Cum sa poarte blugi negri

Deși un jean negru este de bază pentru a arăta casual, îl puteți folosi în combinații mai elegante. Utilizați un jean negru ca piesă de bază sau concentrați atenția asupra acestuia folosind detalii cum ar fi curele sau fante. Un jean negru poate da un aspect urban cu aranjamentele indicate. Jachetele, bijuteriile și cămășile pot face un jean negru o îmbrăcăminte de podium. Stilul dulapului dvs. cu această bucată de denim întunecată.

pași

Metoda 1
Alege janul potrivit

Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 1
1
Alegeți un stil Căutați un jean în funcție de tipul corpului. Factorii care trebuie luati in considerare sunt forma de jean, lungimea, inaltimea si pozitia buzunarelor. Tipul care se potriveste universal tuturor este taietura de blugi, care formeaza un clopot usor la capatul piciorului.
 • Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 2
  2
  Dress up casual sau casual birou Drăguț blugi sunt în general casual, deoarece au o atingere decolorată. Blugii negri de tăiat drept și montați sunt mai eleganti.
 • Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 3
  3
  Purtați blugi rupți pentru a arăta îndrăzneț. Dacă dorești, dă-le pe ale tale, dar întâi practică cu un bătrân dacă e posibil. Mai întâi, purtați denimul în locul în care doriți să-l rupeți, frecați-l cu o lână de oțel sau cu șmirghel. Apoi tăiați blugul cu o foarfecă ascuțită sau cu un tăietor. O altă alternativă este de a căuta online blugi negri care sunt deja rupți.
 • Acesta este un stil modern folosit de rockeri și modele în zilele lor.
 • Metoda 2
  Rafinați-vă și completați stilul

  Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 4
  1
  Arătați-vă pantofii Blugi sau blugi îmbrăcați sunt combinați cu cele mai multe pantofi. Folosiți-le cu călcâi, pantofi sau cizme și cu aproape orice tip de îmbrăcăminte superioară. Purtați un blugi neagră, cu pantaloni sau cizme înalte, care ajung chiar deasupra sau sub genunchi.
  • Purtați pantofi de mocasină sau pantofi negri pentru a vă arăta mai formali și considerați că faceți un tiv de blugi pentru un finisaj mai elegant. De asemenea, încercați pe adidași albi sau negri.
  • Fă-ți un tampon agățat pentru a-ți arăta pantofii. Jeansul cu tiv și capris este o opțiune bună de a se combina cu pantofi colorați, papuci sau tocuri.
  • Sandalele cu curele și loaferele sport sunt opțiuni elegante.
  • Purtați capris negru cu tocuri colorate, cum ar fi albastru fosforescent, teal sau roșu cireș strălucitor.


 • Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 5
  2
  Luați în considerare purtarea unei centuri cu blugi subțiri. Utilizați un articol de îmbrăcăminte de sus care dezvăluie cureaua. De asemenea, gândiți-vă la adăugarea unei cârpe metalice de culoare ca aurul la curea.
 • De exemplu, puteți purta o bluză cu un guler și butoane în interiorul unui blugi slab pentru a arăta o curea neagră cu o cataramă metalică mare.
 • Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 6
  3
  Utilizați un blister sau o jachetă. Pentru o combinație bună, purtați un jean cu un strat de același stil. Dacă purtați un blugi casual, haina dvs. ar trebui să fie, de asemenea. Dacă purtați un jean oficial, combinați-l cu o jachetă formală. Căutați un blister cu talie mare care cade pe centura dvs. Blisterele alb-negru sunt opțiuni la modă pentru acest stil. Dacă doriți să vă uitați mai întâmplătoare, încercați un blister colorat luminos sau unul cu imprimare de leopard.
 • De exemplu, dacă jeanul tău negru este decolorat sau slăbit, este considerat casual. Combinați-o cu o pungă fără umeri plini, ca cea maro. Asigurați-vă blugi blugi, dacă acestea sunt baggy și lung. Purtați pantofi sau pantofi foarte eleganți.
 • Dacă blugii tăi negri sunt slabiți, căutați un strat elegant și potrivit.
 • Combinați o jachetă de piele cu un tricou. Căutați haine cu talie mare care să adere la corp. Alegeți pantofii plat cum ar fi adidași sau papuci.
 • Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 7
  4
  Purtați o bluză cu butoane. Puneți-o din gât și purtați articole de îmbrăcăminte exterioare dacă doriți. O bluză albă sau albă cu butoane combină bine cu blugi negri. Evitați să purtați cămăși negre cu blugi negri, deoarece stilul dvs. ar pierde interesul. În schimb, optează pentru tricouri de pique în culori strălucitoare sau culori întunecate dar intense.
 • De exemplu, purtați un jean negru cu o cămașă de zăpadă albă sau albă de zăpadă.
 • Imaginea intitulă Purtați Jeansul Negru Pasul 8
  5
  Puneți o cămașă albă Contrastul dintre alb și negru nu iese niciodată în stil. Încercați o jachetă de piele peste un tricou alb sau utilizați unul singur dacă vremea este mai caldă. Pentru un stil urban obișnuit, pliați blugi negri peste adidași albi și puneți pe un cămașă neagră peste cămașă.
 • Puneți un colier cu lanț lung dacă doriți.
 • Orice culoare se combină cu alb-negru, deci adăugați o culoare plină de viață dacă doriți. De exemplu, un capac colorat luminos.
 • sfaturi

  • Black jeans combina cu bijuterii groase.
  • Pentru un aspect mai curat, pieptenește-ți părul înapoi, ca într-o coadă de cal sau în bun.
  • Pentru un stil casual și elegant, purtați o eșarfă de șal cu blugi negri. Luați în considerare o carouri de culori strălucitoare, probabil în roșu și negru.
  • Adăugați o atingere profesională blugilor dvs. negri, combinându-le cu o îmbrăcăminte de lux și o haină formală lungă și ostentativă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci pantaloni scurti cu blugiCum sa faci pantaloni scurti cu blugi
  Cum sa faci un tiv din blugiCum sa faci un tiv din blugi
  Cum sa faci un tiv din blugiCum sa faci un tiv din blugi
  Cum sa-ti inalzi blugii cu suc de lamaieCum sa-ti inalzi blugii cu suc de lamaie
  Cum să pui blugiCum să pui blugi
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum de a găsi blugi perfect pentru tineCum de a găsi blugi perfect pentru tine
  Cum să vă roșiți blugiCum să vă roșiți blugi
  Cum se poate preveni eșecul blugilorCum se poate preveni eșecul blugilor
  Cum sa va impiedicati blugi (blugi) sa se estompezeCum sa va impiedicati blugi (blugi) sa se estompeze
  » » Cum sa poarte blugi negri

  © 2011—2020 ertare.com