Cum sa faci piept si sa faci ca o lolita gotica

Când oamenii caută informații despre "Gotic lolita", majoritatea rezultatelor care apar sunt foarte elementare. Aici vom examina mai profund stilurile populare.

pași

Imaginea intitulată Nu părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 1
1
Realizează aspectul unei păpuși din porțelan. Înainte de pieptene și de machiaj, amintiți-vă că aspectul esențial al lolitului gotic este cel al unei păpuși din porțelan, cu pielea și părul perfect. Este foarte ușor să o obții. O dată pe săptămână se rezervă o zi spa (recomandată în week-end, deoarece puteți merge cu un goop pe cap, fără a privi amuzant).
 • Imagine cu denumirea Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 2
  2
  Aplicați o mască de condiționare pentru păr - poate fi un produs de magazin de frumusețe sau o maioneză de casă (da, este adevărat).
 • Imagine cu denumirea Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 3
  3
  Împlecați părul cu un pieptene larg. Împingeți-l, în partea de sus a capului, și puneți pe el un capac de duș, o hârtie sau o pungă de plastic.
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 4
  4
  Masați o cremă de curățare pe față (doar apucați o sticlă mare, cele mai ieftine tind să fie mai moi, oricum) și lăsați-o să stea pentru un minut. Clătiți și frecați un exfoliant.
 • Imagine cu denumirea Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 5
  5
  Puneți un vas mare de apă pe sobă, lăsați-l să fiarbă. Scoateți-l și puneți-l pe un tampon fierbinte, undeva unde vă puteți sprijini confortabil.
 • Imaginea intitulată Părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 6
  6
  Luați un prosop gros și păstrați-vă capul deasupra ceștii. Puneți prosopul pe cap și rămâneți așa pentru aproximativ 10 minute, cinci, dacă aveți piele sensibilă. (Nu stati asa de mult, deoarece aburul doare). Ridicați prosopul astfel încât aerul să iasă, până când aburul se micșorează puțin. Dacă aveți cosuri, luați un țesut și frecați ușor după ce terminați.
 • Imagine cu denumirea Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 7
  7
  Faceți o mască facială, în funcție de tipul de piele. Două ingrediente de casă sunt: ​​2 gălbenușuri de ou, cu o lingură de ulei de măsline (pentru pielea uscată) și un ou alb, bătut și pufos, cu o linguriță de suc de lamaie (pentru pielea predispusă la acnee). Lăsați-i să stea douăzeci de minute, apoi clătiți cu apă rece. Urmați instrucțiunile de pe flacon, dacă le cumpărați într-un magazin.
 • Imagine cu denumirea Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 8
  8
  Aplicați tonerul pe o bumbă umedă din bumbac și împrăștiați-o pe față. Lăsați-o să se usuce și apoi se presară cu apă. Masați-vă fața cu o loțiune facială la alegere. Lasati stand timp de 5 minute. Apoi, utilizați șervețele pentru a elimina excesul. Spălați-vă fața de două ori pe zi folosind o cârpă curată (agățați-o să se usuce după utilizare și înlocuiți-o în fiecare zi).
 • Imagine cu denumirea Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 9
  9
  Exfoliați-vă fața, cel puțin o dată pe săptămână, și cel mult la fiecare două zile
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 10
  10
  Taie-ti parul. Păpuțele de porțelan nu au capete divizate. Cel mai popular stil este părul lung, cu straturi moi și bretonuri. Puteți lăsa deoparte straturile, mai ales dacă aveți păr drept. Purtați-vă părul într-un mod clasic, astfel încât să "se potrivească" cu forma feței dumneavoastră. Adresați-vă persoanei care vă sfătuiește sfatul părului, în cazul în care nu aveți nicio idee.
 • Imaginea intitulată Nu părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 11
  11
  Înainte de pieptene, puneți-vă pe machiaj. Este mai ușor să aplicați machiajul dacă vă purtați părul înapoi și lăsați-vă liber fețele, ceea ce ar însemna să faceți o coadă de cal sau purtați o bandă de cap. După spălarea feței, frecați loțiunea facială de pe pielea umedă și lăsați-o să se usuce. După cinci minute, uscați excesul cu șervețele.
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 12
  12
  Creați o bază naturală. Evident, vrei un aspect foarte natural. Vă puteți abține să utilizați loțiunea umedă pentru față, adăugați astfel o bază pentru loțiune. Un sfat foarte bun în cazul în care nu utilizați baza este să luați o pulbere cu o nuanță mai deschisă decât culoarea pielii (dacă o utilizați în exces, va arăta ca și cum ați fi introdus tencuiala). Aplicați această pulbere în nas și zona imediată, pe frunte și pe bărbie. Se amestecă în exterior, cu degete foarte curate.
 • Imaginea intitulată Nu părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 13
  13
  Adăugați pulberea. După bază (sau loțiune), aplicați pulberea liberă pe piele.
 • Imaginea intitulată Părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 14
  14
  Du-te la ochi. Încercați să obțineți ochi de încheietura mâinii - de aceea trebuie să fiți foarte precisi. Luați o pensulă pentru machiajul unghiular și transferați-o pe umbra ochiului, negru sau maro, de preferință. Ai putea să o faci cu orice culoare, deși cele mai întunecate sunt cele mai bune.
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 15
  15
  Îndepărtați excesul, țineți brațul drept (dacă aveți mâna dreaptă) cu cealaltă mână, extindeți ușor pleoapa astfel încât să nu existe o slăbiciune și aplicați-o. Puneți-o chiar în spatele genelor superioare, extinzându-le spre colțul exterior și făcându-le mai subțiri în interior.
 • Imaginea intitulată Goliți părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 16


  16
  Puneți peria înapoi în umbră și apoi aplicați o linie subțire pe regiunea exterioară a pleoapei inferioare, din nou chiar sub genele, și le faceți mai extinse spre exterior. Întoarceți-vă la umezeală și extindeți unghiul umbrei ochiului cu câțiva milimetri (nu mai mult de 5) dincolo de colțul ochiului, dacă doriți un aspect natural.
 • Imaginea intitulată Nu părul și machiajul gotic Lolita Pasul 17
  17
  Difuzați-le cu degete curate. Nu vă deranjați să vă întindeți pleoapele atunci când faceți acest lucru, pentru că nu le întindeți, veți crea linii mici care imită genele. Apoi, râdeți-i. Dacă sunteți de origine asiatică, încercați un curler de încălzire, deoarece ați putea avea genele foarte drepte.
 • Imaginea intitulată Părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 18
  18
  Aplicați o rimelă ușoară și lăsați-o să se usuce timp de un minut sau două. Apoi aplicați culoarea neagră sau maro, dacă doriți. Un sfat pentru blonde: maro închis sau mascara, va face ca ochii să iasă mai mult, dar nu negri. Pentru toate celelalte, negrul îi va atrage întotdeauna atenția mai mult.
 • Imaginea intitulată Părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 19
  19
  Adăugați culoarea Dacă doriți o anumită culoare, alegeți un roz mat sau un trandafir comun, dacă aveți cel mai cald pieliță - liliac sau albastru, dacă aveți o piele mai blândă. Pentru a determina care dintre cele două tipuri se potrivește cu tonul pielii, plasați niște culori sau argint lângă piele. Dacă aurul se instalează mai bine, aveți piele caldă. Dacă vedeți mai bine culoarea de argint, aveți piele rece. Doar aplicați un strat subțire înainte de a introduce ochelarii, în aproape aceleași zone, dar treceți puțin pe pleoapele inferioare și mai sus peste tot.
 • Imagine cu titlul Face Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 20
  20
  Luați o pulbere de aceeași culoare, deși puțin mai întunecată. Apoi aplicați-o în zona pleoapelor.
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 21
  21
  Pregătește-ți obrajii. Aplicați fie o roșie moderată, fie una roz, care arată bine pe piele. Dacă nu sunteți sigur, mergeți la un salon de înfrumusețare.
 • Imagine cu denumirea Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 22
  22
  Nu vă deranjează să vă definiți obrajii, decât dacă doriți să aveți un aspect aristocratic. Dă-i un aspect copilăresc.
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 23
  23
  Nu în ultimul rând, fixați-vă buzele. Obțineți un roz moale care arată bine pe piele, precum și o linie de buze potrivită. Susțineți brațul și urmați linia buzelor.
 • Imaginea intitulată Părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 24
  24
  Aplică rujul. Un ruj mat este recomandat și nu strălucește, deoarece ochii tăi frumosi ar trebui să fie centrul atenției. Dacă doriți să aveți un aspect provocator, luați o nuanță strălucitoare de fard de ochi, recomandată pentru tonul pielii dvs. și aplicați puțin în centrul buzei inferioare. Gata!
 • Imaginea intitulată Nu părul și machiajul Gothic Lolita Pas 25
  25
  Asigurați-vă stilul de coafură Lolita. Există multe modalități de a purta părul. Cele mai populare sunt:
 • Bucle "tirbușon". Ele sunt o opțiune bună dacă aveți păr lung sau cel puțin până la umeri. Sunt ușor de făcut. Poți folosi un coaser - nu contează dacă ai bucle mici, strânse (ideale pentru cei care își poartă părul pe umăr) - sau, pe de altă parte, mai mari și mai slăbite (mai bine pentru părul mai lung). Acest stil arată excelent cu orice tip de bandă de păr.
 • Parul drept Pur și simplu trebuie să o purtați așa dacă aveți tăietura corectă. Părul sănătos, cu o fringă deasupra ochilor, la nivelul bărbiei sau mai mult (ochii nu ar trebui să fie niciodată ascunși, ați petrecut mult timp făcându-i mai mari, ca o păpușă, de ce să-i ascundeți?). În cazul în care părul nu este neted de natura, utilizați fierul.
 • Împletituri. Are un stil simplu și adorabil, care este foarte bun dacă vrei să-i dai un efect copilăresc. Puteți face o panglică (în spate, care se încadrează în spate) sau două (câte una pe fiecare parte). Arata grozav cu orice dimensiune a parului.
 • Cozi de cal. Potrivit pentru părul scurt și părul lungimea umărului. Va arăta grozav dacă purtați accesorii în loc de panglici, cum ar fi arcuri, cârlige și broșe feminine (încercați să le folosiți la minim. Vrei să fii o Lolita, nu o decora!)
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 26
  26
  Dacă întâmpinați dificultăți în alegerea unui stil, vizitați vechile fotografii victoriene pentru inspirație.
 • Imaginea intitulată Nu părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 27
  27
  Stilul părului Luați o sticlă de spray (spritz), umplută cu apă și umeziți parul în mod egal. Combinați-vă părul și adăugați o cremă sau o cremă-cremă dacă doriți să aveți volum și balsam, dacă doriți să arătați elegant. Dacă aveți bucle, utilizați un difuzor în acest stadiu. Un difuzor este un uscător de păr care se extinde pe marginea exterioară și are un loc plat pe interior. Încă o dată, puteți consulta un magazin de cosmetică, dacă aveți întrebări.
 • Imaginea intitulată Face Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 28
  28
  Puneți uscătorul la temperatură scăzută și micșorați-o, deoarece părul se sprijină în ceașcă. La fiecare zece secunde, mai mult sau mai puțin, fă-ți părul scârțâind cu mâinile. Uscați restul părului în acest fel.
 • Imaginea intitulată Face Gothic Lolita Hair and Makeup Pasul 29
  29
  Spray spray fixativ. În ceea ce privește părul drept, îl puteți pieptena atunci când se usucă sau îl îndreptați cu plăci de catifea acoperite. Când utilizați benzi elastice, se obține tipul de pânză acoperită, fără nici o parte metalică.
 • Imaginea intitulată Face părul și machiajul Gothic Lolita Pasul 30
  30
  Adăugați un parfum Alege un parfum floral, jucaus și ușor. Aromele mai grele sunt mai potrivite tipurilor aristocratice.
 • sfaturi

  • Pentru a vă delimita buzele, nu încercați să modificați forma, decât dacă aveți multă practică și o mână fermă. Nu este nimic mai exagerat decât linia doar atingeți marginea buzei inferioare, fără a modifica buza superioară. Nimeni nu poate face acest lucru corect, doar profesioniști. Dacă credeți că buza superioară este prea subțire, acoperiți fundul cu baza și delimitează chiar deasupra liniei naturale
  • Capete de flori. Un foarte dragut pentru un accesoriu de păr gotic lolita este o diademă de flori constând în esență din două flori conectate printr-un șir de perle, care folie în jurul partea din spate a capului. Florile sunt așezate pe păr cu pieptene pentru arcuri, pe ambele fețe ale feței. Dacă nu sunteți sigur ce fel de piepteni sunt, mergeți la un salon de înfrumusețare și întrebați.

  • Materialele necesare sunt două tipuri de flori artificiale, un mic, ca un cocon care se deschide și mijlocii (aproape de mare) - un pistol de lipit la cald mărgele mici și mari de o culoare corespunzătoare flori șuvițe subțiri elastice - un cord normal - două piepteni de culori corespunzătoare (unul mare, unul mic).
  • Pentru a face acest lucru, tăiați trei bucăți dintr-un șnur normal, de dimensiuni diferite (care ar trebui să fie similare). Acestea trebuie măsurate în funcție de lungimea gâtului persoanei care le poartă. Persoanele cu fata lunga si gat pot merge mai departe și să le atingă umărul lui, dar oamenii cu fețele și gâtul scurt ar trebui să vizeze un pic dincolo de partea de jos a urechilor sale. În mod similar, dacă aveți o față lungă, utilizați o floare mai mare - în caz contrar, dacă este scurtă, o floare medie.
  • Puneți un nod în partea de jos a șireturilor - apoi introduceți perlele într-un model care merge astfel: mic și apoi mare. De exemplu, pot merge 30 de mici și una mare și 20 mici și apoi una mare. Cu toate acestea, pentru a fi sincer, nu vă veți distra să faceți acest lucru. Urmați modelul care vă place sau deloc. Totul depinde de tine.
  • Legați-le împreună la vârf. Lăsați suficient pentru a lega cablul elastic.
  • Taie trei bucăți de cordon elastic, cu ideea de a plasa ghirlande flexibile pe spatele capului.
  • Asigurați-le suficient de liber pentru a găzdui un bun cu ușurință, fără a fi nevoie să-l întindeți. Alăturați-vă șirurilor în același model ca lanțurile și apoi legați ghirlandele împreună, la ambele capete.
  • Adunați șirul de perle la ghirlande. Apoi, folosiți adezivul fierbinte la sfârșit, în cazul în care cele două grupuri se întâlnesc în bum de plastic pe partea din spate a floarei mari. Lăsați-o să se usuce, apoi lipiți floarea mai mică pe cealaltă parte a ghirlandei și, din nou, lăsați-o să se usuce. Asigurați-vă că ambele flori se confruntă în aceeași direcție.
  • Apoi, luați pieptenele mari și lipiți fundul florii mari de pe perle. Când o loviți, verificați dacă curbele pieptenei sunt departe de floare și păstrați-le cu dinții îndreptați paralel spre ghirlande sau perle. Oricum, ar trebui să ai flori, perle și piepteni.
  • Repetați aceste instrucțiuni, pentru a lipi pieptenele mici pe floare.
  • Pentru a le folosi, țineți o floare în pieptene, apăsați-o în cap, la cîțiva centimetri de unde doriți. Apoi, glisați-l în poziție. Întoarceți cealaltă floare, în jurul capului, cu grijă să nu întoarceți perlele în jur. Apoi glisați-l în poziție.
  • Începeți cu floarea mare, deoarece va fi mai ușor să nu vă faceți griji cu privire la șirul de perle, atunci când ceea ce ați făcut este în spatele capului. Majoritatea oamenilor își pun părul în pigtail-uri, adică alunecă o floare pe o coadă de cal și același pe cealaltă (cu cealaltă floare). Puteți face acest lucru cu părul jos și florile de pe fiecare parte.
  • O altă modalitate bună de a transporta aceste flori, mai ales dacă aveți păr gros, este să vă puneți părul într-un bun și apoi să glisați pieptenii pe fiecare parte. De asemenea, puteți folosi arcurile ca Prințesa Leia, pe fiecare parte a feței, apoi faceți pigtails. Acest lucru este foarte frumos atunci când le combinați cu fire de păr pentru arcuri (moñeras).
 • Fileu pentru arcuri. Acesta este un accesoriu clasic pentru păr. Ele sunt "saci" care dețin arcurile, de obicei pe ambele părți ale capului. Ele sunt extrem de simple și ușor de făcut.

 • Pentru materiale, veți avea nevoie de: un metru dintr-o țesătură pe care vă mulțumiți pentru metru de bandă pentru a merge cu ea - set de fire și în plus, știți cum să coaseți sau să utilizați o mașină de cusut. Pentru a începe, împrăștiați materialul și tăiați-l în cercuri, cu diametre de 25 de centimetri. Dacă aveți păr foarte lung, ar trebui să încercați să folosiți 30, sau poate 35 cm. Nu purtați acest stil dacă părul nu atinge cel puțin până la umeri. Dacă parul tău este mai scurt, nu va arăta așa de bine.
 • Luați cercurile și faceți tăieturi mici de aproximativ 5 mm în lungime, pentru fiecare centimetru din exteriorul cercurilor. Coaseți aceste aripioare mici pe partea inferioară, astfel încât să nu vedeți marginile tăiate ale materialului.
 • Apoi, pliați marginile peste ele și acoperiți-le, lăsând spațiu suficient pentru ca panglica să alunece în jur, dar nu lăsați prea mult spațiu.
 • Luați banda și tăiați-o în jumătate. Funcționează mai bine dacă folosiți o bandă care nu este satinată, deoarece aceasta este de obicei dezlegată.
 • Faceți o tăietură pe marginea pe care tocmai ați cusut-o și puneți panglica prin ea.
 • O modalitate foarte bună de a le folosi, mai ales dacă purtați păr ondulat sau curat, este să vă puneți părul în pigtails. Apoi, faceți o bucla cu benzi de cauciuc în jurul lor, făcând arcuri dezordonate și libere, cu capetele atârnate în partea de jos. Plasați plasele maimuței, lăsând părțile părului suspendate, în valuri mici și bucle. Puteți face același lucru și cu rețeaua, dacă doriți o privire mai matură. Trebuie doar să faceți una mare (aproximativ 40 de centimetri), să luați una mică și să o puneți lângă buclă
 • Pictetele. Ei merg foarte bine cu părul la înălțimea barbiei
 • Luați o parte a părului chiar în spatele urechii. Ar trebui să atingeți cu ușurință degetul mare și arătătorul împreună în timp ce îl țineți.
 • Legați coada de cal cu o bandă de păr. Faceți același lucru pe cealaltă parte a capului.
 • Obțineți 2 metri de bandă groasă. Culoarea trebuie să se potrivească cu echipamentul tău. Tăiați-l în jumătate și legați-l, inclusiv legăturile, astfel încât să se stabilească în pigtails.
 • Spray spray-ul pe parul dvs. pentru a menține-l rigid.
 • Dacă vă plac lentilele lichide, aplicați-o în același mod și apoi pulverizați-o. Fă-o într-un anumit loc, ca să nu ajungi cu ochii ratonului.
 • Dacă nu ești bun cu machiajul, practică. Practica te va face perfecți.
 • Dacă aveți ochi foarte largi, conturați partea superioară a ochilor în același mod ca cel indicat, dar faceți-o cu partea interioară a pleoapelor inferioare, nu cu partea exterioară.
 • În ceea ce privește capul, cu excepția cazului în care vedeți unul care vă place prea mult și credeți că este perfect sau nu puteți să vă ocupați de o foarfecă, nu este absolut nici un motiv să cumpărați unul. Sunt foarte ușor de făcut. Iată trei capace de bază, cu posibilități nesfârșite.
 • Șepci de bandă. Este simbolul goticului lolita - este foarte ușor de făcut și nu durează decât 20 de minute.

 • Vei avea nevoie de sortimente cloth- fire, benzi subțiri, aproximativ o oră și jumătate panglică groasă, de preferință, nu tipul de satin, așa cum este aruncat dantelă easily- și fier.
 • Pentru a face acest lucru, împrăștiați materialul și tăiați 15 cm până la 20 cm (ca un dreptunghi). Luați cei 15 centimetri și puneți-le împreună, astfel încât partea din dreapta a țesăturii să fie înăuntru.
 • Fixați cele 15 cm de țesături cu știfturi și garnituri, astfel încât marginea exterioară a cusăturii să fie aproximativ jumătate de inch.
 • Scoateți cusătura de la masa de călcat și rotiți-o spre dreapta. În acest moment, marginile țesăturii trebuie să fie în interiorul tubului mic.
 • Așezați-l drept, astfel încât cusătura să fie în mijloc.
 • Fier.
 • Când ați terminat, luați panglica mare și tăiați-o în jumătate. Luați marginea benzii și așezați-o pe partea superioară a țesăturii astfel încât banda să fie amplasată pe partea superioară a cusăturii. Aceasta ar trebui să fie pe marginea exactă a benzii. Coaseți capătul și faceți același lucru cu cealaltă parte. Apoi, pliați capătul materialului în tub, cu o jumătate de centimetru din materialul din jurul acestuia. Cóselo în acel loc și repetați cu cealaltă parte. Întoarceți-l spre partea fără sudură și plasați semne cu creta de-a lungul marginii la fiecare 2 cm. Asigurați-vă că măsurați bine, deoarece acuratețea este importantă aici. Luați panglica subțire și coaseți capătul într-unul din cele patru colțuri. Apoi rotiți cusătura în cealaltă parte și coaseți a doua marcă. Întoarceți-vă din nou și coaseți al treilea marcaj marcat până la al patrulea și al cincilea. Întoarce-te cu al șaselea. Tăiați panglica
 • Ar trebui să ajungeți la ceva de genul: / / / .
 • Faceți același lucru din nou cu celelalte mărci.
 • Ar trebui să realizați acest lucru: XXXXXX.
 • Acum, luați dantelă și coaseți-o în exterior.
 • Legați-l pe coroană, în spatele marginii (dacă aveți). Panglicile lungi agățate sub bărbie, cu bucla de lângă fălci. Acolo îl ai! Arata mai bine cu parul slab, si il poti face atat de simplu sau complex cat vrei. Dacă vă plac florile false, ar fi minunat să luați două flori mici, unul mai mic decât celălalt, și să-l cusați deoparte. Sau o floare mare. Totul depinde de tine!
 • Pentru un aspect diferit, încercați sclipici sau sclipici. Aplicați-le după dermatograf și rimel.
 • avertismente

  • Dacă nu sunteți bine la punerea machiajului, cereți ajutor sau dacă cineva vă sfătuiește.
  • Urmați instrucțiunile de pe orice. Unele produse au avertismente speciale: citiți-le cu atenție.
  • Nu utilizați scrub dacă aveți o problemă serioasă de acnee! Acest lucru va inflama doar mai mult, și ar putea lăsa cicatrici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa te distrezi cu o papusa renascutataCum sa te distrezi cu o papusa renascutata
  Cum să vă condiționați temeinic părulCum să vă condiționați temeinic părul
  Cum se aplică machiajul goticCum se aplică machiajul gotic
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum să dezlegeți părul african american în mod corespunzătorCum să dezlegeți părul african american în mod corespunzător
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum să fixați părul înapoiCum să fixați părul înapoi
  Cum sa faci coafura "Sweet"Cum sa faci coafura "Sweet"
  Cum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitorCum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitor
  » » Cum sa faci piept si sa faci ca o lolita gotica

  © 2011—2020 ertare.com