Cum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nunta

Foarte adesea, miresele viitoare sunt confuze cu privire la ce stil de fotografie de nunta ar dori sa aleaga. Pentru a elimina această confuzie, acest articol oferă un ghid simplu pentru diferitele stiluri disponibile - acest lucru vă va ajuta să alegeți atât stilul de fotografiere, cât și fotograful.

pași

Imaginea intitulată Alegeți între diferitele stiluri de fotografie de nunta Pasul 3
1
Luați în considerare fotografie tradiționale de nunta. Acest stil de fotografie se caracterizează prin faptul că este foarte formal. Imaginile necesită, de obicei, posesiuni specifice și o mulțime de intervenții ale fotografului (cu excepția cazului în care mirele și mirele sunt modele experimentate și știu cum să pozeze). Rețineți că acest stil de fotografie vă poate afecta în felul următor:
 • Fotograful va lucra la un anumit moment și timp, adesea organizând fotografii la un moment dat.
 • În unele cazuri, fotograful va apărea ca un regizor de film, organizând în mod constant grupuri individuale și de grup pentru a produce imagini de nuntă tradiționale.
 • Deși este considerat de mulți că este în afara modă, imaginile tradiționale vor satisface generațiile trecute, astfel încât rudele cuplului vor fi fericite cu acest tip de imagini.
 • Dezavantajul multor mirese moderne este că imaginile acestui stil pot părea foarte rigide sau ferme - acest lucru poate evita transmiterea fericirii și a distracției care face parte din ceremoniile moderne.
 • Imaginea intitulată Alegeți între diferite stiluri de fotografie de nunta Pasul 1
  2
  Luați în considerare stilul fotografiilor de nuntă contemporane. Acest stil este caracterizat de un grad mai mare de informalitate și de o strategie mai relaxată din partea fotografului. Acest lucru poate duce la spontaneitate și capacitatea de a captura mediul amuzant, precum și la unele elemente mai formale - fotograful nu va cere ca persoanele să posede un anumit mod strict:
 • Este mai puțin necesară intervenția fotografului.
 • Acest stil poate obține înregistrări unice din acea zi - nici două nunți nu arată exact la fel. Ca urmare, acest stil a câștigat treptat popularitate în comparație cu stilul tradițional.
 • Fotograful va căuta medii și peisaje care pot fi stilizate, astfel încât fotografiile să poată fi văzute ca o revistă de modă.
 • Imaginea intitulată Alegeți între diferitele stiluri de fotografie de nunta Pasul 2


  3
  Luați în considerare unul de tip documentar sau reportaj. Acest stil este caracterizat de nici o intervenție din partea fotografului, deoarece fotograful va face poze ale evenimentului mare ca și cum ar fi fost într-o secvență documentară. De cele mai multe ori fotograful va fi "în spatele scenei" și este posibil să nu-i dați seama de prezența lor. Exista o interventie foarte mica pentru a putea lua pozitii de grup si individuale. Din acest motiv, acest stil este foarte popular cu miresele de astăzi, deoarece permite o mulțime de libertate de mișcare și permite cuplului să se bucure de ziua fără intervenții. Acest stil de fotografie:
 • Puteți să realizați o înregistrare informală a nunții dvs. cu o mare parte a imaginilor neobișnuite pe care probabil că nu vă așteptați de la un stil tradițional sau contemporan.
 • Dacă ați pus pentru toate fotografiile dvs., atunci ați vizualizat deja imaginile și nu va fi o surpriză atât de mare când veți vedea imaginile - dacă utilizați acest stil, veți vedea imagini de sărutări neașteptate sau îmbrățișări.
 • Fotografia în reportaj poate oferi o mare varietate de imagini, dar niciodată nu veți ști cu adevărat ce vor fi rezultatele până la sfârșit.
 • Imaginea intitulată Alegeți între diferitele stiluri de fotografie de nunta Pasul 4
  4
  Luați în considerare stilul de fotografie artistică. Acest stil merge în conformitate cu stilul artistic al fotografului. Se caracterizează prin obținerea unor imagini unice ale zilei minunate. În funcție de fotograf, poate exista o intervenție puțin sau deloc din partea lui. Singura modalitate de a evalua dacă este potrivit pentru dvs. este să examinați portofoliul fotografului. Acest tip de fotografie poate produce fotografii de nuntă izbitoare și avangardiste, care vor fi o amintire magnifică a zilei minunate. Unele mirese consideră că este un pic riscant.
 • sfaturi

  • Alegerea unui fotograf de nunta este una dintre deciziile cheie pe care trebuie sa le luati.
  • Investigați și examinați proiectele fiecărui fotograf - puteți să le comandați portofoliile.
  • Discutați cu fotograful actual și întrebați despre stilurile de fotografie pe care le oferă.

  avertismente

  • Dacă doriți ca imaginile profesionale să arate acele amintiri magice, investiți apoi într-un fotograf profesionist. Fotografia este singurul lucru care rămâne după petrecere și rochia a fost salvată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați o persoană dintr-o fotografie utilizând PhotoshopCum să eliminați o persoană dintr-o fotografie utilizând Photoshop
  Cum de a micșora o fotografie în iPhotoCum de a micșora o fotografie în iPhoto
  Cum se face un colaj de fotografie folosind SnowFox Photo Collage Maker pentru MacCum se face un colaj de fotografie folosind SnowFox Photo Collage Maker pentru Mac
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  Cum se scrie o critică fotograficăCum se scrie o critică fotografică
  Cum sa faci bani cu camera taCum sa faci bani cu camera ta
  Cum să începeți fotografiaCum să începeți fotografia
  Cum sa faci un album de povesti de nuntaCum sa faci un album de povesti de nunta
  Cum să organizezi o cină de repetițieCum să organizezi o cină de repetiție
  Cum sa alegi un voal de nuntaCum sa alegi un voal de nunta
  » » Cum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nunta

  © 2011—2020 ertare.com