Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)

Ei sunt printre noi de ceva timp, și cu siguranță peste tot ce ai văzut o fată luandu-le. Ele sunt confortabile, elegante și distractive. Dar sunt încă fete care nu îndrăznesc să le pună pe ele.

conținut

Vă propunem două uite și câteva sfaturi pentru a lansa și a experimenta această tendință, care este confortabilă ca un cățel și este la fel de versatilă ca jeans.

Atât de mult pentru zi cu zi cu dansatori, ca și cu niște cizme pentru noapte, aceste pantaloni te vor economisi atât de mult pentru a merge la clasă ca să ieși cu prietenii sau o ocazie mai formală în care vrei să fugi de rochii.

pași

1
Dacă nu vă pierdeți bugetul și, mai presus de toate, dacă doriți pentru o perioadă când trebuie să mergeți mai deștept sau pur și simplu, pentru a ieși, alegeți țesături cu mai multă cădere și fluiditate decât bumbacul: mătase, țesături metalice, tifon.
 • 2
  Lasă-i să fie protagoniști și să-ți marcheze silueta, să poarte tricouri sau bluze strâmte, veste scurte și tricouri sau tricotaje.
 • 3
  Alegeți stilul care vă convine cel mai bine, șoldul scăzut nu arată bine pentru toată lumea, deci cel mai bine este să încercați diferite tăieturi și cade în magazin și să fiți foarte cinstiți cu dumneavoastră.
 • 4
  Nu dispera! Dacă găsiți silueta care vă convine, acestea sunt mai ușor de purtat decât vă imaginați. Trebuie doar să fiți încurajați!
 • sfaturi

  • Aspect casual: pantaloni negri Harem + tricou de culoare alb + tricou roz costum + dansatori bej + pungă mare negru + brățări asortate.
  • Uită-te pe timp de noapte: pantaloni Harem negru rezervor de top + alb + negru + Blazer din lemn de trandafir roz + geanta fular băț + cizme negre.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci pantaloni scurti cu o pereche de pantaloniCum sa faci pantaloni scurti cu o pereche de pantaloni
  Cum sa faci un portofel cu pantaloniiCum sa faci un portofel cu pantalonii
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum de a crea un dulap clasicCum de a crea un dulap clasic
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum să vă lărgi picioarele dacă sunt foarte subțiriCum să vă lărgi picioarele dacă sunt foarte subțiri
  Cum să preveniți marcarea liniilor lenjerieiCum să preveniți marcarea liniilor lenjeriei
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  Cum sa faci pantaloni scurtiCum sa faci pantaloni scurti
  » » Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)

  © 2011—2020 ertare.com