Cum să plătiți pentru chirurgia plastică

Aproape toate operațiile chirurgicale din plastic sunt operații cosmetice sau opționale pe care o asigurare medicală nu le acoperă. Mulți oameni aleg să se supună chirurgiei plastice, deoarece îi ajută să se simtă mai bine cu privire la aspectul lor fizic. Costurile variază în funcție de medic și de procedură. Costă chirurgia plastică prin economisirea pentru procedură sau prin finanțarea tratamentului printr-o instituție financiară sau un birou de medic.

pași

Metoda 1
Utilizați cărți de credit

Imagine cu titlul Plătiți pentru chirurgia plastică Pasul 1
1
Scoateți un card de credit medical. Cardurile medicale de credit sunt adesea oferite ca o opțiune pentru persoanele care studiază posibilitatea chirurgiei plastice. În timp ce acestea sunt o tendință relativ nouă, cardurile medicale de credit funcționează la fel ca cardurile de credit obișnuite, dar pot fi utilizate numai în scopuri medicale.
 • Cardurile de credit medicale sunt foarte atractive deoarece sunt ușor de obținut și vin cu promoții de 0% și rate ale dobânzii destul de scăzute. Din moment ce puteți utiliza numai carduri medicale de credit în scopuri medicale, banii pe care îi puteți cheltui este oarecum limitat. Acest lucru poate acționa pentru a evita să cheltuiți prea mult.
 • Dacă utilizați un card de credit medical, asigurați-vă că plătiți pentru proceduri în timp ce mergeți. Poate fi tentat, având în vedere libertatea pe care o oferă cardul, să plătească pentru o serie de intervenții chirurgicale în avans. Cu toate acestea, nu există garanții pe care doriți să continuați să efectuați intervenții chirurgicale dacă sunteți mulțumit de o procedură inițială. Plătiți numai ceea ce vă puteți permite în mod rezonabil să anulați și plătiți numai procedurile conform programului.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru chirurgia plastică Pasul 2
  2
  Utilizați cardul de credit pe care îl aveți deja. Dacă nu doriți să solicitați un alt card de credit, puteți utiliza pur și simplu o carte pe care o aveți deja pentru procedură. Acest lucru poate fi mai simplu decât depunerea la procesul de solicitare a unui card de credit medical.
 • Principalul avantaj al utilizării cărții de credit pe care o aveți deja este că este o modalitate rapidă și ușoară de a plăti o procedură și vă poate ajuta să vă măriți istoricul de credit. Cu toate acestea, asigurați-vă că cardul vine cu o rată scăzută a dobânzii, deoarece chirurgia plastica este scumpă. S-ar putea să vă duc câteva luni să plătiți ceea ce datorați.
 • Dacă utilizați cardul de credit pentru a plăti procedura, nu adăugați alte taxe pe card. Nu utilizați un card care are o rată a dobânzii mai mare de 10%. Asigurați-vă că linia dvs. de credit este suficient de largă pentru a acoperi procedura.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru Chirurgie Plastică Pasul 3
  3
  Familiarizați-vă cu riscurile. Utilizarea cardurilor de credit pentru plata pentru chirurgia plastica vine cu anumite riscuri. Asigurați-vă că vă familiarizați cu dezavantajele înainte de a lua decizia de a încărca chirurgia plastică pe o cartelă.
 • Fii foarte atent să lucrezi cu o companie de renume când iei un card de credit medical. Există creditori abuzivi în lumea medicală. În plus, adesea, o rată a dobânzii care nu este convenită inițial se aplică retroactiv. De asemenea, cardurile medicale de credit pot fi foarte stricte în ceea ce privește plățile. Dacă uitați să faceți una, rata anuală echivalentă poate crește până la 30%.
 • Dacă plasați o achiziție majoră pe cardul de credit pe care îl aveți deja, puteți utiliza cu ușurință linia de credit maximă. Acest lucru ar putea deteriora ratingul de credit dacă nu puteți efectua plăți la timp. De asemenea, trebuie să vă asigurați că reprezentați procedurile de urmărire. De exemplu, facelifturile necesită deseori intervenții chirurgicale înainte ca procedura să fie considerată completă. Nu doriți să vă aflați într-o poziție în care aveți nevoie de un al doilea facelift înainte de a plăti costul primului.
 • Metoda 2
  Cereți împrumuturi

  Imagine cu titlul Plătiți pentru chirurgia plastică Pasul 4
  1
  Cereți un împrumut bancar. Cea mai mică opțiune de risc pentru împrumuturile pentru chirurgia plastică este un împrumut bancar simplu. Dacă sunteți prudent când utilizați un card de credit, luați în considerare solicitarea unui împrumut personal de la bancă.
  • Împrumuturile bancare au o rată fixă ​​a dobânzii și o anumită perioadă de timp în care trebuie să plătiți. Acest lucru vă împiedică să acumulați multe interese în timp. Un împrumut bancar vă poate ajuta, de asemenea, cu evaluarea dvs. de credit, mai ales dacă nu ați solicitat niciodată un împrumut înainte.
  • Chiar și cu un interes scăzut, rețineți că ratele dobânzilor la împrumuturi pot încă să adauge un pic la costul final. Încercați să solicitați un împrumut securizat dacă știți că puteți plăti la timp.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru chirurgia plastică Pasul 5
  2
  Luați în considerare creditele medicale nesigure. În funcție de situația financiară și de ratingul dvs. de credit, probabil că o bancă nu va aproba un împrumut pentru o operație cosmetică. Dacă este cazul, puteți studia diferite tipuri de împrumuturi. Unul dintre acestea este un împrumut medical negarantat.
 • În general, împrumuturile medicale negarantate sunt negociate de terți. Medicul poate oferi să acționeze ca o terță parte pentru a vă ajuta să obțineți un credit medical nesecurizat. Aceasta este o opțiune bună dacă aveți un rating de credit scăzut și probleme cu obținerea de bani prin alte mijloace.
 • Ratele dobânzilor la aceste tipuri de împrumuturi pot fi foarte mari. Este posibil să aveți nevoie și de un cosigner, iar dacă nu plătiți, neglijența dvs. va afecta ratingul de credit al cosignerului. Citiți întotdeauna scrisorile mici atunci când solicitați un împrumut de acest tip. Dacă aveți întrebări, consultați un avocat.


 • Imagine cu titlul Plătiți pentru chirurgia plastică Pasul 6
  3
  Utilizați planul 401K. Dacă aveți un plan de 401 K, puteți retrage până la 50% din sold. Restituirile sunt deduse automat din salariul dvs. În timp ce acest lucru vă permite să evitați ratele dobânzilor și să nu plătiți, aceasta vă poate afecta impozitele. Este posibil să pierdeți anumite beneficii fiscale sau dubla impunere pentru unele costuri. Discutați cu un contabil înainte de a retrage bani din planul 401K.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru chirurgia plastică Pasul 7
  4
  Cereți un împrumut ipotecar. Dacă sunteți proprietarul unei case, un împrumut ipotecar poate ajuta la plata pentru chirurgia cosmetică. Aceste împrumuturi utilizează casa dvs. ca pârghie, iar sumele se bazează pe plățile actuale ale ipotecilor.
 • Deoarece ratele dobânzilor ipotecare sunt la niveluri istoric scăzute, acest lucru poate fi foarte economic pentru proprietarii de case. Este, de asemenea, o modalitate foarte rapidă de a ridica banii necesari. Cu toate acestea, piața imobiliară este extrem de volatilă. Dacă se întâmplă ceva și trebuie să vă vindeți casa, solicitarea unui împrumut ipotecar vă pune într-o situație financiară extrem de vulnerabilă.
 • Creditele ipotecare sunt ușor de obținut - cu toate acestea, deoarece implică un risc ridicat, acestea ar trebui să fie o ultimă soluție.
 • Metoda 3
  Plătiți prin alte mijloace

  Imagine cu titlul Plătiți pentru Chirurgie Plastică Pasul 8
  1
  Salvare. Salvarea este probabil cea mai bună opțiune. Stabilirea unor sume mici de bani în timp vă asigură că aveți suficient pentru procedură și că nu trebuie să împrumutați sau să utilizați un card de credit. Este mai bine să aveți banii în avans pentru marea majoritate a operațiilor cosmetice. Cu toate acestea, principalul dezavantaj este că ar trebui probabil să așteptați luni sau chiar ani pentru a obține fondurile necesare.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru chirurgia plastică Pasul 9
  2
  Împrumutați de la familia și prietenii dvs. Dacă nu puteți obține un împrumut sau nu puteți folosi un card, încercați să împrumutați bani de la familie și prieteni. Asteptarile de rambursare sunt mai flexibile si probabil nu exista o rata a dobanzii.
 • Dacă plătiți cu întârziere, cei dragi trebuie să înțeleagă acest lucru. Dacă aveți ceva în scris, puteți ajunge la un acord cu privire la termeni flexibili și la interese scăzute sau nu. Poate fi o modalitate ușoară și ușoară de a obține bani.
 • Principalul dezavantaj al împrumuturilor de la prieteni și familie este că vă riscați relațiile. Oamenii se înfurie adesea pentru bani. Dacă nu reușiți să efectuați o plată sau să întrerupeți acordul, s-ar putea să vă îndepărtați de persoana iubită.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru Chirurgie Plastică Pasul 10
  3
  Întrebați despre planurile de plată. Doctorii ar putea face un plan de plată cu dvs. În acest fel, nu ar trebui să plătiți costul integral în avans.
 • Pentru un plan de plată al unui medic, plățile întârziate sau neplătite nu apar pe cardul de credit. În general, nu există interese. Medicii sunt, de obicei, suficient de flexibili pentru a putea crea un plan care să funcționeze pentru nevoile dvs. specifice.
 • Principalul dezavantaj este că împrumuturile neplătite sunt încă percepute. Acest lucru poate dăuna grav evaluării dvs. de credit. De asemenea, vă poate afecta relația cu medicul. Este posibil ca el să nu fie dispus să vă ajute dacă aveți nevoie de proceduri viitoare.
 • sfaturi

  • Deși asigurarea nu acoperă marea majoritate a intervențiilor chirurgicale din plastic, nu ar face rău să o verificați. Dacă aveți nevoie de o intervenție chirurgicală plastică pentru un accident, puteți face o excepție de la această regulă. Întrebați-vă compania de asigurări dacă acoperă procedura, mai ales dacă un medic o poate declara necesară din punct de vedere medical.
  • Discutați cu mai mulți doctori despre chirurgia plastică. Unii medici se pot taxa mai puțin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează plățile prin carduri de credit în ExcelCum se calculează plățile prin carduri de credit în Excel
  Modificarea opțiunilor de auto-umplere pe un iPhoneModificarea opțiunilor de auto-umplere pe un iPhone
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să plătiți online fără un card de credit sau cu PaypalCum să plătiți online fără un card de credit sau cu Paypal
  Cum sa alegi un chirurg plasticCum sa alegi un chirurg plastic
  Cum să închiriezi o mașină fără un card de creditCum să închiriezi o mașină fără un card de credit
  Cum să taxați pentru munca dvs. de la distanțăCum să taxați pentru munca dvs. de la distanță
  Cum să scapi de datoriile cărților de creditCum să scapi de datoriile cărților de credit
  Cum să eliminați datoriile fără venituri suplimentareCum să eliminați datoriile fără venituri suplimentare
  Cum să evitați taxele pentru plățile întârziate ale cardurilor de creditCum să evitați taxele pentru plățile întârziate ale cardurilor de credit
  » » Cum să plătiți pentru chirurgia plastică

  © 2011—2020 ertare.com