Cum sa combati parul gros, dur si ondulat

Dacă aveți păr natural gros, dur sau ondulat, trebuie să depuneți mai mult efort. Cu toate acestea, rezultatul va fi chiar mai impresionant! Aveți mai multe opțiuni pentru a vă folosi cu părul gros, puteți alege un stil natural și puteți anula valurile mai bine decât oricine, sau puteți să stilizați părul și să creați buclele atractive. Indiferent de caz, aflați despre tăieturi și stiluri care se potrivesc tipului de păr. Apoi puteți alege stilurile și metodele de control al părului în mod natural sau puteți alege un stil folosind instrumentele și produsele potrivite pentru tipul de păr.

pași

Metoda 1
Alegeți bucăți și stiluri pentru păr gros

Imaginea intitulă Gestionați gros, coarse, părul cu părul înfășurat Pasul 1
1
Alegeți o tăietură care este lungă în partea de sus și scurtă în lateral. Acest stil de păr funcționează bine pentru bărbații care au părul scurt și pot lucra la fel de bine pentru femeile care au părul scurt. Dacă aveți păr scurt, această tăietură o va favoriza, pentru că vă va oferi un aspect curat și arăta grosimea părului în același timp. Cu această tăietură, spatele și părțile laterale ale părului vor fi mai scurte și mai aproape de cap, dar nu la fel de scurte ca și când ar fi fost ras. Această reducere vă va oferi multe opțiuni pentru a o stilizate:
 • Puteți să vă faceți un pompadour modern. Cu acest stil, părul este pieptănat de frunte și vă va oferi un aspect mai înalt. Aplicați gelul la părul umed și pieptene cu o perie rotundă și uscător. Aplicați un produs pe bază de lut, cum ar fi un unguent, pentru a conferi părului o finisare mată și non-lucioasă.
 • Puteți alege un stil dezordonat cu noua tăiere. Puteți utiliza un produs mat de la Sebastian, Ax sau Bed Head. Odată ce părul este aproape uscat, frecați ceara maleabilă de pe palmele mâinilor și creați începutul unei linii laterale care pielea mai mult părul. Luați bucăți mici de păr și le răsuciți ușor în direcții diferite. Faceți-o în jurul capului și vă va da părului un aspect dezordonat și separat.
 • Imaginea intitulă Gestionați gros, coarse, părul cu părul înfășurat Pasul 2
  2
  Alegeți o tăietură cu straturi lungi dacă sunteți o femeie. Dacă aveți păr mediu la umeri, aceasta ar putea fi o reducere excelentă pentru dumneavoastră. Straturile lungi pot încadra fața în timp ce conferă părului mai multă mișcare și mai puțin puf. Straturile pot începe în apropierea pomeților și pot continua. Această coafură este excelentă deoarece poate fi o întreținere redusă și puteți alege cu ușurință stilul ondulat al Metodei 2 cu acest stil de păr.
 • Aceasta este o reducere excelentă pentru persoanele care au o față lungă. Cu toate acestea, ar trebui să evitați tăieturile foarte lungi cu straturi lungi dacă aveți fața în acest fel.
 • Utilizați jumătate de păr colectat și cealaltă jumătate pierde. Lasă straturile din față care îți conturează fața. Ridicați jumătate din păr cu un ac sau o coadă de cal. Acesta este un stil foarte măgulitor pentru persoanele care au păr gros, ondulat, pentru că va arăta volumul natural al părului. Utilizați această coafură într-o zi că nu doriți să vă petreceți prea mult timp pieptandu-vă părul.
 • Imaginea intitulată Gestionați părul gros, grosier, cu părul înfășurat Pasul 3
  3
  Încercați o franjuri drept dacă sunteți o femeie cu păr lung. Această tăietură poate fi foarte măgulitoare pentru păr gros și dur. Părul tău este excelent pentru această tăietură, pentru că atunci când ai păr gros, firele se ridică mai bine. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de forma feței dvs. înainte de a face o bretonă scurtă, dreaptă:
 • Alegeți această reducere dacă aveți o față lungă. Bretele scurte drepte vor scurta fața lungă dacă sunt combinate cu părul lung.
 • Aveți grijă cu bretonurile scurte și drepte dacă aveți o față rotundă. Dacă faceți această tăietură, spuneți stilistului să-și taie bang-urile mai lungi pe lateral și mai scurte la centru. Aceasta va da un unghi părului.
 • Evitați să faceți bretonul scurt și drept, dacă aveți o față în formă de inimă. În schimb, vă recomandăm să faceți câteva straturi lungi.
 • Fringe este perfect pentru a încadra fețele pătrate.
 • Faceți o panglică groasă dacă aveți bretonuri scurte și drepte. Aceasta este o opțiune bună pentru o zi în care nu aveți prea mult timp să vă pieptești. Panglica va favoriza părul gros și în același timp îl va controla.
 • Metoda 2
  Îndepărtați părul cu uscătorul

  Imaginea intitulă Gestionați părul gros, grosier, cu păr roșu Pasul 4
  1
  Așteptați o oră pentru ca părul să se usuce la aer înainte de uscarea părului cu uscătorul. Dacă aveți păr scurt, puteți să așteptați 15-20 de minute. Dacă vă uscați părul atunci când este umed sau umed, va fi mai probabil să burete. Deoarece aveți păr gros, ar trebui să aveți răbdare cu timpul petrecut pe păr. Găsiți câteva modalități de a face procesul să funcționeze în timp ce lucrați. De exemplu, faceți micul dejun sau faceți gospodărie în timp ce așteptați ca părul să se usuce.
 • 2
  Luați timp pentru a vă usca bine părul cu uscătorul. Când uscați părul cu uscătorul, asigurați-vă că acesta este complet uscat înainte de a pleca, mai ales dacă vremea este umedă. Un uscător de mare putere vă va ajuta să vă uscați părul mai repede. Unele exemple bune de uscătoare de păr pentru păr gros, dur și ondulat includ BaByliss Pro TT Tourmaline, care costă aproximativ 100 $ sau Conair 1875 Ceramic Quiet Styler, care costă aproximativ 30 $.
 • Imaginea intitulă Gestionați părul gros, grosier, cu părul înfășurat Pasul 6
  3
  Utilizați o perie rotundă mare pentru a vă pieptene părul. Cele mai bune tipuri de perii pentru părul gros au fire sau carne de vier. Aceste perii au peri groși care sunt mai despărțiți decât cei cu perie normală și pot intra în păr și chiar pe scalp.
 • Puteți, de asemenea, să cumpărați perii cu amortizor și peri groși pentru a peria părul, dar să nu faceți coafuri.
 • 4


  Uscați părul în secțiuni dacă aveți păr lung. Acest lucru vă va ajuta să vă uscați complet părul. Împărțiți părul în patru secțiuni sau în cadrane. Țineți primul cvadrant cu un clip pe partea superioară a capului și uscați partea inferioară. Cu peria rotundă, aceasta derulează părul spre față. Apoi, eliberați partea superioară și uscați părul în același mod. Repetați procesul de pe cealaltă parte a capului.
 • În funcție de cât de moi și ondulat doriți să se mențină părțile părului, întoarceți peria și curbați mai mult sau mai puțin părul.
 • Evitați utilizarea unei perii cu palete, deoarece acestea au peri mai puține și fac mai mult părul.
 • 5
  Utilizați aerul rece din uscător pentru a sigila cuticula. Reglați uscătorul la temperatură scăzută și uscați părul timp de un minut sau două până când tot părul se răcește. Aerul rece poate face și părul mai puțin spongios după câteva minute. Majoritatea uscătoarelor au o temperatură scăzută. Alte uscătoare au un buton pe care trebuie să-l apăsați în timp ce vă uscați părul și produceți aer rece.
 • 6
  Așteptați 10 minute și apoi pulverizați părul cu un lac de fixare a luminii. Trebuie să dați părului timp să se răcească și să se așeze și mai mult, înainte de pulverizarea lacului. Utilizați un spray de păr care nu lasă părul înțepenit sau crud. Asigurați-vă că are o fixare ușoară sau flexibilă. Puteți găsi lacuri de păr care adaugă rezistență și strălucire și păstrați-le sub control. În funcție de părul tău sau de stilul pe care îl vrei, poți să faci diferite lucruri:
 • Dacă aveți părul scurt, țineți lacul de 15 până la 20 cm (șase-opt centimetri) deasupra capului și pulverizați-l o dată sau de două ori pe ambele părți.
 • Dacă aveți păr mediu, întoarceți-vă capul înainte și pulverizați ușor lacul pe toate părțile, pentru a vă oferi părului un stil discret. Întoarceți părul la locul său și pulverizați-l o dată pe fiecare parte.
 • Pentru părul lung, pulverizați ușor lacul pe capete pentru a păstra stilul în loc.
 • Metoda 3
  Alegeți un stil natural ondulat

  Imaginea intitulă Gestionați părul gros, grosier, cu păr roșu Pasul 10
  1
  Citiți ingredientele șamponului. Prin schimbarea rutinei de spălare și îngrijire a părului, veți lăsa bucle naturale să apară. Detergenții găsiți în șampoane usucă cuticulele și produc frizziness, atât de mulți oameni care au păr ondulat, aspru sau dur au început să-și spele părul fără să-l samponeze. Evitați șampoanele cu sulfați deoarece acestea vor usca părul și îl vor face să se îndoaie mai mult.
  • Nu utilizați șamponul deloc. Se spală părul cu non-poo, low-poo co-spălare (numai balsam) în locul folosirii unei metode de șampon (fără șampon) (cu putin sampon) sau.
  • Utilizați metoda de spălare numai cu balsam. Ar trebui să vă spălați părul cu balsamuri care conțin uleiuri în loc de detergenți.
  • Puteți cumpăra șampoane fără sulf și șampoane pentru metoda no-poo în magazinele universitare (poate fi șamponul L`Oreal Ever Creme Sulfate-Free Moisture System) sau în magazinele de cosmetice (DevaCurl).
 • Imaginea intitulată Gestionați grosimea, grosimea și părul înfășurător al părului 11
  2
  Spălați părul mai rar. Deoarece părul dur, dur, ondulat este în formă de spirală, uleiurile naturale produse de scalp durează mai mult până la capăt decât părul normal și, prin urmare, ar trebui să-l spălați mai rar. Dacă vă spălați părul în fiecare zi, încercați să-l spălați numai 2 sau 3 ori pe săptămână și să vedeți dacă părul devine mai curat și mai puțin frizos.
 • Păstrați o înregistrare a spălărilor pe un calendar pentru a vă asigura că nu vă spălați prea mult părul.
 • Luați în considerare utilizarea unui șampon de curățare o dată pe săptămână dacă observați că aveți acumulări de reziduuri în păr. Textura părului și nivelul de ulei al fiecărei persoane este puțin diferit, deci experimentați și observați ceea ce este cel mai potrivit pentru dvs. Ar putea dura câteva săptămâni pentru a descoperi cel mai bun echilibru al spălărilor cu și fără șampon.
 • Imaginea intitulă Gestionați gros, coarse, părul cu părul înfășurat Pasul 12
  3
  Păstrați părul bine hidratat. Acest lucru va păstra părul dur mai flexibil și mai ușor de administrat. Folosiți un balsam hidratant și un balsam fără limpezire. Utilizați balsam pentru păr ondulat sau curat, deoarece aceste balsamuri adaugă mai multă umiditate și strălucire. Distribuția uniformă a balsamului pe păr, dacă aveți mai puțin de 3 centimetri de păr. Aplicați balsamul în secțiunea mijlocie și pe capete dacă aveți păr lung.
 • Dacă intenționați să utilizați metoda co-spălare, aplicați numai balsamul în secțiunea mijlocie sau pe vârful părului. Evitați aplicarea acestuia pe rădăcini, deoarece poate produce acumularea de reziduuri în păr.
 • Căutați un balsam care nu conține silicon. În timp, siliconul va lăsa reziduuri care vor lăsa valurile plictisitoare și vor adăuga o greutate mai mare.
 • 4
  Creați bucle în păr cu un produs de styling. Asigurați-vă că utilizați o cremă groasă care hidratează, în loc de o spumă cu alcool. Pentru femei, brandurile TIGI, AG Cosmetics și Kerastase au produse excelente care sunt creme pentru piepteni și balsam fără clătire în același timp și produse care chiar protejează împotriva daunelor cauzate de căldură. Pentru bărbați, există creme excelente de piepteni care sunt anunțate în special pentru bărbați. De exemplu, marca Malin și Goetz și unele barbati de prestigiu vinde creme pentru a face părul mai puțin rebel și mai ușor de administrat.
 • După ce părăsiți dușul, uscați părul din rădăcină cu un prosop de microfibră. Așteptați 15 până la 20 de minute dacă aveți păr mai scurt și 30 până la 40 dacă aveți părul mai lung. Odată ce părul umed este pe jumătate uscat, aplicați crema pe păr și creați buclele.
 • Dacă aveți părul scurt, frecați crema de pe palmele mâinilor și distribuiți-o uniform pe păr. Nu-l strângeți - rulați ușor mâinile prin părul dvs., răsuciți mici fire pentru a crea valuri.
 • Dacă aveți părul lung, frecați crema de pe palme și creați bucle cu degetele, trăgând ușor părul și împrășindu-vă ușor cu smântână crema în jurul buclei. Începe pe o parte a părului și creează metodic buclele pe cap.
 • 5
  Lăsați părul să se usuce în aer sau utilizați un difuzor pentru ao usca. Când vă uscați părul fără difuzor, aerul va anula buclele, deci asigurați-vă că utilizați acest accesoriu. Acest lucru va face parul mai ondulate și mai puțin frizzy. Cele mai bune difuzoare sunt concave în centru și nu plate. Forma largă va ajuta buclele să se usuce mai natural, deoarece se află în interiorul difuzorului rotund.
 • Așezați difuzorul pe vârful uscătorului. Majoritatea uscătoarelor includ un difuzor pe care îl puteți așeza pe vârful uscătorului.
 • Uscați rădăcinile părului mai întâi. La temperatura medie, începeți să uscați pe fundul gâtului și amplasați difuzorul direct pe rădăcini. Deplasați ușor capetele părului astfel încât acestea să înceapă să se usuce în mod natural. Ea trece prin întregul cap, uscând rădăcinile. Odată ce rădăcinile sunt uscate, lăsați părul să se usuce în mod natural.
 • Aplicați un lac ușor la bucle după ce părul sa uscat complet. Marcile Dove si Garnier au cateva lacuri de iluminare, anti-umiditate si stralucire, care vor pastra buclele in loc.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să profitați la maximum de părul tău ondulatCum să profitați la maximum de părul tău ondulat
  Cum să fixați părul dreptCum să fixați părul drept
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa alegi cele mai bune produse pentru parul finCum sa alegi cele mai bune produse pentru parul fin
  Cum să stilul părului pe umeriCum să stilul părului pe umeri
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum sa faci valuri in parul tau cu un coaserCum sa faci valuri in parul tau cu un coaser
  » » Cum sa combati parul gros, dur si ondulat

  © 2011—2020 ertare.com