Cum să pieptezi părul umed

În acele zile când întârzieți, nu aveți întotdeauna suficient timp să vă spălați, să vă uscați și să vă pieptești părul așa cum ați proceda normal. Când sunteți în mișcare, dar tot trebuie să faceți ca părul umed să pară prezentabil, puteți face coafuri simple și ușor care durează câteva minute.

pași

Metoda 1
Îngrijirea părului umed într-un bun bun

Imaginea intitulată Stratul de păr cu aspect de păr 1
1
Pulverizați-vă părul cu detangulări. Un detonator va ajuta la lubrifierea nodurilor, astfel încât să puteți mișca ușor degetele prin păr. Țineți spray-ul detangulat la aproximativ 15 cm (6 inci) de părul dvs. și pulverizați aproximativ 4 până la 6 jeturi. Puteți lua în considerare stropirea a câtorva jeturi în cazul în care părul este lung sau are o mulțime de textura.
 • Asigurați-vă că pulverizați nu numai straturile superioare ale părului, ci și straturile inferioare.
 • Imaginea intitulată Stilul părului cu păr permanent 2
  2
  Ridicați-vă părul într-o coadă de cal. Când îndepărtați cea mai mare parte a nodurilor, întindeți-vă părul înapoi și ridicați-l într-o coadă de cal de sus la coroana capului. Puteți folosi degetele pentru a vă îndrepta părul dacă este foarte umed.
 • Utilizați peria pentru a netezi orice proeminență și pentru a încorpora părul înțepător la coada de primăvară incipientă.
 • Imaginea intitulată Style Wet Hair Step 3
  3
  Asigurați coada de cal. Utilizați o cravată pentru a vă asigura coada de cal. Întoarceți-vă în jurul părului de câte ori este necesar să îl țineți în loc, dar evitați să îl faceți mai strâns decât este necesar. Când coada ta este legată, rulați-vă degetele prin ea pentru a îndrepta părul.
 • Dacă coada ta pare prea strânsă, poți trage cu ușurință niște fire pentru a le desface aspectul.
 • Imaginea cu titlul Stil Wet Hair Step 4
  4
  Rotiți coada de cal pentru a forma un bun. Întoarceți coada într-o singură direcție, pornind de la bază și continuați cu vârfurile. Când ajungi la capătul coada de cal, continuați să vă întoarceți. Coada de cal va începe să se rotească în jurul ei înșiși. Urmând răsucirea naturală, împachetați coada de cal din jurul banda de păr pentru a crea un nod strâmb.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 5
  5
  Asigurați arcul Când ați terminat înfășurați coada de cal și aveți un zdrențuit răsucite, țineți capetele părului în poziție. Asigurați vârfurile de coadă cu o furculiță. Introduceți o furcă peste capete și prin centrul arcului.
 • S-ar putea să doriți să adăugați câțiva coșuri pentru a obține o aderență suplimentară.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 6
  6
  Spray-vă părul cu lac. Spray lac cu atenție pe partea de sus a părului pentru a păstra totul în loc și înfrumuseța părul în vrac. Rulați ușor mâinile peste părul dvs. pentru al alinia înapoi.
 • Luați în considerare pulverizarea în spatele capului pentru a împiedica părul mai scurt să iasă din bun.
 • Metoda 2
  Puneți părul umed într-un cocoș dublu

  Imaginea cu titlul Stil Wet Hair Step 7
  1
  Faceți linia părului. Utilizați degetele sau un pieptene pentru a vă face părul în centru. Apoi, trageți o parte din spate de pe partea superioară a fiecărei părți a liniei centrale pentru a crea două benzi laterale care se extind la partea din spate a ambelor urechi. Țineți aceste două secțiuni laterale ale părului, astfel încât acestea să nu fie în cale.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 8
  2
  Faceți două coarde din partea centrală a părului. Cu restul părului (secțiunea din mijlocul spatelui capului, pe care nu l-ați fixat încă), creați două coadă-coadă uniformă puțin peste coapsa gâtului. Legați aceste cozi de cai foarte aproape unul de celălalt în centrul capului, astfel încât să nu vedeți partea care le separă.
 • Utilizați mici jartițe elastice subțiri pentru a lega aceste cozi de cai.
 • Imaginea intitulată Style Wet Hair Step 9
  3
  Rotiți cele două ponei. Rotiți fiecare coadă de cai unul câte unul, rotindu-vă de la bază până la vârfuri. Când ajungeți la vârfurile coada de cal, continuați să vă întoarceți. Coada de cal va începe să se rotească și să se înfășoare în jurul ei înșiși. Înfășurați coada de cal de la baza ei și introduceți vârfurile în banda elastică de păr.
 • Întoarceți și înfășurați cealaltă coadă de la baza ei și asigurați-o astfel încât să aveți două arcuri mici unul lângă celălalt.
 • Imaginea cu titlul Stil Wet Hair Step 10
  4
  Întoarceți părțile laterale ale părului. Eliberați cele două părți laterale ale părului și întoarceți-le unul câte unul, începând din față. Continuați să răsuciți părul înapoi spre cele două arcuri mici. Așezați această secțiune laterală pe partea superioară a celor două arcuri și împachetați-o sub ele dacă părul este suficient de lung.
 • Rotiți celălalt capăt lateral al părului și, din nou, puneți acea secțiune pe cele două panglici, suprapunându-l pe prima secțiune laterală.
 • Imaginea intitulată Stilul părului cu aspect de păr 11
  5
  Asigurați întoarcerea ambelor arcuri. Când cele două secțiuni laterale sunt ambele răsucite și înfășurate în jurul celor două panglici mici, asigurați-le cu câteva fire de păr.
 • Metoda 3
  Combinați părul umed prin introducerea acestuia într-o bandă de cap

  Imaginea intitulată Pasul în stil de păr umed 12
  1
  Împărțiți părul în mod natural. Strângeți tot părul de la capete și țineți-l în ambele mâini. Împingeți părul pe care l-ați luat de jos, astfel încât să cadă lateral și să creeze linia naturală. Utilizați degetele pentru a netezi linia și așezați părul liber pe partea dreaptă.
 • Imaginea intitulată Pasul în stilul părului moale 13
  2
  Îți deranjează părul. Atunci când părul este împărțit în mod natural, clătiți-vă mâinile până la capete, pentru a împărți bucățile de păr care sunt blocate și dați puțină textură părului.
 • Dacă doriți, puteți, de asemenea, să încorporați o cantitate mică de spumă pentru păr prin mijloc și capetele părului pentru a obține o textură suplimentară.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 14
  3
  Plasați o bandă elastică pentru capul de pe păr. Utilizați ambele mâini pentru a întinde o bandă elastică și așezați-o peste păr, ca și cum ați purta o pălărie. Reglați partea frontală superioară a benzii astfel încât să fie locul în care doriți și asigurați-vă că păstrați partea inferioară a părții din spate a părului.
 • Imaginea intitulată Stil Wet Hair Step 15
  4


  Înfășurați și introduceți capetele părului în bandă. Când banda este în poziție, luați bucăți mici de capete ale părului, le înfășurați pe bandă și introduceți-le în banda elastică. Luați în considerare pornirea din centrul spatelui capului și deplasarea spre urechi.
 • Nu trebuie să introduceți parul perfect simetric. Atunci când acestea sunt neuniforme (unele mai strânse, unele mai slăbite), vă dau coafurii o textura foarte frumoasă.
 • Dacă aveți părul mai scurt, care nu poate fi complet introdus în banda elastică, utilizați păr de păr pentru a asigura părul liber.
 • Metoda 4
  Împletesc părul umed, cu o coadă mică, cu spatele

  Imagine cu titlul Stil Wet Hair Step 16
  1
  Scoateți părul în jumătate. Creați o linie în mijlocul părului prin tragerea primei scroafe a unui pieptene prin mijlocul scalpului. Asigurați-vă că linia merge direct prin mijlocul capului.
 • Imaginea intitulată Style Wet Hair Step 17
  2
  Adăugați un produs care îmbunătățește strălucirea. Pulverizați prin părul dvs. o cantitate mică de produs care îmbunătățește strălucirea și pieptește prin rădăcini la vârfuri. Dacă părul este mai gros sau mai ondulat, puteți freca o mică cantitate de gel flexibil prin păr.
 • Spray-ul pentru strălucire sau gel flexibil va adăuga un aspect lucios și un pic de aderență la părul tău. Acest lucru vă va ajuta să vă arătați cât mai strălucitoare posibil.
 • Imaginea intitulată Stilul părului cu aspect de păr 18
  3
  Legați-vă părul într-o coadă de cal. Strângeți tot părul la gât. Utilizați o bandă elastică de păr pentru ao asigura. Când faceți coada de cal, trageți doar jumătate din ea prin ultima rotație a benzii de cauciuc. Aceasta va forma o buclă în părul dvs. cu vârfurile de lângă partea de jos a fundului coada de cal.
 • Ar trebui să aveți aproximativ 5 până la 8 cm (2 până la 3 inci) de păr agățat de această buclă.
 • Imaginea cu titlul Stil Wet Hair Step 19
  4
  Asigurați-vă capetele părului. Țineți rotația cu o mână și înfășurați capetele părului în jurul fundului coadă pentru a acoperi banda elastică. Introduceți în jurul a două sau trei păruri de păr la capetele înfășurate și sub banda elastică a părului.
 • Trecerea furcilor unul deasupra celuilalt asigura aderenta aditionala.
 • Imaginea intitulată Stil de păr moale pas 20
  5
  Smooth cu un spray pentru strălucire. Finisați coafura prin pulverizarea ușoară a unui spray pentru strălucire. Rotiți-vă mâinile deasupra părului pentru a se potrivi cu frizul. Această coafură arată mai bine cu cât este mai lucioasă și strălucitoare este părul tău.
 • Metoda 5
  Împletesc părul umed cu o panglică cu patru cusături

  Imaginea intitulată Style Wet Hair Step 21
  1
  Adăugați câteva produse pentru a vă stăpâni părul. Adăugați un produs de păr care vă ajută să gestionați toroanele în timpul împletirii. Produsul potrivit pentru dvs. va depinde de textura parului. Dacă aveți păr subțire, moale, pulverizați un spray pentru strălucire. Dacă părul este puțin mai gros, ondulat sau dur, adăugați o cantitate mică de cremă sau gel.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 22
  2
  Împărțiți părul în patru secțiuni. Trageți tot părul înapoi, astfel încât acesta să se afle în spatele umerilor dvs. și să-l împărțiți în patru secțiuni egale: câte unul pe fiecare parte și două cele egale pe spate. Poate fi mai ușor să vă amintiți modelul de împletire dacă numărați firele de păr ca 1, 2, 3, 4 din stânga.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 23
  3
  Împletiți-vă părul Cu cele patru secțiuni de păr separate, țineți a doua secțiune din stânga cu mâna dreaptă. Treceți-l spre extrema dreaptă, peste celelalte două secțiuni ale părului, secțiunile 3 și 4. Continuați să țineți acea secțiune de păr, secțiunea 2, spre dreapta.
 • Luați celelalte două secțiuni din partea stângă a capului, secțiunile 3 și 1 și rotiți-le astfel încât secțiunea 3 să se rotească în secțiunea 1, iar secțiunea 3 este noua secțiune din extrema stângă.
 • Reflectați și repetați acest proces din partea dreaptă a capului: traversați a doua secțiune de păr din dreapta, secțiunea 4, peste cele două secțiuni din partea stângă, secțiunile 3 și 1. Continuați să țineți secțiunea 4 spre stânga .
 • Rotiți celelalte două secțiuni de păr din partea dreaptă, secțiunea 1 și secțiunea 2, astfel încât secțiunea 1 să se întoarcă peste secțiunea 2.
 • Când vă împletiți, părul va începe să arate ca o frânghie. Continuați împletirea în acest fel până când ajungeți la marginile părului.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 24
  4
  Asigurați-vă panglica. Puneți capătul panglicii cu o bandă elastică mică pentru păr. Apoi, termina coafura prin pulverizarea unui spray mic pentru strălucire.
 • Dacă secțiunea de sub baza panglicii începe să cadă și să se scufunde, alunecați niște fire de păr sub împletitură pentru a fixa aspectul.
 • Metoda 6
  Evitați deteriorarea părului umed

  Imaginea cu titlul Stil Wet Hair Step 25
  1
  Nu ieșiți în frig cu părul umed. Dacă este foarte rece în afară, părul umed poate îngheța de fapt, ceea ce poate provoca ruperea. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că părul este destul de uscat înainte de a pleca atunci când temperatura este sub zero.
 • Imaginea cu titlul Style Wet Hair Step 26
  2
  Schimbați prosopul de bumbac. Dacă vă obișnuiți să vă împachetați părul într-un prosop de bumbac, este posibil să-i deteriorați ocazional părul fără să-l cunoașteți. Încercați să schimbați prosopul într-un prosop din microfibră, care va fi mult mai moale cu părul umed.
 • Îndepărtarea ușoară a părului cu prosopul în loc să îl înfășoare va împiedica, de asemenea, deteriorarea.
 • Imaginea intitulată Stratul de păr cu aspect de păr 27
  3
  Evitați perierea părului umed. Parul este cel mai slab și vulnerabil când este umed, evitați să folosiți peria obișnuită pentru a dezlega firele ude. În schimb, separați-le cu degetele sau, dacă este necesar, cu un pieptene cu păr larg. Acest lucru va provoca mai putine daune la parul tau.
 • Imaginea intitulată Pasul în stilul părului umed 28
  4
  Aveți grijă la benzile elastice de păr. Legarea parului cu jartiere poate provoca daune daca nu sunteti atent. Asigurați-vă că alegeți tipul potrivit de jartiere și încercați să le păstrați puțin mai puțin, mai ales când părul este umed.
 • Nu folosiți niciodată benzi elastice regulate pentru a vă lega părul, deoarece acestea pot provoca multe daune.
 • Utilizați întotdeauna benzi de cauciuc neted pentru a vă menține părul blocat.
 • Puneți o mulțime de presiune asupra anumitor părți ale părului atunci când îl legați în același stil în mod frecvent. Încercați să schimbați stilul în mod constant pentru a evita deteriorarea.
 • Curelele de par pot provoca și mai multe deteriorări ale părului când este foarte umed. În mod ideal, nu trebuie să folosiți benzi de păr până când părul este puțin uscat. Este bine să legați părul umed. Dacă nu aveți timp să vă uscați părul la toate, poate doriți să ia în considerare utilizarea de cârlige și hairpins să-l mențină în loc de benzi de cauciuc.
 • sfaturi

  • Greutatea produsului pe care îl aplicați părului va afecta timpul de uscare. Dacă doriți să se usuce rapid, utilizați un produs ușor. Dacă doriți să se usuce peste noapte, puteți folosi un cremă cremoasă.
  • Dacă vă veți lăsa părul în libertate, încercați să îl rotiți în jurul degetelor pentru a evita ca acesta să fie plat și cu friz când se usucă.
  • Utilizați benzi de cauciuc care nu au acea bucată mică de metal. Acestea dăunează părului prin ruperea firelor. Încearcă jartierele cu prindere ușoară sau elasticile subțiri de gel.

  avertismente

  • Nu folosiți o pensulă atunci când pieptești un produs prin părul tău. Acest lucru va crea doar un cuib mare de păsări.
  • Clătiți-vă părul cu apă proaspătă și pulverizați un balsam uscat după înotul în clor. Clorul din piscine usuca foarte mult parul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa-ti faci parul pe timpul noptiiCum sa-ti faci parul pe timpul noptii
  Cum de a crea o ligă cu părul tăuCum de a crea o ligă cu părul tău
  Cum să dezlegeți părul african american în mod corespunzătorCum să dezlegeți părul african american în mod corespunzător
  Cum sa scapi de parul electrificatCum sa scapi de parul electrificat
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să fixați părul umed cu bucleCum să fixați părul umed cu bucle
  Cum sa faci un bun cu bucleCum sa faci un bun cu bucle
  Cum sa faci o coada de sirena urmatoareCum sa faci o coada de sirena urmatoare
  Cum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncăCum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncă
  » » Cum să pieptezi părul umed

  © 2011—2020 ertare.com