Cum să vă pieptezi în mod corespunzător părul în fiecare zi

Aproape toată lumea îi place să poarte o coafură plină de farmec și de a lucra sau școală. Acest articol vă va arăta câteva modalități rapide și distractive de a vă pieptene părul.

pași

Metoda 1
Cozi de cai

Imagine cu titlul Asigurați-coafuri coapte cotidian Pasul 1
1
Încercați să vă faceți o coadă de cal. Coada de cal este potrivită pentru toate tipurile de păr, cu excepția părului foarte scurt. Aici aveți câteva moduri diferite de a face acest lucru, astfel încât să puteți alege cel care se potrivește cel mai bine stilului dvs. personal:
 • 2
  Alegeți între o coadă pură de ponei sau o coadă obișnuită. Pentru a face o coafura elegantă și elegantă, țineți părul la înălțimea dorită cu o mână. Cu cealaltă mână, pieptește foarte atent înainte de a-ți ridica coada, trecând peria de la păr până la capete. Pentru a face o coadă mai obișnuită, puneți-vă capul în jos și periați-vă părul, folosind un lac puțin ușor sau un produs pentru a da volum rădăcinilor. Țineți coada cu o bandă de cauciuc fără a vă piepteni părul și nu vă îndreptați părul.
 • 3
  Faceți-l înalt sau scăzut. Faceți o coadă de cal în partea de sus a capului, în partea de sus a gâtului sau la o înălțime intermediară.
 • 4
  Puneți-o deoparte. Încercați să faceți coada chiar în spatele urechii sau, dacă doriți un efect mai subtil, ridicați-o cu câțiva centimetri spre dreapta sau spre stânga centrului. În orice caz, asigurați-vă că observați că ați pieptat părul în acest fel intenționat - altfel, oamenii vor crede că aveți coada răsuciți din greșeală.
 • Imagine cu titlul Asigurați-coafuri drăguț cotidian Pasul 5
  5
  Lăsați niște toroane în vrac. Dacă vă purtați părul în straturi, aveți bangs sau doriți doar să faceți o coadă de coadă mai obișnuită, să lăsați câteva cârlige în sus sau pe părțile laterale ale feței. Puteți rizartelos, aplatizați sau le puteți lăsa așa cum sunt.
 • 6
  Dă-i un volum mic. Pentru a realiza un stil retro, lăsați partea superioară a părului să fie ușor îndoită înainte de ao ridica într-o coadă. De asemenea, puteți pune o panglică de păr, plasând aproximativ o jumătate de centimetru de la firul de păr.
 • 7
  Ascundeți banda de cauciuc. Dacă aveți păr lung și câteva fire de păr, puteți acoperi cauciucul pe care îl folosiți pentru a ridica coada calului. Luați un trunchi lung, mediu-gros din partea de jos a coada, aproape de centru. Rolați-o în jurul coada coapsei, acoperind banda de cauciuc și atașați-o cu o furculiță dedesubt, când ați făcut o întoarcere completă. Rotiți-l din nou, ori de câte ori aveți nevoie, și fixați-l cu un ac de sub din nou.
 • 8
  Deveniți o coadă Țineți partea de sus a părului, lăsând jumătatea inferioară liberă. Ridicați-o cu o bandă de cauciuc sau cu un bolț. În acest fel, puteți păstra părul departe de față fără a renunța la o parte din părul pierdut, care cade pe umeri.
 • 9
  Faceți două cozi. Puteți să vă împărțiți coada de cal în două cozi. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți, deoarece coada de cal este potrivită pentru femeile de orice vârstă, dar cele două cozi sunt caracteristice fetelor și adolescenților sau unor deghizări.
 • Metoda 2
  Arcuri și alte stiluri colectate

  Imagine cu titlul Asigurați-coafuri drăguț cotidian Pasul 10
  1
  Ridicați-vă părul. Nu trebuie să rezervați arcuri pentru ocazii speciale. Iată câteva modalități de a purta arcuri cu un stil mai casual.
 • 2
  Utilizați benzi de cauciuc pentru păr sau păr. Odată ce ați făcut o coadă de cal, l-ați răsuciți și l-ați rostogolit în jurul bazei, puteți ridica bunul cu altul sau cu coastele. Picioarele de păr oferă un pic mai mult control și susținere, în timp ce curelele de păr îmbină mai bine baza bunului, făcându-l mai îngust. Utilizați metoda care funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • 3
  Faceți un arc formal sau fără griji. Se cheamă, de regulă, un bun și bine colectat balet bun, pentru că este coafura preferată a dansatorilor clasici. Pentru a face acest lucru, periați foarte bine părul, înțepați coada, astfel încât să fie strâns și să folosească spray-ul de păr. De asemenea, puteți face o coafură mai obișnuită, răsuciți și rostogolindu-vă coada în jurul bazei fără să strângeți prea mult, astfel încât arcul să fie slăbit și imperfecțios, și plasând furcile în mod aleatoriu. Acest tip de carne mai informală funcționează foarte bine pe părul ondulat sau ondulat.
 • Imaginea intitulă Asigurați-coafuri drăguț cotidian Pasul 13
  4
  Faceți-l înalt sau scăzut. Așa cum puteți alege înălțimea coada unui cal, puteți ridica un bun în partea superioară a capului, la vârf sau la un punct intermediar.
 • 5
  Luați-o deoparte. Dacă decideți să ridicați bunul într-o parte, faceți-l jos și chiar în spatele urechii (un bun bun pe o parte este o coafură oarecum ciudată și nefolositoare).
 • Imaginea intitulă Asigurați-coafuri drăguț cotidian Pasul 15
  6
  Lăsați niște fire goale. Dacă vă purtați părul în straturi, aveți bangs sau doriți doar să faceți un bun mai obișnuit, lăsați câteva noduri libere deasupra sau pe părțile laterale ale feței. Puteți să le riscați, să le aplatizați sau să le lăsați așa cum sunt.
 • 7
  Faceți un bun împletit. Adună-ți părul într-o coadă de cal. Trénzala, astfel încât firele să fie bine strânse de la început. Rolați-o în jurul bazei, formând un bun. Fixați-l cu fir de păr sau cu un clip de păr.
 • Metoda 3
  împletitură  Imaginea intitulă Asigurați-coafuri drăguț cotidian Pasul 17
  1
  Trăiți părul. Există o varietate de metode de împletire a părului. Odată ce le cunoașteți, le puteți încorpora în coafura dvs. în moduri diferite. Iată câteva idei de bază:
 • 2
  Fă tu unul tresă De bază. Dacă învățați să faceți tricoturi, începeți cu o bază stabilă, cum ar fi o coadă de cal, o jumătate de coadă sau două cozi. Separați trei secțiuni de păr și tăiați-le corespunzător. Atașați capătul cu o bandă de cauciuc sau cu un colac. După ce ați perfecționat tehnica, încercați să porniți panglica cu părul liber pentru a obține o coafură mai obișnuită.
 • Faceți multe panglici mici, cu firele din față, care se încadrează pe față. Extindeți-le în ambele părți ale liniei părului - de exemplu, lăsând prima panglică să cadă spre dreapta, a doua la stânga și așa mai departe, zig-zag. Apoi, ridica restul părului într-o coadă mică.
 • 3
  Fă tu unul Panglica franceză (panglica rădăcină). Un panglică sau o panglică de franceză este făcută din tehnica panglicii de bază și include partea părului cea mai apropiată de scalp.
 • Încercați să faceți o panglică completă franceză sau o împărțiți în două panglici franceze.
 • O altă opțiune este să împărțiți părul în două secțiuni, să faceți o panglică franceză până când ajungeți în partea din spate a capului și să vă alăturați ambelor secțiuni într-o coadă liberă.
 • 4
  Aflați cum să face panglici de pește. Panglica de pește arată ca o coafură complicată, dar este foarte ușor să faci o dată ce înveți tehnica. Începeți cu o bază stabilă, ca o coadă de cal, dacă doriți să obțineți o coafură mai netedă. Dacă doriți să faceți o panglică mai informală, începeți cu părul liber, la înălțimea gâtului. Panglele de pește care se fac ușor spre dreapta sau spre stânga și cad pe umăr sunt foarte la modă.
 • Încearcă să faci o coadă groasă de pește. Cele mai multe cozii de pește necesită mici bucăți de păr pentru a fi trase către laturile opuse. Acest tip de pește poate dura mult timp pentru persoanele cu păr gros până la mediu. În loc de mici smocuri, luați mari fire groase. Va dura mult mai puțin timp și va părea încă drăguț și unic.
 • 5
  Faceți o panglică de aur. Acest lucru funcționează numai cu părul lung. Arată sofisticat și totuși este foarte ușor de făcut.
 • Luați o parte a marginii părului.
 • Strângeți cu cârlig secțiunile de care nu aveți nevoie.
 • Începe să faci o panglică normală.
 • După terminarea panglicii, duceți-o la partea de sus a părului și pe cealaltă parte.
 • Fixați-l cu o furculiță.
 • Faceți același lucru pe cealaltă parte.
 • A terminat. Spray-l cu spray de păr, dacă doriți, dar ar trebui să rămână în loc fără lac.
 • 6
  Faceți o panglică laterală. Periați părul astfel încât acesta să fie dezangajat. Ridicați tot părul de pe o parte a capului și începeți să vă împletiți. Odată ce ați ajuns la capătul panglicii, legați-o cu o bandă de cauciuc.
 • Metoda 4
  Purtați părul în vrac

  Imagine cu numele Make Cute Daily Hairstyles Pasul 23
  1
  Purtați părul în vrac. Purtarea părului slab este o opțiune clasică și previne daunele provocate de utilizarea benzilor de cauciuc zilnic, în orice moment. Iată câteva modalități de a purta părul liber pentru a începe.
 • 2
  I alísatelo. Pentru a vă îndrepta părul, îl puteți usca cu uscătorul și cu o perie rotundă sau o puteți planta atunci când este uscată. Unii oameni cu păr foarte dezordonat, îl îndreaptă mai întâi cu uscătorul și ajung să treacă fierul. În orice caz, asigurați-vă că utilizați un dispozitiv de protecție termică pentru a reduce deteriorarea căldurii la păr.
 • 3
  Purtați-l curul. Utilizați o pereche de clește pentru a vă curăța părul deja uscat. Din nou, utilizați un protector termic pentru a evita deteriorarea părului cât mai mult posibil.
 • Pentru a vă curăța părul fără a aplica căldură, începeți cu părul umed sau umed cu o noapte înainte. Se răsucesc și se rotesc fire fine de păr în arcuri mici și se fixează cu gel fixativ, spumă sau lac. Lăsați-vă părul când este uscat dimineața și relaxați-l ușor. Nu o periați.
 • 4
  Părul lui este ondulat. Pentru a vă curăța părul, uscați-l cu un uscător de păr și difuzor, amestecând-l aproape de scalp.
 • Imagine cu titlul Asigurați-coafuri cotidian de zi cu zi Pasul 27
  5
  Fă-ți valuri frumoase fără a folosi căldură. Cu o seara inainte, faceti 2 sau 4 panglici normale sau franceze cu parul umed, in functie de textura pe care o doriti pe parul dvs. a doua zi. Asigurați-vă că părul este umezit. Faceți panglica destul de strânsă, astfel încât să puteți piepteni a doua zi fără a pierde valurile. Dimineața, scoateți trensasul și lăsați-l ușor. Fă ce vrei cu bretonele. Bucurați-vă!
 • Metoda 5
  Utilizați accesorii

  Imagine cu titlul Asigurați-coafuri cotidian de zi cu zi Pasul 28
  1
  Adăugați accesorii. Unul sau două accesorii bine alese pot face ca coafura să iasă în evidență. Un accesoriu este suficient - nu folosiți mai mult de două.
 • Imaginea intitulă Faceți coafuri coapte de zi cu zi Pasul 29
  2
  Utilizați legături. Dacă vă ridicați părul într-o coadă de cal sau într-un bun, includeți un arc în coafura dvs. Puteți să le legați pe orice bandă de cauciuc, să o ascundeți sau să folosiți doar bucla.
 • Imagine cu titlul Asigurați-coafuri cotidian de zi cu zi Pasul 30
  3
  Puneți o panglică de păr. Benzile de păr pot fi simple sau elaborate și pot fi purtate cu părul pierdut sau colectat. Experimentați și verificați dacă preferați să o luați lângă linia de păr sau în spatele acesteia, la înălțimea coroanei.
 • Parul gros: când puneți părul gros pe o bandă de susținere, acesta tinde să se răspândească peste cap și arată ciudat. Puteți să o rezolvați prin fixarea unei părți voluminoase a părului dvs. în spatele fiecărei părți a benzii.
 • Imagine cu titlul Asigurați-coafuri drăguț cotidian Pasul 31
  4
  Utilizați furculițe, piepteni sau pini. Puteți folosi aceste accesorii pentru a vă aduna părul sau pur și simplu ca element decorativ. Asigurați-vă că culorile și modelele de accesorii se potrivesc cu hainele și culoarea părului.
 • sfaturi

  • Este întotdeauna mai ușor să pieptești părul sănătos. Utilizați șamponul și balsamul ori de câte ori este necesar (de obicei în zilele alternative) și tăiați frecvent capetele pentru a le curăța.
  • Distrează-te și experiență! Joaca-te cu parul si vei gasi un stil original care ti se potriveste.
  • Aplicați căldură pe păr și / sau utilizați produse cu alcool (gel fixativ, spumă, lac), puteți deteriora produsul pe termen lung. Încercați să evitați utilizarea acestor produse zilnic.
  • Pentru a obține un coasament ondulat, vă împletiți după dușuri noaptea și le scoateți dimineața, fără a vă spălați părul.
  • Nu este întotdeauna necesar să îndreptați sau să îndoiți părul. Esti frumos ca tine, si pentru cea mai mare parte a colectatelor, textura parului nu joaca un rol important.
  • Nu uitați de bretele sau de firul din față. Smooth-le, scutura-le, sau trage-le inapoi cu hairpins.
  • Dacă nu vă place de franjuri și este încă în creștere, ridicați-l cu părul de păr sau pune pe o trupa de păr.
  • Îndepărtați-vă panglica peste păr și lăsați-i pe parcursul nopții.
  • Încercați să faceți o tufă - dacă aveți bangs, trageți-l înapoi cu părul de păr și scuturați-l dând volum. De asemenea, puteți separa părul în secțiuni, împletiți-l și faceți o tufă, ținând-o cu părul de păr.

  avertismente

  • Când vă alice sau curl părul, fiți atenți la apă și aparate electrice.
  • Când aplicați căldură părului (de exemplu, atunci când îl călcați sau îl uscați cu un uscător), utilizați un protector termic într-un ser sau spray pentru a evita deteriorarea părului.
  • Îndreptarea părului curat cu un fier sau un uscător cauzează deschiderea capetelor și părul să se usuce și să devină nesupus. Rezultatul poate fi bun atâta timp cât efectul de netezire durează, dar pe termen lung, căldura dăunează părului profund.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea o ligă cu părul tăuCum de a crea o ligă cu părul tău
  Cum să stilul părului cu lungime medieCum să stilul părului cu lungime medie
  Cum să vă stylizați părul într-o ceapă cu capul în josCum să vă stylizați părul într-o ceapă cu capul în jos
  Cum sa faci un bun cu bucleCum sa faci un bun cu bucle
  Cum de a face un bun bun de părCum de a face un bun bun de păr
  Cum să faci un bun împletitCum să faci un bun împletit
  Cum sa faci o coada de calCum sa faci o coada de cal
  Cum sa faci o coada-caluluiCum sa faci o coada-calului
  Cum sa faci o coada de calCum sa faci o coada de cal
  Cum sa faci o coada de calCum sa faci o coada de cal
  » » Cum să vă pieptezi în mod corespunzător părul în fiecare zi

  © 2011—2020 ertare.com