Cum să lupți cu cineva mai înalt decât tine

Să facem față adevărului: mărimea contează. Prin urmare, dacă vă aflați într-o altercație cu un adversar mai mare, va fi util să știți cum să utilizați strategiile ofensive și defensive corecte pentru a vă depăși înălțimea și pentru a obține un avantaj. Dacă nu aveți altă opțiune decât să vă opriți și să luptați, va trebui să vă obosiți de o mișcare superioară și de atacuri bine date. Acest tip de situație poate fi foarte intimidant, dar dacă păstrați o minte rece și executați mișcările corecte, cu siguranță veți fi câștigător.

pași

Partea 1
Te protejează

Image title Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 1
1
Nu te lupți dacă nu trebuie. Când te confrunți cu un adversar mai mare, te afli într-un dezavantaj de la început. Dacă nu există altă opțiune, încercați să calmați lucrurile sau să evitați violența fizică cu orice preț. Încercați să faceți amendamente sau pur și simplu plecați dacă puteți. Nu este rușinos să eviți o luptă, mai ales dacă nu știi cum se va termina. Este posibil ca adversarul tău să poarte o armă ascunsă sau are niște prieteni care așteaptă să te lovească într-un grup. Obiectivul principal trebuie să fie acela de a scăpa de circumstanța în care s-ar putea răni.
 • Deplasarea de la o situație violentă înainte de a începe începe trebuie considerată o victorie.
 • Păstrați calm dacă nu puteți împiedica o luptă. Când sunteți în panică, capacitatea dvs. de a evalua împrejurimile și de a folosi strategii eficiente este dezactivată.
 • Image title Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 2
  2
  Ține-ți paza. Țineți mâinile sus pentru a vă proteja capul în orice moment. Antebrațele ar trebui să fie ținute vertical și paralel, cu palmele mâinii îndreptate spre obraji. Închideți pumnii ușor până când sunteți pregătiți să declanșați o reacție. Împingeți-vă un pic pentru a vă aduce coatele mai aproape de partea centrală a corpului pentru a vă proteja coastele și abdomenul de lovituri puternice.
 • Nu lăsa garda jos sau să vă neglijeze, chiar și atunci când vă simțiți obosiți. Coborârea pazei permite să fie posibilă o lovitură bună, ceea ce ar putea însemna sfârșitul luptei.
 • Asigurați-vă că vă asumați un gardian care vă permite să vă loviți rapid sau confortabil cu cotul.
 • Image title Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 3
  3
  Dodge loviturile în loc să le blocheze. Un agresor care este mai mare decât dumneavoastră ar putea fi mai puternic, de aceea, nu este recomandat să încercați să opriți direct atacurile. În schimb, continuați să vă mișcați pentru a scăpa rapid din zona în care trebuie să vă atingeți. Dacă îl urmăriți, îl veți epuiza și, cu fiecare atac care nu reușește, va pierde puțină energie. Dacă nu există nicio șansă să ajungeți la o distanță sigură, întoarceți-vă capul departe de pumn, astfel încât să vă treacă de o parte fără să vă dăuneze, apoi să vă grăbiți imediat și să-l loviți pe adversar.
 • Este întotdeauna preferabil să evitați loviturile decât să le blocați, deoarece această opțiune nu necesită să stați cu nici o parte a corpului.
 • Dodging un pumn prin mișcarea doar capul este cunoscut sub numele de "alunecare" în box. Îndepărtarea loviturilor este o modalitate excelentă de a evita lovirea în timp ce cheltuiți cea mai mică cantitate de energie.
 • Image title Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 4
  4
  Nu te lupta cu adversarul tău. Persoana care este mai mare și mai puternică are întotdeauna avantajul într-o luptă mână-la-mâna. Nu vă puneți în pericol inutil, permițându-i adversarului să te apuce. Stați departe de a ajunge până când vine momentul pentru a contraatac și apoi să profite de ocazie pentru a obține înapoi departe. Dacă lupta ajunge la sol, te vei vedea în situația în care vei avea mai puțin control, din moment ce îți vei pierde viteza, precizia și abilitatea de a te sustrage.
 • Dacă unul dintre voi bate cealaltă sau dacă vă deplasați, reveniți cât mai repede. Vei avea mai multe șanse de a învinge un mare adversar dacă stai liniștit.
 • Imaginea intitulată Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 5
  5
  Pregătiți-vă să faceți o lovitură. Este puțin probabil să vă puteți lăsa nevătămat de la o luptă cu un adversar mai mare. S-ar putea să trebuiască să îndurați o lovitură dacă vă prindeți de pază sau în timp ce încercați să găsiți o cale să-l loviți. Țineți minte și pregătiți-vă mental. A lua lovituri nu este distractiv, dar acest lucru ar putea deveni mai rău dacă te las să te ia prin surprindere.
 • Dacă trebuie să faceți o lovitură, încercați să o faceți cu umărul sau cu fruntea, care sunt suprafețe mai puternice și mai puțin vulnerabile decât maxilarul sau restul feței. Lăsați corpul să se deplaseze spre direcția pumnului pentru a reduce impactul.
 • În timpul unei altercări fizice, corpul dvs. va fi plin de adrenalină, care vă poate împiedica să vă simțiți atât de multă durere.
 • Partea 2
  Depășiți diferența de mărime

  Imaginea intitulată Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 6
  1
  Folosește tactici evazive. Mutați în mod constant pentru a împiedica adversarul tău mai mare să te apuce sau să te lovească. Păstrați luminozitatea și echilibrul în tălpile picioarelor, astfel încât să puteți schimba rapid direcția și să o păstrați nesigură. Deoarece gama dvs. este mai lungă decât a dvs., rămâneți în afara domeniului pentru a fi în siguranță până când sunteți gata să vă întoarceți și să vă contraatacționați cu un hit sau takedown.
  • O metodă pe care o puteți folosi este să "dansați" sau să vă mișcați în jurul adversarului, păstrând în același timp gama lor. Când vă simțiți o lovitură de pumn, apropiați repede, săriți-o și asigurați-vă că nu sunteți la îndemână.
  • Deoarece picioarele sunt mai lungi decât brațele, abilitatea de a lovi cu piciorul poate fi utilă pentru a depăși avantajul adversarului.
  • Nu-l lăsa să-și pună mâinile pe tine, indiferent de ce faci. O manevră greșită din partea dvs. vă poate da victoria.
 • Image title Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 7
  2
  Apropie-te. Când adversarul tău este mai puțin pregătit, scurtează distanța dintre el și apropie-l. Acest lucru va neutraliza dimensiunea și gama superioară a acestuia, și a pus-o în gama corespunzătoare pentru a primi câteva fotografii bune. Găsirea momentului potrivit și a modului de a vă apropia este important pentru a fi victorios. Nu puteți câștiga o luptă împotriva unui mare atacator, dacă îi favoriți punctele forte.
 • La negocierea rangului cu un adversar mai mare, cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți este acela de a rămâne în afara "zonei periculoase". Acesta este intervalul în care vă poate lovi, dar nu-l puteți lovi înapoi din cauza intervalului extins pe care îl are.
 • Abordați-l brusc, după ce ați evitat o lovitură dură sau ați făcut o pauză sau urmați brațul cu care lovește când îl retrage.


 • Imaginea intitulată Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 8
  3
  Îți obosesc adversarul. Unul dintre aspectele negative ale unei persoane mai înalte și mai grele este că necesită mai mult efort pentru mutare. Ca urmare, energia se scurge mai repede. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. Continuați să alunecați, să eschivați și să vă mișcați în mod constant până când adversarul începe să încetinească. În acest moment, vă puteți folosi viteza pentru a vă apropia și a emite o infracțiune de pedeapsă.
 • Exercitarea pentru îmbunătățirea condiției cardiovasculare vă poate pregăti în cazul în care trebuie să supraviețuiți atacului adversarului în timpul unei bătălii.
 • Strategia de a permite adversarului dvs. să se obosească înainte de a termina este cunoscută ca principiul "amețit pe frânghii". Muhammad Ali a folosit acest plan pentru a câștiga un meci de campionat împotriva lui George Foreman Lupta în junglă în anul 1974.
 • Partea 3
  Cauzează daune

  Imaginea intitulată Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă pe stradă Pasul 9
  1
  Utilizați elementul de surpriză. Dacă bănuiți că lucrurile vor deveni neplăcute, fiți primul care va face primul pas. O tragere tensionată se termină cu o lovitură bruscă puternică a maxilarului sau plexului (marginea exterioară moale, carne a diafragmei sub stern). Puneți toată puterea în lovitură, încercați să opriți lupta cu o singură manevră. Dacă reușiți, adversarul dvs. va fi incapabil și altercația se va încheia. În caz contrar, cel puțin veți fi gata să continuați lupta.
  • Evaluați situația cât de mult puteți înainte de a apela la un atac surpriză. În multe cazuri, agresorul ar putea fi doar furios și nu are intenția de a avea o altercație fizică. Asigurați-vă că ați epuizat toate celelalte opțiuni.
  • Aveți grijă când încercați să faceți o lovitură mică. Dacă aceasta nu reușește sau nu produce efecte, nu va exista o modalitate de a evita o luptă întreagă.
 • Image title Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 10
  2
  Stick și muta. Merită repetat că nu trebuie să încercați să stați și să luptați cu o persoană mai mare, deoarece puterea sau puterea dvs. va fi prea mult pentru a face față. Luați-vă timp pentru a vă îndepărta de pumni, așteptați o oportunitate și apoi scurtați distanța și faceți o lovitură bună. Prin alternanța dintre pozițiile de apărare și atacurile ofensive rapide, în cele din urmă veți plictisi.
 • Nu fiți nerăbdători Veți începe să faceți greșeli dacă pierdeți răbdarea, ceea ce ar putea să vă costă mult.
 • Atacați corpul adversarului atunci când nu aveți șansa să atingeți capul. Plexul solar este un punct atât de vulnerabil încât, atunci când îl lovește, poate să ia tot aerul din plămânii oponentului și să-l lase să pătrundă. De asemenea, coastele sunt foarte fragile și se pot rupe doar cu câteva kilograme pe inch pătrat.
 • Image title Învinge un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 11
  3
  Indicați puncte vulnerabile. Spre deosebire de box, care are reguli pentru zonele permise să lovească, totul este posibil într-o luptă reală. Scopul în zonele cele mai delicate ale corpului atacatorului de a face fiecare hit numar. O lovitură bună acordată este tot ce trebuie să-ți bați adversarul. Cei mai mulți oameni nu se vor aștepta la acest tip de atac, deci adversarul tău va rămâne fără apărare pregătită.
 • Toți oamenii au aceeași slăbiciune anatomică, în ciuda diferențelor de dimensiune.
 • Loviturile care indică organele senzoriale ale adversarului îl vor lăsa temporar copleșiți, ceea ce îi va permite să fugă sau să continue cu o lovitură puternică.
 • O palmă cu mâna deschisă la ureche este la fel de eficientă ca un cârlig stâng pentru a dezechilibra adversarul, dacă nu și mai bine. Lovirea nasului il poate orbi pentru moment, cauzand lacrimi de la ochii lui, ceea ce iti da sansa sa-l pui sa termine lupta. O lovitură la înghițit vă va afecta mobilitatea și vă va smulge imediat voința de a lupta.
 • Imaginea intitulată Bate un atelier și un adversar mai mare într-o luptă pe stradă Pasul 12
  4
  Alegeți o prezentare pe pământ. Imaginați-vă că vă cădeți la pământ cu adversarul dvs. deasupra dvs. și că nu vă puteți opri. În această situație, optați pentru o tehnică de supunere, o imobilizare sau o blocadă care îl face capabila pe atacator neutralizând o singură parte a corpului. Atunci când se aplică o blocare comună, a Armbar (pârghie) sau o strangulare, este posibil ca puteți provoca suficiente daune pentru a pune capăt luptei. Atacatorul dvs. nu va putea să vă rănească dacă este în stare de inconștiență sau dacă are un braț rupt, indiferent cât de mare sau dur este el.
 • Aplicați o strangulare triunghiulară sau o strangulare goală, în funcție de poziția dvs. Strangularea întrerupe circulația respirației adversarului sau capacitatea de respirație, determinând pierderea conștiinței. Este nevoie doar de o aderență fermă și de câteva minute pentru a pune adversarul la culcare.
 • Armbar (pârghii) sunt manetele care presează cotul sau umărul. Ele sunt eficiente împotriva atacatorilor care își lasă brațele extinse momentan după perforare. De asemenea, dezactivarea unui braț înseamnă că oponentul nu vă mai poate atinge.
 • Image title Învinge un atelier și un adversar mai mare într-o luptă stradă Pasul 13
  5
  Nu vă fie teamă să vă luptați cu murdăria. Uitați de onoare sau de justiție, deoarece regulile nu există pe stradă. Nu știi cum doare ai putea merge, dacă sfârșesc prin a pierde lupta, astfel încât să nu ar trebui să fie descurajat prin act periculos. Muscarea, scoate un ochi, tragerea de păr, lovind în gât, răsucire degetele, dă un genunchi la vintre și de a face tot ce trebuie să faci pentru a supraviețui.
 • Transformați armele improvizate în obiecte din jurul dvs., cum ar fi sticle, scaune, roci, pixuri sau chiar telefonul mobil. În cele mai bune cazuri, imaginea pe care o dai când țineți o armă ar putea fi suficientă pentru ca atacatorul să se întoarcă.
 • Pentru a preveni escaladarea violenței, fugi de ea de îndată ce adversarul ezită.
 • sfaturi

  • Ține-ți ochii pe adversar în orice moment. Acest lucru vă va permite să vă alegeți hiturile evitând în același timp oponentul.
  • Optați întotdeauna să obțineți rezultate corecte pentru un interval adecvat. Stick pentru a da o lovitură la genunchi, inghinala sau abdomen, atunci când în afara intervalului, un cap de perforare și corpul pentru o gamă de mijloc, si o intarziere, un cot și genunchi bat pentru o serie în apropiere.
  • Lupta cu cineva mai mare decat tine iti poate da ocazia de a practica ataca un adversar mai mare si de a te apara de el, asa ca profita de el.

  avertismente

  • Luptele sunt imprevizibile prin natura lor. Nu există nici o garanție că veți câștiga, chiar și cu pregătire și pregătire mentală.
  • Dacă suferiți de răniri în timpul unei bătălii, solicitați asistență medicală imediată.
  • Constatările violente ar trebui să fie întotdeauna evitate ori de câte ori este posibil. Luptați numai dacă simțiți că un atac este iminent și dacă nu aveți altă alegere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți învingi prietenii în Super Smash Brothers MeleeCum să-ți învingi prietenii în Super Smash Brothers Melee
  Cum de a câștiga modul clasic în Super Smash Bros BrawlCum de a câștiga modul clasic în Super Smash Bros Brawl
  Cum sa joci eficient ca Kirby in Super Smash Bros al Nintendo 64Cum sa joci eficient ca Kirby in Super Smash Bros al Nintendo 64
  Cum se face matricea în 3 șahuriCum se face matricea în 3 șahuri
  Cum să-ți sperii dușmanulCum să-ți sperii dușmanul
  Cum să vă apărați corect într-o luptăCum să vă apărați corect într-o luptă
  Cum să bat pe cineva josCum să bat pe cineva jos
  Cum să câștigi într-o luptă pe stradăCum să câștigi într-o luptă pe stradă
  Cum să lupți murdar și să câștigiCum să lupți murdar și să câștigi
  Cum să te antrenezi pentru a te luptaCum să te antrenezi pentru a te lupta
  » » Cum să lupți cu cineva mai înalt decât tine

  © 2011—2020 ertare.com