Cum să pieptești părul lung

Parul lung poate deveni ușor încurcat, motiv pentru care perierea este o parte atât de importantă a păstrării părului sănătos. Combinarea părului lung este destul de ușoară, dar există anumite lucruri pe care le puteți schimba, ceea ce va face perierea mai puțin agresivă pe părul lung. Găsirea periei potrivite sau a pieptenei poate face o mare diferență. De asemenea, învățarea modului potrivit de a vă peria părul poate face pe a ta sau pe persoana pe care o perieți, mai moale și mai puțin încurcată.

pași

Metoda 1
Îndepărtați părul lung

Imagine cu denumirea Părul cu păr lung pentru piepteni 1
1
Utilizați degetele pentru a le trece prin părul lung. Înainte de a spăla părul lung, trebuie să verificați nodurile mari. Dacă vă periați părul prin nodurile mari, puteți provoca leziuni ale părului. Rulați degetele prin părul de sus în jos, începând cu câțiva centimetri de la capetele părului și cresc treptat câteva centimetri la un moment dat.
 • Aveți grijă de nodurile cele mai ușor de gestionat. Dacă găsiți un nod pe care nu-i puteți prinde degetele, nu-l forța prin păr.
 • Imagine cu denumirea Păr lung de păr combinat 2
  2
  Aplică un produs deturnare. Dacă găsiți un nod mare pe care nu îl puteți dezlipi folosind degetele, utilizați un produs care vă va ajuta să-l dezasamblați cu atenție. Aplicați produsul la nod conform instrucțiunilor de pe etichetă.
 • Pentru părul fin, utilizați un aerosol.
 • Pentru părul cu grosime medie, încercați o loțiune.
 • Pentru părul gros sau cret, utilizați o cremă.
 • Imaginea intitulată Părul de păr lung pentru piepteni 3
  3
  Utilizați un pieptene pe dinăuntru. După aplicarea produsului deturnat pe nod, utilizați un pieptene de lățime mare pentru a piepteni nodul. Fii delicat, folosind perii scurte pentru a dezlega nodul. Trebuie să reușești să dezlegi mai mult.
 • Dacă nu aveți un pieptene larg, puteți folosi și o perie plată.
 • Imaginea intitulară Părul cu păr lung de luptă 4
  4
  Foloseste-ti degetele pentru a termina nodul nodului. În acest moment, cea mai mare parte a nodului trebuie să se fi dezlipit. Rulați degetele prin locul unde a fost nodul pentru a verifica dacă mai este ceva de dezangajat. Degetele tale sunt instrumente bune, pentru că îți simți părul într-un mod pe care nu-l poți folosi atunci când folosești un pieptene.
 • Metoda 2
  Periați părul drept

  Imagine cu titlul Părul cu păr lung pentru piepteni 5
  1
  Utilizați peria corectă. Dacă aveți de gând să periați părul drept, ar putea fi recomandabil să folosiți o perie diferită în funcție de aspectul dacă părul este umed sau uscat. Parul este mai fragil când este uscat.
  • Mulți experți recomandă utilizarea unui pieptene atunci când părul este ud în loc să folosească o perie, care este mai agresivă pe părul umed.
  • Atunci când părul este uscat, puteți folosi un pieptene sau o perie. Încercați să utilizați o perie plană cu fire de păr moi cel puțin de câteva ori pe săptămână. Această perie stimulează scalpul și răspândește uleiuri sănătoase în tot părul.
 • Imagine cu titlul Părul cu păr lung pentru pieptene 6
  2
  Aplicați un balsam fără clătire sau un ser de înmuiere dacă intenționați să pieptezi părul uscat. Aceste produse vă vor ajuta să hidratați părul și să îl faceți sănătoși. Este important să le aplicați înainte de pieptene cu părul lung, deoarece periajul va ajuta la distribuirea produsului prin arborele de păr.
 • Imagine cu denumirea Părul cu păr lung de luptă 7
  3
  Periați de la vârfuri și continuați. Folosind o perie sau un pieptene, începeți să periați părul la aproximativ 1 inci de vârfuri. Acest lucru garantează că toate nodurile au dispărut și sunt mult mai moi. În timp ce terminați cu o secțiune de păr, continuați să vă periați până ajungeți la rădăcini.
 • Dacă începeți la rădăcini, veți sfârși trăgând-vă părul, ceea ce va cauza pauze și sfâșieturi.
 • Imaginea intitulată Părul lung de păr combinat 8
  4
  Pensula de la rădăcini la vârfuri. Odată ce ați periat de jos în sus, periați de câteva ori de la rădăcini la vârful arborelui de păr. Aceasta va distribui uleiurile sănătoase de pe scalp pe întregul păr și va întări parul lung.
 • Metoda 3
  Împletesc părul creț

  Imagine cu titlul Păr lung pentru păr combinat 9
  1
  Utilizați un pieptene Asigurați-vă că utilizați numai un pieptene pe păr natural curulat. O perie poate deteriora cuticula de păr și face ca buclele să fie curbate mai mult și mai puțin definite. Cel mai bun instrument folosit pentru părul curat este un pieptene mare pentru dinți.


 • Imagine cu denumirea Părul cu păr lung pentru piepteni 10
  2
  Nu combinați părul uscat. Nu combati parul curat cand este uscat. S-ar putea să fi observat că acele bucle ale părului se curvesc atunci când o perii sau o pieptești în timp ce este uscată. Asigurați-vă că vă pieptești doar părul curat după baie.
 • Imaginea intitulată Părul cu păr lung pentru pieptene 11
  3
  Aplicați un balsam adânc sau spumă pentru păr curat. Parul curat este mai uscat decat parul drept, asa ca are nevoie de toate umezeala pe care o poate obtine. Produsele proiectate special pentru părul curat oferă această umiditate pentru a obține bucle mai bine definite.
 • Puteți încerca, de asemenea, să aplicați ulei de argan sau orice alt tip de ulei pe vârful părului creț. Sfaturile sunt partea uscată a părului și necesită o atenție deosebită.
 • Imagine cu titlul Părul cu păr lung pentru piepteni 12
  4
  Combinați de la vârfuri și continuați în sus. Ca și în cazul părului drept, este recomandabil să începeți pieptănarea lângă capetele părului și să continuați în sus. Parul părului este în special predispus la încurcătură, deci este important să nu începeți la rădăcini.
 • Dacă găsiți noduri, nu trageți pieptenele prin ele. Chiar dacă dezbracați nodul, folosirea unei forțe prea mari poate ruina modelul de curl și face ca părul cret să pară frizos.
 • Imagine cu denumirea Păr lung de păr combinat 13
  5
  Pieptene de la rădăcini până la vârfuri. Odată ce ați pieptănat vârfurile spre rădăcini, periați de câteva ori rădăcinile la vârfurile arborelui de păr. Deoarece părul este umed, nu veți distribui cât mai multe uleiuri sănătoase de pe scalp cum ar fi dacă ar fi fost uscat, dar este încă un pas important ca părul curat să fie sănătos.
 • Metoda 4
  Aveți grijă de perie sau de pieptene

  Imagine cu titlul Păr lung de păr combinat 14
  1
  Curățați părul periei sau pieptenei cel puțin o dată pe săptămână. O parte importantă a îngrijirii părului lung este să vă asigurați că peria sau pieptenele sunt curate. Dacă peria sau pieptenul dvs. au părul, veți transfera balsamul, pulberea, uleiurile sau germenii de la părul vechi pe care îl veți peria.
 • Imaginea intitulată Părul cu păr lung de luptă 15
  2
  Curățați temeinic peria cel puțin o dată pe lună. De asemenea, este recomandabil să faceți o curățare completă la peria dvs. cel puțin o dată pe lună. Curățați peria prin înmuierea într-un amestec de apă caldă și o linguriță de șampon. Îndepărtați brushul de mai multe ori, apoi frecați-l și clătiți-l.
 • Nu lăsați peria să se înmoaie, deoarece acest lucru poate deteriora firele.
 • Imagine cu denumirea Păr lung de păr combinat 16
  3
  Curățați pieptenele la fiecare două luni. Curățarea profundă este mai importantă pentru periile, deoarece există mai mult spațiu pentru murdăria și bacteriile pentru a se stabili. Cu toate acestea, este încă o idee bună să vă curățați pieptenele la fiecare două luni. Urmați aceeași procedură de curățare a periilor.
 • Imaginea intitulată Părul cu păr lung pentru pieptene 17
  4
  Înlocuiți perii vechi sau piepteni. Nu este nevoie să înlocuiți pieptenele sau periile foarte des. Cu toate acestea, în special pentru perii, dacă observați că perii sau bilele rotunde deasupra perilor sunt în scădere, ar trebui să investești într-o perie nouă. Pensulele și pieptenii vechi pot cauza deteriorarea părului dacă părul sau dinții sunt strâmbi sau rupți.
 • sfaturi

  • Chiar dacă vă grăbiți, nu fiți niciodată brusc cu părul lung. Ai putea dezlega noduri, dar vei deteriora, de asemenea, parul in acelasi timp.
  • Dacă aveți de gând să perie parul drept, încercați o gamă largă de perii pentru a vedea care vă place cel mai mult.

  avertismente

  • Nu periați părul curat când acesta este uscat. Dacă vă simțiți niște noduri în părul buclat, desfaceți-le cu degetele.
  • Nu vă lăsați prea mult părul lung. În timp, acest lucru va irita sau va deteriora tulpinile părului.

  Lucruri de care ai nevoie

  • pieptene
  • păr perie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă spălați părulCum să vă spălați părul
  Cum să periați părul lungCum să periați părul lung
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum de a anula tunderea păruluiCum de a anula tunderea părului
  Cum sa scapi de parul electrificatCum sa scapi de parul electrificat
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum de a începe o rutină pentru îngrijirea păruluiCum de a începe o rutină pentru îngrijirea părului
  Cum sa gasesti un pieptene potrivite pentru parul tauCum sa gasesti un pieptene potrivite pentru parul tau
  Cum să vă împiedicați părul să se încurceCum să vă împiedicați părul să se încurce
  Cum de a face parul subtire sa arate mai grosCum de a face parul subtire sa arate mai gros
  » » Cum să pieptești părul lung

  © 2011—2020 ertare.com