Cum de a combina părul curat în 20 de minute sau mai puțin

Parul părului este adesea dificil de pieptat datorită naturii sale groase și inconștiente. Cu toate acestea, dacă aveți puțin timp, există câteva stiluri foarte rapide pe care le puteți încerca să vă facă părul să arate bine în 20 de minute sau mai puțin. Cheia este să vă limitați la coafuri clasice și simple, să petreceți mai puțin timp în uscarea părului și să utilizați doar câteva produse de styling. Puteți găsi coafuri simple care se potrivesc bine pentru zilele în care vă grăbiți.

pași

Metoda 1
Încercați stiluri simple

Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 1
1
Fă-ți un coadă de cal. O coada de cal este o coafura simpla si clasica care arata bine pe fiecare tip de par, inclusiv parul cret. Există câteva considerații atunci când vă ridicați părul pentru a face o coadă clasică:
 • Luați în considerare cumpărarea unui carmin cu cârlige metalice în loc de elastice convenționale. Parul curat poate fi prea gros pentru elasticii convenționali. Aceste carminuri cu cârlige sunt vândute în majoritatea magazinelor și saloanelor de frumusețe. Cârligele le au la capete. Trebuie să trageți trupa în jurul capului, până când formați o coadă de cal și apoi să cuplați cârligele.
 • Pentru a face o coadă clasică, puneți părul în spate. Îți poți colecționa tot părul sau doar o parte din el. O coada de cal poate fi ridicată sau scăzută, în funcție de modul în care vă place. După ce ați colectat părul de păr dorit, puneți rujul cu cârlige metalice în loc sau legați-vă cu o bandă elastică.
 • Dacă simțiți că coafura este prea strânsă, desfaceți ușor banda sau rujul. Dacă nu o puteți dezlipi în mod corespunzător, anulați coada și încercați din nou. O coada de cal trebuie să dureze mai puțin de 5 minute.
 • Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 2
  2
  Încercați un bun bun. Un costum mare este un stil rapid și clasic, care poate fi deosebit de flattering pentru părul curat. La fel ca în cazul coțelului clasic, există anumite considerații speciale atunci când vine vorba de a face un cimpanzeu mare:
 • Pentru a începe, utilizați degetele pentru a vă ridica părul într-o coadă de cal. Asigurați-vă că arcul este în partea de sus a capului. Apoi, utilizați o bandă elastică sau carmină cu cârlige metalice pentru a vă lega.
 • De aici, cu mâinile sau cu o perie cu părul moale, formează ușor o formă de arc. Puteți folosi o gogoșă sau o gogoșă pentru păr, care sunt benzi elastice mari și groase, pentru a lega bunul pe care l-ați făcut. Doar puneți sfaturi de păr sub gogoasa sau gogoasa.
 • Dacă simțiți că bunul tău este puțin slăbit, poți să-ți pui firepioare pe fundul arcului pentru a-l asigura. Puteți arunca, de asemenea, unele lac pentru a menține coafura în loc.
 • Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 3
  3
  Faceți o panglică simplă. Dacă aveți păr curat, puteți încerca să faceți o panglică simplă. Dacă aveți părul suficient de subțire, separați-l doar în 3 secțiuni și agitați-l în lateral sau în centru. Cu toate acestea, dacă aveți păr deosebit de gros, împletirea totul poate fi dificilă. În acest caz, există și alte opțiuni.
 • Aveți posibilitatea să împletiți 1 sau 2 fire de păr. Apoi, puteți înfășura aceste fire în jurul părului existent și le puteți fixa cu ac de păr, care va avea o coadă de cal cu panglica.
 • Unele femei le place să-și împartă părul în 3 secțiuni. Apoi, panglica fiecare din cele trei secțiuni. Când se termină, ele împletesc cele 3 părți împletite. Această metodă oferă un stil distractiv și oarecum excentric. Dezavantajul este că, dacă nu sunteți obișnuiți cu împletiturile, poate dura mai mult de 20 de minute.
 • Metoda 2
  Cu produse pentru a piepteni părul

  Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 4
  1
  Aplicați un balsam fără clătire și lăsați-l să acționeze natural pe părul vostru. Uneori, cel mai simplu mod de a combina părul curat este să-l lăsați cu un produs care acționează în mod natural. Un balsam obișnuit fără clătire și un spray de lac vă poate lăsa buclele să arate natural și frumos.
  • Spălați-vă părul ca de obicei. Lăsați-l să se usuce până când este umed, dar nu umed. Apoi, clătiți o parte din balsam fără a clăti. Pentru cele mai bune rezultate, alegeți unul ușor.
  • Cu pieptene de dinți largi, pieptene. Apoi, lăsați-o să acționeze. Pe măsură ce se usucă în mod natural, balsamul îl va lăsa să ia o cale naturală și distractivă. Dacă doriți ca părul să nu pară murdar în timpul zilei, aplicați un pic de lac după ce este uscat.
 • Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 5
  2


  Faceți linia de păr după aplicarea spumei și a serului. O altă coafură rapidă și cu profil redus este pur și simplu pentru a obține linia. Deoarece părul curat poate fi rebel, este recomandabil să se aplice serul și spuma, astfel încât să fie mai ușor de manipulat înainte de a face linia.
 • Spălați-vă părul ca de obicei și așteptați până când este umed. În acest moment, aplicați puțină mousse preferată. De asemenea, trebuie să luați un ser liniștitor.
 • În general, nu trebuie să utilizați prea mult din orice produs. De fapt, folosirea mai mult decât o mică monedă vă poate lăsa părul gras. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur cât să aruncați, puteți găsi cu siguranță instrucțiunile de utilizare pe eticheta produsului.
 • Faceți-vă linia așa cum doriți. Puteți face linia laterală sau mijlocul, în funcție de modul în care credeți că ați plecat în funcție de caracteristicile feței. Dacă aveți timp să vă uscați părul, faceți-l cu un uscător de păr sau cu un difuzor.
 • Fixați coafura cu un spray de lac.
 • Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 6
  3
  Faceți bucle mari și fixați-l cu lac. Uneori, poate doriți să vă arătați părul natural curat. Pentru a realiza acest lucru, vă puteți împărți cu un pieptene sau o perie obișnuită și apoi aplicați lac pentru a vă stabili coafura pentru acea zi.
 • Vă recomandăm să vă spălați părul cu un șampon și un balsam de volum înainte de a încerca să faceți acest aspect.
 • Începând de la rădăcini, păstrați-vă părul. Pentru a face acest lucru, faceți o mișcare fluidă împingând pieptene spre scalp. Faceți-o secțiune după secțiune până când buclele dvs. au dimensiunea dorită. Vă recomandăm să lucrați cu secțiuni de 5 până la 7 cm (2 până la 3 inci), unul câte unul.
 • Puteți pur și simplu carte de lângă scalp, dar dacă doriți ca buclele să pară mai mari, încercați să faceți cardanții lângă vârful părului. Când sunteți mulțumit, aruncați-vă un pic de balsam pentru a stabili stilul.
 • Amintiți-vă că acest stil arată mai bine pe firele de păr mai scurte. Parul lung nu poate răspunde bine buclelor mari.
 • Metoda 3
  Cu accesorii

  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați buclele de velcro și părul de păr pentru a face o coadă de cal. O coadă mică este o versiune puțin mai stilizată a unui aspect clasic care poate fi făcut în mai puțin de 20 de minute. Veți avea nevoie de niște șuruburi de tip Velcro, păr de păr, o perie și o bandă elastică.
  • Separați părul în secțiuni de 5 până la 7 cm (2 până la 3 inci). Asigurați-vă aceste secțiuni cu o buclă de velcro, înfășurând părul de la vârful curlului până la rădăcină. Dacă părul este umed, lăsați-l să se usuce câteva minute cu bureții.
  • După câteva minute, scoateți coșurile și periați. Apoi, ridicați părul la înălțimea rădăcinilor. Utilizați un pieptene sau o perie pentru a curăța cu ușurință secțiunile finale, oferindu-le un volum ușor și îmbunătățind undele naturale.
  • Luați-vă părul pentru a face o coadă de coadă mică și liberă. Părul ar trebui să pară ușor întins cu acest aspect. Lăsați o secțiune mică de 5 cm (2 inci) de coada calului. Asigurați-vă coada de cal cu o bandă elastică.
  • Luați secțiunea de păr de 5 cm (2 inci). Înfășurați-o în jurul coada de cal, astfel încât banda elastică să fie ascunsă. Asigurați-l cu o furculiță.
 • Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 8
  2
  Utilizați un fier curling și hairpins pentru a face o coada jumătate. O jumătate de coadă poate arăta grozav pe părul creț. Deoarece acest tip de păr este de obicei gros, poate fi dificil să îl ridici fără să-l lacerați, ceea ce poate dura mult timp. Mai degrabă încercați să vă faceți o coadă de jumătate. Tot ce ai nevoie este un fier curling și niște firepins.
 • Acoperiți părul cu un pieptene dentar dacă doriți să aveți mai mult volum. Apoi, puneți părțile din față ale părului înapoi. Rotiți ușor părul și fixați-l cu părul de păr. Dacă părul este prea încăpățânat pentru furcă, încercați să folosiți o bandă elastică mică.
 • Lăsați buclele rămase în vrac. Încercați să utilizați un fier de curling, astfel încât buclele dvs. naturale să fie mai marcate, ușurându-le ușor. În acest fel, buclele dvs. naturale vor străluci și veți avea un aspect casual și distractiv.
 • Imaginea intitulată Stil de păr curat în 20 de minute sau mai puțin Pasul 9
  3
  Rolați-vă părul într-o bandă sau eșarfă. Bandanele sau eșarfele sunt accesorii excelente pentru părul curat, de asemenea, ele devin rapide. După spălare și periere, ca de obicei, luați o bandană sau o eșarfă. Înfășurați-l în jurul capului, pentru a trece prin frunte și pe cap. Întoarce o mică încuietoare de păr. Apoi, vânt acel fir în jurul banda sau eșarfă. Acest lucru îl va menține la loc, oferindu-vă o coafură casuală și distractivă.
 • sfaturi

  • Dacă părul este gros, ridicați jumătatea superioară și puneți mousse pe fund, apoi eliberați jumătatea superioară și legați-vă cu ceva.
  • Cumpărați produse de păr bune. Spre deosebire de părul drept, care poate rezista abuzului produselor de păr de calitate inferioară, părul creț este sensibil și trebuie tratat cu produse de îngrijire și de calitate.
  • Dacă doriți să folosiți capul sau elasticul în părul dvs. curat, asigurați-vă că sunt largi și groși. Parul gros poate rupe benzile elastice slabe.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa scapi de parul electrificatCum sa scapi de parul electrificat
  Cum sa alegi cele mai bune produse pentru parul finCum sa alegi cele mai bune produse pentru parul fin
  Cum să fixați părul înapoiCum să fixați părul înapoi
  Cum sa faci coafuri simple si rapide pentru parul lungCum sa faci coafuri simple si rapide pentru parul lung
  Cum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deteriorezeCum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deterioreze
  Cum de a face parul subtire sa arate mai grosCum de a face parul subtire sa arate mai gros
  Cum sa faci parul curat numaiCum sa faci parul curat numai
  Cum de a face un bun bun de părCum de a face un bun bun de păr
  Cum sa faci o coada de calCum sa faci o coada de cal
  Cum sa faci o coada de calCum sa faci o coada de cal
  » » Cum de a combina părul curat în 20 de minute sau mai puțin

  © 2011—2020 ertare.com