Cum de a combina părul afro-american

Deși toți trebuie să aibă grijă de părul lor, părul african necesită mai multă grijă și atenție, deoarece tinde să crească încet și deoarece are un conținut scăzut de apă, se rupe ușor. Dacă aveți păr natural sau tratat cu substanțe chimice, aveți grijă de acesta și îl stilizați astfel încât să fie sănătos și întotdeauna să aibă cel mai bun aspect!

pași

Metoda 1
Pregătește-ți părul pentru al stiliza

Imaginea intitulă Stilul părului din Africa de stil 1
1
Obțineți produsele potrivite pentru părul dvs. Folosiți produse destinate texturii părului. Parul african poate fi neted, ondulat, curat sau curat. Produsele pe care le utilizați ar trebui să conțină hidratante naturale, cum ar fi uleiul de măsline sau untul de shea.
 • Evitați șampoanele și balsamurile care conțin parabeni, ftalați sau petrochimice. Fiți atent cu ingrediente comune cum ar fi laurii sulfat de sodiu sau laurii eter sulfat de sodiu, deoarece acestea sunt în principal detergenți care vor elimina umezeala din păr.
 • Când spălați părul unui copil, utilizați produsele în funcție de vârstă. Utilizați șampoane și balsamuri ușoare care sunt hidratante și nu provoacă lacrimi.
 • Imaginea intitulată Stilul African Hair Step 2
  2
  Spălați-vă părul Este important să vă spălați părul la fiecare 7 până la 14 zile. În primul rând, umeziți părul sub robinet sau cu o sticlă de pulverizare. Pulverizați sau turnați în mână cantitatea de șampon hidratant de dimensiunea unei monede mici sau medii. Spumă și se aplică direct pe scalp. Clătiți părul cu apă caldă. După șamponare, aplicați întotdeauna un balsam care este clătit. Masați o cantitate generoasă de balsam pe părul părului, evitând rădăcinile și scalpul. Lăsați produsul să pătrundă înainte de clătire cu apă rece. Strângeți excesul de apă.
 • Dacă părul este excesiv de uscat, condiționați-l numai. Aceasta se numește "co-spălare" (spălare cu balsam) sau "no-poo" (spălare fără șampon). Este ideal pentru păr curat și neted. Când se spală cu balsam, alegeți unul care este curățat și conceput special pentru a fi utilizat fără șamponare.
 • 3
  Evitați puful. După spălarea și condiționarea părului, acesta se usucă, lustinându-l ușor cu un prosop pentru a împiedica picurarea acestuia. Prosoapele din microfibre funcționează mai bine. Nu frecați niciodată un prosop de păr, deoarece va cauza burete și deteriorări.
 • 4
  Aplicați un balsam fără clătire. Aplicați balsamul fără clătire pe mâini și acoperiți părul cu acest produs nutritiv și hidratant. Acest lucru va ajuta la sigilarea umezelii în păr și la lăsat moale. Balsamurile ajuta la dezlipirea părului, în timp ce controlează buretele sau părul pierdut.
 • Căutați produse cu hidratante naturale, cum ar fi ulei de avocado și unt de shea.
 • Treceți peste acest pas în cazul în care părul este foarte subțire sau excesiv de uleios.
 • 5
  Condiționați părul profund. Un balsam profund va îmbunătăți aspectul și simțul părului uscat sau deteriorat. Înainte de a părăsi dușul, clătiți-vă părul cu apă fierbinte. Strângeți excesul de apă. Aplicați produsul pe părul umed. Începe la capătul părului și se duce până la arborele de păr. Evitați aplicarea produsului pe scalp. Când părul este saturat, acoperă-ți capul cu un capac din plastic. Activați produsul cu un capac din plastic fierbinte, un uscător de păr la temperatură scăzută sau un uscător cu cămașă cu temperatură scăzută. Aplicați căldură timp de 10 până la 30 de minute. Scoateți capacul și clătiți-vă părul cu apă rece pentru a închide cuticulele.
 • Puteți folosi un balsam adânc de două ori pe săptămână, de două ori pe lună.
 • Există două tipuri de tratamente profundă de condiționare, un tratament de hidratare și un tratament bazat pe proteine.
 • Căutați întotdeauna un produs cu un pH ridicat, deoarece acesta va ajuta la deschiderea cuticulelor.
 • 6
  Îndrăzniți părul Pornind de la fundul gâtului până la frunte, separați părul de capătul unui pieptene "coada șobolanului" sau cu degetele. Separați părul în secțiuni pătrate de 5 cm (5 cm). Împingeți ușor fiecare secțiune pentru ao dezlega. Aplicați o cantitate mică de ulei de păr preferat fiecărei secțiuni atunci când o pieptești.
 • Aveți grijă când părul este umed, deoarece este foarte fragil. Dacă este necesar, utilizați o sticlă de pulverizare plină cu apă pentru a umezi din nou părul, deoarece este mai dificil să se manipuleze și să se separe părul uscat.
 • 7
  Uscați-vă părul Când vă uscați părul, alegeți una dintre cele trei metode. Dacă aveți păr natural (nu este netezit cu substanțe chimice) și nu intenționați să îndreptați părul cu fierul, metoda ideală este să îl lăsați să se usuce în aer. Dacă aveți părul îndreptat cu substanțe chimice, uscați-vă părul cu o pălărie moale sau un uscător de căști. Dacă îl lăsați să se usuce la aer, acesta va fi fără formă și fără luminozitate. Când uscați părul natural cu uscătorul, acesta va arăta moale și strălucitor. Înainte de uscarea părului cu uscătorul, aplicați întotdeauna un scut termic.
 • 8
  Îndepărtează părul După uscarea părului cu pălărie sau uscător, îndreptați-l cu un fier. Puteți să vă călcați toate tipurile de păr, de la lățime la cret. Puteți folosi chiar și un fier pentru a lustrui părul îndreptat cu substanțe chimice! Aplicați un scut termic care hidratează părul. Îndepărtați cu ușurință părul în părți groase de 2,5 sau 5 cm (1 sau 2 inci) din spate înainte. Treceți fierul în fiecare secțiune. Mutați-o cu mișcări netede și rapide. Spray spray pentru a lumina părul îndreptat și termina procesul.
 • Utilizați o placă ceramică de înaltă calitate. Asigurați-vă că utilizați unul care arată temperatura astfel încât să puteți observa și controla căldura.
 • Când utilizați fierul pe părul căptușit chimic sau vopsit, încălziți-l la o temperatură cuprinsă între 137 ° C și 160 ° C (280 ° F până la 320 ° F).
 • Pentru a călca părul ondulat, curat și foarte cur dur, reglați fierul la o temperatură cuprinsă între 148 ° C și 176 ° C (300 ° F la 350 ° F).
 • Metoda 2
  Îndepărtează părul cu substanțe chimice

  Imaginea intitulă Stilul African Hair Step 9
  1
  Pregătește părul pentru tratament. 3 până la 5 zile înainte de a utiliza substanța chimică pentru a netezi, spălați-vă bine părul. Spălați-vă părul pentru a elimina produsele acumulate pe scalp. Puteți utiliza un șampon pe bază de sulfat, care vă va lăsa părul foarte uscat sau un șampon fără sulfat. După șamponare, aplicați un balsam de curățat și un tratament profund condiționat, bazat pe proteine.
  • Dacă părul are leziuni minime, utilizați un tratament pe bază de proteine ​​ușoare. O opțiune excelentă este o mască reconstructivă. Pentru păr cu daune moderate, aplicați un produs care conține o cantitate mare de proteine. Rețineți că lista ingredientelor include cheratina și aminoacizii.
 • Imaginea intitulată Stil stil African Hair Step 10
  2
  Aplicați baza pe scalp. Împărțiți părul în patru secțiuni egale, separând părul în centru și apoi de la ureche la ureche. Țineți fiecare secțiune cu patru cleme. Puneți mănuși de cauciuc. Separați una dintre secțiuni în subsecțiuni subțiri. Așezați piesa bucală a sticlei de bază direct pe scalp. Aplicați benzi subțiri ale produsului în fiecare secțiune mică. Continuați să finalizați toate secțiunile. Treceți vârful duzelor de gel pe linia părului, aplicând benzi subțiri de gel. Nu uitați să acoperiți spatele gâtului și în spatele urechilor! Strângeți o parte din gel pe mâna acoperită cu mănușă. Masați produsul în fiecare secțiune.
 • 3
  Aplicați cremă netezitoare. Puneți un prosop în jurul umerilor. Începând cu una din secțiunile din spate, împărțiți părul în subsecțiuni orizontale de 1 inch (2,5 cm). Puneți mănuși de cauciuc. Îndepărtați peria în crema de netezire. Începe pe scalp și acoperă fiecare parte a subsecțiunilor cu produsul. Nu aplicați produsul dincolo de linia de demarcație, care este punctul în care noua parte a părului se unește cu părul anterior îndreptat. Repetați procedura până când toate secțiunile sunt completate.
 • Aplicați rapid produsul. Nu petreceți mai mult de 5 minute pe fiecare secțiune.
 • 4
  Masați produsul. Rulați degetele prin mănuși pentru a piepteni părul acoperit cu produsul. Nu trece linia de demarcație. Combinați și potriviți produsul cu părul până când linia de demarcație dispare. Aceasta poate dura până la 10 minute.
 • Imaginea cu titlul Stil de păr din părul african 13
  5


  Clătiți părul cu apă caldă. Aceasta va elimina cea mai mare parte a substanței chimice. Aplicați șamponul și balsamul de neutralizare inclus în kit. Clătiți neutralizatorul și repetați-l. Îndepărtați excesul de apă din păr cu un prosop proaspăt. Condiționați profund părul, permițând produsului să pătrundă 20-30 de minute. Clătiți părul și aplicați un balsam fără clătire.
 • Metoda 3
  Vopsiți-vă părul

  Imagine cu titlul Stil African Hair Step 14
  1
  Pregătește părul pentru tratament. Cu una sau două săptămâni înainte de vopsirea părului, aplicați un tratament pe bază de proteine. Nu vă spălați părul cu o zi înainte sau în ziua tratamentului, deoarece veți elimina uleiurile naturale ale părului. Parul va fi uscat și predispus la deteriorare.
  • Dacă părul are leziuni minime, utilizați un tratament pe bază de proteine ​​ușoare. O opțiune excelentă este o mască reconstructivă.
  • Pentru părul cu daune moderate, aplicați un produs care conține o cantitate mare de proteine ​​- rețineți că lista ingredientelor include keratina și aminoacizii.
 • Imagine cu titlul Stil de păr African Hair Step 15
  2
  Alege produsul potrivit pentru tine. Există cinci tipuri de vopsele pe care le puteți alege. Dacă sunteți în căutarea pentru o culoare care durează un timp scurt, încercați o clătire de culoare sau un produs de colorare temporară. Produsele de colorare semi-permanente reprezintă o opțiune excelentă fără substanțe chimice. Culoarea va dura mai mult decât o clătire cu culoare sau un produs de colorare temporară. Produsele semi-permanente conțin o cantitate mică de peroxid, care menține culoarea pentru 24 de spălări. Coloranții permanenți conțin amoniac și peroxid. Chimicalele puternice permit culorilor să dureze mult timp!
 • Imaginea intitulă Stilul părului din Africa de stil 16
  3
  Tentați-vă părul Puteți merge la salon, astfel încât un profesionist vă vopsește părul sau îl puteți face acasă. În orice caz, urmați întotdeauna instrucțiunile!
 • Metoda 4
  Stilați-vă părul

  Imaginea cu titlul Stil African Hair Step 17
  1
  Deveniți dreadlocks Rastas sunt la modă și funcționează bine atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Există mai multe tipuri diferite de dreadlocks puteți alege, inclusiv firele sunt înfășurate cu dreadlocks degete și freestyle. Smocurile, sunt create prin separarea laminate părul în secțiuni egale de 2,5 sau 5 cm (1 la 2 inch), prin rotație fiecare secțiune cu ceară de albine sau gel în vârfurile degetelor și care deține un secțiuni cu clemă pentru a preveni se despart. dreadlocks stil liber sunt create neglijând să se spele, hidrata sau pieptănat timp de 2 sau 3 săptămâni pentru a lăsa incurcarea în sine.
  • Pentru a vă îngriji de dreadlocks, aplicați șampon și balsam de păr la fiecare trei săptămâni folosind produse destinate pentru dreadlocks. Pentru a combate creșterea bacteriilor între spălări, curățați dreadele și scalpul cu o bumbă sau un tampon înmuiat cu astringent.
  • Moistens dreadlocks cu uleiuri naturale sau produse pe bază de ulei. Vânturați părul cu o cârpă din satin în timp ce dormiți pentru a păstra umiditatea.
  • Scurturile scurte sunt mai ușor de întreținut decât dreadlock-urile lungi.
 • Imaginea intitulată Stil stil African Hair Step 18
  2
  Purtați o afro bine combinată pentru a avea un stil natural. Deoarece coafurile afro sunt predispuse la uscăciune și deteriorare, spălați-vă părul cu șampon și balsam hidratant o dată pe săptămână. Odată ce părul sa uscat, pieptenește-l cu un pieptene din piele largă, pieptene africană sau cu o perie cu fire naturale. Îndoiți pieptenele afro în fire: una în față, două pe fiecare parte, una pe partea de sus și câteva pe spate. Combul și peria vor ajuta la răspândirea uleiurilor naturale secretate de scalp în păr. Dacă este necesar, aplicați ulei pe păr.
 • Adăugați niște pieptene artificiale frumoase și decorative, pensete și flori pentru a accentua stilul.
 • Imaginea cu titlul Stil African Hair Step 19
  3
  Încearcă o coadă sau extensii. Atunci când se folosește o piesă de păr sau extensii, părul artificial este adăugat părului natural pentru a îmbunătăți aspectul și a combate căderea în anumite zone. Deși părul ar trebui să fie întotdeauna plasat de un profesionist, tu și prietenii tăi poți experimenta punerea pe extensii a reciproc. Există câteva tehnici diferite de alegere:
 • Pentru a obține un aspect natural, așezați firele de fir. Această metodă durează mult timp și necesită 50 până la 100 de smocuri. Extensiile pot fi atașate, plasate cu pensete, cu tuburi care se micsorează sau cu tuburi micro.
 • Extensiile pentru cortina sunt bucăți lungi de păr. Parul este atașat în partea de sus și se blochează liber la vârfuri. Ele pot fi plasate cu metode diferite, inclusiv cu microelemente sau cu adeziv. Ele pot fi, de asemenea, cusute pe păr.
 • Extensiile pentru perdele de panglică sunt mai noi. În partea de sus a prelungirii, există o bucată de bandă poliuretanică dublă, care ține părul împreună. Pentru ao pune, o parte a benzii este plasată pe scalp. Apoi extensiile și părul sunt ridicate și o altă perdea este așezată dedesubt.
 • Dacă sunteți în căutarea unei schimbări temporare, încercați extensiile care sunt plasate cu pensete. Pur și simplu puneți clema de extensie în locul său și scoateți-o la sfârșitul zilei.
 • Imaginea cu titlul Stil African Hair Step 20
  4
  Încercați panglica africană. Dacă aveți de gând să treci de la părul procesate la naturale, încercați împletituri africane. După spălarea și dezlipirea părului, separați-l de la 1 cm (2,5 cm) deasupra gâtului. Țineți partea de sus a părului cu o pensetă, departe de cale. Împărțiți părul aflat sub dungă în secțiuni pătrate de 2,5 cm (1 inch). Împletiți fiecare secțiune de la rădăcini la vârfuri. Țineți vârfurile cu o bandă de cauciuc care nu se rupe sau cu o clemă. Păstrați separarea părului în secțiuni de 2,5 cm (1 inch) până când toate părul este împletit.
 • Imagine cu titlul Stil African Hair Step 21
  5
  Deveniți fire împletite africane. Șnururile cusute sunt o alegere excelentă pentru bărbați sau femei. Îndrăzniți părul Decideți cât de mare doriți să fie și, în funcție de aceasta, împărțiți părul în secțiuni de aceeași dimensiune. Sectiunile mici vor crea panglici mai mici. Alegeți o secțiune, împărțiți-o în 3 părți și începeți să vă împletiți din păr. Când continuați, adăugați câte puțin câte puțin păr la fiecare parte. Aceasta va adera panglica la nivelul scalpului. După ce ați adăugat tot părul rămas la cele 3 părți, păstrați panglica ca de obicei. Asigurați vârfurile cu o bandă de cauciuc care nu se rupe sau cu un clip. Repetați acest proces până când terminați cu fiecare secțiune.
 • Imaginea cu titlul Stil African Hair Step 22
  6
  Încercați o panglică de șnur. În funcție de textura părului și de timpul pe care îl ai, poți să îți faci panglici în păr. Țineți capetele părului cu pensete sau cleme în timp ce este ud - uscați-l cu un uscător de căști sau lăsați-l peste noapte. Îndepărtați șnururile pentru a crea bucle mici de spirală. Unele șnururi de șnur vor dura aproximativ două săptămâni. De asemenea, ele pot fi lasate asa cum sunt pana cand se destrama, dar nu le lasa in par pentru mai mult de doua saptamani pentru ca pot deveni dreadlocks.
 • Imaginea cu titlul Style African Hair Step 23
  7
  Încercați să radeți pentru a vă rade sau pentru a rade complet. Este un stil excelent pentru bărbați și femei. Poate fi relaxat și sofisticat. În plus, este nevoie de foarte puțină întreținere! Dacă părul este deteriorat sau prea afectat de substanțe chimice, începeți din nou cu capul curat și ras. Pentru a rade la culoare, folosiți un dispozitiv de tuns cu protector. Decideți lungimea dorită, alegeți protectorul potrivit și radeți uniform excesul de păr din cap. Atunci când vă ras complet capul, folosiți un tuns de păr fără protector sau aparat de bărbierit pentru a vă îndepărta părul.
 • Imagine cu titlul Stil African Hair Step 24
  8
  Încercați niște role (tuburi) calde. Buclele fierbinți sunt o modalitate excelentă de a vă modela părul. Există multe dimensiuni și lungimi și le puteți cumpăra la magazinul dvs. local de frumusețe. Cilindrii calzi durează aproximativ 20 de minute de utilizare. Puneți-i în păr înainte de a începe ziua. Separați părul de capătul unui pieptene de șobolan de șobolan și așezați buclele așa cum doriți.
 • Pentru părul mai lung, puteți pune buclele numai la capetele părului sau le puteți folosi pentru a crea bretele.
 • Pentru părul mai scurt, este mai bine să folosiți buclele pe toate părurile. Așezați-le în linii drepte de la spate în față. Odată ce sunt reci, eliminați-le și utilizați un pieptene african pentru a găzdui cu ușurință părul creând un stil frumos.
 • Experimentați cu bucle fierbinți până când găsiți cel mai bun stil și că vă place cel mai mult.
 • sfaturi

  • Utilizați ulei de nucă de cocos pentru a întări și hidrata părul.
  • Evitați utilizarea gelului. Dacă este necesar, cumpărați unul care este potrivit pentru părul tău și nu este ieftin, pentru că va provoca pierderea parului și deteriorarea părului.
  • Parul texturat poate fi fragil, deci aveți grijă atunci când îl stylizați.
  • Prin adăugarea de culori, cum ar fi maro, roșu sau blond până la capetele părului, puteți îmbunătăți orice stil.
  • Utilizați o cremă de păr pentru a adăuga strălucire.
  • Dacă vă vopsiți și îndreptați părul cu substanțe chimice, nu faceți niciodată ambele tratamente în aceeași zi. După ce vă îndreptați părul, ar trebui să așteptați două săptămâni și o spălare înainte de ao vopsi.
  • Nu aplicați prea multe tratamente pe păr. Perm, netezirea cu produse chimice și produse de colorare a părului reprezintă o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți stilul, dar nu uitați că substanțele chimice slăbesc părul.
  • Când dormi, asigurați-vă că ați pus o pălărie de satin pe părul dvs., astfel încât să nu burete sau desface buclele. Lăsați-vă pălăria în timpul nopții. Dacă capacul de satin vă face să transpirați prea mult, în loc să îl utilizați, puneți o pernă de satin pe pernă. De obicei, aceste articole pot fi găsite în diferite culori în secțiunile de paturi ale magazinelor sau magazinelor de frumusețe.
  • Spălați-vă părul din când în când și asigurați-vă că folosiți ulterior ulei.
  • Utilizarea uleiului de argan este o modalitate excelentă de a întări și a străluci părul.

  avertismente

  • Dacă aveți păr tratat cu substanțe chimice, consultați întotdeauna stilistul înainte de a încerca diferite produse sau unelte pentru a modela părul.
  • Faceți întotdeauna tratamentele chimice într-un salon și urmați mereu sfatul stilistului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum să aveți grijă de părul Afro deteriorat de procesele termice și chimiceCum să aveți grijă de părul Afro deteriorat de procesele termice și chimice
  Cum să dezlegeți părul african american în mod corespunzătorCum să dezlegeți părul african american în mod corespunzător
  Cum sa scapi de parul grasCum sa scapi de parul gras
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum sa creasca parul american american mai repede si mai multCum sa creasca parul american american mai repede si mai mult
  Cum să crești un stil afro-american cu păr afro-americanCum să crești un stil afro-american cu păr afro-american
  Cum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deteriorezeCum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deterioreze
  Cum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitorCum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitor
  » » Cum de a combina părul afro-american

  © 2011—2020 ertare.com