Cum să atragă caracterele manga

Arta lui Manga poate fi o abilitate incredibilă atunci când este stăpânită. Este simplu, ușor și cu practică poate deveni o abilitate care poate fi utilă în multe feluri. De exemplu, pentru proiecte școlare, pentru proiectarea de haine și multe altele. Unul dintre cele mai satisfăcătoare lucruri pe care le oferă este să dă viață personajului tău și să-l personalizeze cu haine și altele. Continuați să citiți pentru a afla cum.

pași

Imagine intitulată Draw Characters Manga Pasul 1
1
Începeți cu cadrul de bază, linii care indică oasele personajului dvs. și punctele care reprezintă articulațiile. Pentru a obține exemple, cumpărați o păpușă de modelare la un magazin de artizanat sau vă puteți vedea în oglindă. Este important să creați o poză realistă, dar începe cu ceva de bază, o persoană stând cu mâinile în spatele ei. Desenați un cerc mare pentru șolduri și picioarele conectate la ele.
 • Imagine intitulată Draw Characters Manga Pasul 2
  2
  Desenați o figură alungită sau ouă pentru cap.
 • Imagine intitulată Draw Characters Manga Pasul 3
  3
  Adăugați un pic de "carne". Desenați cercuri sau oblonguri în jurul liniilor dvs., asigurându-vă din nou că arată realist. Dacă sunteți bărbat, începeți să trageți un bărbat, dacă sunteți femeie, începeți să trageți o femeie. Începeți după genul dvs. și învățați să cunoașteți corpul masculin / feminin înainte de a desena orice băiat sau fată personaj. Întoarceți-vă punctele în cercuri mai mari, de exemplu, în jurul genunchilor (în cele din urmă se va forma genunchiul).
 • Imaginea intitulată Draw Characters Manga Pasul 4


  4
  Inmoaie linii și adaugă talie. Femeile au o talie mai subtire, iar cea a barbatilor este mai putin definita. Adăugați câteva linii pentru gât și faceți niște figuri triunghiulare pentru picioare. Ștergeți toate liniile "a scheletului" originale și lasă doar conturul.
 • Imaginea intitulată Draw Characters Manga Pasul 5
  5
  Puneți hainele și decorațiunile. Puteți să proiectați practic toate hainele, dar o parte importantă este pliurile. Acestea fac aspectul realist (acel cuvânt important din nou). Începeți cu ceva de bază, ca o rochie simplă sau ceva asemănător. Dacă aveți nevoie de ajutor, obțineți o cârpă și o atârnați în același mod. Gravitatea acționează și asupra țesăturii, deci asigurați-vă că cade în același mod.
 • Imagine cu titlul Draw Characters Manga Pasul 6
  6
  Cumpărați o revistă de artă vizuală care este economică și aveți un desen pe zi. În curând veți vedea diferența.
 • sfaturi

  • Du-te la DeviantArt și căutați "Anime" și găsiți unul pentru a încerca să desenați o schiță rapidă. În felul acesta puteți observa și crea unul similar. Acest lucru vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile pentru a desena caracterele anime.
  • Cumpărați o carte pentru a desena anime sau manga pentru a avea un ghid mai complet.
  • Dacă vedeți anime în timpul desenării, vă puteți ajuta cu expresii faciale și multe altele, uneori încercând să desenați caracterul anime preferat și apoi să îl comparați cu desenul real, vă poate ajuta cu această tehnică.
  • Cumpărați un jurnal de artă și păstrați o evidență a desenelor.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Creioane bune
  • Proiectul bun
  • Spațiu bun de lucru
  • Jurnalul de artă
  • Rezervați pentru a desena anime / manga
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă CartmanCum să atragă Cartman
  Cum să atragă ElmoCum să atragă Elmo
  Cum să atragă Mickey MouseCum să atragă Mickey Mouse
  Cum să atragă Winnie PoohCum să atragă Winnie Pooh
  Cum să atragă caracterele SonicCum să atragă caracterele Sonic
  Cum de a desena păr mangaCum de a desena păr manga
  Cum să atragă băieți de mangaCum să atragă băieți de manga
  Cum să atragă figuri umane de bazăCum să atragă figuri umane de bază
  Cum să atrag mangaCum să atrag manga
  Cum să atrag manga cu hârtie de urmărireCum să atrag manga cu hârtie de urmărire
  » » Cum să atragă caracterele manga

  © 2011—2020 ertare.com