Cum să scapi de păduchi fără ca părinții tăi să afle

Paduchii sunt mici paraziti care pot trai in parul uman. Având păduchi poate fi jenant și ați putea dori să le ascundeți de prieteni și de familie. Există multe opțiuni de tratament pe care le puteți utiliza în secret pentru a scăpa de păduchi, fără ca cineva să observe. Cu toate acestea, rețineți că unele remedii de la domiciliu nu funcționează întotdeauna. Este posibil să nu puteți scăpa de păduchi fără ajutorul din afară. Dacă nu puteți scăpa de păduchi folosind aceste metode, ar trebui să vă gândiți să spuneți părinților dvs. să elimine cu succes infestarea.

pași

Metoda 1
Utilizați metode de acasă

Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind pasul 1
1
Încearcă cu oțet. Dacă nu doriți să spuneți părinților că aveți păduchi, cele mai ușoare opțiuni de tratament implică utilizarea produselor din bucătăria proprie. Amintiți-vă că unele remedii de la domiciliu nu funcționează la fel de bine ca tratamente medicale și pot să nu fie eficiente. Cu toate acestea, ar trebui să începeți tratamentele la domiciliu dacă doriți să ascundeți păduchii de la părinți. Oțetul, pe care părinții dvs. îl pot avea în mod normal în bucătărie, uneori lucrează pentru a elimina păduchii capului.
 • Oțetul ar putea dizolva o parte din adezivul pe care păduchii îl folosesc pentru a-și fixa nitsul pe cap. Dacă aplicați oțet la cap înainte de pieptene, puteți sfârși trăgând niște păduchi cu pieptenele.
 • Aplicați suficient oțet părului pentru a-l uda complet. Apoi utilizați un pieptene mic cu păr fin pentru a vă pieptene părul. Căutați păduchi sau păduchi cu păduchi când mergeți. Paduchii sunt mici bug-uri maro care pot sa sara distante foarte mari. Ouăle de păduchi sunt mici, rotunde și maro.
 • Înmuiați orice pieptene pe care le folosiți pentru a obține păduchi timp de o oră în apă cu săpun. Dacă nu ai 1 oră, scapi de pieptene. Plasați pieptenele într-o pungă de plastic și aruncați-o într-o cutie de gunoi în aer liber.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind pasul 2
  2
  Utilizați ulei de măsline Uleiul de măsline, pe care părinții dvs. îl pot folosi pentru gătit, poate funcționa prin păduchi sufocant. Când este aplicat pe scalp, uleiul de măsline poate bloca plămânii păduchilor și îi poate face să moară.
 • Aplicați ulei de măsline părului. Utilizați suficient pentru ca părul să fie acoperit cu ulei de măsline așa cum ar putea fi atunci când utilizați balsam fără clătire.
 • Pentru ca această metodă să fie mai eficientă, ar trebui să păstrați uleiul de măsline peste noapte într-un capac de duș. Acest lucru poate fi dificil dacă încercați să vă ascundeți păduchii de la părinți.
 • Există câteva moduri în care puteți utiliza această metodă fără ca părinții dvs. să știe că aveți păduchi. Ai putea spune că ai auzit că uleiul de măsline este bun pentru părul tău și că un prieten al școlii încearcă această metodă. Sau puteți aștepta până când părinții dvs. dorm, aplicați pălăria cu ulei de măsline și apoi puneți-vă o alarmă, astfel încât să vă treziți în fața părinților să-l scoată.
 • Imagine intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind Pasul 3
  3
  Aplicați gel de vaselină sau de coacere. Părinții dvs. pot avea gel de jeleu sau gel pentru pieptene undeva în dulapul de baie. Ambele substanțe pot ucide păduchi prin sufocarea lor.
 • Ca și în cazul metodei de ulei de măsline, trebuie să vă acoperiți părul cu gel sau vaselină și apoi să puneți un capac de duș. Ca și în cazul metodei, puteți spune că ați auzit că este bine pentru părul dvs. sau așteptați până când părinții dvs. dorm, pentru a pune gel sau vaselină.
 • Amintiți-vă că vaselina este foarte dificil de îndepărtat. Acordați-vă mai mult timp să faceți duș dimineața după ce ați folosit această metodă. Ar trebui să vă spălați cu șampon și să vă condiționați părul de mai multe ori pentru a obține vaselina.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără a cunoaște părinții dvs. Pasul 4
  4
  Utilizați maioneza Maioneză este un alt remediu care poate fi eficient în eliminarea păduchilor. La fel ca atunci când utilizați gel de styling, vaselină sau ulei de măsline, va trebui să aplicați maioneză pe scalp, să puneți un capac de duș și apoi să o lăsați peste noapte. Aplicați suficientă maioneză pentru a vă acoperi complet părul, care va acționa asupra scalpului, sufocând păduchii. Va trebui să vă gândiți încă o dată la o scuză pentru a utiliza capacul și pentru a evita ca părinții dvs. să înceapă să suspecteze. Oamenii care folosesc această metodă indică de multe ori că maioneza bogată în grăsimi funcționează mai bine.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind pasul 5
  5
  Spălați-vă părul cu detergent după ce ați utilizat aceste metode. Mașina de spălat vase nu ucide păduchii. Cu toate acestea, este mai eficient să eliminați de la părul dumneavoastră, după tratament, lucruri precum uleiul de măsline și maioneza. Dacă nu vreți să suspectați părinții, puteți pune detergentul într-o sticlă veche de șampon pe care o utilizați. Puteți, de asemenea, să ascundeți în baie o sticlă mică de detergent și să o scoateți la dus.
 • Metoda 2
  Căutați ajutor extern

  Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără a cunoaște părinții dvs. Pasul 6
  1


  Cumparati sampoane medicinale over-the-counter. Capul păduchii nu poate fi afectat de tratamentele la domiciliu. Poate ar trebui să încercați șampoane medicate în cazul în care păduchii dumneavoastră infestation nu răspunde la remedii acasă.
  • S-ar putea să găsiți sampon medicamentat la o farmacie sau un supermarket local. De obicei, acesta va fi etichetat ca un șampon de păduchi. Unele șampoane necesită prescripție medicală - totuși, poate fi dificil să vezi un medic fără ca părinții tăi să afle despre păduchii tăi.
  • Puteți să mergeți la o farmacie locală și să-i spuneți părinților că mergeți la o plimbare cu bicicleta. Utilizați sfatul dvs. pentru a cumpăra șamponul. Pentru ao ascunde, luați-o într-un recipient gol de șampon obișnuit.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind pasul 7
  2
  Testați loțiuni medicinale. Dacă șamponul nu funcționează, există și loțiuni medicinale pe care le puteți aplica părului după duș și care ar putea ucide păduchii. Cumpărați o loțiune la o farmacie locală și găsiți o modalitate de a o ascunde în baie. Dacă utilizați în mod normal o loțiune sau un hidratant, goliți o sticlă plină și înlocuiți-o cu loțiune medicamentată.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind pasul 8
  3
  Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a le utiliza. Produsele OTC nu vor funcționa dacă nu urmați instrucțiunile. Asigurați-vă că citiți cu atenție instrucțiunile și aplicați șamponul sau loțiunea exact așa cum este recomandat. Fiți atenți la toate avertismentele. Unele produse nu trebuie utilizate în cazul în care aveți anumite condiții de sănătate sau dacă aveți o anumită vârstă. Nu utilizați niciun produs care ar putea fi dăunător pentru dvs.
 • Metoda 3
  Ascunde aspectele unei infestări cu păduchi

  Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind pasul 9
  1
  Nu zgâria Scărpinarea capului nu va arăta numai suspectă, ci poate provoca și niște umflături roșii mici, care vă pot alerta pe părinții dvs. în fața infestării. Faceți tot posibilul pentru a evita zgârierea capului. Taierea unghiilor vă poate ajuta să evitați ispita. Puteți adopta, de asemenea, un hobby care vă cere să utilizați mâinile, de exemplu, tricotat.
 • Imagine intitulată Îndepărtați păduchii fără părinții dvs. Știind pasul 10
  2
  Aveți grijă când aplicați tratamente la domiciliu. Dacă nu doriți ca părinții dvs. să cunoască infestația dvs., trebuie să fiți atenți când și când să aplicați tratamentul la domiciliu. Ascundeți toate șampoanele speciale pe care le utilizați. Dacă folosiți produse pentru casă, pregătiți o scuză dacă părinții dvs. observă că lipsesc. De exemplu, ați putea spune că ați săpat ceva în dulapuri și că ați aruncat sticla de ulei de măsline.
 • Țineți minte că, dacă părinții dvs. vă descoperă că vă minți, puteți avea probleme în a fi necinstit. Probabil e mai bine să recunoști că ai păduchi.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără a cunoaște părinții dvs. Pasul 11
  3
  Voluntar să facă gospodărie. Îndepărtarea păduchilor implică spălarea și aspirarea foarte multă. Dacă nu doriți ca părinții dvs. să știe că aveți păduchi, puteți să faceți voluntar aceste activități și să vă pretindeți că doriți un sfat suplimentar. Acest lucru va împiedica părinții dvs. să suspecteze motivul pentru care vă spălați brusc și mai mult timp de vid.
 • Va trebui să vă spălați și să vă uscați toate așternuturile și foile. Va trebui să spălați și toate hainele pe care le-ați folosit în timpul infestării.
 • Va trebui să aspirați covoarele și mobilierul tapițat pentru a elimina toate păduchii care au căzut din cap.
 • Trebuie să înmuiați tot ce folosiți pe părul dvs., cum ar fi perii și capace, în alcool sau șampon medicamentat timp de 1 oră.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați păduchii fără a cunoaște părinții dvs. Pasul 12
  4
  În timp, spuneți-le părinților. Dacă metodele de mai sus nu funcționează pentru a elimina păduchii din capul tău, gândește-te să le spui părinților în timp. Paduchii sunt foarte contagioși. Chiar dacă credeți că infestația a dispărut, ați putea infecta cu ușurință o altă persoană în casa dvs. În timp, va fi mai bine să mărturisiți și să recunoașteți că aveți păduchi. Părinții dvs. vă pot ajuta mai bine decât cele mai multe remedii de la domiciliu. Pădușii sunt o problemă dificilă de a vă trata.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de păduchii pubianiCum să scapi de păduchii pubiani
  Cum să scapi de super păduchiCum să scapi de super păduchi
  Cum să scapi de păduchiCum să scapi de păduchi
  Cum să eliminați mâncărimea scalpuluiCum să eliminați mâncărimea scalpului
  Cum se elimină nits din părCum se elimină nits din păr
  Cum sa elimini paduchiiCum sa elimini paduchii
  Cum sa-ti scapi copilul de paduchiCum sa-ti scapi copilul de paduchi
  Cum să curățați vaselina de părul dvs. utilizând ulei de măsline și săpunCum să curățați vaselina de părul dvs. utilizând ulei de măsline și săpun
  Cum să omori păduchii în mod naturalCum să omori păduchii în mod natural
  Cum să aibă grijă de o găină de companieCum să aibă grijă de o găină de companie
  » » Cum să scapi de păduchi fără ca părinții tăi să afle

  © 2011—2020 ertare.com