.
 • sfaturi

  • Cele mai multe camere digitale sunt capabile să facă fotografii foarte bune în parade.
  • Dacă doriți ca oamenii să pozeze pentru dvs., cereți-i într-un mod bun și deranjați cât mai puțin posibil. Zâmbiți foarte mult și fii prietenos.
  • Dacă doriți, studiați fotografiile existente ale paradei, dacă aceasta a fost una tradițională și se desfășoară frecvent. Acest lucru vă poate oferi idei minunate despre locații, unghiuri și teme și vă poate inspira idei noi, motivându-vă să faceți fotografii în mod diferit.
  • Planificați să faceți mai mult de 100 de fotografii și poate chiar sute de fotografii. Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă dacă aveți un card de memorie cu spațiu suficient. Rețineți că puteți șterge întotdeauna fotografii care nu au ieșit bine în cele din urmă.
  • Ați ajuns târziu la paradă, dar totuși doriți să faceți fotografii bune? Plasați camera deasupra mulțimii, stați liniștiți și împușcați. Nu vei avea control suficient, dar atâta timp cât păstrezi verificarea imaginilor și ajustezi unghiul, vei obține niște fotografii bune la sfârșit.
  • Fotografia de paradă este, de asemenea, cunoscută sub numele de fotografie peisagistică, un tip de fotografie documentară.

  avertismente

  • Nu blocați viziunea altor participanți, în special a copiilor. Asigurați-vă că locația și mișcările dvs. nu împiedică alte persoane să se bucure de parada.
  • Evitați să fiți înfășați singur în fotografierea și nu vă bucurați de paradă. Oamenii fac poze pentru a fi un observator și pentru a evita să fie un participant la eveniment. Pentru începători, este important să nu uitați să participați la eveniment cel puțin pentru un moment.
  • Dacă intenționați să postați fotografii ale paradei cu persoane recunoscute, probabil că aveți nevoie de niște autorizații de model. Luați-vă ceva împreună cu dvs. și semnalizați-i acolo pentru a vă ușura îngrijorarea cu privire la încălcarea confidențialității și permisiunii cetățenilor. Este important să obțineți permisiunea părintească dacă intenționați să utilizați în mod comercial fotografiile copilului dumneavoastră.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O cameră digitală
  • Un obiectiv moderat sau un obiectiv teleobiectiv (opțional)
  • Un card de memorie formatat recent cu spațiu "suficient" - dacă este necesar, piese de schimb
  • Bateria încărcată recent și o copie de rezervă, dacă este necesar
  • Acoperiți camera mică (nimic prea mare atunci când vă aflați în mulțime)
  • Locație cu o vedere bună
  • O acoperire dacă plouă sau ninge (dacă este posibil) - în caz contrar, pregătiți-vă să curățați lentilele de multe ori
  • Îmbrăcăminte corespunzătoare (haină de ploaie, palton, pălărie etc.) pentru această ocazie
  • Un telefon mobil pentru a fotografia în cazul în care camera moare sau este distrusă, sau în cazul în care sunteți cu familia sau prietenii și sunteți separați în mulțime
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să modificați fotografia de pe copertă din aplicația facebook pentru telefoane mobileCum să modificați fotografia de pe copertă din aplicația facebook pentru telefoane mobile
  Cum să ștergeți date de pe cardul de memorie al PS2Cum să ștergeți date de pe cardul de memorie al PS2
  Cum să trimiteți fotografii și videoclipuri cu Facebook MessengerCum să trimiteți fotografii și videoclipuri cu Facebook Messenger
  Cum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorieCum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorie
  Cum să formatați cartela de memorie pe Nikon D700Cum să formatați cartela de memorie pe Nikon D700
  Cum se formatează cartele de memorie într-un telefon Nokia N73Cum se formatează cartele de memorie într-un telefon Nokia N73
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  Cum să vă organizați fotografiile digitaleCum să vă organizați fotografiile digitale
  Cum să cumpărați o cameră digitalăCum să cumpărați o cameră digitală
  Cum să cumpărați o cameră foto pentru a fotografia în sportCum să cumpărați o cameră foto pentru a fotografia în sport
  » » Cum să fotografiezi o paradă

  © 2011—2020 ertare.com