Cum să plasați paietele cu clei

Indiferent dacă proiectați un costum pentru gimnastică, patinaj sau un dans de mască, paietele pot face ca hainele să iasă în evidență. Dacă doriți să plasați rapid paietele fără a utiliza o mașină de cusut, le puteți lipi ușor. De asemenea, puteți așeza benzile de coasere, dacă trebuie să introduceți o cantitate mare de paiete sau să le păstrați conectate. Nu uitați că paietele pot da și mâinile puțin strălucire dacă doriți să creați un stil unic pentru noapte sau pentru un festival.

pași

Partea 1
Așezați paietele individual cu cleiul

Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu adeziv Pasul 1
1
Marcați locul în care doriți să amplasați paietele. Decideți unde doriți să așezați paietele pe haine sau pe țesătură. Luați o bucată de cretă sau un marcator invizibil pentru țesături și faceți puncte mici în care doriți să amplasați paietele individuale. Marcajele de pânză invizibile sunt spălate în mașina de spălat, pot fi șterse sau puteți freca cârpa pentru a le îndepărta cu ușurință.
 • Asigurați-vă că vă gândiți la tipul de design pe care doriți să îl faceți înainte de a vă desena pe țesătură.
 • Apăsați ușor creta de pe material pentru a nu rupe marginea și a putea să o utilizați în proiecte viitoare.
 • Imaginea intitulată Atașați secuieli cu adeziv Pasul 2
  2
  Aplicați adezivul pe paiete. Dacă utilizați un pistol de lipire fierbinte, aplicați o picătură de lipici pe partea din spate a sequenului. Ar trebui să utilizați un lipici fierbinte dacă intenționați să spălați materialul și să îl folosiți frecvent. De asemenea, este posibil ca adezivul fierbinte să fie mai bine deoarece împiedică căderea paietelor mai târziu. Aveți grijă să nu vă ardeți și să nu aplicați adezivul direct pe țesătură. De asemenea, puteți folosi un adeziv pentru țesături sau meserii dacă doriți să plasați niște bijuterii într-un proiect pe care îl veți trata cu delicatețe sau pe care nu îl veți spăla.
 • Evitați să folosiți adezivul alb pe care îl folosiți la școală, deoarece devine fragil când se usucă. Acest lucru poate cauza căderea paietelor.
 • Paietele plate nu au o față și spate desemnate, dar paietele înfundate trebuie să le lipiască de partea dreaptă. Acest lucru îi va face să prinde și să reflecte mai multă lumină.
 • Dacă aveți probleme cu lipirea paietelor cu degetele (de exemplu, dacă vă simțiți degetele foarte lipicioase), utilizați o scobitoare, creion sau pensete pentru a ridica și așeza paiete.
 • Imaginea intitulată
  3
  Puneți spangolul. Aliniați coșul de cerneală pe marca pe care ați făcut-o și o apăsați ușor în poziție, astfel încât adezivul să nu iasă din laturi. Așezați-l cu grijă. Țineți coșul în locul dacă utilizați un lipici fierbinte. În acest fel, o puteți rezolva. În caz contrar, lăsați îmbrăcămintea sau materialul plat până la uscarea lipiciului.
 • Majoritatea materialelor de lipire pentru țesături sau ambarcațiunile durează 15 până la 30 de secunde pentru a se usca.
 • Adezivul trebuie să fie complet întărit înainte de a utiliza materialul. Lăsați-l să se usuce mai mult dacă simțiți că este încă lipicios.
 • Imagine cu titlul Atașați secerișurile cu adeziv Pasul 4
  4
  Repetați procedura până când ați pus toate paietele. Continuați să lipiți toate paietele și asigurați-vă că acestea sunt în aceeași direcție dacă utilizați un paiete. Transmiteți-vă ușor mâinile peste paiete, astfel încât să strălucească în aceeași direcție.
 • Cu toate că ați putea crede că este mai ușor să aplicați imediat un clei și apoi așezați paietele pe punctele de lipire, este posibil ca adezivul să se usuce înainte să terminați plasarea paietelor. Începeți prin plasarea a numai 6 paiete la un moment dat până când o puteți face mai repede.
 • Aveți grijă atunci când frecați paietele, deoarece acestea pot cădea. Dacă unele dintre ele cad, este posibil să trebuiască să le înlocuiți cu un clei mai puternic.
 • Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu clei Pas 5
  5
  Utilizați îmbrăcămintea cu paiete noi. Țineți minte că lipiciul nu va dura atâta timp cât este o cusătură. Cu toate acestea, ar trebui să fie bine păstrate pentru câteva utilizări, mai ales dacă purtați îmbrăcămintea cu prudență. Aveți grijă atunci când vă deplasați și încercați să nu frecați sau frecați lucrurile.
 • Puneți o sticlă mică de clei de artizanat în poșetă sau pungă pentru a atinge orice paiete care ar putea cădea. În acest fel, le puteți repara rapid.
 • Partea 2
  Așezați benzile de paiete cu cleiul

  Imagine cu titlul Atașați secerișurile cu adeziv Pasul 6
  1
  Măsurați lungimea benzii de paiete. Utilizați o riglă pentru a măsura lungimea benzii de paiete. Dacă aveți nevoie de o anumită lungime, desenați locul pe îmbrăcăminte sau țesătură cu o cretă sau un marcaj invizibil. Dacă doriți să faceți un design cu banda de paiete, trageți mai întâi materialul. Acest lucru vă va ajuta să plasați banda cu precizie atunci când o lipiți.
  • Încercați să lăsați banda mai lungă. În acest fel, vă veți asigura că nu aveți nevoie sau că trebuie să adăugați oa doua bandă, ceea ce ar putea întrerupe designul și ar face să pară neprofesional. Poți tăia excesul benzii de paiete când termini.
 • Imaginea intitulată
  2
  Tăiați capetele benzii. Luați o foarfecă ascuțită și tăiați capetele benzilor. Aveți grijă să nu vă tăiați. Fabricile de foarfece vă vor împiedica să vă dublați paietele și să vă pierdeți forma. Țineți capătul benzii tăiate cu degetele astfel încât paietele să nu cadă.
 • Dacă aveți nevoie de o jumătate de paiete, utilizați foarfece ascuțite pentru ao tăia exact în centru. Foarfecile plictisitoare vor îndoi flutura în loc să-l taie.
 • Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu lipici Pasul 10
  3
  Atașați mai întâi banda cu știfturi dacă benzile sunt prea lungi. Acest lucru poate fi util dacă doriți să plasați o bandă în jurul unui articol de îmbrăcăminte, cum ar fi o tricotă sau o rochie. După fixarea benzii cu știfturi, o puteți lipi în secțiuni și o puteți aplati în timp ce mergeți și scoateți știfturile.
 • Atunci când vă alăturați mai multor benzi, asigurați-vă că ați aliniați cu grijă capetele astfel încât să pară să formeze o singură bandă.
 • Imagine cu titlul Atașați secerișurile cu adeziv Pasul 7


  4
  Aplicați cleiul fierbinte de-a lungul benzii. Cu pistolul de lipire fierbinte, aplicați o linie scurtă de clei pe partea din spate a benzii de paiete. Lucrați pe secțiuni mici, astfel încât să nu se usuce înainte de a termina plasarea benzii de paiete. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, mai multă flexibilitate pentru a muta paietele pentru a le pune pe loc.
 • Pentru a împiedica alunecarea benzii, țineți capetele în poziție pentru aproximativ 10 secunde înainte de eliberare.
 • De asemenea, puteți aplica adezivul pe țesătură, în tot locul în care doriți să plasați banda de paiete.
 • Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu clei Pasul 8
  5
  Apăsați-l cu atenție. Cu degetele sau cu pensete, țineți și manipulați banda. Apăsați cu atenție linia sau designul pe care l-ați făcut pe îmbrăcăminte sau material. Apăsați banda de coasere în poziție pentru aproximativ 15 secunde, astfel încât să rămână fixă.
 • În cazul în care cleiul se scoate din lateral, lăsați-l să se usuce și să-l utilizați ca un nit pentru a păstra paietele în loc.
 • Așteptați până când cleiul se usucă înainte de a utiliza îmbrăcămintea sau materialul.
 • Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu adeziv Pasul 9
  6
  Lăsați-l să se usuce înainte de a plasa altă bandă. Adezivul trebuie să se usuce complet după 15 până la 30 de secunde. Verificați dacă este complet uscat înainte de a plasa alte benzi de paiete.
 • Pentru a verifica dacă este uscat, atingeți pensetele, creionul sau degetele de lângă țesătura care conține cleiul. Dacă încă mai simți lipicios, dați-i mai mult timp să se usuce.
 • Partea 3
  Lipiți paietele de pe piele

  Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu adeziv Pasul 11
  1
  Alegeți adezivul potrivit. Pentru a lipi paietele de pe piele, veți avea nevoie de un adeziv care nu este nici toxic, nici cald (deoarece poate afecta pielea). Puteți folosi un adeziv pentru gene, bindi sau adeziv acrilic (adeziv pentru păr). Evitați să folosiți un adeziv pentru genele sau latexul, dacă credeți că sunteți aproape de apă sau dacă aveți tendința de a transpira mult. Dacă aveți nevoie de paiete pentru a fi reparate rapid, puteți folosi un clei de latex, dar ar trebui să-l utilizați numai în cantități mici. Adezivul pentru corp pentru păr este foarte lipicios și veți avea nevoie de o substanță pentru a îndepărta adezivul și paietele.
  • Puteți să cumpărați clei pentru genele din farmacii și lipici de latex sau adeziv pentru păr în magazinele de frumusețe.
 • Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu adeziv Pasul 12
  2
  Curățați-vă pielea Spălați și uscați suprafața pielii unde veți lipi paietele sau pietrele de fantezie. Evitați zonele în care aveți părul sau asigurați-vă că vă radeți sau radați mai întâi. Dacă pielea dumneavoastră o tolerează, alcoolul va funcționa foarte bine pentru a curăța murdăria și uleiurile de pe piele. Cu cât este mai curat și mai puțin gras pielea, cu atât mai bine vor fi paietele.
 • Testați adezivul pe o mică suprafață a pielii înainte de a plasa paietele. Asigurați-vă că pielea nu reacționează negativ la adeziv. Dacă observați orice înroșire, inflamație sau iritare, nu folosiți adezivul.
 • Asigurați-vă că nu aplicați alcool sau săpun la ochi.
 • Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu clei Pasul 13
  3
  Aplicați un adeziv pe partea din față a paietei. Aplicați doar un lipici suficient pentru a menține colțarul în poziție. Dacă aplicați prea mult, fluturașul ar putea face ca adezivul să iasă afară și să necesite mult timp să se usuce. Atunci când plasați paietele pe piele, asigurați-vă că partea goală a paietelor este în jurul pielii. Acest lucru va face ca paietele să rămână mai bune și să aibă o suprafață mai mare pentru a se lipi.
 • Utilizați o perie mică de machiaj sau o pensulă de umbră cu ochiuri plane pentru a lăsa adezivul pe cochilie sau pe piele.
 • Imaginea intitulată Atașați secerișurile cu clei Pas 14
  4
  Așezați paietele. Luați paiețul care conține cleiul cu degetele sau o pereche de pensete. Apăsați ușor pe loc pe piele și țineți-l acolo pentru 10 secunde înainte de a continua cu următorul sequel. Verificați dacă lipiciul sa uscat complet prin atingerea paietelor pentru a vedea dacă acestea se mișcă.
 • Aveți grijă când atingeți paietele lipite împreună. Miscările bruscă pot cauza căderea paietelor. Dacă un fluture cade din locul său, scoateți colțarul și reatașați-l.
 • Păstrați un adeziv suplimentar în pungă sau pungă pentru a reatașați paietele în timpul evenimentului.
 • Dacă doriți să lipiți un rând de paiete pe fața dvs., ar putea fi util să folosiți o oglindă pentru a vă asigura că țineți rândul drept.
 • Imaginea intitulată Atașați secuieli cu adeziv Pasul 16
  5
  Spălați ușor pielea. Utilizați apă caldă și săpun pentru a îndepărta paietele. Luați o cârpă umedă și frecați-o cu atenție pentru a îndepărta paietele și cleiul. Adăugați un pic de săpun pentru a îndepărta mai ușor paietele de pe piele.
 • Urmați instrucțiunile producătorului pentru a elimina adezivul pe care l-ați utilizat.
 • Dacă aveți dificultăți, utilizați alcool pentru a elimina paietele și pentru a dizolva cleiul.
 • avertismente

  • Aveți grijă când lucrați cu un pistol de lipire fierbinte. Nu atingeți niciodată vârful pistolului de lipire sau al lipiciului cald când plasați paietele.

  Lucruri de care ai nevoie

  • paiete sau benzi unice
  • arma adezivă termică și adezivul fierbinte care este potrivit pentru țesături (puteți încerca într-o zonă neclară dacă nu sunteți sigur)
  • adeziv pentru o cârpă alternativă (dacă nu utilizați un pistol cald)
  • o bucată de cretă sau un marcator invizibil pentru pânză
  • pensetă sau scobitoare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cosuri spirala cu coarda de tesaturaCum sa faci cosuri spirala cu coarda de tesatura
  Cum să faci păpuși de cârpăCum să faci păpuși de cârpă
  Cum se fac cusături invizibileCum se fac cusături invizibile
  Cum să faci un sfeșnicCum să faci un sfeșnic
  Cum să faci rapid un colier de paieteCum să faci rapid un colier de paiete
  Cum de a face un cârpă pentru a burp copiiCum de a face un cârpă pentru a burp copii
  Cum se face o cerereCum se face o cerere
  Cum sa faci o pătură cu greutateCum sa faci o pătură cu greutate
  Cum sa faci capul pentru bebelusiCum sa faci capul pentru bebelusi
  Cum se umple baloanele cu confettiCum se umple baloanele cu confetti
  » » Cum să plasați paietele cu clei

  © 2011—2020 ertare.com