Cum de a desena un Smurf

Smurfii, caracterele seriei clasice de desene animate, se întorc să fie populare. Deci, aici este un ghid pentru a desena propriile Smurfs. Desenați-le rapid înainte de apariția lui Gargamel!

conținut

pași

1
Pentru a începe, trageți un cerc de dimensiuni medii. Pe fiecare parte a cercului, trageți un oval. Cel din partea stângă ar trebui să fie puțin mai mic decât cel din dreapta, deoarece acesta va fi nasul. Asigurați-vă că oalele sunt unite în cerc în jurul a jumătate din ovale.
 • 2
  Desenați corpul. Desena ușor înclinată spre stânga. În partea de jos (aproximativ 2/3 mai jos), în partea dreaptă, trageți un cerc mic.
 • 3
  Pentru a trage picioarele, trageți mai întâi un cerc în partea de jos a colțului bazei corpului. Apoi, doar în lateral, trageți un oval mic.
 • 4
  Adăugați un oval la piciorul din față, apoi trageți o altă conexiune ovală în colțul din dreapta sus, care trebuie conectată la celălalt picior.
 • 5


  Creați brațele prin tragerea unui oval pe corpul smurfului și apoi o oval mai subțire de cealaltă parte. În partea inferioară a fiecărui oval, trageți un cerc.
 • 6
  Pentru a crea pălăria, începeți mai întâi prin desenarea unui trapez oblic. Partea dreaptă trebuie să fie mai mare decât stânga. În partea de deasupra, se trage un oval de dimensiune medie, mai mult sau mai puțin de aceeași mărime a picioarelor.
 • 7
  Tocmai deasupra ovalului nasului, desenați două cercuri, unul lângă celălalt, cu un punct mic în interiorul fiecăruia care se află în partea de jos și în dreapta. Top adaugă un fel de literă "M", care va forma sprancenele. În ureche el desenează un scribble sub forma "6". Nu uitați să desenați zâmbetul. Pentru mâini, trageți un "u" în interiorul cercului mâinilor. În cele din urmă, trageți o linie orizontală în mijlocul corpului. Acestea vor fi pantalonii tăi.
 • 8
  Marcați linia de contur, adăugând pliuri în haine etc. Ștergeți liniile de testare.
 • 9
  Observă că pantalonii încep de la talie, călcâie la picioare și acoperă pantofii.
 • 10
  Culorati desenul folosind culoarea albastra clasica a pielii si hainele albe. Adăugați o umbră la piele și ați terminat!
 • video

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă GarfieldCum să atragă Garfield
  Cum să atragă Mickey MouseCum să atragă Mickey Mouse
  Cum să atragă SnoopyCum să atragă Snoopy
  Cum să atragă Winnie PoohCum să atragă Winnie Pooh
  Cum să atragă caracterele din filmul "Brother Bear"Cum să atragă caracterele din filmul "Brother Bear"
  Cum să atragă animale animateCum să atragă animale animate
  Cum să atragă iepurele de PașteCum să atragă iepurele de Paște
  Cum de a desena un vulturCum de a desena un vultur
  Cum de a desena un YorkieCum de a desena un Yorkie
  Cum să atragă un calCum să atragă un cal
  » » Cum de a desena un Smurf

  © 2011—2020 ertare.com