Cum să cumperi haine de designer

Este ușor să priviți etichetele cu prețurile și nu vă simțiți încurajați când verificați revistele de modă sau vitrinele magazinelor scumpe. Cu toate acestea, există modalități prin care puteți umple dulapul cu haine de designer fără a vă goli contul bancar. Dacă utilizați o mică ingeniozitate cu economiile și achizițiile dvs., vă puteți permite o haina magnifică de designer.

pași

Partea 1
Mergeți în căutare de chilipiruri

Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 1
1
Verificați eBay și alte site-uri de licitații pentru a obține oferte. Faceți unele căutări cu numele designerului și puteți găsi câteva articole de îmbrăcăminte excelente și puțin folosite. Această metodă va dura puțin timp, deoarece vânzătorii vând adesea un articol de îmbrăcăminte de o singură culoare și o mărime. Va fi mai greu să găsiți exact ceea ce doriți, dar răbdarea dvs. va fi recompensată cu reduceri mari de preț.
 • Pentru a descifra dimensiunea pe care ar trebui să o comandați, încercați hainele acelui designer într-un magazin. Poate fi dificil să faceți cumpărături online pentru diferitele dimensiuni pe care fiecare designer le folosește, încercați astfel diferite branduri pentru a obține o idee despre dimensiunea dorită.
 • Asigurați-vă că știți politica de returnare a fiecărui vânzător înainte de a comanda hainele pe care le vând. Dacă nu vă place ceva, este posibil să nu puteți să-l returnați.
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 2
  2
  Răsfoiți magazinele și magazinele de vânzare cu amănuntul cu reduceri. Acest lucru poate necesita puțin timp și efort, dar aceste magazine pot fi o mină de aur în ceea ce privește îmbrăcămintea de designer cu reduceri. Magazinele de marfă iau puțin îmbrăcăminte, adesea haine de designer, și o vând. Magazinele de retail cu reduceri precum Nordstrom Rack, TJ Maxx și Marshalls (în E.E.U.U) vinde inventarul nevândut al magazinelor de designeri la un preț redus. Este extrem de satisfăcătoare pentru a obține o îmbrăcăminte de designer incredibilă și de calitate pentru o fracțiune din costul său.
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 3
  3
  Înscrieți-vă pe paginile web pentru a obține vânzări flash. Există mai multe site-uri care au acest tip de lichidări pentru mai multe colecții de designeri, cum ar fi Gilt, HauteLook și Zulily. Puteți să vă uitați la programele lor și să le descifrați când vor vinde hainele designerilor preferați. Tuneți-vă mai devreme și verificați reducerile de prețuri pe care le puteți obține pe îmbrăcăminte sofisticată.
 • Evitați tentația de a verifica în mod regulat aceste pagini web, deoarece reducerile pe care le oferă pot fi tentante, chiar dacă nu vă place un brand. Economisiți-vă banii pentru reducerea prețurilor pe hainele designerilor pe care chiar doriți să le aveți.
 • Urmați designerii în mass-media sociale. Ei vor posta notificări despre vânzările rapide pentru adepții lor.
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 4
  4
  Cumpărați hainele în afara sezonului. Acest lucru nu va funcționa dacă aveți nevoie rapid de un anumit tip de îmbrăcăminte, dar este excelent pentru cumpărătorii pacientului. Magazinele aplică reduceri la îmbrăcăminte atunci când se schimbă anotimpurile. De exemplu, va exista o vânzare de îmbrăcăminte de vară când acest sezon se va termina să o vândă și să facă loc pentru inventarul de toamnă și iarnă. Ia aceste haine în lichidare și salvează-le până anul viitor! Veți avea un dulap plin de haine de designer noi și reduse când se întoarce sezonul.
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 5
  5
  Acordați-vă luxul de a cumpăra haine "pentru viață". Acest tip de îmbrăcăminte se referă la ceea ce credeți cu adevărat că puteți folosi pentru viață, cum ar fi haine groase și frumoase, cizme din piele și cizme, genți de mână frumoase și costume. Practic, este o îmbrăcăminte de înaltă calitate, durabilă și clasică. Dacă ți-ai salvat banii, de ce să nu-l investești în ceva pe care îl vei folosi pentru totdeauna? Frecvent, hainele de designer au durata de viata a mai multor haine ieftine, asa ca merita sa faci acea investitie.
 • Dacă investiți în haine frumoase, asigurați-vă că investiți și în îngrijirea lor. Păstrați-le în mod corespunzător și curățați-le. În afară de păstrarea aspectul său plăcut, este posibil să le puteți revinde mai târziu, dacă doriți.
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 6
  6
  Explorați opțiunile de imitație. Dacă iubiți absolut stilul specific al unui designer, încercați să găsiți mărci mai ieftine care fac modele similare. În mod frecvent, vor exista haine ieftine care au un stil similar cu mărcile scumpe și sofisticate. Uneori, nici măcar nu puteți spune diferența! Începeți să căutați designerul pe care îl doriți pe Google, urmat de cuvintele cheie "imitație" sau "copie". Asigurați-vă că citiți recenziile magazinelor online înainte de a plasa o comandă.


 • Partea 2
  Câștigă și economisiți bani pentru un dulap

  Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 7
  1
  Evitați achizițiile absurde. Ar putea fi tentant să vizitați magazinele de îmbrăcăminte ieftine și să cumpărați diverse haine, dar acest tip de îmbrăcăminte nu durează de obicei. Veți sfârși să vă cheltuim banii pe haine prost realizate, în loc să economisiți haine pentru designer mai durabile. Planificați hainele pe care doriți să le aveți cel mai mult și care au cel mai mult sens pentru stilul tău de viață și pentru garderoba ta actuală și rămânem la asta. Nu vă scufundați în entuziasmul de a vă cumpăra și cheltuiți banii pe haine care par a fi excelente în acest moment.
  • Dacă cumpărați dintr-o dată, ați putea fi tentați să cumpărați un mini-clip din piele roșie care este în lichidare. Cu toate acestea, această fustă nu poate fi legată de hainele pe care le aveți la domiciliu. Întotdeauna cumperi cu un plan.
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 8
  2
  Atribuiți părți din salariile sau indemnizațiile pentru bugetul dulapului. Stabiliți obiectivul de a separa un pic de bani de fiecare dată când primiți salariul și să vedeți cum crește această sumă din ce în ce mai mult. Nu trebuie să fie o sumă mare, dar suficientă pentru a vă îndruma în mod activ spre obiectivul dvs. Când banii se potrivesc cu bugetul pentru garderoba ta, nu-l utilizați cu nici un cos. Salvați-l până când găsiți ceva care merită banii pe care i-ați salvat din greu.
 • Decorați un borcan sau un vas pentru a crea o bancă. Puneți-l într-un loc pe care îl vedeți în fiecare zi și începeți să lăsați în acest recipient banii în plus și facturile suplimentare pe care le aveți când treceți lângă el. Ar putea părea o acțiune minoră, dar banii vor începe să se adune!
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 9
  3
  Sacrificați luxurile inutile. Latte venti din Starbucks are gust delicios și te trezește în fiecare dimineață, dar creează o gaură mare în contul tău bancar mai mult decât îți închipui. Este frumos să folosiți un taxi, să cumpărați alimente pentru a lua acasă și pentru a obține o manichiură într-un salon de înfrumusețare, dar este tot acest lucru esențial? Prin reducerea a tot ce nu trebuie să supraviețuiți, puteți separa mai mulți bani pentru a cumpăra haine de designer.
 • Partea 3
  Planificați-vă hainele

  Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 10
  1
  Aflați mai multe despre diferite stiluri și designeri. Dacă doriți să setați obiectivul de a costa haine de designer, ar trebui să știți ce designeri te place foarte mult! Cercetați diferite mărci, puteți specifica pe cele pe care le iubiți absolut și vă dezvoltați mentalitatea "fixarea pe premiu". Căutați designeri care adoptă stilul pe care îl bucurați, fie că sunt florale feminine, fie piele strălucitoare, întunecată.
  • Nu lăsați măriile să aibă o influență asupra principiilor dvs. atunci când cumpărați. Dacă revistele promovează o modă atrăgătoare care nu se potrivește stilului dvs., nu vă favorizează corpul sau nu se potrivește nevoilor dvs., gândiți-vă de două ori înainte de a-l cumpăra. Dacă cheltuiți sume mari de bani atunci când cumpărați modele pe care nu le iubiți, vă veți pierde banii. Au autenticitate!
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 11
  2
  Luați în considerare modul în care vă puteți îmbunătăți aspectul obiectivului. Dacă sunteți o fată în blugi și cămăși, acceptați-o. Dacă preferați rochii și pantofi cu toc înalt, acceptați-l! Gândiți-vă cum puteți încorpora hainele de designer în imaginea curentă, în loc să încercați să înlocuiți complet garderoba curentă cu haine de designer pur. Un alt aspect important care trebuie luat în considerare este stilul tău de viață. Dacă vă plac încălțămintea de 5 inci, dar lucrați într-un serviciu de îngrijire de zi, poate doriți să economisiți banii pentru mai multe articole practice.
 • Imagine intitulată Afford Designer Clothing Step 12
  3
  Scrieți o listă cu "meta articole". Gândiți-vă la elementele clasice pe care le-ați putea da un stil în diferite moduri. Luați în considerare cei cu o funcție specifică, cum ar fi hainele pentru a vă păstra încălțămintea caldă și confortabilă pentru a lucra cu. Dacă cumpărați haine pe care știți că le veți folosi în mod frecvent sau că veți comoara de ani de zile, vă veți asigura că veți obține valoarea banilor. Calculați cât de mult va trebui să cumpărați obiectele țintă și să începeți economisirea!
 • Pentru a vă motiva să economisiți bani, decupați fotografiile hainelor de designer pe care le doriți. Lipiți-le într-un carton sau pe un placă de afișe și puneți-l undeva în casă. De fiecare dată când vedeți aceste fotografii, vă veți aminti de obiectivul dvs.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum de a găsi un bun designer de webCum de a găsi un bun designer de web
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum de a desena ca un designer de modaCum de a desena ca un designer de moda
  Cum sa faci design de modaCum sa faci design de moda
  Cum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internetCum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internet
  Cum să vă faceți propria linie de îmbrăcăminteCum să vă faceți propria linie de îmbrăcăminte
  Cum să identificați un ceas falsCum să identificați un ceas fals
  Cum să arăți bine cu un buget limitatCum să arăți bine cu un buget limitat
  » » Cum să cumperi haine de designer

  © 2011—2020 ertare.com