Cum sa scapi de parul gras

Părul tău arată gras la sfârșitul zilei? Scalpul tău produce uleiuri pentru a-ți menține părul sănătos, dar dacă uleiul apare la câteva ore după spălarea părului, producția poate să nu fie echilibrată. Învață să scapi de părul gras, începând o nouă rutină, folosind produsele potrivite și trucuri noi.

pași

Metoda 1
Porniți o nouă rutină de spălare

Imagine cu titlul Îndepărtați părul gras Pasul 2
1
Nu mai spălați părul zilnic. Când vă spălați părul, mai ales dacă utilizați un șampon pentru a preveni părul gras, eliminați uleiurile naturale. Acest lucru cauzează supraproducția de uleiuri pentru a menține un scalp sanatos. Pentru a vă întoarce la rutina obișnuită, ar trebui să vă spălați părul de trei ori pe săptămână.
 • În prima săptămână, părul va arăta gras între spălări, deoarece continuă să producă uleiuri. Purtați pălării când plecați acasă.
 • Imaginea intitulă Îndepărtați părul greu Pasul 6
  2
  Examinați-vă părul o săptămână mai târziu. Este încă gras? Dacă aveți probleme cu supraproducția de uleiuri, ar trebui să-l spălați de două ori pe săptămână.
 • Unii oameni sunt predispuși să producă mai multe uleiuri decât altele. Dacă nu scădeți cantitatea de ulei pe care o produceți, trebuie să adăugați încă o zi.
 • Unii oameni își pot spăla părul o dată sau de două ori pe săptămână, fără ca părul lor să aibă un aspect gras. Găsiți frecvența de timp care este ideală pentru scalp.
 • 3
  Nu utilizați o mulțime de șampon. Utilizarea prea multă șampon, cum ar fi spălarea frecventă, poate produce mai mult ulei.
 • Un sfert din mâna ta ar trebui să fie cantitatea necesară de șampon. Creșteți puțin dacă aveți părul lung, sau micșorați cantitatea în cazul în care părul este scurt.
 • Nu vă curățați scalpul cu șampon. Nu este necesar să-l păstrați curat, veți mări cantitatea de ulei dacă o faceți.
 • Imaginea intitulă Îndepărtați părul gras Pas 5
  4
  Aruncați bomba. Uleiurile naturale din părul dvs. generează cantitatea necesară de uleiuri pentru părul dvs., atât de mult încât să puteți renunța la utilizarea de balsamuri. Folosirea balsamului pentru păr poate crește uleiurile scalpului, deci trebuie spălate frecvent.
 • Metoda 2
  Utilizați produse care promovează părul sănătos

  Imaginea cu titlul Îndepărtați părul greu Pasul 4


  1
  Folosiți șampoane cu sulfați. Sulfatul de sodiu și alte substanțe chimice înrudite sunt agenți de curățare excelenți, dar nu suficient de puternici pentru părul tău. Curăță atât de eficient încât scalpul trebuie să compenseze cantitatea de ulei.
  • Alegeți un șampon care nu are sulfat, căutați unul care are agenți naturali.
  • Unii oameni au cantitatea de ulei echilibrat care nu este necesar pentru a folosi șamponul. Dacă decideți să eliminați utilizarea șamponului, puteți opta pentru produse naturale, cum ar fi apă și bicarbonat de sodiu.
 • 2
  Căutați produse naturale. Balsamurile, lacurile și gelul au agenți chimici care vă fac părul să pară gras. Dacă utilizați produse cu ingrediente naturale.
 • Oțetul de cidru de mere vă lasă părul moale și strălucitor. Amestecați o linguriță într-o ceașcă de apă și clătiți-o după aceea în duș. Mirosul va dispărea în timp ce vă uscați părul.
 • Încearcă să faci piept cu citrice și gel de casă.
 • Metoda 3
  Aveți grijă de părul dvs. pentru a face să pară sănătos

  Imaginea intitulă Îndepărtați părul gras Pasul 3
  1
  Păstrați-vă părul la lungimea potrivită. Dacă părul produce prea mult ulei, ar trebui să-l păstrați la lungimea potrivită pentru a controla uleiurile. Dacă te simți confortabil cu ideea, poți opta pentru un stil scurt.
 • 2
  Calculați timpul corespunzător. Este mai bine să vă spălați părul în aceeași zi a unui eveniment special. Calculați zilele de la ultima spălare pentru a vă face părul bine, trebuie să fie fără ulei în acea zi.
 • 3
  Alegeți să utilizați un șampon uscat. Șamponul uscat vine în pulbere, absoarbe uleiuri din păr și îi ajută să miroasă bine. Aplicați-o în jurul liniilor părului și imediat veți observa că părul este curat.
 • Șamponul uscat este o opțiune excelentă pentru spălarea părului înainte de data la care doriți să vă vedeți părul curat.
 • Bicarbonatul de sodiu, pulberea de talc și alte produse absorb grăsimi.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că trebuie să spălați bine părul înainte să îl spălați. Reziduurile de șampon vă pot irita pielea și pot simula producerea de uleiuri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea o bună rutină de îngrijire a părului pentru bărbațiCum de a crea o bună rutină de îngrijire a părului pentru bărbați
  Cum să aveți grijă de părul Afro deteriorat de procesele termice și chimiceCum să aveți grijă de părul Afro deteriorat de procesele termice și chimice
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum sa scapi de parul electrificatCum sa scapi de parul electrificat
  Cum de a începe o rutină pentru îngrijirea păruluiCum de a începe o rutină pentru îngrijirea părului
  Cum să evitați deteriorarea păruluiCum să evitați deteriorarea părului
  Cum sa eviti parul grasCum sa eviti parul gras
  Cum sa eviti parul grasCum sa eviti parul gras
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deteriorezeCum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deterioreze
  » » Cum sa scapi de parul gras

  © 2011—2020 ertare.com