Cum să conduci un spectacol de modă

Indiferent dacă plănuiți o expoziție profesionistă de modă, sau doriți doar să vă distrați, există mai mulți pași pe care trebuie să îi țineți cont înainte de ziua cea mare. Urmați acești pași simpli și veți avea o paradă în cel mai scurt timp!

pași

Imagine intitulată Desfășurați o prezentare de modă Pasul 1
1
Proiectați o colecție sau căutați un designer local pentru a face costumele pentru paradă.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui spectacol de modă Pasul 2
  2
  Selectați un loc Este important ca acesta să fie primul lucru pe care îl faceți, deoarece aveți nevoie de suficient timp pentru a rezerva locul. Nu poate exista o paradă fără loc. Puteți să o faceți oriunde! Asigurați-vă că locul este suficient de mare pentru oaspeții dvs., angajații și echipamentul de care aveți nevoie pentru noapte. De asemenea, asigurați-vă că aveți suficient toalete și ieșiri de urgență în cazul apariției unui incident.
 • Imagine intitulată Desfășurați o expoziție de modă Pasul 3
  3
  Asigurați-un plan de modul în care doriți gateway-ul dvs., în cazul în care oaspeții doresc să se simtă, în cazul în care va bara (dacă aveți unul), dacă aveți o masă bufet sau dacă există chelneri tartine de servire. Având toate aceste planificate vă va ajuta să vă organizați și să vă maximizați spațiul. De asemenea, ia în considerare dacă veți folosi un podium. Unii designeri au făcut spectacole de modă ca și cum ar fi galerii de artă, în care modelele au rămas în poziții asemănătoare statuii. Prezentarea de modă Rick Owen a luat moda la noi culmi la Paris, în 2013, pentru colecția sa de primăvară-vară 2014. Puteți viziona pe YouTube.
 • Imagine intitulată Desfășurați o expoziție de modă Pasul 4
  4
  Gândește-te la decorare. Atenția la detalii este indispensabilă. Veți folosi flori? Dacă da, ce fel de flori? Veți atârna țesăturile din pereți? Ce schemă de culori o veți folosi? Ce încerci să-i spui oaspeților tăi când intră? Acestea sunt întrebări care vor determina cât de detaliată va fi parada ta. Asigurați-vă că nu exagerați - uneori mai puțin este mai mult. Asigurați-un colaj de idei ( „starea de spirit de bord“) pentru a face lucrurile mai ușor, în cazul în care veți vedea opțiunile de culori, țesături și materiale, de iluminat, alimentele pe care le servesc, etc. Luați în considerare absolut totul.
 • Imaginea intitulă Desfășurați un spectacol de modă Pasul 5


  5
  Proiectați invitația și publicați evenimentul. Alegeți o dată (asigurați-vă că ați lăsat suficient timp, mai ales dacă faceți spectacolul fără ajutorul nimănui). Efectuați o invitație în Photoshop sau Illustrator sau faceți un prieten pentru dvs.! Odată ce ați terminat, faceți o listă cu persoanele pe care doriți să le invitați la parada dvs. O vei face pentru a face publicitate? Dacă da, aveți nevoie de presă (cât de mult puteți) dacă sunteți un nou designer. Trebuie să trimiteți invitațiile la reviste care prezintă noi talente, bloggeri, fotografi, modele etc.
 • Imaginea intitulă Desfășurați un spectacol de modă Pasul 6
  6
  Dacă nu aveți prea mulți bani, primiți sponsori. Multe companii vă vor da mostre, pungi sau cadouri pentru tombole dacă le întrebați. Puteți căuta companii de reprezentare publică online. Trimiteți e-mailuri și întrebați dacă sunt dispuși să vă ofere ceva. O altă modalitate de a face acest lucru este să mergeți singur la magazin și să întrebați managerul dacă poate face ceva pentru dvs. Dacă managerul nu este disponibil, întrebați din nou când acesta este disponibil. Nu aveți încredere dacă vă vor spune că vor primi mesajul. Fii profesionist și persistent!
 • Imagine cu titlul Desfășurați o expoziție de modă Pasul 7
  7
  Organizați o casting de modele! Acest lucru este foarte distractiv și îl puteți face în multe feluri. Puteți pune un anunț cu ora și locul pentru o casting deschisă. Dacă decideți să faceți acest lucru, asigurați-vă că aveți suficient timp să faceți acest lucru. Nu este nimic mai rău decât a merge la o turnare deschisă și nu există nimeni - pierzi timpul oamenilor și poate chiar un model. Dacă sunteți în căutarea unor modele profesionale, fiți pregătiți să le plătiți pe zi. Dacă sunteți în căutarea unor noi modele sau fețe proaspete, puteți pune un anunț gratuit în Starnow.com, în cazul în care puteți căuta printre toate modelele, actori, cântăreți, fotografi, etc. ModelMayham este, de asemenea, un site bun pe care îl puteți utiliza. Pregătiți o foaie pentru a umple în care vă dau informațiile de contact, măsurători, o fotografie (ei vor lua o zi de turnare) și dimensiunea pantof. Poți găsi pagini create deja în Google dacă cauți "foaie model" sau "casting model".
 • Imaginea intitulă Desfășurați un spectacol de modă Pasul 8
  8
  Închiriați stilisti, artiști de machiaj și fotografi pentru ziua paradei. Puteți căuta o mică estetică care este dispusă să o facă gratuit sau în schimbul logo-ului dvs. imprimat pe bilete. Dacă puteți obține un stilist și un artist de make-up de la o școală, ar fi chiar mai bine, pentru că ei sunt întotdeauna dispuși să facă acest lucru pentru a câștiga experiență. Puteți găsi, de asemenea, multe în Starnow. Asigurați-vă că cereți portofoliul dvs. Arătați-le idei sau stiluri pe care le aveți în vedere, vă pot oferi expertiza lor cu privire la ceea ce ar arăta mai bine. ** Nu le permiteți să vă modifice desenele sau ideile. Luați în considerare sfaturile lor, dar amintiți-vă că în cele din urmă este parada ta ** De asemenea, ia în considerare tipul de coafură sau machiaj pe care îl căutați. Dacă îmbrăcămintea dvs. este foarte neobișnuită, atunci păstrați totul simplu. Luați în considerare închiderile și modul în care coafura ar fi afectată dacă modelul trebuie să scoată hainele de pe cap. Trebuie să aveți cel puțin 2 fotografi în ziua evenimentului. Faceți fotografii în spatele scenei și în timpul evenimentului. Dacă doriți să o înregistrați, luați în considerare alți doi cameramani, un manager de iluminat și un editor.
 • sfaturi

  • Distrează-te!
  • Căutați "prezentări de modă" pe Google

  avertismente

  • Nu este necesar să subliniezi parada. FACI!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajungi la nivelul 300 în fantageCum să ajungi la nivelul 300 în fantage
  Cum să fotografiezi o paradăCum să fotografiezi o paradă
  Cum sa faci design de modaCum sa faci design de moda
  Cum sărbători Ziua RecunostinteiCum sărbători Ziua Recunostintei
  Cum de a forma un concurs de frumusețeCum de a forma un concurs de frumusețe
  Cum să faci o petrecere de mojitosCum să faci o petrecere de mojitos
  Cum se asamblează un bufetCum se asamblează un bufet
  Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretaruluiCum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului
  Cum să antrenezi un budgieCum să antrenezi un budgie
  Cum să vă distrați bujorii și alte păsăriCum să vă distrați bujorii și alte păsări
  » » Cum să conduci un spectacol de modă

  © 2011—2020 ertare.com