Cum de a desena un cap de dragon

Un ghid rapid pentru a desena un cap de dragon în profil. Puteți folosi aceleași instrucțiuni pentru a face tot felul de dragoni. Experimentați!

conținut

pași

Dragonhead1_344.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Dragonhead1_344
1
Începeți prin desenarea unui cerc. și o linie mică de aproximativ două treimi dintr-un alt cerc departe de ea. Cercul va fi baza craniului dragonului, linia va prinde capătul botului său, puteți experimenta cu un bot mai lung sau mai scurt.
 • Dragonhead2_14.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Dragonhead2_14
  2
  Conectează-ți linia cu cercul tău. Desenați o linie ușor curbată din partea superioară a liniei în partea superioară a cercului. Curbele trebuie să se amestece între ele în mod natural. Desenați o linie similară din partea inferioară a cercului și adăugați un cerc mult mai mic până la capătul care se extinde ușor de la cercul principal. Acest cerc nou vă va ajuta să definiți maxilarul dragonului. Adăugați niște note pentru a face ochiul pe marginea cercului albastru care se îndreaptă spre bot, lângă locul unde se conectează noua linie. Irisul trebuie să urmeze curba cercului albastru, pleoapa trebuie să fie aproape 90 de grade de la ea. Adăugați câteva linii care definesc unde vor merge urechea și cornul. În cele din urmă, adăugați o curbă "S" din partea de sus a capului în jos, apoi trageți cealaltă parte a gâtului din cercul maxilarului. Gâtul trebuie să se extindă puțin în partea inferioară.
 • Dragonhead3_510.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Dragonhead3_510


  3
  Adăugați detalii și definiție. Adăugați o bucată mică lângă partea din față a botului pentru a crea o nară și o creastă mică în care se ridică sprâncenele. Ochiul trebuie să aibă o formă orizontală aplatizată. Adăugați un corn și orice tip de urechi care vă place, acest dragon are urechi ca aripioare, dar a ta poate avea urechi ca un elf, o pisică sau chiar nu are urechi ca reptilele. Definiți maxilarul, conturul ar trebui să meargă de-a lungul cercului roșu al maxilarului, dar nu tot în jur. Urmăriți-vă de-a lungul gâtului, lărgindu-l în partea de jos.
 • Dragonhead4_441.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Dragonhead4_441
  Adăugați orice alte detalii doriți. Acest balaur are dinți, o coloană vertebrală cu vârfuri și o barbă mică. Fii creativ și te inspira de alte animale și de alți dragoni care îți plac.
 • Dragonhead5_904.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Dragonhead5_904
  4
  Ștergeți toate instrucțiunile Dacă desenezi pe hârtie, poți să-ți tragi cu ușurință liniile și apoi să le ștergi cu atenție sau să folosești un stilou pentru a face ultimele linii și apoi să ștergi liniile care sunt în creion. În computer, utilizează straturi de culori diferite pentru a se distinge una de cealaltă. Puteți adăuga mai multe detalii, desigur, aici adăugăm câteva linii suplimentare la barbă și unele linii au fost îmbunătățite sau repoziționate.
 • sfaturi

  • Priviți desenele și videoclipurile altor persoane pentru a le îmbunătăți.
  • Dacă credeți că desenarea unor imagini ale acestor pași vă poate ajuta, toate imaginile din acest articol sunt publice, astfel încât să le puteți folosi. Dar pentru a vă îmbunătăți trebuie să trageți singur și să nu mai desenați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă SnoopyCum să atragă Snoopy
  Cum de a desena SharinganCum de a desena Sharingan
  Cum de a desena logo-ul Dragon Ball ZCum de a desena logo-ul Dragon Ball Z
  Cum să atragă capul unui calCum să atragă capul unui cal
  Cum să atragă labirinturiCum să atragă labirinturi
  Cum de a desena un ByakuganCum de a desena un Byakugan
  Cum de a desena o ancoraCum de a desena o ancora
  Cum de a desena un chibiCum de a desena un chibi
  Cum de a desena un iepureCum de a desena un iepure
  Cum de a desena un dragon chinezescCum de a desena un dragon chinezesc
  » » Cum de a desena un cap de dragon

  © 2011—2020 ertare.com