Cum să pieptești părul scurt

Având părul scurt înseamnă a renunța la coafuri care se fac, de obicei, cu păr lung, cum ar fi împletituri sau coafuri de salon, dar asta nu înseamnă că nu aveți o varietate de opțiuni de coafură frumoase și moderne. Aflați cum să vă pieptești părul în mai multe moduri diferite pentru a obține maximum de părul tău scurt. Acest articol explică cum să creați patru coafuri: elegante, dezordonate, în sfaturi și înapoi.

pași

Metoda 1
elegant

Imaginea intitulată Stil de păr scurt de stil 1
1
Spălați-vă părul Utilizați un șampon fabricat din ingrediente naturale care nu vă face părul l încreți. Așezați balsamul ca de obicei și apoi utilizați un prosop moale pentru a usca excesul de umezeală din păr.
 • 2
  Adăugați un produs pentru îndreptare. Aplicați un ser netezitor părului de la rădăcină până la capete. Puteți folosi un produs făcut special pentru îndreptarea părului sau doar un ser sau gel anti-încreți.
 • 3
  Faceți o linie pentru părul vostru. Coafura elegantă și elegantă arată mai bine atunci când părul are o dungă pentru una dintre fețele u pentru cealaltă, în loc de unul în mijloc. Utilizați un pieptene pentru a face o linie la părul dvs. și îndreptați-o în direcția cea bună.
 • 4
  Uscați-vă părul. Utilizați un uscător de păr și o perie rotundă pentru a vă usca părul și a le îndrepta. Utilizați peria pentru a vă ridica părul la rădăcini și apoi, periați peria prin părul dvs. în timp ce se usucă. Continuați până când tot părul sa uscat complet.
 • Nu țineți uscătorul de păr prea aproape de cap sau părul se poate îndoi și arata mai puțin elegant și elegant decât doriți.
 • Nu utilizați un difuzor, deoarece acest instrument împiedică curgerea aerului pe părul dvs. într-un curent direct, rezultând în părul ondulat și nu drept.
 • 5
  Utilizați un dispozitiv de îndreptare a părului. Caldă și fier. Utilizați-l pentru a atinge zonele pe care nu le-ați putut lămuri complet cu uscătorul. Concentrați-vă pe vârful părului.
 • 6
  Ridicați-vă părul de pe frunte. Această coafură arată drăguță atunci când vă ridicați bretonul spre partea opusă a liniei. Utilizați degetul sau vârful unui pieptene pentru a mișca vârfurile bretonilor pe partea din față a frunții.
 • 7
  Finalizați uite. Păstrați-l la locul său cu câteva picături de spray de păr. Adăugați broșe, o bandă de sus sau o furculiță pentru a da o atingere finală festivă.
 • Metoda 2
  zbârlit

  Imaginea intitulată Stil de păr scurt 8
  1
  Spălați-vă părul Șampon și balsam ca de obicei pentru a se pregăti pentru aspect uimitor și dezordonat. Utilizați produse care adaugă corpul și volumul părului, în loc de un șampon și un balsam destinat pentru părul drept. Uscați-vă umezeala părului cu un prosop când ați terminat.
 • Imaginea intitulată Stil de păr scurt 9
  2
  Uscați-vă părul cu un uscător. Pentru acest aspect, este mai bine să utilizați un difuzor. Acest dispozitiv difuzează fluxul de aer fierbinte, astfel încât acesta reține buclele și valurile naturale ale părului. Dacă nu aveți unul, utilizați temperatura minimă a uscătorului de păr pentru a vă usca complet părul.


 • 3
  Foloseste un spray texturizat. Soluțiile pe bază de sare funcționează bine în acest scop, deoarece acestea oferă un aspect "în bucăți" și texturat la straturile de păr. Dacă nu aveți un pulverizator de texturi, puteți să vă faceți propriul prin amestecarea sării și a apei. Spray-o pe tot în părul tău și folosește-ți degetele să se alăture capetelor.
 • 4
  Îți îngriji părul cu un unguent. Puneți pe mâini o cantitate mică de unguent și apoi rulați-vă mâinile prin păr. Smooth topul de păr de la spate în față și apoi, colecta dvs. bretonuri de la o parte la alta. Îndepărtați-l în spate și pe lateral.
 • Metoda 3
  la capătul

  Imagine intitulată Stil de păr scurt 12
  1
  Începeți cu părul uscat. Această metodă funcționează într-adevăr puțin mai bine atunci când părul nu este spălat proaspăt. Așteptați o zi sau două după spălarea părului. Dacă doriți să vă perfecționați rădăcinile, utilizați un șampon uscat în loc să vă umeziți părul.
 • 2
  Luați o secțiune de păr și aplicați gel. Pulverizați un gel puternic pe mâna dvs. și treceți-l prin secțiunea părului de la rădăcini până la capete. Păstrați-l la locul ei pentru o clipă pentru a vă asigura că este îndreptat.
 • 3
  Păstrați-vă părul. Luați o singură secțiune de păr la un moment dat și aplicați gelul în același mod. Faceți sfaturile chiar sau alternativ între cele mai mici și cele mai mari. Continuați până când ați făcut toate sfaturile pe care le doriți.
 • 4
  Ajută-l să se stabilească. Pentru fixarea suplimentară, pulverizați vârfurile cu puțin spray de păr înainte de a continua ziua. Purtarea unui banderolier ar putea, de asemenea, să le mențină la locul lor.
 • Metoda 4
  înapoi

  Imaginea intitulată Stil de păr scurt 16
  1
  Începeți cu părul uscat și nedormit. Deoarece această coafură necesită ca părul să rămână într-un loc împotriva cerealelor, veți dori să începeți cu un păr care are puțin ulei natural pentru a vă ajuta să nu vă mișcați. În caz contrar, părul va merge mai departe.
 • 2
  Îngăduiți părul înapoi. Utilizați un pieptene pentru a-l piepteni de pe față și aliniați-l la partea din spate a capului. Apoi, introduceți pieptenele în rădăcini și ridicați părul din cap fără a trece pieptenele. Acest lucru adaugă un mic volum pieptarului din spate.
 • Pentru a Supravegherea superioară, tehnica evidentă de a adăuga volum și de a vă pieptene părul cât mai aproape de scalp.
 • Pentru a arata mai putin serioasa, faceti o ghirlanda langa par si lustruiti-o in jurul fruntii si apoi inapoi, in loc sa o pieptanati inapoi de pe frunte.
 • 3
  Spray-o cu spray. Utilizați spray-ul maxim de fixare pentru a vă menține coafura în poziție. Asigurați-vă că aplicați suficient pe laturi, pe față, pe partea superioară a părului și pe linia care tinde să se miște de la locul său după câteva ore.
 • Luați în considerare purtarea unui banderolă pentru a preveni apariția părului dacă este scos din spray.
 • De asemenea, puteți ține banii înapoi cu niște pini pentru a menține coafura înapoi în poziție.
 • video

  sfaturi

  • Amintiți-vă că părul scurt este SEXY! Simte-te mândru de părul tău.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  Cum să dezlegeți părul african american în mod corespunzătorCum să dezlegeți părul african american în mod corespunzător
  Cum sa alegi cele mai bune produse pentru parul finCum sa alegi cele mai bune produse pentru parul fin
  Cum să preveniți ruperea păruluiCum să preveniți ruperea părului
  Cum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deteriorezeCum de a face părul Afro să nu se rupă sau să se deterioreze
  Cum de a face parul subtire sa arate mai grosCum de a face parul subtire sa arate mai gros
  Cum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumosCum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumos
  Cum sa faci o coafura "blowout"Cum sa faci o coafura "blowout"
  Cum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncăCum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncă
  Cum sa faci un bun in par daca ai parul scurtCum sa faci un bun in par daca ai parul scurt
  » » Cum să pieptești părul scurt

  © 2011—2020 ertare.com