Cum să stil o fetiță

A avea o fetiță este ca și cum ai avea o păpușă vie pe care poți să o porți și să o joci. Una dintre părțile cele mai bune este să experimentați părul și să creați coafuri drăguțe și distractive pentru ocazii speciale și pentru zile obișnuite. Continuați să citiți pașii următori pentru a obține idei excelente noi pentru a vă pieptăna fetița.

pași

Metoda 1
Pregătește-ți părul

Imaginea intitulată 195824 1 1
1
Strângeți toate elementele necesare. Înainte de a vă piepteni cel mic, este mai bine să aveți gata și la îndemână toate elementele și accesoriile necesare.
 • Aceasta ar putea include lucruri cum ar fi un pieptene, o perie, unele conditionat Clãtire, spray de păr, agrafe de par, benzi elastice, panglici, funde, panglici și alte accesorii.
 • De asemenea, este posibil să aveți nevoie de articole, cum ar fi un fier pentru a vă îndrepta părul, fier sau fier.
 • Imaginea intitulată 195824 2 1
  2
  Simte-ti fetita in fata ta. Fetițele nu se bucură mereu atunci când își pieptănă părul, mișcările lor de nerăbdare pot face dificil coafura să meargă bine.
 • Prin urmare, este mai bine să-l simți în fața ta, fie pe un scaun înalt sau o pernă pe podea (în cazul în care va fi, de asemenea ședinței) și dau ceva care întreține în timp ce pieptene, cum ar fi desene animate, o carte sau Nintendo.
 • Sperăm că va fi atât de distractivă cu ceea ce o face să stea în picioare și să uite să se plângă când îi tragi părul.
 • Imaginea intitulată 195824 3 1
  3
  Periați orice parte încurcată. Înainte de a încerca să faci ceva cu parul, ar trebui să-l perie bine pentru a elimina orice noduri si incurcaturile si, astfel încât să realizeze că arate cât mai lină posibil.
 • Acest lucru vă va face pieptenele mult mai ușor și va împiedica formarea bucăților.
 • Cel mai bun mod de a detangle parul este pulverizati balsam si munca de jos in sus, de exemplu, din vârfurile spre rădăcină, așa că vei provoca mai putina durere si pentru a minimiza deteriorarea parului.
 • Metoda 2
  Loose păr

  Imaginea intitulată 195824 4 1
  1
  Riza, valuri sau își îndreaptă părul. Chiar dacă nu faceți panglici elaborate sau coafuri mari, este bine să faceți cel puțin puțin efort pentru a vă face părul mic să arate drăguț. Puteți face acest lucru cu ușurință folosind articole pentru a piepteni cum ar fi fier, curling fier și plăci pentru a curl (placă frissé).
  • I netezită: Dacă mici dvs. are ondulat, ondulat sau parul cret, îndreptați-o cu un fier plat, vă puteți transforma complet aspectul dvs. (pentru ocazii speciale). În plus, este de multe ori mai bine îndreptați părul înainte de a încerca să facă unele coafura de mare panglica sau pentru că este mai ușor de a lucra cu parul drept. Asigurați-vă că utilizați o cantitate bună de spray de protecție termică înainte de a începe și amintiți-vă să lucrați în secțiuni mici. Puteți găsi mai multe instrucțiuni despre cum să ridicați părul aici.
  • Curly: Fetițele arată foarte drăguț cu părul creț. Puteți opta pentru bucle bine marcate, valuri moi sau pur si simplu da o mișcare val pic la sfaturi, în toate cazurile pe care le face cu ondulator. Puteți afla mai multe despre cum să utilizați curlerul aici. Dacă preferați să nu folosiți căldură, puteți să vă stoarceți părul cu puțină spumă în pieptene (mousse) sau puteți bate-l cu bucăți de pânză.
  • Îndoită: O a treia opțiune este de a vă curăța părul, această opțiune este mai interesantă decât părul drept și va face să pară mai modernă. Puteți cumpăra un fier de curling (cunoscut sub numele de placă frissé) la un preț rezonabil pe internet sau la un magazin de cosmetică. Procesul este foarte simplu, pur și simplu apăsați fierul pe o secțiune de păr și păstrați-l închis timp de 10 până la 20 de secunde înainte de al scoate. Dacă nu doriți să utilizați căldură, puteți obține un efect similar, dacă faci împletituri mici (până la 12 în 8 total) în timp ce parul este ud și apoi pierde atunci cand parul este uscat.
 • Imaginea intitulată 195824 5 1
  2
  Rotiți secțiunea frontală înapoi. O modalitate drăguță și ușoară de a da o atingere interesantă părului fetiței dvs. este să roșiți partea din față a părului și să o fixați cu un ac de păr frumos.
 • Pentru a face această coafură, împărțiți părul la jumătate în centru sau ușor în lateral, după cum preferați. Apoi, luați o mică parte a părului de pe o parte a părții frontale și o rotiți înapoi. Asigurați secțiunea cu o furculiță, apoi repetați procesul cu cealaltă parte și mergeți.
 • De asemenea, puteți încerca să faceți rulouri duble, în care veți înfășura două secțiuni de păr pe fiecare parte a capului. O variantă a acestei coafuri este de a rostogoli ambele părți spre cap, apoi rotiți fiecare parte în secțiunea de pe partea opusă. Acest lucru va crea un efect frumos.
 • În loc să se rostogolească, puteți face o panglică simplă pe fiecare parte a feței, apoi trageți panglicile înapoi și fixați-le cu un ac de păr.
 • Imaginea intitulată 195824 6 1
  3
  Încercați buclele făcute cu noduri Bantu. Acesta este un mod distractiv de a încurca părul fetei mele. Aceste bucle sunt mai relaxante și arata mai natural decât cele făcute cu un ștanțator sau cu un șurub.
 • Începeți cu părul umed, împărțiți-l în secțiuni egale. Numărul de secțiuni va depinde de grosimea părului fetei dvs. și de cât de marcat doriți să fie buclele. Cu cât sunt mai mici secțiunile, cu atât va fi mai curul părului.
 • Utilizați o cantitate bună de gel de styling, spumă sau sclipici în fiecare secțiune, apoi începeți să rotiți din rădăcină. Continuați să vă întoarceți până când ajungeți la vârf, apoi continuați să vă întoarceți și părul va începe să se rostogolească singur.
 • Odată ce părul a început să se înfășoare, răsuciți restul până când ajunge la scalp și utilizați părul pentru a fixa arcurile. Părul trebuie să formeze mici arcuri sub formă de noduri sau canale.
 • Repetați procesul până când finalizați nodurile Bantu în toate secțiunile părului. Dacă o faceți într-un mod foarte ordonat, nodurile Bantu pot forma o coafură frumoasă. Dar dacă vrei să val, lasa nodurile pana cand parul este complet uscat (trebuie să lăsați părul uscat natural, în acest caz, nu trebuie să utilizați un uscător).
 • Când părul este uscat, scoateți coarnele furcii și răsturnați ușor nodurile. Aplicați niște sclipici sau balsam fără să le clătiți pe mâini și degete și le treceți prin bucle, pieptandu-le ușor în funcție de stilul pe care îl doriți. Nu utilizați o perie sau părul dvs. va arăta îngroșat în loc de creț.
 • Metoda 3
  Coafuri mari

  Imaginea intitulată 195824 7 1
  1
  Ardeal clasic. Este o coafură rapidă și ușoară pentru o fetiță. Cu toate acestea, poate fi un pic plictisitor, deci iată câteva sfaturi pentru a da o atingere diferită:
  • Se referă la cravată: acoperiți buclă cu un fir de păr din partea de jos a coada și o rotiți în jurul ei. Fixați firul cu o pereche de furci.
  • Faceți o tupă: înainte de a lega părul într-o coadă de cal, separați o secțiune de păr pe frunte (unde se va începe bretonul). Îmbrăcați părul într-o coadă de coadă bine făcută și lăsați partea din față liberă. Ridicați partea frontală și începeți să o periați din spate până când are un volum mare. Apoi, întoarceți capetele și fixați-o pe partea superioară a capului cu câteva furci. Deci, micuțul tău va avea o coafură frumoasă cu toupee.
  • Adăugați accesorii: În loc să faceți ceva cu coada de cal, puteți lua în considerare adăugarea unor accesorii cum ar fi arcuri și panglici sau flori naturale sau artificiale. Puteți face accesorii frumoase pentru păr la domiciliu, care vă vor costa o fracțiune din prețul din magazine, pur și simplu folosind o bandă mică și un lipici fierbinte.
 • Imaginea intitulată 195824 8 1
  2
  Balerina bună Aceasta este o coafura drăguță și elegantă, care arată grozav pentru petreceri și evenimente și, de asemenea, ține părul fetiței dvs. de pe fața ei atunci când dansează, patinează sau joacă sport.
 • Pentru a face un balerină bun, în primul rând curl toate părul de jos. Puteți face acest lucru foarte rapid prin curbarea unor secțiuni mari de păr care se concentrează numai pe vârfuri. Apoi, așezați o coadă de sus în vârful coroanei și fixați-o cu o bandă elastică.
 • Utilizați un pieptene pentru a vă peria părul (din spate) și pentru a-i da volum. Întoarceți părul deja periat din spate și răsuciți-l în jurul fundului coadă de cal, pentru a forma un bun în vârful capului. Utilizați firepentru a fixa baza arcului la cap. Spray unele lac pentru a se potrivi cu orice păr rătăcios.
 • Alternativ, puteți folosi o bază de dungi în formă de gogoșă (puteți să le găsiți în magazinele de frumusețe) pentru a face un bun perfect. Pur și simplu glisați adezivul prin gaura din gogoșă, împrăștiați parul în mod egal peste gogoșă și asigurați-l cu o elastică. Introduceți capetele libere și asigurați-le cu o furculiță. Spray lac pentru a reduce orice stă în picioare.
 • Imaginea intitulată 195824 9 1


  3
  Cozi de cal. Este o coafura ideala pentru fetite. Sunt ușor de făcut atât la bebelușii cu păr scurt, cât și la fetele mici cu părul până la talie.
 • Împărțiți părul în două părți în două părți egale. Acum decideți ce stil doriți să obțineți cu pigtails.
 • Primul lucru pe care ar trebui să-l luați în considerare este locația, doriți ca pigtails de înaltă sau pigtails mici, care picătură păr pe umeri? Vrei ca pigtail-urile să fie înapoi (să nu fie văzute în față) sau în lateral (făcându-le să arate mai mult)?
 • Apoi, ar trebui să te gândești la stilul pe care îl vrei. Vrei să le împletești, să le faci ca niște cozi de pește, să le lași să le răsuci sau să le încurci? De asemenea, puteți să le decorați cu panglici sau panglici drăguțe.
 • Imaginea intitulată 195824 10 1
  4
  Coroană de bucle fixate. Această coafură mare este ideală pentru ocazii și evenimente, poate fi perfectă pentru o doamnă de onoare.
 • Înghițiți părul și împărțiți-l în jumătate în partea pe care o preferați. Faceți o altă diviziune de la o ureche la cealaltă. Ridicați tot părul înainte de o ureche și legați-l într-o coadă mică cu o bandă elastică mică. Faceți același lucru pe cealaltă parte.
 • Împărțiți părul în exces în mai multe coarne mici, în jurul capului. Numărul de pigtail-uri va depinde de cât de mult păr are micul tău, dar, în general, va fi între patru și opt.
 • Începeți de la capăt, luați prima coadă de copoi, presărați puțină apă sau lac pe ea până când este netedă și ușor de manevrat. Rolați părul în jurul primele două degete de câteva ori, asigurându-vă că vârful este spre spate.
 • Îndepărtați degetele din centru și folosiți niște fire de păr pentru a fixa buclele de pe cap, chiar lângă coada următoare. Practic, veți forma buclele pe care le veți lăsa fixate.
 • Faceți același lucru cu toate cozile din jurul capului fetiței voastre. Nu vă faceți griji dacă firul de păr se poate vedea, atunci îi veți acoperi.
 • Când ajungeți la ultima buclă, țineți-o înapoi în bucla anterioară, în loc să o țineți înainte. Este posibil să trebuiască să reglați spațiul dintre bucle pentru a se potrivi.
 • Când toate buclele sunt ținute în loc, pulverizați fiecare buclă cu un lac de coafat. Apoi, luați un arc de ac de păr sau floare și puneți-l în centrul fiecărui buclat, acest lucru va da mai mult stil coafurii și va ajuta să acoperiți părul. Puteti chiar folosi flori naturale.
 • Imaginea intitulată 195824 11 1
  5
  Pigtale cu bandă zigzag. Această coafură este o alternativă distractivă la pigtailurile clasice. Arată bine și, de asemenea, păstrați bine părul bine fixat, astfel încât să nu ajungă la față.
 • Împărțiți părul în șase secțiuni din spatele capului: două pe partea de sus, două pe mijloc și două pe partea de jos. Utilizați legături colorate pentru a lega cele două secțiuni superioare în pigtail-uri.
 • Treceți cele două pigtaii una deasupra celeilalte și alăturați părului cu cele două secțiuni de mijloc. Faceți încă două pigtail-uri utilizând legături mai colorate.
 • Traversați bordurile mijlocii una deasupra celeilalte și le alăturați cu părul din cele două secțiuni inferioare. Faceți două pigtailuri finale cu legături colorate.
 • Utilizați un pieptene pentru a face divizarea între secțiuni cât mai dreaptă și mai ordonată posibil. Cu cât parul este mai par și mai simetric, coafura va arăta mai bine.
 • Imaginea intitulată 195824 12 1
  6
  Arcul în formă de arc. Aceasta este o coafura drăguță inspirată de Lady Gaga, este perfectă pentru o zi când vrei ca fetița ta să aibă o coafură nebună sau o zi în care costumează.
 • Începeți prin a lega părul fetei mele într-o coadă de cal. În ultima tură cu banda, nu trageți întreaga linie prin bandă. Trageți doar jumătate din coadă, astfel încât să formați o buclă de păr lipită de coadă. Vârful părului trebuie așezat mai jos.
 • Folosiți-vă degetele în mod egal și în două locuri mânerul de păr din partea de sus a coada. Aceste două părți vor forma mânerele bucla.
 • Luați părul liber din partea inferioară, pieptește-l și pulverizați-l cu apă sau gel pentru a se lămuri și a le acomoda. Trageți între cele două fire de păr pentru a forma centrul bucla.
 • Împărțiți această parte centrală în jumătate. Luați o jumătate și o rotiți sub o parte a bucla, asigurându-l cu o furculiță când ajunge în spate. Îndepărtați părul în centrul buzei și apoi fixați partea inferioară a mânerului cu o furculiță.
 • Faceți același lucru cu cealaltă jumătate de păr de cealaltă parte a cravată. Utilizați degetele pentru a acomoda ambele părți ale bucla și pentru a face mânere arata frumos și populate. Utilizați un pic de spray de păr pentru a se potrivi cu orice păr rupte și pentru a face ca panglica să-și mențină forma.
 • Metoda 4
  Plicuri cu creativitate

  Imaginea intitulată 195824 13 1
  1
  Panglica franceză. Această coafură este clasică și este foarte rapidă și ușor de făcut odată ce o stăpânești. Este perfect pentru școală, pentru că arată frumos și, de asemenea, face pe micuța dvs. curată și ordonată toată ziua.
  • Luați o secțiune de păr din partea superioară a capului, chiar deasupra frunții. Împărțiți această secțiune în trei părți de aceeași mărime, la fel cum ați proceda și cu o panglică normală.
  • Țineți două secțiuni în mâna dreaptă și una în mâna stângă. Traversați secțiunea din mâna stângă în centrul celorlalte două, apoi traversați secțiunea exterioară a mâinii drepte prin centrul celorlalte două secțiuni, la fel cum ați face și cu o panglică normală.
  • Continuați să împletiți în acest fel, dar înainte de a trece peste fiecare fir, trageți un păr nou pe aceeași parte a capului și alăturați-l cu care veți trece.
  • Cu cât firul este mai subțire, cu atât va fi mai complicat îmbrăcămintea dvs. franceză. Continuați să adăugați fire noi până când ați folosit întregul păr - apoi terminați cu o panglică normală și legați-o cu o bandă elastică.
  • variație: împărțiți părul în două părți egale și împletiți fiecare latură creând două pigtailuri cu panglici franceze.
 • Imaginea intitulată 195824 14 1
  2
  Faceți o panglică de pește. Această panglică este mai ușor de stăpânit decât panglica franceză, dar, de asemenea, pare complicată și frumoasă.
 • Aduceți părul fetei mele la o parte și legați-l într-o coadă de coadă mică, cu o bandă elastică mică. Împărțiți părul în două părți.
 • Luați un fir subțire de păr din exteriorul secțiunii din stânga. Aduceți-o în secțiunea din stânga și sub secțiunea dreaptă, combinând-o cu secțiunea din dreapta.
 • Apoi, trageți un fir subțire din exteriorul secțiunii din dreapta. Aduceți-o peste secțiunea dreaptă și sub partea stângă, combinându-l cu părul din secțiunea din stânga.
 • Continuați să repetați această procedură pe întreaga lungime a părului. Când ajungeți la cea mai subțire parte a părului de la vârful coada, este posibil să trebuiască să treceți la o panglică normală.
 • Puteți face firele mai subțiri sau mai groși decât doriți. Dacă folosiți fire mai subțiri, va dura mai mult, dar panglica va arăta mai complicată. Încercați ca toate firele să aibă aceeași cantitate de păr, deoarece aceasta va lăsa panglica cu un finisaj mai uniform.
 • Introduceți vârful cu o bandă elastică mică. Puteți lăsa panglica așa cum este sau puteți tăia cu grijă elasticul din partea de sus pentru a avea o panglică mai liberă.
 • variație: Odată ce stăpânești tehnica panglicii de pește, poți să faci o panglică de pește franceză, care începe ca o panglică franceză normală, dar se transformă într-o panglică de pește odată ce toate firele de păr au fost luate.
 • Imaginea intitulată 195824 15 1
  3
  Faceți o panglică de două rânduri rapunzel stil. Această coafură simplă face ca fetele mici cu păr foarte lung să pară adorabile și să se simtă ca niște prințese frumoase.
 • Îmbrăcați părul într-o coadă de cal. Împărțiți părul în două jumătăți. Faceți o panglică de bază într-o jumătate și asigurați-o cu o mică elastică.
 • Faceți o panglică de două fire cu cealaltă jumătate și rotiți-o pe cea pe care ați făcut-o în prealabil. Asigurați vârful cu un elastic mic.
 • variație: cravata un arc pe partea de sus a coada de cal pentru a adăuga un detaliu al unei prințese.
 • Imaginea intitulată 195824 16 1
  4
  Panglica de flori. Această coafură drăguță constă în rularea panglicii în jurul ei pentru a crea forma unei flori. Aceasta este o alternativă foarte frumoasă de a folosi cu arcuri și flori de plastic.
 • Îmbrăcați părul într-o coadă de cal, bine spartă, fie în spate, fie în lateral. Separați o secțiune de păr din vârful coada de cal și faceți o panglică de bază la vârf, apoi fixați-o cu o bandă elastică mică.
 • Începeți să înfășurați panglica în jurul ei, asigurându-vă că este plat, astfel încât să observați modelul pe care îl formează. După fiecare rotire, fixați panglica cu firepins, încercând să nu fie observate.
 • Când ajungeți la secțiunea care nu este împletită în partea finală, rotiți-o și ascundeți-o sub floare, apoi fixați-o cu o furculiță.
 • variație: Lăsați părul liber, apoi faceți trei dintre aceste împletituri de flori într-un rând de-a lungul spatelui capului sau ca într-un cluster pe una dintre urechi.
 • Imaginea intitulată 195824 17 1
  5
  Bandă de caprițe cu bretele Aceasta este o coafura foarte drăguță pentru fetițele cu păr lung care arată ca o bandă de bandă împletită care se învârte în jurul capului.
 • Împărțiți părul în jumătate, apoi faceți o a doua diviziune de la ureche la ureche, astfel încât părul este împărțit în patru secțiuni.
 • Luați o mică secțiune de păr din spatele urechii drepte. Faceți o panglică de bază la vârful părului și fixați-o cu o bandă elastică mică.
 • Aduceți panglica peste partea superioară a capului și fixați-o cu părul din spatele urechii stângi (sau, dacă este necesar, ușor mai mare). Asigurați-vă că este aranjat corect, astfel încât panglica să nu alunece din partea superioară a capului.
 • Luați secțiunea părului liber pe partea din față și rotiți-o spre interior (spre cap). Aduceți-o înapoi de pe cap, astfel încât să acopere punctul de plecare al panglicii. Asigurați-o temporar cu o furculiță.
 • Faceți același lucru pe partea stângă a capului pentru a acoperi capătul panglicii și părului de păr. Scoateți furca și legați cele două secțiuni pe care le-ați întors cu o bandă elastică mică. Acoperiți elasticul cu un arc destul sau cu o furculiță a unei flori.
 • variație: Puteți face, de asemenea, o bandă de cap de două panglici, făcând oa doua panglică pe partea stângă a capului și o duceți spre partea dreaptă.
 • sfaturi

  • Curlingul părului fetiței tale o va face să arate foarte drăguță. Pentru o securitate sporită, utilizați un role cu care să puteți dormi în loc de un fier curling.
  • Utilizați un produs de detonare sau periați peria cu apă caldă înainte de a începe pieptenele. Deci, vă puteți dezlipi ușor părul.
  • Utilizați întotdeauna legăturile de păr acoperite cu țesături. Nu utilizați benzi elastice din cauciuc, deoarece se vor încurca în părul fetei mele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să îndrepți părul fără fierCum să îndrepți părul fără fier
  Cum de a crea coafuri frumoase pentru părul lung și grosCum de a crea coafuri frumoase pentru părul lung și gros
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum sa faci diferite pangliciCum sa faci diferite panglici
  Cum sa faci coafura "Sweet"Cum sa faci coafura "Sweet"
  Cum să faceți valuri blânde în părCum să faceți valuri blânde în păr
  Cum sa faci coafuri pentru parul lungCum sa faci coafuri pentru parul lung
  Cum sa faci coafuri simple si rapide pentru parul lungCum sa faci coafuri simple si rapide pentru parul lung
  Cum să faci panglici în părCum să faci panglici în păr
  Cum sa faci un bun cu bucleCum sa faci un bun cu bucle
  » » Cum să stil o fetiță

  © 2011—2020 ertare.com