Cum de a desena o casă simplă

Te-ai întrebat vreodată cum să desenezi o casă simplă, realistă și tridimensională? După ce ați atras forma de bază, puteți utiliza creativitatea pentru a adăuga ferestre, uși, acoperișuri și alte elemente. Iată un ghid pentru a începe.

pași

Metoda 1
Începând cu o linie orizontală

Image cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 1
1
Desenați o linie orizontală și marcați fiecare capăt cu un punct. Aceste semne vor funcționa ca puncte de dispariție.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 2
  2
  Desenați o linie verticală care taie la orizontala pe care ați atras-o în pasul anterior prin centrul său. Alăturați-vă fiecărui capăt al liniei verticale cu punctele de dispariție. Rezultatul va fi o figură în formă de diamant.
 • Imagine cu titlul Desenarea unei case simple Pasul 3
  3
  Adăugați o linie verticală pe fiecare parte a verticalei pe care ați atras-o în pasul anterior.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 4
  4
  Folosind liniile desenate anterior ca referință, trageți o cutie tridimensională.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 5
  5
  Trecând prin centrul feței frontale a cutiei, trasează o linie verticală în sus. Adăugați o linie înclinată pe fiecare parte.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 6
  6
  Reajustați ușor linia înclinată spre stânga, astfel încât acoperișul să iasă din partea din față a casei. Profilul liniilor de mai sus, care corespund acoperișului casei, pentru a le evidenția.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 7
  7
  Ea conturează întregul contur al casei astfel încât structura să poată fi văzută în mod clar.
 • Imaginea intitulată Desenează o casă simplă Pasul 8
  8
  Desenați un dreptunghi pentru a desena ușa și două pătrate pentru a desena ferestrele, ținând cont de punctele de dispariție.
 • Image cu titlul Desenarea unei case simple Pasul 9
  9
  Perfectați detaliile casei. Puteți improviza prin adăugarea a ceea ce doriți, în funcție de rezultatul pe care îl căutați.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 10
  10
  Culoarea desenului.
 • Metoda 2
  Începând cu un cub

  Imagine cu titlul Desenarea unei case simple 11
  1
  Desenați un cub Liniile acestei figuri vor forma zidurile casei. Ideea este că cubul este regulat, dar nu vă faceți griji dacă nu este perfect.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 12
  2
  Desenați un triunghi suprapus pe fiecare parte a cubului (față și spate). Aveți grijă să nu le atrageți mai mult decât pereții dacă doriți ca rezultatul să fie realist.


 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 13
  3
  Alăturați-vă pe laturile celor două triunghiuri pentru a forma acoperișul. Dacă desenul nu începe să ia forma unei case, gândiți-o astfel încât să pară mai mult ca această imagine de referință.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 14
  4
  Desenați un dreptunghi mare pentru a adăuga ușa și o pereche de pătrate sau dreptunghiuri pentru a desena ferestrele. Amintiți-vă că tragem în perspectivă, așa că nu uitați să trasați dreptunghiuri și pătrate mai mici în interiorul figurilor de bază ale ușii și ferestrelor pentru a rafina detaliile.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 15
  5
  Împlinește contururile desenului și șterge cursele inutile. Probabil nu există multe lovituri ale schiței, dar cele care ar trebui să fie ușor de șterse.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 16
  6
  Culoarea casei și du-te! Puteți folosi culorile pe care le doriți - dacă aveți nevoie de inspirație, ieșiți pe stradă pentru câteva minute și priviți casele din vecinătate.
 • Metoda 3
  Începând cu un pătrat

  Imagine cu titlul Desenarea unei case simple Pasul 17
  1
  Desenați un pătrat. Încercați să faceți liniile cât mai drepte. Puteți folosi o regulă dacă doriți.
 • Imaginea intitulată Desenați o casă simplă Pasul 18
  2
  Desenați un alt pătrat. Trebuie să fie același cu primul pe care l-ați desenat și să fiți în spatele acestuia. Acum veți avea un pătrat suprapus pe cealaltă. Cu cât sunt mai departe unul de altul, cu atât mai mult va apărea casa. Dacă doriți să desenați o casă relativ pătrată, distanța dintre pătrate ar trebui să corespundă cu un sfert din lungimea oricărei laturi.
 • Imagine cu titlul Desenarea unei case simple Pasul 19
  3
  Alăturați-vă în colțuri. Desenați liniile care se alătură colțurilor patratelor. Asigurați-vă că vă alăturați celor mai apropiate colțuri unul câte unul altul în perechi, și fiecare corespunde unui pătrat. În acest fel, veți transforma pătratele inițiale într-un cub tridimensional.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pas 20
  4
  Desenați un punct pe cub, în ​​partea din față a casei. Acest punct va defini vârful acoperișului, care trebuie să fie ridicat în raport cu baza casei, dar fără a depăși jumătate din înălțimea acesteia.
 • Imagine cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 21
  5
  Alăturați-vă în colțurile de sus cu punctul. Fiecare colț trebuie să fie conectat la punct printr-o linie dreaptă și subțire pentru a forma acoperișul casei.
 • Image cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 22
  6
  Șterge punctul și liniile interioare. Trebuie să ștergeți toate liniile interioare cu excepția liniei care separă acoperișul de baza casei. Dacă doriți, o puteți șterge, dar va fi dificil să se distingă unde se termină fațada și de unde începe acoperișul.
 • Image cu titlul Desenați o casă simplă Pasul 23
  7
  Desenați ușa și ferestrele. Desenați ferestre mici și pătrate și împiedicați-le să fie prea aproape de marginile fatadei. Ușa este un dreptunghi cu un cerc care va reprezenta butonul. Dacă doriți, puteți desena o altă fereastră pe fațada laterală a casei, dar va trebui să fie a paralelogram în loc de pătrat pentru a respecta perspectiva.
 • Imagine cu titlul Desenarea unei case simple Pasul 24
  8
  Culoarea desenului. Adăugați detalii și asigurați-vă că culoarea și umbra corect. Cel mai bine este să alegeți o culoare strălucitoare pentru baza casei și pentru acoperiș. Pentru a colora fațada laterală, utilizați mai multe tonuri silențioase din același interval - în acest fel veți da efectul de volum și profunzime desenului.
 • sfaturi

  • Dacă doriți ca casa să fie cât se poate de realistă, desenați acoperișul plat prin adăugarea unei alte linii astfel încât să nu se termine într-un punct. Includeți ramele și muchiile ferestrelor și, dacă doriți, trageți o altă fereastră pe ușă și o extensie a marginea inferioară a acoperișului pentru ao oferi mai multă ușurință.
  • Desenați totul cu un creion moale pentru a șterge cu ușurință orice eroare.
  • Utilizați o garnitură dacă faceți o eroare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă Albert EinsteinCum să atragă Albert Einstein
  Cum de a desena Minnie MouseCum de a desena Minnie Mouse
  Cum să atragă Mickey MouseCum să atragă Mickey Mouse
  Cum să atragă ShrekCum să atragă Shrek
  Cum să atragă în perspectivă două puncteCum să atragă în perspectivă două puncte
  Cum să atragă labirinturiCum să atragă labirinturi
  Cum de a desena mobilier în 3DCum de a desena mobilier în 3D
  Cum de a desena un băiat animeCum de a desena un băiat anime
  Cum de a desena un ouCum de a desena un ou
  Cum de a desena un becCum de a desena un bec
  » » Cum de a desena o casă simplă

  © 2011—2020 ertare.com