Cum de a proiecta haine

Designul de modă este un domeniu interesant, care evoluează în mod constant, însă poate necesita mult efort și poate fi incredibil de competitiv. Dacă doriți să deveniți un designer de modă de succes, aveți un drum lung de parcurs, dar există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma pentru a începe procesul.

pași

Metoda 1
Asamblați un set de instrumente mentale

Imagine cu titlul Design Clothes Step 1
1
Aflați mai multe despre desen. Nu trebuie să fii un maestru al ilustrațiilor, deoarece mulți designeri folosesc un stil personal și original atunci când proiectează. Acestea fiind spuse, nu este esențial să puteți comunica ideea dvs. într-un mod vizual. Luați o cursă de desen, studiați câteva cărți sau pur și simplu practicați, practicați și practicați.
 • Cea mai importantă parte a învățării oricărei noi abilități este de a pune în practică de mai multe ori. Separați 30 de minute în fiecare zi pentru a desena.
 • O bună carte de referință este Poți desena în 30 de zile de Mark Kistler.
 • Imaginea titlului Design Clothing Etapa 2
  2
  Aflați mai multe despre coasere. Chiar dacă nu vrei ca cineva să-ți facă desenele, trebuie să știi despre cusut. Înțelegerea posibilităților pe care le prezintă asistentul dvs. este o parte importantă a capacității de a avea idei inovatoare și interesante.
 • Multe magazine de artizanat cum ar fi Jo-Ann Fabric oferă cursuri destul de ieftine de cusut.
 • Este obligatoriu să studiați modelarea dacă intenționați să faceți propriile dvs. haine. Veți avea nevoie să știți cum este un material de îmbrăcăminte asamblat material. Știind cum să împartă un desen în bucăți este o parte fundamentală a faptului că poți să faci haine.
 • Cumpărați niște modele simple la magazinul de ambarcațiuni pentru a practica.
 • Imaginea intitulă Design Clothes Step 3
  3
  Aflați mai multe despre design. Dacă doriți să creați modele inovatoare, trebuie să aveți cunoștințe despre teoria designului. Cartea lui Molly Bang a sunat Imagine: Cum funcționează imaginile (imaginați-vă: cum funcționează imaginile) este o modalitate bună de a începe, vă va învăța să vă gândiți ca un designer.
 • Nu te limita la studierea doar a designului de moda. Principiile teoriei designului se aplică în toate tipurile de discipline. Veți fi surprins cât de mult vă poate învăța un domeniu precum tipografia cu privire la designul de modă.
 • Imagine cu titlul Design Clothes Step 4
  4
  Aflați mai multe despre modă. Dacă vrei să fii un designer de modă, trebuie să înveți tot ce poți despre această lume. Poate crezi că ești o persoană foarte elegantă, dar știind cum să te îmbraci bine este doar vârful aisbergului. Dacă proiectați pe baza a ceea ce este în vogă în momentul de față, până când ați terminat design-ul dvs., ar putea fi deja în afara modă. Designerii profesioniști gândesc în mod constant înaintea timpului despre ceea ce va fi noul strigăt de modă.
 • Vizionați videoclipuri sau imagini cu emisiuni de modă de mare impact sau participați la o emisiune care este înregistrată în apropierea locului în care locuiți. Designerii profesioniști își creează colecțiile sezoniere cu luni în avans, astfel încât aceste programe vă pot oferi o idee despre tendințele care vor deschide calea pentru moda comercială în viitor.
 • Imaginea intitulă Design Clothing Etapa 5
  5
  Aflați mai multe despre tehnologie și resurse. Astăzi există mult mai multe instrumente disponibile pentru designeri decât oricând. În afară de a ști cum să se ocupe de o schiță și o mașină de cusut, trebuie să puteți folosi Adobe Photoshop și Illustrator.
 • Site-urile web ca Linda.com sau Tuts + sunt bune resurse pe Internet.
 • Dacă doriți să faceți schițele pe un computer în loc de un notebook, va trebui să vă cumpărați o tabletă grafică bună ca un Wacom.
 • Metoda 2
  Proiecte de design

  Imagine cu titlul Design Clothes Step 6
  1
  Găsiți-vă inspirația La ce te pasionezi? Ce vrei să creezi? Acest lucru ar putea fi un anumit material, o operă de artă vizuală, ceva ce vrei, dar nu pot găsi în magazine, un articol de îmbrăcăminte care le-ați văzut pe stradă, de design de culoare de construcții, o tendință retro care doresc să vină înapoi în modă sau orice alt element sau situație. Nu există nici o singură cale de a vă inspira, cel mai important este să găsiți un element care vă excită.
  • Gândește-te la clientul tău. Ce fel de persoană îți imaginezi că ți-ar cumpăra desenele? Ce este nevoie de acest tip de persoană într-o îmbrăcăminte?
  • Combinarea stilurilor și a tendințelor care există deja ar putea fi o modalitate interesantă de a crea noi stiluri. Cum ar arăta dacă combinați elementele militare cu altele mai moi și mai fluide? Ce arata o intalnire intre anii `30 si `90? Cum ai putut să încorporezi elemente de îmbrăcăminte masculină în îmbrăcăminte feminină?
 • Imagine cu titlul Design Clothes Step 7
  2
  Gândiți-vă la țesătură. Doriți ca una care se întinde sau care este mai rigidă? Designul dvs. este ușor sau rigid și structurat? În cazul în care tesatura este moale sau au textura? Dacă inspirația dvs. originală a venit dintr-o panza incredibilă pe care ați găsit-o, ați rezolvat deja acest aspect. În caz contrar, gândiți-vă la tipul de material cerut de design.
 • Gândiți-vă la elementele decorative, cum ar fi butoanele, dantelele, margelele sau firele de broderie, care vă vor afecta adesea alegerea țesăturii.
 • Imagine cu titlul Design Clothing Step 8
  3
  Gândiți-vă la culoare și design. O mare parte a impactului pe care designul îl provoacă este utilizarea culorii și a designului. Gândiți-vă la scopul îmbrăcămintei și cum vă imaginați că cineva o va pune pe ea. Țineți cont de clientul dvs. și de ce ar dori să poarte. Mai presus de toate, alegeți ceea ce credeți că arată bine, deoarece nu există reguli fixe în acest sens. Tu ești designerul și trebuie să fii consecvent cu tine în primul rând.
 • Uită-te la o roată de culoare. Amintiți-vă că culorile contrastante (cele de pe partea opusă a roții) ies în evidență una de cealaltă. Acest contrast poate adăuga un efect dramatic designului dvs., dar dacă nu vă descurcați bine ar putea fi jignitoare și deranjante.
 • Obțineți mostre de picturi dintr-un magazin unde vinde aceste materiale și le folosiți pentru a experimenta diferite combinații de culori înainte de a cumpăra materialul.
 • Metoda 3
  Desenați-vă designul într-o schiță

  Imaginea intitulă Design Clothes Step 9
  1
  Desenați silueta unei persoane. Atunci când proiectați haine, este important să vă gândiți cum ar arăta haina pe un corp. Acesta este motivul pentru care majoritatea designerilor desenează desenele lor pe o figură umană. Desenarea unei figuri de la zero, de fiecare dată când se face un nou design, ar putea să dureze și ar părea intimidant, atât de mulți designeri folosesc o schiță. Acesta este doar într-un șablon pe care îl veți folosi de fiecare dată când faceți conturul unui nou articol de îmbrăcăminte. Pentru a începe, va trebui să desenați silueta unei persoane cu un creion. Aceasta este o idee intimidantă, dar nu trebuie să fie dificilă.
  • Dacă nu vă este foarte frică, trageți-o cu mâna liberă. Ideea nu este că anatomia este corectă, iar schițele majorității designerilor au un stil personal. Designul dvs. va arăta chiar mai original într-o figură pe care ați desenat-o. Nu vă faceți griji cu privire la detaliile minore, credeți că desenul dvs. este un manechin bidimensional.
  • Dacă nu vă simțiți la sarcina de a desena o figură umană de la zero, utilizați lucrarea unei alte persoane. Urmăriți o imagine care se află într-o carte sau într-o revistă sau descărcați una dintre mii de șabloane de schițe gratuite pe care le puteți găsi pe Internet.
  • Mulți designeri folosesc metoda cu 9 capuri pentru a se asigura că desenele lor au proporții egale. Ideea este să folosiți un cap ca unitate de măsură și să trageți un corp care să măsoare nouă din picioare pentru a termina gâtul.
  • Desenați o linie dreaptă verticală și împărțiți-o în 10 părți egale. Acesta va fi ghidul dvs. atunci când desenați.
  • Prima secțiune va începe chiar sub cap și va măsura corpul din partea de sus a gâtului în centrul pieptului. A doua secțiune va merge de la mijlocul pieptului la talie - a treia, de la talie până la capătul șoldurilor - a patra, de la capătul șoldurilor până la mijlocul coapsei. Apoi, a cincea secțiune se va extinde de la mijlocul coapsei până la genunchi - a șasea, de la genunchi până la vârful vițelului - a șaptea va merge de la punctul anterior la mijlocul vițelului - al optulea, de la mijloc de la vițel la gleznă - și, în final, cea de-a noua secțiune va fi măsurarea piciorului.
 • Imaginea intitulă Design Clothes Step 10.
  2
  Revizuiți cifra cu un creion închis. Acest desen ar trebui să poată urmări o altă foaie de hârtie pe care o puneți pe partea de sus. Pentru a face acest lucru, va trebui să treceți liniile cu un pix închis.
 • Imaginea intitulă Design Clothes Step 11
  3
  Urmăriți cifra pe o altă foaie de hârtie. Pentru acest pas trebuie să părăsiți stiloul și să luați un creion din nou. Plasați o altă foaie de hârtie albă pe schița pe care tocmai ați desenat-o. Puteți vedea relativ bine, atâta timp cât ați folosit un stilou închis și hârtia nu este prea groasă.
 • Dacă aveți o masă ușoară, acesta ar fi un moment bun pentru a-l utiliza. Plasați schița pe ea, puneți foaia de hârtie goală, porniți masa și începeți urmărirea.
 • Dacă nu aveți o masă de lumină și aveți probleme de a vedea prin hârtie, lipiți cele două foi pe o fereastră când ziua este luminată. Va trebui să urmăriți un unghi neobișnuit, dar efectul este în esență același cu cel al mesei luminoase.
 • Imagine cu titlul Design Clothes Step 12.
  4
  Începeți să schițați designul. Continuați să folosiți creionul astfel încât să puteți șterge erorile inevitabile și să desenați ușor îmbrăcămintea pe care ați imaginat-o. Începeți cu cele mai generale elemente cum ar fi forma de bază a îmbrăcămintei și adăugați treptat detaliile pe măsură ce obțineți forma. Când sunteți mulțumiți, revizuiți întregul desen cu un creion.
 • Imaginea intitulă Design Clothes Step 13
  5


  Colorați-vă designul Puteți folosi orice material de desen pe care îl doriți pentru acest pas. Marcajele și creioanele sunt deosebit de potrivite pentru că se pot forma straturi. Începeți cu culorile mai ușoare pe care intenționați să le utilizați și umbrați zonele mari cu curse lungi și consecvente care se mișcă în aceeași direcție cu țesătura. Includeți treptat culorile și desenele mai întunecate și umbrați în timp ce progresați.
 • Imaginea titlului Design Clothes Step 14
  6
  Repetați de câte ori doriți. Acum că aveți o schiță, începerea unui design nou va fi mult mai rapidă. Urmăriți doar figura și mâinile la locul de muncă.
 • Metoda 4
  coase

  Imaginea titlului Design Clothing Stage 15
  1
  Fă un manechin. Veți avea nevoie de un manechin de cusut astfel încât să puteți vedea îmbrăcămintea în timp ce lucrați și asigurați-vă că se potrivește unei figuri umane. Dacă nu aveți un manechin, puteți să vă creați unul provizoriu de dimensiune.
  • Puneți o cămașă pe care nu o doriți și o acoperiți complet cu bandă americană în timp ce o aveți. Aceasta va crea o structură rigidă de panglică cu forma corpului.
  • Pentru al scoate, tăiați-l pe lateral, de la șold până la axilă și continuați pe manșon.
  • Acoperiți tăietura cu bandă astfel încât să aibă din nou forma originală. Umpleți-l cu ziar și închideți fundul, gâtul și mânecile cu mai multe benzi americane. Îți poți ține brațele sau le poți tăia.
 • Imagine cu titlul Design Clothes Step 16
  2
  Desenați modelul pe o bucată de hârtie maro sau kraft. Utilizați un creion în cazul în care greșiți și denumiți fiecare secțiune pentru a evita confuzia mai târziu. Amintiți-vă că o zicală despre dulgheri este "Măsură de două ori, tăiați numai una". Puteți pierde o mulțime de timp cu o singură greșeală. Când ați terminat, decupați formele.
 • În mod ideal, ar trebui să știi un model înainte de a încerca, dar nu trebuie să fii expert. Cu toate acestea, trebuie să vă puteți imagina cum va fi asamblat îmbrăcămintea și veți avea abilitățile de a materializa ideea.
 • Imaginea intitulă Design clothes clothes Step 17
  3
  Refaceți modelul în muslin. Împărțiți bucățile de hârtie kraft pe o bucată de muslin și rupeți-le. Tăiați, de asemenea, aceste forme și îmbinați-le cu ace pentru a asambla forma de bază a îmbrăcămintei.
 • Imaginea intitulă Design Clothes Step 18
  4
  Coaseți modelul. Treceți îmbrăcămintea de mușchi asamblată de o mașină de cusut. Îndepărtați știfturile și plasați articolele de îmbrăcăminte pe manechin sau puneți-le pe propriul corp, dacă o faceți pentru dvs.
 • Imagine cu titlul Design Clothes Step 19
  5
  Evaluați îmbrăcămintea. Observați cum arată și se gândește la formular. Ce funcționează bine și ce nu? Luați note, faceți schițe, trageți pe muslin sau tăiați - faceți ce este necesar pentru a înțelege schimbările pe care doriți să le faceți.
 • Imaginea titlului Design Clothing Etapa 20
  6
  Decideți ce va fi următorul pas. Cât de asemănătoare este modelul îmbrăcămintei pe care ți-a imaginat-o? Sunteți gata să vă deplasați înainte cu designul sau aveți nevoie să faceți un alt model înainte de al încerca cu o țesătură mai frumoasă? În funcție de cum arată, poate doriți să vă întoarceți complet la desen sau să mergeți să coaseți îmbrăcămintea reală.
 • Imaginea intitulă Design Clothing Etapă 21
  7
  Du-te la îmbrăcămintea reală. Este timpul să vă îmbogățiți designul. Fa ce ai făcut cu modelul de muslin. Amintiți-vă că veți face greșeli, mai ales de câteva ori. Nu uitați să cumpărați mai mult material decât credeți că aveți nevoie, faceți-vă mult timp și verificați întotdeauna măsurătorile. Lucrurile nu se vor face întotdeauna în funcție de plan, deci fiți pregătiți să rezolvați problemele sau să faceți ajustări ale designului pe măsură ce progresați. Uneori cele mai interesante inovații provin din greșeli.
 • Metoda 5
  Vinde-ți munca

  Imaginea intitulată Dresaj Design Step 22
  1
  Creați un portofoliu Documentați-vă munca în fotografii pe măsură ce progresați. Acesta este modul în care vă veți promova ca designer pe măsură ce progresează cariera. Rețineți că este bine să arătați versatilitatea dvs. și în același timp să demonstrați că aveți o voce și un punct de vedere unic. Trebuie să aveți o mare varietate de articole în portofoliul dvs., dar toate trebuie să aibă o ștampilă foarte personală.
  • Luați fotografii de calitate. Nu extindeți rochia pe care ați făcut-o pe pat și faceți o fotografie cu telefonul în iluminare proastă. Arunca pe modelul de haine, asigurați-vă că sunt bine iluminate (dacă nu aveți resursele necesare pentru a face în interior, du-te afară într-o zi un pic tulbure, atunci asa ca au o lumina uniforma) foloseste un aparat de fotografiat acceptabil și acordă o atenție detalii cum ar fi părul, machiajul și accesoriile. Modul în care vă prezentați activitatea dvs. are un rol foarte important în impactul pe care îl generează.
 • Imaginea titlului Design Clothing Stage 23
  2
  Faceți niște cercetări Există buticuri de îmbrăcăminte independente în zona în care vând articole de îmbrăcăminte cu o estetică similară a ta? Există pagini web care vând haine care te fac să te gândești la ale tale? Încercați să găsiți designeri care produc desene sau modele care să vă reamintească de dvs. sau ce doriți să devină în viitor. Observați tactica lor.
 • Imaginea intitulată Design Clothing Etapa 24
  3
  Utilizați resursele pe Internet. Unele pagini web vor face desenele tale dacă ei sau utilizatorii lor sunt destul de impresionați. Verificați pagini precum Gamz și Fabricly dacă credeți că aveți un design uimitor pe care nu doriți să vă coaseți.
 • Dacă sunteți mai degrabă un designer grafic, dar credeți că munca dvs. ar arăta bine pe haine, verificați site-uri precum RedBubble care pot face impresii ale artei dvs. pe o gamă largă de produse.
 • Imagine cu titlul Design Clothing Stage 25
  4
  Creați o pagină web. Dacă vrei să-ți vinzi hainele, lumea trebuie să-ți cunoască geniul. În zilele noastre aproape oricine poate proiecta o pagină web frumoasă. Utilizați o platformă ca Squarespace pentru a crea un site web care vă afișează portofoliul dvs. și care este simplu și elegant. Acordați o atenție deosebită designului hainelor și nu pe pagina web.
 • Imaginea intitulă Dresaj Design Step 26
  5
  Promovați-vă Fiți prezent în rețelele sociale. Introduceți Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr, printre altele. Trebuie să atrageți privirile spre munca dvs., mai întâi de toate, vă faceți griji despre vânzarea mai târziu. Pentru moment, trebuie să generați repercusiuni.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă Leonardo de la țestoasele NinjaCum să atragă Leonardo de la țestoasele Ninja
  Cum să atragă Yoda de la Star WarsCum să atragă Yoda de la Star Wars
  Cum de a desena un fermierCum de a desena un fermier
  Cum de a desena Haida artCum de a desena Haida art
  Cum de a desena ca un designer de modaCum de a desena ca un designer de moda
  Cum de a desena un măgarCum de a desena un măgar
  Cum de a desena un cal de desene animateCum de a desena un cal de desene animate
  Cum de a desena un vasCum de a desena un vas
  Cum de a desena un copilCum de a desena un copil
  Cum să atragă o pui de desene animateCum să atragă o pui de desene animate
  » » Cum de a proiecta haine

  © 2011—2020 ertare.com