Cum se prelungește genele cu vaselină

Vaselina, o formă de jeleu de petrol, asigură o condiționare și hidratare excelentă la genele uscate și fragile. Îi ajută să crească mai mult, mai groși și mai puternici. De asemenea, se afirmă că proprietățile de hidratare pot ajuta pielea din jurul pleoapelor să rămână moale și suplă. Cea mai bună modalitate de a obține rezultate bune cu acest produs este să folosiți o perie curată pentru a pune vaselina pe genele înainte de a merge la culcare.

pași

Partea 1
Curățați peria de rimel

Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp cu vaselină Pasul 1
1
Scoateți rimelul de pe perie. Luați o hârtie absorbantă. Dacă utilizați un țesut moale, este posibil să vă ruinați situația mai mult decât la început. Cu o hârtie absorbantă, curățați ușor perii periei de rimel. Dacă există o rimelă problematică care nu se desprinde, mișcați ușor peria dintr-o parte în alta pe o hârtie absorbantă pliată. Acest lucru va ajuta de asemenea la separarea scroafelor.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp pentru ochi cu vaselină Pasul 2
  2
  Curățați peria de rimel. Acum puneți peria în apă caldă. Lăsați-o să se așeze timp de 2 până la 4 minute, cu toate firele complet scufundate. Acest lucru eliberează orice rimel uscat care se află pe perie.
 • Imaginea intitulă Faceți mai mult timp cu vaselină Pasul 3
  3
  Folosiți alcool izopropilic. După ce lăsați peria să se odihnească în apă caldă, este posibil să existe o mică rimel între peri. Sortați părul în alcool izopropilic pentru a îndepărta reziduurile și pentru a vă dezinfecta peria.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp pentru ochi cu vaselină Pasul 4
  4
  Uscați-l cu pat. Utilizați din nou o hârtie absorbantă pentru a lăsa peria să se usuce. Vreți să fie complet uscat înainte de ao folosi. Dacă ați curățat-o în prealabil, depozitați-o într-o pungă de plastic pentru ao menține curată și fără bacterii.
 • Partea 2
  Pune vaselina

  Imaginea intitulă Faceți mai multe gene cu vaselină Pasul 5
  1
  Eliminați orice machiaj rămas. Spălați-vă fața pentru a elimina orice machiaj rămas pe ochi și la genele tale. Acest lucru va ajuta la îndeplinirea calităților hidratante ale vaselinei.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp la ochi cu vaselină Pasul 6
  2


  Se amestecă vaselina Cu degetul curat, mutați stratul superior al jeleului de petrol dintr-o parte în alta. Acest lucru îl va încălzi și vă va face mai ușor să îl puneți.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp la ochi cu vaselină Pasul 7
  3
  Puneți peria în vaselină. Vrei să ai o cantitate bună de jeleu în peria ta. De obicei grupate în partea din față a pensulei. Dacă se întâmplă acest lucru, pur și simplu utilizați o hârtie absorbantă umedă pentru a vă împrăștia uniform pe peria.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp pentru genelor cu vaselină Pasul 8
  4
  Puneți-o pe genele superioare. Puneți jeleu pe genele superioare ca și cum ați pune pe rimel. Acoperiți complet laturile ambelor părți ale genelor, asigurându-vă că nu vă atingeți ochii. Dacă doriți, puteți plasa o parte din vaselină pe pleoape pentru a obține o piele mai fină. Dacă pielea dvs. este sensibilă, aceasta ar putea provoca reacții, așa că asigurați-vă că ați testat-o ​​pe spatele mâinii înainte de a face acest lucru.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp pentru ochi cu vaselină Pasul 9
  5
  Pune-o pe genele tale inferioare. Puneți peria în vaselină. Încă o dată, aveți grijă să nu puneți vaselina în ochi. Doar puneți-o pe genele inferioare.
 • Genele tale vor fi grupate când le vei pune vaselina. Cu toate acestea, aveți grijă să nu utilizați prea mult jeleu de petrol sau se va sfârși pe toată fața și pe hârtie. Ar trebui să utilizați suficient pentru a vă acoperi genele uniform într-un strat subțire.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp cu vaselină Pasul 10
  6
  Las-o să se odihnească Dacă îl folosiți în fiecare noapte, jeleul de petrol va hidrata genele, ceea ce îi va împiedica să se rupă și să cadă prematur. Calitățile sale de condiționare vor ajuta la ciclul de creștere al fiecărei genelor, rezultând genele mai groase și mai lungi.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă mai mult timp cu pasul vaselinei 11
  7
  Clătiți-vă dimineața. Când te trezești, clătiți jeleul de petrol. Dacă aveți probleme cu obținerea gelului din gel, utilizați un produs de curățare. Deoarece este fabricat din ulei, este posibil ca apa să nu fie suficientă. Urmați rutina dvs. normală de machiaj pe tot parcursul zilei. Dacă o faceți în mod constant, veți vedea rezultate în numai trei zile.
 • sfaturi

  • Puteți folosi sfaturile degetelor, dar numai dacă tocmai ați curățat mâinile. În caz contrar, veți transfera uleiurile din mâinile tale în ochi.

  avertismente

  • Vaselina este puțin grasă și groasă, care împiedică curgerea aerului în porii pielii. Acest lucru ar putea cauza acnee.
  • Trebuie să fii conștient de reacțiile pielii tale. Unii oameni au reacții alergice la vaselină - faceți un test pe piele prin plasarea unei mici vase pe partea din spate a mâinii.
  • Dacă jeleul de petrol intră în ochi sau la nivelul duzei lacrimogene, poate provoca disconfort, vedere încețoșată sau infecție la nivelul ochilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să curățați periile de vopsea acriliceCum să curățați periile de vopsea acrilice
  Cum să aplicați ochelarii cu sclipiciCum să aplicați ochelarii cu sclipici
  Cum se aplică machiajul întunecat pentru ochiCum se aplică machiajul întunecat pentru ochi
  Cum să aplicați corect rimelulCum să aplicați corect rimelul
  Cum se aplică machiajul simplu pentru ochiCum se aplică machiajul simplu pentru ochi
  Cum să aplicați machiaj pentru ochi rotunziCum să aplicați machiaj pentru ochi rotunzi
  Cum se aplică umbra umbrităCum se aplică umbra umbrită
  Cum să aplicați fard de aur de culoare aurieCum să aplicați fard de aur de culoare aurie
  Cum sa scapi de buzele solzoase cu vaselinaCum sa scapi de buzele solzoase cu vaselina
  Cum sa-ti faci genele sa arate mai mult fara lizuri costisitoareCum sa-ti faci genele sa arate mai mult fara lizuri costisitoare
  » » Cum se prelungește genele cu vaselină

  © 2011—2020 ertare.com